Lähetä ilmainen hakemus
lainojen yhdistämiseksi

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   ilmainen hakemus
   lainojen yhdistämiseksi

   Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta vain 1 hakemuksella.

   Check iconIlman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta. 

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Lintuperspektiivistä on hyvä katsella eri lainavaihtoehtoja ja esimerkiksi kilpailuttaa eri lainantarjoajia.

   Näin lainojen yhdistäminen onnistuu Creditumin avulla

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tästä.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Henkilö tähyilee kaukoputkella eteenpäin, mikä on paras tapa lainojen yhdistämiseen?

   Lainojen yhdistäminen – yhdistä lainasi vaivattomasti

   Lainojen yhdistämisestä on viime vuosina tullut erittäin suosittua, sillä se on järkevää taloudenpitoa. Yhdistämisen etu on siinä, että esimerkiksi kaikki olemassa olevat pienet lainat, pikavipit ja osamaksut voidaan kätevästi liittää yhdeksi isoksi lainaksi. Isommat lainat ovat usein hoitokuluiltaan ja koroiltaan pieniä lainoja huomattavasti edullisempia. Mikä miellyttävintä, nykypäivänä jokainen voi kilpailuttaa ja yhdistää lainansa vaivattomasti suoraan verkossa – ilman aikaa vieviä pankkivierailuja. Lue alta mitä jokaisen lainojen yhdistämistä pohtivan tulee tietää yhdistelylainasta.

   Lainojen yhdistäminen on järkevä tapa hoitaa omaa taloutta kun velallisella on käytössään esimerkiksi kaksi kallista luottoa; luottokorttivelka sekä osamaksusopimus tai miksei vanha puoliksi pölyyntynyt opintolainakin. Lainojen yhdistäminen on mahdollista myös eläkeläiselle.

   Käytännössä yhdistelylainalla maksetaan pois kaikki olemassa olevat kalliit velat ja ryhdytään tämän jälkeen lyhentämään itse yhdistelylainaa.

   Lainojen yhdistämisen hyödyt antavat jokaiselle jotakin:

   • Ison yhdistelylainan saa usein pienellä korolla
   • Lainan kuukausittaiset maksuerät ovat pienempiä kuin erillisten lainojen yhteenlasketut kulut
   • Yksi laina ja yhdet kulut, pääset yhden lainan kanssa eroon erillisistä lainoihin liittyvistä lisämaksuista
   • Oman talouden ja kokonaiskulujen arvioinnin selkeytyminen kun yhdistelylainalla on vain yksi lyhennyspäivä kuukaudessa

   Lainojen yhdistäminen tuo säästöjä ja kaventaa lainakuluja

   Viime vuosina suomalaisten yhdistelylainatarpeet ovat vastanneet kuukausitasolla noin 50–500 euron säästöä, mikä voi tarkoittaa vuositasolla jopa 600–6000 euron yhteenlaskettuja säästöjä. Yhdistelylainat ovat useimmiten vakuudettomia luottoja.

   Lainojen yhdistäminen kaventaakin näin lainamenoja ja siitä syntyvät säästöt perustuvat käytännössä siihen, ettei velallinen maksa enää erillisiä lainakuluja pienistä ja kalliista lainoistaan – vaan vain yhden lainan kuluja.

   Usein yhdistelylainan maksuerät mitoitetaan velallisen kuukausittaiseen maksukykyyn, jolloin maksuerät ovat pienempiä kuin yhteenlaskettujen erillisten lainojen maksuerät.

   Yhdistelylaina kirkastaa omaa taloutta

   Yhden lainan takaisin maksaminen ja lainakulujen hoitaminen on selkeämpää kuin useamman erillisen lainan hoitaminen. Ja tämä on lainojen yhdistämisen suurin etu.

