UKK

Kuka voi hakea lainaa Creditum.fi-palvelusta?

Ikä:

Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.

Tulot:

Sinulla tulee olla yli 7 200 € vuositulot.

Haettava lainamäärä:

Voit hakea kauttamme lainaa 100 €:sta aina 70 000 € asti.

Maksuhistoria:

Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä.

Vakuudet:

Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia.

 

Kuinka kauan luottopäätöksen saaminen kestää?

Saat päätöksen välittömästi lähetettyäsi hakemuksen.

 

Kuinka kauan kestää saada rahat tilille?

Riippuen hakemastasi lainasta voit saada rahat tilille vielä samana päivänä, jopa 15 minuutin kuluessa. Mitä suurempaa lainaa haet, sitä kauemmin prosessi kestää mutta alle 2000 euron lainat maksetaan tyypillisesti samana päivänä.

 

Mistä voin saada lainatarjouksia?

Meidän kautta hakemuksesi lähtee yli 18 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat tiedon hyväksytyistä lainatarjouksista suoraan hakemusprosessin yhteydessä sekä sähköpostiisi. Samalla sinulle myös kerrotaan missä voit allekirjoittaa lainasopimuksen ja nostaa lainan.

 

Miksi käyttää Creditum.fi-palvelua eikä jotain muuta yritystä?

Tee hakemus ja voit valita edullisimman ja sopivimman lainatarjouksen. Mukana yli 18 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat mahdollisuuden olla dialogissa useamman lainantarjoajan kanssa täyttämällä yhden hakemuksen. Näin voit saada huomattavasti edullisemman ja nopeamman lainan sekä säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa.

 

Maksaako palvelun käyttö jotain?

Palvelun käyttö on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit katsoa minkälaisia tarjouksia saat ja päättää sitten otatko lainaa vai et. Et sitoudu vielä mihinkään tekemällä hakemuksen.

Jo tuhannet kuluttajat ovat käyttäneet palveluamme. Se on täysin suomalainen ja yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.