Lähetä helppo lainahakemus

ja nosta vakuudeton remonttilaina

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä
   helppo hakemus
   ja nosta vakuudeton remonttilaina

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta laina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Vakuudeton remonttilaina

   Vakuudeton remonttilaina voi tulla monenlaiseen yllättäväänkin tarpeeseen, ja usein lainatarjous on hyvä saada nopeasti. Lainantarjoajia on saatavilla useita, niin rahoituslaitoksia kuin perinteisiä pankkejakin. Lainavertailun avulla on mahdollista saada kuluttajalle paras ja sopivin tarjous pitäen samalla hinnat kilpailukykyisinä. Creditumilta lainojen vertailu ei myöskään sido mihinkään, vaan asiakas voi kokeilla minkälaisia tarjouksia hänelle myönnetään, miettien rauhassa tarjouksen hyväksymistä sekä katsoa lainan ehtoja. Hakemuslomakkeen täyttäminen käy muutamassa minuutissa ja se lähetetään yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille. Tämän jälkeen asiakkaalle lähetetään tarjouksia sähköpostiin, tai hän voi tarkistaa ne kirjautumalla asiakaspaneeliin.

   Vakuudeton remonttilaina yllättäviin tilanteisiin. Lue lisää, miksi valita Creditum.

   Vakuudeton laina voi auttaa yllättävien tilanteiden kohdatessa. Lainavertailu Creditumilla käy nopeasti ja vaivattomasti sillä Creditum hoitaa asiakkaan puolesta lainojen vertailun, ja toimittaa tarjoukset hänelle tarkastettavaksi.

   Tämän jälkeen asiakas voi jäädä pohtimaan tarjousta. Lainan hakemuslomakkeen täyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa ja siihen asiakas määrittelee itse lainasumman tarpeen sekä takaisinmaksuajan. Tarjoukset eivät sido mihinkään, ja niissä on esitelty selkeästi lainan kulut ja takaisinmaksuaika, joten lainan voi halutessaan hyväksyä huoletta ilman, että tarvitsisi pelätä yllättäviä kustannuksia ja piilokuluja.

   Vakuudeton remonttilaina eri tarpeisiin

   Vakuudeton remonttilaina on jokaiselle asiakkaalle yksilöllisiin tarpeisiin, sillä käyttökohteet voivat vaihdella maalaamisesta ja tapetoinnista pesutilojen uusimiseen tai keittiöremonttiin, eli lainatarpeet vaihtelevat suuresti.

   Taloyhtiön asukkaana asiakas voi tarvita vakuudetonta remonttilainaa myös yhtiön teettämiin remontteihin. Tällöin osakkaana oleva asiakas saa valita, maksaako hän yhtiölainaa pois kuukausittain rahoitusvastikkeella, vai haluaako hän maksaakin kaiken kerralla pois. Remonttilainaa suunniteltaessa on hyvä huomioida, että remontin edetessä voi tulla lisää yllättäviä kuluja. Myös tämän vuoksie on hyvä perehtyä lainavertailun avulla markkinatilanteeseen, ja pyrkiä saamaan edullisinta lainaa itselle sopivalla summalla.

   Vakuudeton remonttilaina äkilliseen tarpeeseen

   Vakuudeton remonttilaina tulee tarpeeseen silloin, kun remontin kustantaminen asuntolainalla ei ole mahdollista, mutta se on tärkeää tehdä. Usein tarve remonttilainalle tulee niin yllättäen, että etukäteen ei ole voinut varautua.

   Putkiremontit toteutetaan yleensä asuntolainan turvin, kun taas pesutilojen ja wc:n uusiminen sekä keittiöremontit tehdään remonttilainalla. Niiden suuruudet vaihtelevat asiakaskohtaisesti tyypillisesti muutamasta tuhannesta useisiin kymmeniin tuhansiin.

   Vakuudetonta remonttilainaa voi saada useista eri rahoituslaitoksista sekä myös perinteisistä pankeista. Lainojen kustannukset voivat vaihdella suuresti. Siksi vertailu on tärkeää, koska todelliset kulut vaihtelevat asiakaskohtaisesti laina-ajan ja suuruuden perusteella.

   Vakuudettoman remonttilainan etuja

   Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen on kuluttajalle monella tapaa kannattavaa, ja se kannattaa tehdä myös pienempää lainasummaa haettaessa. Lainoja myöntäviä rahoituslaitoksia on lukemattomia, ja lainojen kustannuksissa voi olla merkittäviä eroja.

   Lainavertailusta saatavat suurimmat hyödyt ovat rahan säästäminen, vaivattomuus ja nopeus, jotka kaikki tukevat kuluttajan nopeaa lainansaantia. Kilpailuttaminen on eduksi kukkarolle sillä hinnat ovat selkeästi esillä ja asiakas tietää, mistä kuukausittainen lasku koostuu. Rahan säästäminen on suurin etu, minkä kuluttaja saa, sekä eri rahoituslaitoksien kulujen avoimuus, sillä suoraan omalta pankilta lainaa hakiessa muiden rahoittajien hintatasot eivät ole esillä.

   Myönnetty lainatarjous

   Lainan saaminen ei ole aina itsestäänselvyys, vaikka tarvetta sille olisikin. Myönnettyyn lainaan liittyy ehtoja, kuten puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Creditumin kautta voi kokeilla sitoutumatta mihinkään, minkälaisia tarjouksia saa omalla hakemuksellaan.

