Lähetä hakemus
ja nosta remonttilaina

Kilpailuta remonttilainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   hakemus
   ja nosta remonttilaina

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconRemonttilaina ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

    

   Näin haet remonttilainan Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Remonttilainaa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile remonttilainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä remonttilainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta remonttilaina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan remonttilainan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Remonttilaina suunnitelmien toteuttamiseen

   Juuri oikean kokoinen laina sinulle sopivalla maksuajalla helpottaa, kun sinulla on suunnitteilla iso tai pieni remonttiprojekti. Se voi olla nopea apu myös yllättävien remonttitarpeiden kattamiseen.

   Oletpa aloittamassa sauna- tai kylpyhuoneremonttia, piristämässä vanhaa olohuonetta tai uudistamassa keittiön kaapistot, remonttilaina on joustava ratkaisu kaikkiin tilanteisiin.

   Joskus tulee vastaan myös yllättäviä tilanteita, joissa remontin aloittaminen tulee vastaan täysin yllättäen, kuten erilaiset vahinkotilanteet. Remonttilainan avulla voit saada myös nopeasti rahoitusta ja korjattua vahingot joustavasti ja nopeasti.

   Lainan avulla voit luonnollisesti myös uudistaa kesämökkiä tai vapaa-ajan asuntoa ihan uuteen uskoon. Se sopii kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

   Remonttilaina helposti Creditumilta

   Creditum lainavertailu on palvelu, jonka avulla voit vertailla helposti eri lainanantajien lainatarjouksia. Voit tehdä lainahakemuksen erittäin helposti ja vielä täysin ilmaiseksi. Valittavanasi on lainasumma 2 000–60 000 euron väliltä ja maksuaika 1–15 vuoden väliltä.

   Sivuilla olevalla laskurilla voit kokeilla, mikä lainasumma ja maksuaika sopivat sinulle parhaiten. Sen jälkeen voit saada tarjouksen usealta eri lainanantajalta, joihin kuuluu sekä perinteisiä pankkeja että muita rahoitusyhtiöitä.

   Hakemuksen teko on nopeaa, eikä se sido sinua vielä mitenkään. Siispä voit aina vain myös tarkastella vaihtoehtoja ja nähdä, millaisen lainan voisit juuri nyt saada. Valittuasi haluamasi lainatarjouksen, saat lainapäätöksen nopealla aikataululla.

   Lainavertailun avulla näet helposti millaiset ehdot eri lainoihin liittyy. Remonttilaina on joissain tilanteissa mahdollista saada myös osaksi asuntolainaa tai sitten täysin erillisinä luottona.

   Jos remonttilainan haluaa osaksi asuntolainaa, usein lainaehtona on se, että kyseessä ei ole vain ulkonäköön vaikuttava pintaremontti, vaan rakenteisiin kohdistuvat isommat muutokset. Enemmän kosmeettisiin remontteihin tarkoitettu laina on mahdollista saada omana lainanaan. Kun käytät Creditumin palvelua, saat yhdellä hakemuksella vertailtavaksi eri tarjouksia ja voit halutessasi valita juuri sinulle sopivan remonttilainan, joka on paras juuri omaan tilanteeseen.

   Paras remonttilaina sinun tarpeisiin

   Olipa mielessäsi pieni pintaremontti tai suurempi peruskorjaus, remontointiin tarvitaan aina aikaa, rahaa ja etenkin kärsivällisyyttä, ja usein remontti tuo mukanaan myös yllätyksiä. Kun rahoitus on kunnossa ja varmistettu, sinulla on yksi asia vähemmän murehdittavana. Mistä sitten tietää, mikä remonttilaina on paras?

   Jokainen pankki ja rahoituslaitos tarjoaa lainoja, mutta niiden ehdot ja hinnat vaihtelevat suuresti. Creditumin avulla saat helposti vertailukykyiset tarjoukset yhdellä hakemuksella, joka säästää aikaa ja vaivaa suunnattoman paljon, jolloin voit keskittyä enemmän itse remontin suunnitteluun. Voit käydä jo suunnitteluvaiheessa vertailemassa, millaisia lainoja on ylipäätään mahdollista saada.

   Täytä hakemus helposti ja nopeasti

   Lainan saanti Creditumin kautta on erittäin helppoa ja nopeaa, ja se vie aikaasi arviolta noin 3 minuuttia. Täyttämällä hakemuksen sivuillamme saat kilpailutetun lainatarjouksen yli 30:lta pankilta ja rahoituslaitokselta vain yhdellä haulla. Jos teet haut itse, joudut tekemään vähintään 10 erilaista hakemusta, jotta saat riittävästi vertailukelpoista tietoa, joten tämä todella helpottaa ja etenkin säästää arvokasta aikaa muuhun.

