Lähetä ilmainen lainahakemus

ja nosta laina ikkunaremonttia varten

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä ilmainen lainahakemus

   ja nosta laina ikkunaremonttia varten

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconLainaa ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta laina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Ikkunaremontti tulee eteen jossakin vaiheessa

   Ikkunaremontti joudutaan yleensä tekemään noin 40 vuoden jälkeen, huonolla ikkunoiden hoidolla remontti voi kuitenkin tulla eteen jo 15 vuoden jälkeen. Ikkunoiden lämmöneristyskyky vaikuttaa koko asunnon energiatehokkuuteen. Uudet, tiiviit ikkunat säästävät energiaa ja lämmityskustannuksia, myös kylmän vedon tunne loppuu ja lisää asumismukavuutta. Uudet ikkunat lisäävät viihtyisyyttä ja asunnon valoisuutta, myös kodin rahallinen arvo nousee. Vanhoissa omakotitaloissa esiintyy usein ongelmia sisäilman laadussa. Uusissa ikkunoissa sisäilman määrää voidaan säätää venttiilillä, usein jopa automaattisesti, sisälämpötila pysyy näin tasaisen sopivana. Ääneneristyskyky on uusilla ikkunoilla parempi kuin vanhoilla,tämä on etu etenkin meluisilla kaupunkialueilla.

   Ikkunaremontti – rahoitus Creditumin kautta

   Ikkunaremontti on iso ja kalliskin operaatio, jonka rahoittamiseen tarvitaan lainaa. Silloin avuksi tulee Creditum, lainapalvelu, jonka avulla asiakas voi vertailla eri lainanantajien tarjouksia. Ikkunaremontin rahoitukseen sopii hyvin remonttilaina, jota saa myös vakituisen asunnon tai kesämökin kunnostukseen.

   Pankkien tarjoamien lainojen todelliset kustannukset ja ehdot vaihtelevat, mutta Creditum tarjoaa mahdollisuuden lainojen vertailemiseen yhdellä hakemuksella. Vertailemalla selviävät eri rahoituslaitosten lainojen kustannukset. Remonttilainaa voi hakea, kun asiakkaalla on säännölliset vuositulot ja puhtaat luottotiedot, lisäksi hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt. Varsinaisen lainan myöntää rahoituslaitos, yleensä pankki.

   Ikkunaremontti kokonaishinta

   Ikkunaremontin hinnasta noin puolet koostuu itse ikkunoista ja toinen puoli työstä, tarvikkeista ja mahdollisista lisävarusteista, itse ikkunan hinnan määrää sen lämmönläpäisykerroin, eli U-arvo, sekä se onko ikkuna monikertainen.

   Asennustyötä ikkunan hinnassa on noin neljäsosa, siihen vaikuttavat esimerkiksi seinän rakenne ja ikkunoiden kiinnitystapa sekä mahdolliset muut lisätyöt. Myös nostimien tarve korottaa hintaa, ja muutenkin asennustyöt räätälöidään aina kohteen mukaisesti. Remontin hinnasta loppu neljännes koostuu tarvikkeista, joita voivat olla kiinnitysmateriaalit, pellitykset, eristeet ja listat. Mahdolliset lisävarusteet, kuten hyttysverkot, tuloilmaventtiilit ja sälekaihtimet korottavat osaltaan asennustyön hintaa.

   Ikkunaremontti hyödyt ja haitat

   Ikkunaremontilla on suuri merkitys asumismukavuuteen ja energiankulutukseen, vanhemmissa omakotitaloissa säästö voi olla jopa satoja euroja vuodessa, kun vanhat 2- lasiset ikkunat vaihdetaan nykyaikaisempiin.

   Ulkoa tulevaa melua voidaan vähentää uusimalla ikkunat, myös ikkunoiden huoltaminen ja pesu on helpompaa nykyaikaisilla ikkunoilla. Niitä saa avattua riittävästi, jolloin työskentely on vaivatonta.

   Ikkunaremontti parantaa talon ilmettä huomattavasti ja nostaa myös jälleenmyyntiarvoa, auringonsuojaus ja mobiiliverkon toiminnan parantaminen antennilasilla ovat myös ikkunaremontin hyötyjä. Haittapuolena ovat remontin melko suuret kustannukset, remonttilainaa joutuu yleensä ottamaan jonkin verran ja tiedon etsinnässä ikkunoista ja urakoitsijoista on omat haasteensa.

   Ikkunaremontti hinta

   Ikkunaremontti hinta voi vaihdella suuresti. Koska ikkunoiden osuus hinnasta on noin puolet, on ikkunoiden ominaisuuksilla suuri merkitys hintaan, myös ikkunoiden määrällä on merkitystä, mitä useampi, sitä kalliimpi on ikkunaremontti.

