Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kuka voi hakea lainaa Creditum.fi-palvelusta?

  • Ikä: Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.
  • Tulot: Sinulla tulee olla yli 10 000 € vuositulot.
  • Haettava lainamäärä: Voit hakea kauttamme lainaa 2 000 €:sta aina 60 000 € asti.
  • Maksuhistoria: Sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Kuinka kauan luottopäätöksen saaminen kestää?

Saat päätöksen välittömästi lähetettyäsi hakemuksen.

Kuinka kauan kestää saada rahat tilille?

Riippuen hakemastasi lainasta voit saada rahat tilille vielä samana päivänä, jopa 15 minuutin kuluessa. Mitä suurempaa lainaa haet, sitä kauemmin prosessi kestää mutta alle 2000 euron lainat maksetaan tyypillisesti samana päivänä.

Mistä voin saada lainatarjouksia?

Meidän kautta hakemuksesi lähtee yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat tiedon hyväksytyistä lainatarjouksista suoraan hakemusprosessin yhteydessä sekä sähköpostiisi. Samalla sinulle myös kerrotaan missä voit allekirjoittaa lainasopimuksen ja nostaa lainan.

Miksi käyttää Creditum.fi-palvelua eikä jotain muuta yritystä?

Tee hakemus ja voit valita edullisimman ja sopivimman lainatarjouksen. Mukana yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat mahdollisuuden olla dialogissa useamman lainantarjoajan kanssa täyttämällä yhden hakemuksen. Näin voit saada huomattavasti edullisemman ja nopeamman lainan sekä säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa.

Maksaako palvelun käyttö jotain?

Palvelun käyttö on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit katsoa minkälaisia tarjouksia saat ja päättää sitten otatko lainaa vai et. Et sitoudu vielä mihinkään tekemällä ja lähettämällä hakemuksen.

Kymmenettuhannet kuluttajat ovat käyttäneet palveluamme. Palvelumme on täysin suomalainen ja yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä, lisäksi kaikilla yhteistyökumppaneillamme on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Creditum-palvelun tavoite on tarjota suomalaisille kuluttajille helppo tapa säästää lainakuluissa.

Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä hakemuksen lähettäminen sido sinua mihinkään. Voit katsoa ensin minkälaisia tarjouksia saat ja päättää sitten otatko lainaa vai et.

Jo tuhannet kuluttajat ovat käyttäneet palveluamme. Se on täysin suomalainen ja yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Täytä hakemus