   Palvelun kautta tulevissa tarjouksissa on myös varmistettu, että kaikki toimivat lakeja noudattaen sekä Finanssivalvonnan ohjeistuksen mukaisesti. Kaikki tulevat tarjoukset ovat myös suoraan esihyväksyttyjä, ja saat kaikki tarkat hintatiedot käyttöösi. Palvelun käyttö on täysin maksutonta.

   1. Klikkaa nappia jossa lukee ”Hae lainaa”
   2. Täytä hakemukseen omat tietosi
   3. Kerro remonttitarpeestasi
   4. Lähetä hakemus ja jää odottamaan tarjouksia

   Voiko kuka tahansa hakea remonttilainaa?

   Remonttilainaa voi hakea kuka tahansa, jolla on tarvetta tehdä remonttia. Käyttääksesi Creditumin palvelua, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja sinulla tulee olla säännölliset vuositulot. Lainan ehtona on myös, että luottotiedot ovat kunnossa, eli maksuhäiriömerkintöjä ei voi olla.

   Creditumin ehdot suojaavat sekä hakijaa että luottojen myöntäjiä. Lainan myöntäjän pitää saada varmuus, että lainan takaisinmaksusta voi suoriutua. Creditum ei itsessään ole lainanmyöntäjä, vaan tarjoaa alustan, jonka kautta lainavertailun tekeminen on helppoa. Varsinaisen lainan myöntää aina pankki tai rahoitusyhtiö, jonka asiakas valitsee tarjousten perusteella. Yhtään tulevaa tarjousta ei ole pakko hyväksyä.

   Remonttilaina verovähennys – onko se mahdollinen?

   Remontista on mahdollista saada kotitalousvähennyksiä remonttia koskevan työn osuudesta, jolloin osan remontin kustannuksista saa verovähennyksiin. Näin ollen siis lainasta on mahdollista saada osa takaisin myös verotuksessa. Myös remonttilainan koroista on mahdollista saada verovähennyksiä, jos remonttilaina on otettu pankista asunnon peruskorjaukseen.

   Remonttilainakorko on vähennyskelpoista 10 % saakka vuonna 2021, ja korkomenoista tehtävät vähennykset ovat mahdollisia vielä vuoteen 2023 saakka. Edun hiljalleen poistuessa, nousee remonttilainojen korkojen kilpailutus todella tärkeään rooliin. Jos asut yhdessä puolisosi kanssa, kannattaa remonttilaina ottaa molempien nimiin, sillä voit tuplata verohyödyn! Tätä kotitalousvähennystä on mahdollista hakea molemmille osapuolille erikseen.

   Kuinka iso remonttilaina on mahdollinen?

   Remonttilainaa voit hakea Creditumista jopa 60 000 euroon saakka. Tällä rahalla saat tehtyä vaikka isommankin remontin. Et tarvitse lainaan takaajia tai erillisiä vakuuksia, vaikka hakisit isompia summia remonttiasi varten. Etenkin wc- ja pesutilojen sekä keittiön remontit nielevät usein paljon rahaa. Yleensä niitä suunnitellessa tulee mieleen myös remonttilainan hakeminen.

   Remonttilainojen hintahaitari on valtavan leveä, joten niitä vertailemalla voi säästää selvää rahaa. Todelliset vaihtoehtosi remonttilainalle saat selville vain kilpailuttamalla, sillä usein pankkien sivuilla esitetyt korot ja kulut ovat vain esimerkkejä. Korko ja muut lainaehdot ovat yleensä asiakas- ja lainakohtaisia, ja ne voivat vaihdella henkilöstä riippuen. Jokaisen remonttia suunnittelevan kannattaa myös käyttää suunnittelun tukena remonttilainalaskuria.

   Remonttilaina nostaa asuntosi arvoa

   Remontteja ei kannata lykätä loputtomiin ja antaa paikkojen hajota kokonaan, sillä remontilla kodin käyttöikää voi helposti pidentää ja ylläpitää samalla myös kodin kuntoa. Näin voi myös usein välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Remontti myös yleensä nostaa asunnon arvoa, jolloin se voi olla myös aito sijoitus tulevaisuuteen. Asunnon arvo voikin kohota nopeasti jo pienelläkin remontilla.

   Mutta mikä parasta, remontti vaikuttaa positiivisesti myös asumismukavuuteen, ja sen takia se kannattaa tehdä jo itsellesi, eikä pelkästään mahdollista myyntitilannetta silmällä pitäen. Remontilla on myös mahdollista parantaa kotisi energiatehokkuutta, sillä esimerkiksi uudet kodinkoneet kuluttavat vähemmän sähköä.