   Ikkunaremontin suunnittelun voi aloittaa tutustumalla ikkunavalmistajien nettisivuihin, joilla esitellään tarjolla olevia malleja pääpiirteissään. Monilla sivuilla voi täyttää lomakkeen ja pyytää arvion oman ikkunaremonttinsa hinnasta, saatuaan useita arvioita eri valmistajilta asiakas voi pyytää edustajaa arviokäynnille paikanpäälle, tällöin selviää arvioitu ikkunaremontti hinta.

   Asiakkaan kannattaa huomioida, mitä ikkunaremontti hinta sisältää, halvin ei aina ole paras ratkaisu.

   1. Tutustu valmistajien nettisivuihin
   2. Pyydä arvio sivulla olevalla lomakkeella
   3. Pyydä edustajaa arviokäynnille
   4. Valitse mielestäsi paras tarjous

   Valitse mielestäsi paras vaihtoehto

   Kotitalousvähennys laskuri on väline, jonka avulla työn teettäjä voi laskea kotitalousvähennyksen määrän palkkauskustannuksista. Kun yksityishenkilö ostaa työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, voi arvonlisäverollisesta työn osuudesta vähentää 40%.

   Kotitalousvähennys laskuri kertoo vähennyksen määrän. Jos palkkaa työntekijän tekemään, voi vähentää 15% tämän palkasta, sekä lisäksi työnantajan sivukulut. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta, ei matkakuluista tai tarvikkeista.

   Kotitalousvähennys laskuri löytyy esimerkiksi työeläkevakuutusyhtiön sivuilta, kuten Ilmarinen. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, mutta puolisot voivat kumpikin hakea vähennystä itselleen, tai voivat myös hakea vähennystä vain toisen puolison verotuksessa molempien osalta.

   Yleiset vaatimukset ikkunaremonttia varten tarkoitetun lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa netistä Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Ikkunaremontin hyödyt?
   Ikkunaremontti vaikuttaa etenkin energiankulutukseen, etenkin vanhemmissa rakennuksissa voidaan remontin jälkeen säästää satoja euroja vuodessa. Myös asumismukavuus paranee, kun kylmän vedon tunne poistuu ja sisälämpötila pysyy paremmin tasaisena. Talon ulkoinen ilme paranee ja jälleenmyyntiarvo kasvaa remontin jälkeen. Etenkin kaupungeissa ulkoa kuuluvaa melua voidaan vähentää uusimalla ikkunat, myös ikkunoiden pesu ja huoltaminen on helppoa, koska ne saa avattua riittävästi. Uudet antennilasit voivat parantaa mobiiliverkon ja laitteiden toimivuutta etenkin syrjäisemmillä seuduilla. Ikkunaremontti on kaiken kaikkiaan kannattava toimenpide kustannusten vähentämiseksi ja asumismukavuuden parantamiseksi, sitä voi suositella.
   Saako ikkunaremonttiin lainaa?
   Ikkunaremontti on usein melko kallis toimenpide. Creditum lainapalvelun avulla asiakas voi vertailla useiden eri lainanantajien tarjouksia. Pankkien myöntämien lainojen ehdot ja hinnat vaihtelevat suuresti,mutta tämän palvelun avulla asiakas voi yhdellä hakemuksella nähdä eri lainojen todelliset kustannukset ja niiden ehdot. Creditumin tarjoama remonttilaina sopii myös ikkunaremontin rahoittamiseen, varsinaisen lainan myöntää pankki tai rahoitusyhtiö. Creditumin sivustolla voi täyttää lainahakemuksen, se on ilmaista eikä sido asiakasta mihinkään. Remonttilainaa hakevalta edellytetään säännöllisiä vuosituloja sekä puhtaita luottotietoja, hakijan pitää myös olla 20 vuotta täyttänyt. Remonttilaina on hyvä ratkaisu remontin rahoittamiseen.
   Ikkunaremontin hinta?
   Ikkunaremontin hinta voi vaihdella suuresti. Koska ikkunoiden osuus hinnasta on noin puolet, on ikkunoiden ominaisuuksilla suuri merkitys hintaan. Ikkunan hinnan määrää osaltaan sen lämmönläpäisykerroin, U- arvo, myös lisävarusteet, kuten tuloilmaventtiilit, hyttysverkot ja säkekaihtimet vaikuttavat hintaan. Asennustyön hintaan vaikuttavat esimerkiksi seinän rakenne ja ikkunoiden kiinnitystapa, hinta määritelläänkin aina kulloisenkin kohteen tarvitsemien töiden mukaisesti. Lisäksi ikkunaremontin hintaan vaikuttavat tarvikkeet, kuten pellitykset, kiinnitysmateriaalit, eristeet, listat ja muut tarvittavat, myös nostimen tarve korottaa hintaa. Remontin hintaa voi pienentää tekemällä ikkunoiden vaihtotyön itse, tämä vaatii kuitenkin jonkinlaista ammattitaitoa ja oikeanlaisia työvälineitä.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat