Lähetä ilmainen hakemus
ja nosta kulutusluotto

Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja säästä satoja euroja!

 

Ladataan lomaketta..

 

Lähetä
ilmainen hakemus
ja nosta kulutusluotto heti

Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja säästä satoja euroja!

Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin joustava luotto vertailusta.

Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

Näin haet luottoa Creditumista

1. Täytä ilmainen hakemus

Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luotto-hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

2. Selaa lainatarjouksia

Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

3. Nosta kulutusluotto nopeasti

Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja nostaa joustoluoton. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

 

Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

Kulutusluotot netistä:  kilpailuta ja säästä

Kulutusluotto on tyypillisesti 2000-3000 euron laina, jolle haetaan puolesta vuodesta muutamaan vuoteen maksuaikaa. Rakkaalla lapsella on monta nimeä: kulutusluotto tunnetaan myös nimillä kulutusluotto, kulutusluotto tai vain yksinkertaisesti luotto.

Kulutusluottoa käytetään yleensä arkisiin, hieman pikkuostoksia suurempiin hankintoihin. Tällaisia voivat olla esimerkiksi keittiöremontti, auton korjaaminen tai perheen lomamatka.

Mistä kulutusluottoa saa kaikista halvimmalla korolla? Miten kulutusluottoa haetaan netistä? Keräsimme vinkit kulutusluoton hakemiseen artikkeliimme.

Näin haet reiluimman joustoluoton Creditumin avulla

Creditum on uusi, 100 % ilmainen ja helppokäyttöinen palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainoja aina 1000 eurosta 50 tuhanteen euroon asti. Teemme yhteistyötä yli 15 rahoituslaitoksen ja pankin kanssa. Yhteistyökumppanimme ovat Suomeen rekisteröityjä, korkokattolakia noudattavia luotonantajia.

1. Täytä lainahakemus

Aloita lainahakemus valitsemalla lainasumma ja laina-aika. Syötä lomakkeeseen puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja henkilötunnuksesi. Käytämme henkilötietojasi ainoastaan välttämättömään kontaktointiin sekä hakijan henkilöllisyyden varmistamiseen. Lomakkeen jatkosivuilla tiedustellaan työ- ja taloustilannettasi. Voit myös liittää hakemukseen rinnakkaishakijan – se parantaa edullisen kulutusluoton saamisen todennäköisyyttä. Kun olet täyttänyt hakemuksen ja varmistanut, että täyttämäsi tiedot ovat oikein, voit lähettää hakemuksen.

2. Selaa esihyväksyttyjä lainatarjouksia

Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat vastauksena eri rahoituslaitosten ja pankkien lainatarjouksia. Lainatarjoukset ovat esihyväksyttyjä hakemuksesi tietojen perusteella. Suosittelemme, että käytät hetken tarjousten tutkailuun – kulutusluotoissa saattaa olla eroja korossa sekä laina-ajassa. Tärkeintä on löytää laina, jossa on sinulle sopiva kuukausierä ja mahdollisimman pieni korko. Mitä suurempaa kuukausierää pystyt lyhentämään, sitä parempi – maksat näin pitkässä juoksussa vähemmän korkokuluja.

3. Valitse sopiva kulutusluotto ja nosta joustava luotto tilille

Kun olet käyttänyt tarpeeksi aikaa lainatarjousten vertailuun, voit valita niistä sopivimman. Käy viimeistelemässä hakemus luotonantajan palvelussa. Tätä varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jos olet yleisimpien pankkien, kuten Nordean tai OP:n asiakas, saat rahat tilillesi välittömästi. Voit tarkistaa tilitysten nopeuden luotonantajan sivuilta. Saat lainasopimuksen sähköpostiisi ja voit aloittaa kulutusluoton käyttämisen!

Halvin luotto voi olla vaikea löytää ilman kilpailutuspalvelua

Kulutusluottojen vertailun luulisi olevan melko helppoa: kunhan etsii luotonantajien sivuilta korkoprosentit ja vertailee niitä. Valitettavasti asia ei ole näin yksinkertainen.

Nykyään on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että luotonantajat myöntävät lainaa henkilökohtaisella korolla hakijan taloustilanteesta riippuen. Mitä paremmalta takaisinmaksajalta vaikutat, sitä pienemmällä korolla saat myös lainaa. Toisaalta taas korkeamman luottotappioriskin sisältävien asiakkaiden korot voivat olla hyvinkin paljon korkeampia.

Tarkkaa henkilökohtaista korkoa ei ole mahdollista selvittää ilman syvällisempää hakemuslomakkeeseen paneutumista ja sen täyttämistä. Koron saa toki tietää ennen hakemuksen lopullista lähettämistä, mutta joudut syöttämään paljon tietoja luotonantajan lomakkeisiin, ennen kuin nämä kertovat sinun lainakorkosi. Tämä vie aikaa ja ennen kaikkea kiristää hermoja.

Kilpailutuspalvelu tekee tylsän työn puolestasi

Creditum tekee yhteistyötä yli 15 rahoituslaitoksen ja pankin kanssa – me tarjoamme laina-asiakkaille helpon tavan löytää juuri se sopivin ja edullisin kulutusluotto. Yksi hakemus riittää – me välitämme hakemuksesi tiedot yhteistyökumppaneillemme, jotka esikäsittelevät lainasi.

Täytä hakemus vaikka heti sivun yläreunassa – se vie vain pari minuuttia, eikä kilpailutushakemus maksa mitään. Et myöskään ole velvoitettu hakemaan lainaa, voit yksinkertaisesti tarkistaa oman lainatarjontasi.

Edullinen kulutusluotto säästää satoja euroja verrattuna kalliiseen

Kun kilpailutat kulutusluottosi, teet fiksun valinnan: edullinen kulutusluotto voi säästää sinulta pitkän pennin verrattuna harkitsemattomasti haettuun, kalliiseen kulutusluottoon. Harmillisen usein se eniten markkinoitu ja mainostettu kulutusluotto onkin juuri se kallein.

Jo viiden prosentin ero korossa voi tuoda selkeän eron kulutusluoton koko laina-ajan kuluihin. Usein ero voi olla vielä huomattavasti suurempi: esimerkiksi Euroloanin kulutusluottoa voi saada jopa 4,9 prosentin vuosikorolla, kun taas Ferratumin joustoluoton korko on käsittämättömät yli sata prosenttia vuodessa.

Onkin sääli, miten usein suomalaiset hakevat vielä vuonna 2017 kulutusluottoa holtittomasti ja ilman vertailua. Kulutusluottojen hintoja vertailemalla säästää sekä rahaa että päänvaivaa – pahimmassa tapauksessa kallis kulutusluotto voi viedä sinut velkakierteeseen.

Palvelumme avulla löydät aidosti edullisimman kulutusluoton vaivattomasti

Creditumin avulla kulutusluottojen hintojen vertailu on helppoa. Palvelumme kautta saat yhdellä hakemuksella selkeän listan hinta- ja korkotietoineen eri kulutusluotoista. Parasta on, että lainatarjoukset ovat esihyväksyttyjä – jos olet täyttänyt hakemuksen tiedot paikkansapitävästi, voit vain valita listalta edullisimman kulutusluoton, viimeistellä hakemuksen luotonantajan sivuilla ja nostaa rahat tilille.

Creditumin käyttö on 100 % ilmaista, eikä palvelun käyttö velvoita hakijaa hakemaan lainaa. Kokeile vaikka heti – täytä hakemus sivun yläreunassa, se vie vain pari minuuttia eikä maksa sinulle mitään.

Kuka voi saada halpaa vakuudetonta kulutusluotto?

Yleensä kaikista edullisimmat kulutusluotot myönnetään sellaisille henkilöille, joiden takaisinmaksu on lähes varmaa, minkä myötä luottotappioriskiä ei ole. Jokainen kuitenkin tajuaa, että tällaisia asiakkaita on todella vähän – suurin osa kulutusluottoa hakevista ihmisistä ovat päätyneet hakemaan lainaa juuri siksi, että rahaa ei sillä hetkellä ole tarpeeksi. Tämän myötä 4-7 prosentin vuosikoron vakuudeton kulutusluottoa saa vain aniharva.

Noin 10-15 prosentin vuosikoron kulutusluotto on kuitenkin jo eri asia – sellaista voi saada myös tavallinen hakija. 20-30 prosentin korkokaan ei ole huono, kun vertaa pikavippien satojen prosenttien vuosikorkoihin, ja sellaista kulutusluottoa saa jo suurin osa hakijoista.

Voit selvittää oman lainakorkosi täyttämällä ilmaisen hakemuksen sivun yläreunassa. Hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua hakemaan lainaa – saat vain listan lainatarjouksista korkotietoineen sähköpostiisi.

Voiko netistä hakea myös edullisempaa, vakuudellista kulutusluottoa?

Vaikka netin joustolainoista ylivoimaisesti suurin osa on vakuudettomia, netistä on myös mahdollista hakea vakuudellista kulutusluottoa. Se on kuitenkin vaikeampaa kuin vakuudettoman, sillä vakuuden vakuusarvon määrittäminen voi olla hidasta, niinpä hakemusprosessi on hitaampi kuin niinsanotuissa pikaluotoissa.

Vakuudellista kulutusluottoa voi hakea esimerkiksi perinteisten kivijalkapankkien kautta: vakuudellista kulutusluottoa myöntävät esim. perinteikkäät pankit Nordea ja Osuuspankki. Valitettavasti vakuudellista kulutusluottoa ei voi kilpailuttaa Creditumin kautta. Voit kuitenkin täyttää ilmaisen hakemuksen sivun yläreunassa ja tarkastaa, millä korolla voisit halutessasi nostaa vakuudetonta kulutusluottoa tilillesi. Palvelun käyttö on ilmaista, eikä kilpailutushakemuksen täyttäminen velvoita sinua hakemaan lainaa – jos et ole tyytyväinen lainatarjouksiin, voit jättää hakemuksen sikseen.

Hae paras kulutusluotto tilillesi Creditumin avulla

Creditumin kautta kulutusluoton hakeminen on vaivatonta. Kun kilpailutat lainasi, saat varmuudella tilillesi juuri sitä edullisinta kulutusluottoa. Voit halutessasi myös rukata laina-aikaa juuri tilanteeseesi sopivaksi – näin et järkyty kuukausieristä ja taloutesi pysyy siistissä paketissa.

Hakemuksen täyttäminen ei maksa mitään, eikä kilpailutushakemus velvoita hakijaa viimeistelemään lainatarjouksista yhtäkään. Miksi et siis kokeilisi palvelua?