   Yhdellä lainalla kun on:

   • yksi lainasopimus
   • yksi kuukausittainen maksupäivä
   • yksi lyhennyserä

   Tämä selkeyttää velallisen oman talouden hallintaa sekä tulevien menojen ja hankintojen suunnittelua.

   Yhdistelylaina ei ole lääke oman talouden epätasapainoon

   Vastaus ei ole yksinkertainen, sillä se riippuu aina velallisen taloudellisesta tilanteesta ja takaisinmaksukyvystä. Takavuosina lainojen yhdistämisen tärkeydestä on puhuttu varsinkin silloin, kun velallisen oman talouden hallinta on karannut kontrollista, eikä eri lainojen hoitamiseen löydy enää takaisinmaksukapasiteettia ylivelkaantumisen vuoksi.

   Yleisessä keskustelussa ei kuitenkaan olla huomioitu sitä, ettei lainojen yhdistämistä kuitenkaan ole tarkoitettu tämän tyyppisten tilanteiden hoitamiseen, vaan yhdistelylainalla vastataan nimenomaan talouttaan hallitsevien velallisten tarpeeseen.

   Jos lainanhakijan yhdistelylainan tarve johtuu heikosti hoidetusta taloudesta voi yhdistelylainan ja minkä tahansa muun lainan saaminen olla vaikeutunutta velkakierteen tai maksuhäiriömerkinnän vuoksi.

   Lainanantajat kun kartoittavat riskinsä tarkasti, mikä tarkoittaa sitä, ettei lainoja myönnetä henkilöille, joiden maksukyky on häiriintynyt.

   Takuusäätiö auttaa suomalaisia ylivelkaantuneita henkilöitä, jotka tarvitsevat talouden tasapainottamiseksi niin kutsuttua järjestelylainaa.

   Lainojen yhdistäminen vaatii valmistautumista – huomioithan nämä pointit ennen hakemuksen täyttämistä

   Jokaisen velallisen, joka täyttää lainanantajien vaatimukset ja hoitaa omaa talouttaan huolellisesti, kannattaa hakea yhdistelylainaa, sillä se on usein edullisempaa lainaa kuin erilliset pienet lainat tai luotot.

   Toki ennen yhdistelylainan hakemista taustatyöt kannattaa tehdä kunnolla. Hakijan tulee selvittää nykyisten erillisten velkojen yhteenlasketut kulut. Näin yhdistelylainan hakijalle on täysin selvää se, minkä verran lainaa tulisi hakea.

   Tärkeää on tietää myös se, kuinka paljon velallisella on kuukausittain käytettävissä rahaa velan lyhentämiseen.

   Taustatietojen keräämisen jälkeen lainanhakija voi sitten huoletta vertailla hakemuksen kautta jätettyjä yhdistelylainatarjouksia ja pohtia, mikä tarjouksista vastaa parhaiten lainanhakijan tarpeisiin.

   Lainojen yhdistäminen tapahtuu nykypäivänä verkossa

   Tarvitset hetken omaa rauhallista aikaa, älylaitteen sekä tarkat tiedot nykyisistä lainoista, luotoista ja osamaksuista – eli kaikista niistä lainoista, jotka haluat yhdistää.

   Lainojen yhdistäminen vaihe vaiheelta:

   1. Laske yhteen nykyisten luottojesi suuruus sekä kuukausikulut.
   2. Hae Creditumilta lainaa olemassa olevia velkojasi vastaavalla summalla.
   3. Vastaanota lainatarjouksia ja vertaile niiden todellisia vuosikorkoja nykyisiin kuluihisi sekä tarjouksia toisiinsa – näin kilpailutat lainasi parhaiten.
   4. Valitse se sinulle paras lainavaihtoehto.
   5. Kun lainanantaja on lopullisesti hyväksynyt lainahakemuksesi maksaa tämä lainasumman tilillesi.
   6. Lainasummalla maksat kaikki aiemmat velkasi pois ja yhdistät lainat yhdeksi lainaksi.
   7. Tämän jälkeen maksat vain yhdistelylainasi korkoa sekä kuukausieriä ja näin sinulla on kuukaudessa lainaa varten vain yksi maksupäivä ja yksi lyhennyssumma.

   Mistä yhdistelylaina koostuu?

   Yhdistelylainan kulut koostuvat samoista elementeistä, kuin mistä muidenkin lainojen kulut koostuvat.

   Jokaisen lainanottajan on tärkeää tietää, että yhdistelylainan ottamiseen sisältyy muun muassa:

   • Kertaluontoinen lainan aloitusmaksu
   • Luotonantaja määrittelemä kuukausittain maksettava tilinhoitomaksu
   • Lainanantajan toimintatavoista riippuvainen laskutuslisä, jota useimmat lainanantaja käyttävät esimerkiksi silloin, jos lasku lähtee asiakkaalle paperisessa muodossa.

   Yhdistelylainan hinta

   Yhdistelylainan hinta muodostuu yleensä nimelliskorosta sekä muista pankeille lainanannosta syntyvistä kustannuksista kuten tilinhoitomaksusta. Suomen lainsäädäntö asettaa käyttäjän onneksi rajat sekä korolle että muille kustannuksille. Lainan nimelliskorko ei saa ylittää 20% ja muut kustannukset eivät saa ylittää 150 euroa vuodessa, joten Suomessa voi lainata turvallisin mielin tietäen, että lainat eivät lain mukaan saa olla kohtuuttoman kalliita.

   Creditumin kätevällä rahoituslaskurilla voit selvittää mitä eri lainat kuukausitasolla ja kokonaisuudessaan maksavat. Hyvä rahoituslaskuri laskee sekä kuukausittaiset erät, kokonaiskustannukset että todellisen vuosikoron.

   Yhdistä lainat nopeasti

   Kotimaisen Creditumin kautta lainojen yhdistäminen käy hyvinkin nopeasti, sillä itse hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja voit hoitaa asiat suoraan turvallisesti verkossa.

   Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainanhakija voi saada lainatarjouksia jopa yli 20 rahoituslaitokselta tai pankilta. Creditumin kautta vanhat lainat voi yhdistää lähestulkoon välittömästi, sillä hakija saa hakemuksen lähettämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen vain parissa minuutissa – näin ollen kalliit lainat, luotot ja osamaksut voi yhdistää kotimaisessa palvelussa joutuisasti sekä turvallisesti vielä saman päivän aikana.

   Paras yhdistelylaina löytyy kilpailuttamalla

   Kuten kaikki muutkin lainat myös yhdistelylaina kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti.

   Lainan kilpailuttaminen on tapa tarkistaa oma henkilökohtainen korkotaso, mutta samalla se on myös mahdollisuus vaihtaa lainanantajaa, jos yleisen korkotason muutokset tai lainanhakijan oma taloudellinen tilanne muuttuu merkittävästi, esimerkiksi palkankorotuksen kautta.

   Kotimaisen Creditumin kautta yhdistelmälainan voi kilpailuttaa turvallisesti ja vaivattomasti verkossa esimerkiksi kotisohvalta käsin – vieläpä mihin tahansa aikaan vuorokaudesta.

   Yhdistelylainan yleiset vaatimukset

   Yhdistelylaina on laina kuten mikä tahansa kulutusluotto tai joustolaina.

   Yleensä lainojen yhdistelyyn haetun luoton hinnat ovat kuitenkin huomattavasti edullisempia kuin edellä mainittujen.

   Yhdistelylainan edullisuuteen liittyy keskeisesti lainasumman suuruus, sillä usein isoissa lainoissa on pieni korko kuin taas pienissä lainoissa on puolestaan suuri korko.

   Voit yhdistää lainat, jos täytät seuraavat ehdot:

   Yhdistelylaina Creditumilta

   Creditumin kautta kilpailuttaessa lainanhakija saa yleensä huomattavasti edullisempia lainatarjouksia, kuin mitä hakijan itsenäisesti tekemän kilpailuttamisen tuloksena voisi saada.