   Kuinka paljon remontti maksaa?

   Kodin remontointi voi maksaa ihan mitä tahansa muutamasta sadasta eurosta useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Edullisinta on tehdä vain pieni pintaremontti, kun vastaavasti yleensä kalleinta on remontoida kylpyhuone tai keittiö. Jos remontissa haluaa muuttaa asunnon rakenteita, se on yleensä kaikkein kalleinta.

   Myös märkätilojen remontointi on yleensä kallista. Kun alat suunnitella remonttia, voit kysyä apua ammattilaisilta, jolloin saat heti käsityksen kuinka paljon remontti tulisi maksamaan, ja osaat suoraan hakea oikean kokoista remonttilainaa. Remonttilainassa kannattaa varautua myös siihen, että remontin edetessä voi tulla yllätyksiä, jolloin alkuperäinen budjetti voi ylittyä. Silloin kannattaa heti lainassa huomioida pieni puskuri.

   Miksi remonttilaina kannattaa kilpailuttaa?

   Remonttilaina kannattaa kilpailuttaa, koska siinä on mahdollista säästää sekä rahaa että aikaa. Useille meistä tulee vastaan tilanne, jossa kodin tai vapaa-ajan paikan remontointi on ajankohtaista. Vaikka tekisit remontin itse, se vaatii usein pääomaa. Kun kilpailutat lainat, saat yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä esihyväksyttyjä tarjouksia, joista voit valita juuri sinulle parhaan.

   Pääset myös helposti vertailemaan lainojen kuluja sekä todellisia korkoja, sillä isoissa summissa erot voivat olla jopa useita satoja euroja. Sen lisäksi että Creditumin kautta kilpailuttaminen on helppoa, se on täysin maksutonta eikä velvoita sinua valitsemaan yhtään tarjousta, jos ne eivät ole sinun tarpeeseen sopivia.

   Onko remonttilaina luotettavalta tarjoajalta?

   Jos kilpailutat remonttilainasi Creditumin kautta, saat tarjouksia vain yhteistyökumppaneilta, jotka ovat varmistetusti turvallisia. Creditumin yhteistyökumppaneina on ainoastaan rekisteröityjä rahoituslaitoksia ja pankkeja, jotka noudattavat korkokattolakia. Turvallinen tapa saada luotettava lainantarjoaja on siis kilpailuttaa lainat Creditumin avulla.

   Valittuun lainaan ei myöskään voi tulla mitään piilokuluja myöhemmin, vaan saat kaikki ehdot ja hinnat tietoosi ennen lopullista hyväksymistä. Moni luottaa omaan pankkiinsa, mutta se ei välttämättä ole aina halvin eikä järkevin vaihtoehto. Myös muut pankit tai rahoituslaitokset tarjoavat hyvin kilpailukykyisiä lainoja oman pankkisi tarjoamaan vakuudettomaan remonttilainaan verrattuna. Voit siis luottavaisin mielin kilpailuttaa lainan.

   Miten valitsen oikean remonttilainan?

   Remonttilainan valintaan vaikuttaa monta tekijää. Kulutusluoton avulla voit rahoittaa kaikki remontit, mutta muitakin vaihtoehtoja on olemassa. Kun olet ensin valinnut lainan summan ja tyypin, kannattaa alkaa vertailla kustannuksia. Kuinka paljon on lainan korko, kuinka suuret tilinhoitomaksut ovat, onko erillisiä perustamismaksuja tai nostokuluja.

   Näitä kaikkia vertaamalla löydät todellisen lainan kustannuksen ja tiedät mikä on halvin remonttilaina, jota juuri sinulle tarjotaan. Myös laina-ajan pituus määrittää lainasta aiheutuvia kuluja, ja se onkin järkevää miettiä juuri omaan talouteen sopivaksi. Joskus vastaan tulee myös yllättäviä tilanteita, ja joustovara lainassa voi tulla tarpeen, mutta usein nämäkin maksavat hieman lisää.

   Laina-ajan pituus ja joustovara

   Laina-ajan pituus määrittyy sen mukaan, kuinka nopeasti haluat maksaa lainasi pois. Mitä lyhyempi laina-aika on, sitä suurempi on kuukausierä. Kannattaa siis laskea oma taloudellinen tilanne ja arvioida, kuinka isoon kuukausimaksuun sinulla on varaa.

   Mitä pidempi laina-aika on, sen enemmän on myös korkojen osuus lainassa. Mitä lyhempi laina-aika, sen edullisempi se on hakijalle. Laina-ajan pituus määrittää kuukausierän summan. Usein onkin järkevämpää ottaa sellainen laina-aika, että voi varmasti tietää selviävänsä kuukausieristä, vaikka jotain yllättävää tapahtuisi. Monissa lainoissa on mahdollista myös maksaa laina pois suunniteltua aikaisemmin, mikäli oma taloudellinen tilanne sen sallii.

   Joissain lainoissa on joustavia ominaisuuksia, jotka voivat helpottaa talouttasi tarvittaessa. Joustavia ominaisuuksia voi olla vaikka mahdollisuus ottaa maksuvapaita kuukausia tai vaikka muuttaa maksuaikataulua kesken lainanmaksuajan.

   Nämä ominaisuudet tuovat paljon helpotusta mahdollisten eteen tulevien tilanteiden varalle, mutta usein ne myös maksavat enemmän kuin laina, jossa mitään joustovaraa ei ole. Kannattaakin siis punnita, onko halvin laina aina paras vaihtoehto, vai voisiko tietty jousto lainassa helpottaa elämääsi tarvittaessa? Jokaiselle tulee joskus elämässä eteen tilanteita, joihin ei voi vaikuttaa tai niitä ei voi ennakoida, vaikka kuinka ennakkoon yrittäisi. Kannattaa siis punnita vaihtoehtojaan lainaa valitessa.

   Miksi kannattaa ottaa remonttilaina?

   Remonttilaina mahdollistaa oman talouden parempaa suunnittelua, kun voit hajauttaa remontista koituvat kustannukset usealle vuodelle yhden kertamaksun sijaan. Remonttilainan avulla voit myös kattaa yllättävät, remontista aiheutuneet kulut, joihin et ole osannut ennakkoon varautua.

   Lainan avulla saat remontista aiheutuneet kustannukset maksettua ennalta tiedossa olevalla kuukausierällä, ja saat rahaa vapautettua muuhun elämiseen tai vaikka sijoittamiseen. Vaikka osaisit ja haluaisit remontoida itse, monia remontteja ei pysty täysin itse toteuttamaan. Esimerkiksi kosteuseristyksiä, putkitöitä ja sähkötöitä ei pysty tekemään kuin alan ammattilainen, joiden taksat saattavat olla hyvinkin kalliita – toki työstä ja paikkakunnasta riippuen.

   Remonttilainalla mahdollistat asuntoosi investoinnit, jotka nostavat myös asuntosi arvoa ja ovat näin ollen myös sijoitus tulevaisuuteen. Parhaassa tapauksessa saat remontista aiheutuneet kustannukset suoraan asunnon hintaan, kun myyt asunnon joskus pois. Remonttilainan avulla voit siis säästää parhaassa tapauksessa rahaa myös itsellesi.

   Lainaa ei siis kaikissa tapauksissa kannata ajatella vain kuluna, vaan myös omaisuuden arvon kasvattamisena. Se voi siis parhaassa tapauksessa toimia kuin käänteisenä säästämisenä. Asunnon remontoiminen ajoissa myös auttaa pitämään omaisuudestasi huolta, ja voi auttaa osaltaan myös vähentämään yllättäviin hajoamisiin liittyviä riskejä. Omaisuudesta kannattaa huolehtia mahdollisimman hyvin, etenkin asunnosta, joka usein on isoin sijoitus.

   Kannattaako remonttilaina ottaa pankista vai rahoitusyhtiöltä?

   Remonttilainaa on mahdollista saada sekä pankeilta että rahoitusyhtiöiltä. Monesti remonttilaina otetaan asunnon oston yhteydessä, jolloin se on luontevaa neuvotella osaksi asuntolainaa. Usein kuitenkin tulee tilanteita, jolloin remontin tarve tulee vastaan vasta myöhemmässä vaiheessa. Silloin kuvaan yleensä astuu erillisen remonttilainan hakeminen.

   Creditumin kautta lainahakemuksen tehtyäsi voit vertailla vaihtoehtoja molemmilta tahoilta ja tehdä päätöksen vasta kun olet nähnyt useamman eri tarjoajan vaihtoehdot sekä todelliset vuosikustannukset. Usein remontit maksavat paljon, jolloin remonttilainan tarve voi olla suhteessa suuri, ja silloin pienikin ero korkoprosentissa vaikuttaakin isosti lainan todellisiin kuluihin. Ottaa lainan mistä tahansa, koron kilpailuttaminen säästää paljon rahaa.

   Jos rahoitustarve on todella äkillinen, yleensä rahoitusyhtiöiltä voi saada päätöksen myös todella nopealla aikataululla. Markkinoilla on paljon eri rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat reiluja lainaehtoja. Pankeilta saataviin lainoihin ja niiden ehtoihin saattaa vaikuttaa se, oletko kyseisen pankin asiakas vai et. Rahoitusyhtiöt tarjoavat sen sijaan usein vastaavalla hinnalla remonttilainaa kaikkien pankkien asiakkaille.

   Kannattaa muistaa, että remonttilainatarjous on silti aina tapauskohtainen. Siksi onkin järkevintä itse kilpailuttaa remonttilainansa ja saada henkilökohtaiset tarjoukset kuin kuunnella vaikka naapurin neuvoa parhaasta remonttilainan tarjoajasta. Rahoitusyhtiöt saattavat usein olla yllättävänkin kilpailukykyisiä hinnoissa, kun kyseessä on vakuudeton remonttilaina, vaikka monet mieltävät pankit parhaaksi vaihtoehdoksi.

   Yleiset vaatimukset remonttilainan saamiselle

   Remonttilaina on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea remonttilainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Remonttilaina vertailu – yhteenveto

   Remonttilainoja voi ottaa useita erilaisia, tapauksesta riippuen. Ne voivat olla asuntolainaan sidottuja, vakuudellisia tai vakuudettomia lainoja. Kilpailuttamalla lainan on mahdollista säästää parhaassa tapauksessa jopa tuhansia euroja.

   Remonttilaina on mahdollista kilpailuttaa myös itse pyytämällä kymmeniä tarjouksia eri paikoista, mutta helpointa ja nopeinta on tehdä yksi hakemus Creditumilla ja saada useita eri tarjouksia vertailtavaksi.

   Creditumin vertailu on erinomainen työkalu kaikille, jotka harkitsevat remonttia ja haluavat selvittää remonttilainan tarvetta. Tarjoukset tulevat vain luotettavilta toimijoilta, jotka noudattavat lakeja, säädöksiä ja korkokattoja. Voit siis olla varma, että saat vain parhaita tarjouksia parhailta tahoilta.

   Usein kysyttyä

   Kuinka nopeasti remonttilainan voi saada?
   Kun olet tehnyt lainavertailun Creditumin palvelussa, saat tarjouksia sähköpostiisi parhaimmillaan jo muutaman minuutin kuluttua. Kun hyväksyt itsellesi sopivan remonttilainan, saat valitusta paikasta riippuen rahat käyttöösi jo seuraavana päivänä tai viimeistään muutaman päivän sisällä. Joiltain tarjoajilta Creditumin kautta saatat saada rahat tilillesi jo saman vuorokauden aikana, joten remontin alkaminen ei viivästy ainakaan tästä syystä.
   Maksaako remonttilainan vertailu?
   Remonttilainan tarjousten pyytäminen ja vertailu Creditumin kautta on täysin maksutonta, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Jos mikään tarjotuista lainavaihtoehdoista ei sovellu sinun tarpeisiin, voit vain jättää lainan ottamatta. Palvelun rahoittavat mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt, joka mahdollistaa sen, että palvelun käyttö on muille maksutonta. Voit siis huolettaa käyttää palvelua.
   Miksi remonttilainaa kannattaa vertailla?
   Remonttilainaa vertailemalla voit säästää parhaassa tapauksessa jopa tuhansia euroja rahaa. Remonttilainoissa kannattaa korkoprosentin lisäksi kiinnittää huomiota myös muihin maksuihin, kuten tilinhoitopalkkioon ja muihin kuluihin. Vertailemalla saat helposti myös tietoosi remonttilainaan liittyviä muita ehtoja, kuten mahdollinen joustovara lainassa yllättävien tilanteiden varalle. Jos remonttilaina on suuri, voi pienikin korkoprosentin ero tarkoittaa useita satojen tai tuhansien eurojen säästöä sinulle.
   Voiko Creditumin palveluun luottaa?
   Lainapalveluita myöntävät yritykset ovat etenkin Suomessa hyvin säänneltyjä. Tämän vuoksi kaikki Creditumin lainavertailun yhteistyökumppanit noudattavat sekä kansainvälistä että Suomen lainsäädäntöä. Myös Finanssivalvonta on antanut alalle hyvin tarkan ohjeistuksen ja säännöt, joita kaikki noudattavat. Näin ollen voit luottaa siihen, että kaikki lainojen tarjoajat ovat luotettavia sekä turvallisia, ja voit huoletta hyväksyä niiltä tarpeisiisi parhaimmin sopivan lainatarjouksen.