   Lainavertailussa on kuluttajalle etuja, sillä kun lainaa haetaan yhtä aikaa useammasta paikasta, niin lainan saaminen on varmempaa. Tämä siksi, että ehdot vaihtelevat eri rahoituslaitosten ja pankkien välillä. Lainavertailu Creditumin avulla on siten kannattavaa ja vaivatonta, sillä eri rahoituslaitosten ja pankkien vertaaminen ja useiden hakemuslomakkeiden täyttäminen itse olisi todella aikaa vievää ja työlästä.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Miten haen remonttilainaa? Miksi vertailu kannattaa? Miksi remonttilaina kannattaa?
   Lainan hakemista harkittaessa ihmisillä voi olla mielessään useita kysymyksiä, joita he miettivät ennen lainan hakemista. Usein sen hetkinen markkinatilanne, lainantarjoajat ja heidän toimintansa ei ole kuluttajan tiedossa, vaan monet asiat voivat tuntua uusilta. On tärkeää tietää, kannattaako ottaa lainaa ja minkälaista korkoa voi odottaa. Miten lainoja vertailla ja kuinka se tapahtuu. Remonttilainan hakeminen onnistuu helposti netissä, lainoja vertailemalla voi säästää merkittävän summan rahaa. Tällöin lainan kustannukset ovat sellaiset, että talous pysyy hallinnassa ja remonttilainan avulla voi nostaa asunnon arvoa sekä saada hajautettua kustannuksia.
   Mitkä ovat lainan hakemisen ehtoja?
   Vakuudettoman remonttilainan myöntämiselle on ehtoja, sillä se on sekä rahoituslaitoksen että kuluttajan etu. Vastuullinen yhtiö ei halua, että asiakas joutuu vaikeuksiin takaisinmaksuerien kanssa. Seuraavat ehdot tulee täyttää, että lainan hakeminen Creditumin kautta on mahdollista: luottotietojen täytyy olla kunnossa, hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, osoitteen on oltava Suomessa, verkkopankkitunnukset pitää olla käytössä, että voi kirjautua Creditumin palveluihin. Näiden lisäksi täytyy olla toimiva puhelinnumero ja sähköpostiosoite yhteydenpitoa varten. Kun nämä ehdot täyttyvät, kuluttaja voi hakea lainaa Creditumin kautta ja päättää tarjousten perusteella, minkä niistä mahdollisesti hyväksyy.
   Mitä keittiöremontin budjetoinnissa kannattaa muistaa?
   Keittiöremontti kuuluu yleisimpiin kotona remontointaviin kohteisiin, sillä keittiöt ovat kodeissa suuren kulutuksen alla, ja kaipaavat myös siksi useammin päivitystä. Keittiöremontin budjetointi voi olla haastavaa, sekä sen päättäminen, mitä tehdään itse ja mitkä asiat jätetään ammattilaisille hoidettavaksi. Täytyy miettiä, purkaako vanhan keittiön itse ja asentaa uuden paikoilleen, vai maksaako jollekin tästä työstä. Myös keittiökalusteiden hinnat vaihtelevat suuresti, ja niitäkin kannattaa vertailla eri keittiöiden valmistajien kesken. Tämä kannattaa tehdä, ennen kuin alkaa tekemään lainavertailua, niin keittiöremontin kokonaiskustannukset ovat varmemmin tiedossa ja sopivan lainasumman hakeminen helpompaa.
   Mitä kannattaa muistaa jos remontin kohteena on mökki?
   Monella ihmisellä on varsinaisen kodin lisäksi olemassa myös mökki, joka on monelle tärkeä paikka. Se voi toimia myös kakkoskotina, jossa ollaan silloin kun aikaa arjen keskellä siihen riittää. Mökistä on tärkeää pitää huolta, ja se on järkevää toteuttaa säännöllisesti. Rakenteiden ja pintojen kunto on hyvä tarkistaa silloin tällöin mahdollisia remontin tarpeita varten, niin ne eivät pääse yllättämään. Mökkiremonttia suunniteltaessa budjettiin vaikuttaa kovasti se, haluaako remonttia tehdä itse vai jättääkö työn ammattilaisille. Hintaan vaikuttaa myös se, kuinka laajasta remontista on kysymys, tarvitseeko tehdä ihan perusteellinen remontti rakenteisiin vai riittääkö pienempi pintaremontti.
   Onko pintaremontti mahdollista myös pienemmällä budjetilla?
   Pintaremonteissa lainasummat vaihtelevat suuresti, sillä näihin vaikuttaa asunnon koko sekä halutut materiaalit. Lattian ja katon remontoiminen voi nostaa hintaa todella paljon, kun taas maalaaminen, tapetointi ja kaakelointi onnistuvat usein pienemmilläkin menoerillä. Kotiin voi saada uutta ilmettä jo pienemmälläkin remonttilainalla. Sisustuslehdet ja netti ovat pullollaan erilaisia sisustusratkaisuja, joista voi ammentaa ideoita itselleen omaan kotiin ja saada siitä haluamansa näköisen. Pintaremontti on käsistään kätevälle helppoa tehdä myös itse, jolloin budjetin laskeminen onnistuu helposti. Silloin täytyy ottaa huomioon vain materiaalikustannukset, eikä tarvitse maksaa ulkopuolisen työstä.
   Miksi Creditum?
   Kotimaisen Creditumin avulla on helppoa ja nopeaa tarkistaa oma mahdollisuus lainan saantiin ja katsoa minkälaisia tarjouksia saa. Tämä tapahtuu ilman sitoumuksia, helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa ja tarjoukset saa sen jälkeen sähköpostiin nopeasti tai ne voi tarkistaa kirjautumalla asiakaspaneeliin. Creditum tekee vertailun asiakkaan puolesta jopa yli 25 rahoituslaitoksesta ja pankista yhtä aikaa ja sen avulla voi säästää jopa useita tuhansia euroja. Samalla saa tietää markkinoiden sen hetkisen hintatason, palvelua saa nopeasti, ja myönnetyn lainatarjouksen saaminen on varmempaa, kun lainaa haetaan samalla useasta eri paikasta.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat