Lähetä ilmainen hakemus
ja nosta edullisin laina heti tilille

Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja säästä satoja euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   ilmainen hakemus
   ja nosta edullisin laina heti tilille

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja säästä satoja euroja!

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconHalvin laina ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse halvin laina vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Näin haet edullisen lainan Creditumin kautta:

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luotto-hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä joustolainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja nostaa joustoluoton. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Edullisin laina heti tilille

   Suomesta ei juurikaan aikuisväestön keskuudesta löydy sellaisia henkilöitä, joilla ei olisi lainaa, tai jotka eivät olisi koskaan hakeneet lainaa. Suomalaisten velkaantuminen on eurooppalaista keskitasoa.

   Vähänkin suurempia elämään kuuluvia hankintoja rahoitetaan melkein poikkeuksetta lainan avulla yksinkertaisesti siitä syystä, että ne ovat melkoinen kuluerä tavalliselle työssä käyvälle ihmiselle.

   Lainalla rahoitetaan nykyään melkeinpä kaikkea aina autoista keittiöremontteihin ja opinnoista shoppailumatkoihin. Lainamarkkinoiden uutuutena ovat jo muutaman vuoden olleet pikavipit ja joustoluotot, joiden ideana on tarjota lainaa mahdollisimman helposti ja nopeasti silloin, kun rahan tarve on akuutti.

   Pikavipeillä voidaan rahoittaa esimerkiksi yllättävä auton hajoaminen, eikä tässä ole mitään ongelmaa: jos ylimääräistä rahaa ei ole ja auto on pakko saada kuntoon nopeasti, on pikavippi sukkelin mahdollinen tapa saada asia hoidetuksi.

   Perinteisten lainojen kohdalla käydään usein pitkiä lainaneuvotteluja ja tällöin on usein kyse vähintään yli 10 000 euron lainoista. Pikavipeillä sen sijaan rahoitetaan pienempiä kulueriä, kuten vaikkapa 500 euron autohuoltoa.

   Joustoluottojen ja pikavippien markkinat ovat laajentuneet nopeasti uusien tulokkaiden johdosta. Lisäksi myös perinteiset pankit ovat alkaneet tarjoamaan joustoluottoa.

   Markkinoiden laajentuessa näin äkillisesti onkin ihan ymmärrettävää, että kun tällaiselle pikavipille olisi käyttöä, niiden tarjonta on suorastaan hämmentävän suuri ja monella menee helposti sormi suuhun. Onneksi juuri tähän ongelmaan on saatavilla ratkaisu.

   Lainojen vertaileminen – selkeää säästöä vähäisellä vaivalla

   Moni onkin jo tottunut vertailemaan esimerkiksi kaupassa tarkkaan ennen kuin tekee ostopäätöksensä. Tämä on erittäin hyvä asia, sillä mikäli ostaa sellaisen tuotteen, mikä nyt vain ensimmäisenä sattuu löytymään, ei todennäköisesti saa juuri sellaista kuin olisi halunnut – hyvään hintaan.

   Sama pätee lainoissa. Myös niitä voi vertailla ja yhä useampi tekeekin jo niin. Lainan tarjoajien määrän noustua vertailu on muuttunut tosin entistä monimutkaisemmaksi ja vaivan näkeminen ei enää tunnu sen arvoiselta.

   Siksipä markkinoille on tullut myös erilaisia palveluntarjoajia, jotka ovat erikoistuneet juurikin lainan kilpailuttamiseen, eli monesti koko lainaprosessin tylsimpään ja puuduttavimpaan vaiheeseen.

   Lainoja kannattaa verrata yksinkertaisesti siitä syystä, että siten on mahdollista säästää lainan sivukuluista. Lainattavan summan lisäksi eri lainan myöntäjillä on erisuuruisia korkoja ja muita sivukuluja, jotka nakertavat budjettiasi lainan takaisinmaksuvaiheessa.

   Isoimpien lainojen kohdalla puhutaan jopa tuhansien eurojen potentiaalisista säästöistä, kun lainan takaisinmaksuaika ja korko saadaan neuvoteltua juuri sinulle sopiviksi.

   Lainan hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Creditum.fi tekee vertailun puolestasi – löydä halvin laina

   Creditum on palvelu, jonka avulla sinun ei tarvitse vertailla lainoja omin päin: ei tarvitse kiertää pankista toiseen kyselemässä samoja asioita tai täyttää kymmeniä eri lainan myöntäjien hakemuksia ja haaskata siihen esimerkiksi kokonaista vapaapäivää.

   Oli lainasi sitten minkälainen tahansa, Creditum auttaa sinua löytämään lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla: alhainen korko, sinulle sopiva takaisinmaksuaika ja mahdollisimman hyvä asiakaspalvelu.

   Kilpailuttamalla lainan voit säästää jopa tuhansia euroja. Esimerkiksi vakuudetonta joustoluottoa on mahdollista saada niinkin edullisesti kuin vain 4 % korolla. Kun haet lainaa Creditumin kautta, saat tarjouksia yli 25 eri lainan myöntäjältä yhdellä ainoalla hakemuksella. Hakemuksen tekeminen ei maksa sinulle mitään, etkä myöskään sitoudu mihinkään, jos haluat kuulla tarjouksen.

   Täytettyäsi tarjouspyyntölomakkeen Creditumin sivuilla saat vastauksen saman tien. Tarjoukset ovat läpinäkyviä, eli niihin ei tule mitään piilokuluja, jos päädyt ottamaan lainan.

   Saat selata tarjouksia kaikessa rauhassa ja valita juuri sellaisen lainan, kuin haluat. Creditumin kautta lainojen vertailu on ennen kaikkea helppoa, mutta myös täysin ilmaista. Riippuen siitä, mihin lainan myöntäjään harkintasi jälkeen päädyt, voit saada lainan tilillesi jo samana päivänä!