   Palvelumme kautta hakija saa lainatarjouksia yli 20 Suomessa toimivalta rahoituslaitokselta ja pankilta.

   Kaikki Creditumin yhteistyökumppanit ovat Suomen luotonantorekisteriin rekisteröityneitä, korkokattolakia noudattavia rahoituslaitoksia ja pankkeja.

   Creditumilla voit hakea yhdistelylainaa halutessasi 60 000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Kaikki luotonantajat ja pankit eivät kuitenkaan myönnä yhdistelylainaa näin pitkällä maksuajalla.

   Lainan hakuvaiheessa tämä tarkoittaa sitä, että hakija saa myös sellaisia lainaehdotuksia, joissa on luotonantajalle sopiva maksuaika – vaikka se ei täsmäisikään hakijan alkuperäiseen toiveeseen laina-ajan pituudesta.

   Usein kysyttyä

   Mitä lainojen yhdistäminen lyhyesti sanottuna tarkoittaa?
   Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että velallisen voimassa olevat lainat, luotot ja/tai osamaksut kuitataan yhdellä suurella lainalla, jonka jälkeen hän siirtyy lyhentämään yksittäistä lainaa, jota kutsutaan yhdistelylainaksi.
   Miksi lainat kannattaa yhdistää?
   Lainoja ei koskaan kannata yhdistää suoraan, vaan vastuulliseen lainan ottamiseen liittyy aina keskeisesti taustatyön tekemisen lisäksi lainan kilpailuttaminen, jonka avulla lainanhakija löytää itselleen sen parhaiten sopivan lainan.Lainat kannattaa lähtökohtaisesti aina yhdistää silloin, jos kilpailutuksen tuloksen lainanhakija saa voimassa olevia velkojaan edullisemman kokonaistarjouksen lainan kokonaiskuluista.
   Millaisia kokemuksia ihmisillä on lainojen yhdistämisestä?
   Yleinen asenneilmasto lainojen yhdistämiseen liittyen on kaksijakoinen. Mediassa nostetaan tasaisesti esille yhdistelylainoihin liittyviä riskejä, kun taas samanaikaisesti suurin osa talouttaan hoitavista velallisista on tyytyväisiä yhdistelylainansa tuomiin hyötyihin – kuin kouralliseen erillisiä lainoja erillisine kuluineen.Yhdistelylainoihin liittyvät kokemukset ovat yksilöllisiä, kuten ovat lainojen myöntämiseen liittyvät ehdot ja korkotasotkin. Tärkeintä niin yhdistelylainan kuin minkä tahansa muunkin lainan harkitsemisessa on, että se suhteutetaan hakijan maksukykyyn.
   Yhdistelylaina pankista – mutta onko se tuttu ja turvallinen valinta enää se paras valinta?
   Yhdistelylaina pankista ei muodosta kilpailuasetelmaa, jonka keskiössä pankit ja rahoituslaitoksen kilpailevat uudesta asiakkaasta. Yhdistelylainan voi jokainen voi toki edelleen hakea suoraan myös omasta pankistaan, mutta ennen lainan hyväksymistä jokaisen yhdistelylainaa harkitsevan kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa yhdistelylaina mahdollisimman monen pankin tai rahoituslaitoksen kesken.Kotimaisen lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneen palvelun sivuilla – kuten Creditumin sivuilla – lainojen kilpailuttaminen on maksutonta ja yhden hakemuksen avulla lainaa harkitseva tavoittaa yli 20 suomalaista pankkia ja rahoituslaitosta. Mitä suurempi kirjo lainatarjouksia lainanhakijalla ennen lainapäätöksen tekemistä on, takaa se lainanhakijalle myös suuremman valinnanvaran yhdistelylainan kustannuksiin ja ehtoihin liittyen.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat