Yhdistä lainat 60 000 € asti
ilman vakuuksia

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

 

Ladataan..

 

SSL-suojattu palvelu

 

Yhdistä lainat
60 000 euroon asti
ilman vakuuksia

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Check iconTavoita jopa 20+ pankkia ja luotonantajaa 1 hakemuksella.

Check icon3 minuutin helppo hakemus.

Check icon100 % ilmainen palvelu – hakemus ei sido sinua mihinkään.

Näin Creditum toimii

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

2. Selaa lainatarjouksia

Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

3. Viimeistele hakemus

Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

 

Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

Yhdistelylainaa netistä ilman vakuuksia

Lainojen yhdistäminen on vuosi vuodelta suositumpaa, eikä syyttä.

Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistäminen yhdeksi suureksi lainaksi voi säästää satoja, ellei tuhansia euroja korkokuluissa, puhumattakaan ajasta ja vaivasta mitä useamman pienemmän luoton takaisinmaksujen hoitaminen kuluttaa.

Yhdistä lainasi jo tänään – se on helppoa ja nopeaa. Kun haet yhdistelylainaa Creditumin kautta, hakemuksesi käsittelee yhteensä yli 20 rahoituslaitosta ja pankkia.

Kun kilpailutat ja yhdistät pienet luotot yhdeksi isommaksi lainaksi, teet fiksun päätöksen.

Mitä vaatimuksia yhdistelylainalle on?

Yhdistelylaina on lainaa siinä missä mikä tahansa kulutusluotto tai joustolaina. Yleensä lainojen yhdistelyyn haetun luoton hinnat ovat kuitenkin huomattavasti edullisemmat kuin edellämainittujen, kulutukseen käytettävät lainat.

Voit yhdistää lainasi ja hakea yhtä suurempaa luottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

 

Millaista lainaa Creditumin avulla voi saada?

Palvelumme kautta saat lainatarjouksia yli viideltätoista rahoituslaitokselta ja pankilta. Voit hakea lainaa halutessasi jopa 60 000 euroon asti.

Voit hakea lainaa halutessasi jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Kaikki luotonantajat eivät kuitenkaan myönnä yhdistelylainaa näin pitkällä maksuajalla. Saat kuitenkin lainaehdotuksia luotonantajalle sopivalla maksuajalla, vaikka se ei täsmäisikään yksi yhteen toivomasi laina-ajan kanssa.

Creditumin yhteistyökumppanit ovat Suomen luotonantorekisteriin rekisteröityneitä, korkokattolakia noudattavia rahoituslaitoksia ja pankkeja. Creditumin kautta kilpailuttaessa saatkin yleensä huomattavasti edullisempia lainatarjouksia, mitä olisit omin päin netistä löytänyt.