Lähetä ilmainen hakemus
ja nosta kulutusluotto

Kilpailuta kulutusluottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   ilmainen hakemus
   ja nosta kulutusluotto heti

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Kotimaisen Creditumin käyttö on maksutonta. Tarkista oma korkotasosi vaikka heti – ilman sitoumuksia!

   Näin haet kulutusluoton Creditumin kautta

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle.

   2. Vertaile lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Kulutusluotto – hae reiluin luotto parhaimmalla korolla näin

   Kulutusluotto on tyypillisesti 2000–10 000 euron suuruinen laina, jolle haetaan puolesta vuodesta muutamaan vuoteen maksuaikaa. Kulutusluottoa on mahdollista hakea ja saada jopa 60 000 euroon asti. Kulutusluotto myönnetään hakijan henkilökohtaiseen kulutukseen erilaisten hyödykkeiden ja/tai palveluiden hankkimiseksi joko vakuudellisena tai vakuudettomana lainana.

   Kulutusluottoa käytetään yleensä hyvin arkisiin, mutta hieman pikkuostoksia suurempiin hankintoihin. Tällaisia ovat tyypillisesti jokin isompi yllättävä meno, keittiöremontti, auton korjaaminen tai tuleva lomamatka. Vakuudettomien kulutusluottojen tasainen suosio on jatkunut Suomessa jo pitkään. Suomen Pankin mukaan kuluttajien luottamus sekä halukkuus kestohyödykkeiden ostoon näkyy osin juuri vakuudettomien kulutusluottojen kysyntänä.

   Kulutusluoton kilpailutus on avain edullisen luoton löytämiseen

   Kulutusluottoa ei kannata hakea vain omasta pankista. Kulutusluotto kannattaa aina kilpailuttaa, sillä tällöin lainanhakija laittaa lainantarjoajat kilpailuasetelmaan – ja voittaja on se, joka saa lainanhakijasta uuden asiakkaan.

   Nykypäivänä kilpailuttamisen voi hoitaa vaivattomasti kotisohvalta käsin vaikka omalla älypuhelimella.

   Kulutusluoton kilpailuttamisen hyödyt:

   lainat

   Halvin kulutusluotto ja oma taloustilanne

   Kulutusluotto vertailun luulisi olevan melko helppoa: kunhan etsii luotonantajien sivuilta korkoprosentit, vertailee niitä ja valitsee suoraan sen halvimman kulutusluoton. Valitettavasti asia ei ole näin yksinkertainen.

   Nykyään on enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että luotonantajat myöntävät lainaa henkilökohtaisella korolla hakijan taloustilanteesta riippuen.

   Halvin kulutusluotto löytyy kilpailuttamalla

   Halvin kulutusluotto riippuu hakijan maksukyvyn lisäksi myös siitä, kuinka monta lainanantajaa hakija kykenee kilpailuttamaan – sillä vain kilpailuttamalla esiin nousee se halvin kulutusluotto.

   Tarkkaa henkilökohtaista korkoa ei ole mahdollista selvittää ilman syvällisempää hakemuslomakkeeseen paneutumista ja sen täyttämistä.

   Koron saa toki tietää ennen hakemuksen lopullista lähettämistä, mutta joudut syöttämään paljon tietoja luotonantajan lomakkeisiin, ennen kuin nämä kertovat sinun lainakorkosi.

   Tämä vie aikaa ja ennen kaikkea kiristää hermoja.

   Halvin kulutusluotto nousee esille erinomaisesti kun yhdellä hakemuksella voi kerralla kilpailuttaa jopa yli 25 pankkia ja rahalaitosta.

   Creditum tekee tylsän työn puolestasi maksutta ja ilman sitoumuksia

   Creditum tekee yhteistyötä yli 25 rahoituslaitoksen ja pankin kanssa – me tarjoamme asiakkaillemme sen helpoimman tavan löytää se sopivin ja edullisin kulutusluotto.

   Creditumilla vain yksi hakemus riittää – me välitämme hakemuksesi tiedot yhteistyökumppaneillemme, jotka esikäsittelevät lainasi.

   Täytä hakemus sivun yläreunassa oleva hakemus ja saat välittömästi tietää korkotasosi, tarvittaessa saat kulutusluoton heti – tämä vie vain pari minuuttia, eikä kilpailutushakemus maksa mitään.

   Palvelussamme et myöskään ole velvoitettu hakemaan lainaa, voit yksinkertaisesti tarkistaa oman lainatarjontasi, etkä sitoudu hakemuksen täyttämisellä yhtään mihinkään.

   Kulutusluoton hakeminen – tee vain nämä kolme asiaa

   Varaa itsellesi hetki rauhallista aikaa ja älylaite, esimerkiksi älypuhelin. Tämän lisäksi listaa valmiiksi kulusi, jotka haluat kulutusluotolla kattaa. Sitten ryhdy hommiin:

   1. Täytä lainahakemus

   Aloita lainahakemus valitsemalla lainasumma ja laina-aika. Syötä lomakkeeseen puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja henkilötunnuksesi. Käytämme henkilötietojasi ainoastaan välttämättömään kontaktointiin sekä hakijan henkilöllisyyden varmistamiseen.

   Lomakkeen jatkosivuilla tiedustellaan työ- ja taloustilannettasi. Voit myös liittää hakemukseen rinnakkaishakijan. Tämä parantaa edullisen kulutusluoton saamisen todennäköisyyttä. Kun olet täyttänyt hakemuksen ja varmistanut, että täyttämäsi tiedot ovat oikein, voit lähettää hakemuksen.

   2. Tee kulutusluottojen vertailu esihyväksyttyjen lainatarjousten kesken

   Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat vastauksena eri rahoituslaitosten ja pankkien lainatarjouksia. Lainatarjoukset ovat esihyväksyttyjä hakemuksesi tietojen perusteella.

   Suosittelemme, että käytät hetken kulutusluotto vertailuun – kulutusluotoissa saattaa olla merkittäviä eroja niin koroissa kuin laina-ajoissakin.

   Tärkeintä on löytää laina, jossa on sinulle sopiva kuukausierä ja mahdollisimman pieni todellinen vuosikorko. Mitä suurempaa kuukausierää pystyt lyhentämään, sitä parempi – maksat näin pitkässä juoksussa vähemmän korkokuluja.

   3. Valitse sopiva kulutusluotto ja nosta kulutusluotto heti tilille

   Kun olet käyttänyt tarpeeksi aikaa lainatarjousten vertailuun, voit valita niistä sopivimman.

   Käy viimeistelemässä hakemus luotonantajan palvelussa. Tätä varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

   Jos olet yleisimpien pankkien, kuten Nordean tai OP:n asiakas, saat rahat tilillesi välittömästi. Voit tarkistaa tilitysten nopeuden luotonantajan sivuilta. Saat lainasopimuksen sähköpostiisi ja voit aloittaa kulutusluoton käyttämisen.

   Kulutusluotto vertailu – vertaile lainatarjouksia näin

   Jokainen lainantarjoaja paketoi lainatarjouksen omanlaisekseen, mikä saattaa hieman vaikeuttaa lainatarjousten suoraa vertailua.

   Kulutusluottoja vertaillessa lainanhakijan tulee kiinnittää huomionsa lainatarjousten kaikkiin kuluihin:

   1. Nimelliskoron kanssa tulee olla tarkkana, lähinnä sen vuoksi, ettei se huomioi lainakaan lainan oheiskuluja kuten avausmaksua, laskutuslisiä taikka tilin hoitamiseen liittyviä maksuja.
   2. Avausmaksujen suuruuksien kanssa tulee myös olla tarkkana. Toimijoiden asettamien avausmaksujen välillä kun on merkittäviä eroja.
   3. Vertaile kulutusluottojen todellisia vuosikorkoja toisiinsa.

   Kulutusluotto heti tilille

   Kulutusluoton hakemisella voi usein olla kiire, jos kyseessä on esimerkiksi äkillinen ja kallis auton korjaus tai arvokkaan kodinkoneen yllättävä uusiminen.

   Creditumin kautta haettavan kulutusluoton hakija saa tililleen yllä kuvatun mukaan vielä saman vuorokauden aikana kun on täyttänyt hakemuksensa.

   Kulutusluotto on käytännössä saatavilla omalle tilille tarpeen mukaan vaikka heti välittömästi.

   Kulutusluoton korko – myös kulutusluoton hinta koostuu korosta

   Kuten kaikkien muidenkin lainojen, myös kulutusluoton hinta koostuu sen korosta. Kulutusluoton korko on lainanmyöntäjän tulo, jonka tämä saa rahasumman lainaamisesta.

   Koron suuruuteen vaikuttaa lähtökohtaisesti se, onko kyseessä vakuudeton vai vakuudellinen laina.

   Vakuudellinen vai vakuudeton kulutusluotto?

   Kulutusluottoa on mahdollista hakea Suomessa joko vakuudellisena tai vakuudettomana.

   Kulutusluoton hakijat pohtivat usein tulisiko luottoa hakea vakuuden kanssa vai ilman vakuutta.

   Nyrkkisääntö on, että vakuudellinen laina on usein riskittömämpi lainanmyöntäjälle, jolloin se on usein myös lainanmaksajalle usein vakuudetonta lainaa edullisempi.

   Vakuudellinen kulutusluotto

   Vakuudeton kulutusluotto ilman takaajaa

   Vakuudellista kulutusluottoa netistä?

   Vaikka netin joustoluotostoista ylivoimaisesti suurin osa on vakuudettomia, netistä on myös mahdollista hakea vakuudellista kulutusluottoa.

   Se on kuitenkin vaikeampaa kuin vakuudettoman, sillä vakuuden vakuusarvon määrittäminen voi olla hidasta, niinpä hakemusprosessi on hitaampi kuin vakuudettomissa luotoissa.

   Vakuudellista kulutusluottoa voi hakea esimerkiksi perinteisten kivijalkapankkien kautta ja niitä myöntävät esimerkiksi perinteiset pankit kuten Nordea ja Osuuspankki.

   Valitettavasti vakuudellista kulutusluottoa ei voi kilpailuttaa Creditumin kautta. Voit kuitenkin täyttää ilmaisen hakemuksen sivun yläreunassa ja tarkastaa, millaisella korolla voisit halutessasi nostaa vakuudetonta kulutusluottoa tilillesi.

   Creditumin palvelun käyttö on ilmaista, eikä kilpailutushakemuksen täyttäminen velvoita sinua hakemaan lainaa – jos et ole tyytyväinen lainatarjouksiin, voit jättää hakemuksen sikseen.

   Kuka voi saada edullista vakuudetonta kulutusluottoa?

   Yleensä kaikista edullisimmat kulutusluotot myönnetään sellaisille henkilöille, joiden takaisinmaksu on lähes varmaa, minkä myötä luottotappioriskiä ei ole.

   Jokainen kuitenkin tajuaa, että tällaisia asiakkaita on todella vähän – suurin osa kulutusluottoa hakevista ihmisistä ovat päätyneet hakemaan lainaa juuri siksi, että rahaa ei sillä hetkellä ole tarpeeksi tai edessä on yllättävän suuri meno.

   Voit selvittää oman kulutusluottoa koskevan lainakorkosi täyttämällä ilmaisen hakemuksen sivun yläreunassa. Hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua hakemaan lainaa – saat vain listan lainatarjouksista korkotietoineen sähköpostiisi.

   Yleiset vaatimukset kulutusluoton saamiselle

   Kulutusluotto on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea kulutusluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Kulutusluoton kilpailutus kotimaisen Creditumin kautta

   Creditumin kautta kilpailuttaessa lainanhakija saa yleensä huomattavasti edullisempia lainatarjouksia, kuin mitä hakijan itsenäisesti tekemän kilpailuttamisen tuloksena voisi saada.

   Palvelumme kautta hakija saa lainatarjouksia yli kahdeltakymmeneltäviideltä Suomessa toimivalta rahoituslaitokselta ja pankilta.
   Kaikki Creditumin yhteistyökumppanit ovat Suomen luotonantorekisteriin rekisteröityneitä, korkokattolakia noudattavia rahoituslaitoksia ja pankkeja.

   Creditumilla voit hakea kulutusluottoa halutessasi 60 000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Kaikki luotonantajat ja pankit eivät kuitenkaan myönnä kulutusluottoa näin pitkällä maksuajalla.

   Lainan hakuvaiheessa tämä tarkoittaa sitä, että hakija saa myös sellaisia lainaehdotuksia, joissa on luotonantajalle sopiva maksuaika – vaikka se ei vastaisi suoraan hakijan toiveeseen laina-ajan pituudesta.

   Usein kysyttyä

   Mikä kulutusluotto on?
   Kulutusluotto on laina, jonka lainanottaja maksaa takaisin lainanantajalle. Kulutusluotoille ominaista on, että niitä haetaan arkisia ostoksia suurempiin hankintoihin, kuten esimerkiksi kalliiden kodinkoneiden hankintaan, auton korjaamiseen tai tulevaan lomamatkaan.
   Kuinka paljon hakija voi saada kulutusluottoa?
   Creditumin kautta vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea ja saada jopa 60 000 euroa. Vakuudellisten kulutusluottojen yläraja on pankkien ja rahoituslaitosten kanssa henkilökohtaisesti neuvoteltavissa.
   Mistä kulutusluotto koostuu?
   Kulutusluottoon liitettävät kulut koostuvat samoista osista, kuin mistä muidenkin lainojen kulut koostuvat.Jokaisen lainanottajan on tärkeää tietää, että kulutusluoton ottamiseen sisältyy muun muassa: kertaluontoinen lainan aloitusmaksu, luotonantaja määrittelemä kuukausittain maksettava tilinhoitomaksu sekä lainanantaja toimintatavoista riippuvainen laskutuslisä, jota useimmat lainanantaja käyttävät esimerkiksi silloin, jos lasku lähtee asiakkaalle paperisessa muodossa.
   Miten voi löytää halvan kulutusluoton?
   Halvin kulutusluotto riippuu aina lainanhakijan maksukyvystä sekä siitä, kuinka innokkaasti lainanhakija on valmis etsimään halvinta kulutusluottoa. Helpoin tapa etsiä halvinta kulutusluottoa on käyttää kulutusluottovertailupalvelua, joka tekee kilpailutustyön lainanhakijan puolesta.
   Voiko kulutusluottoa hakea rinnakkaishakijan kanssa?
   Kulutusluottoa voi hakea rinnakkaishakijan kanssa, ja näin tuleekin toimia jos kulutusluotto kohdentuu yhteiseen käyttöön. Rinnakkaishakijan kanssa haettu kulutusluotto on järkevä vaihtoehto myös lainankuluja ajatellen, sillä kahden hakijan luottotappion riski on aina yhtä hakijaa pienempi lainanmyöntäjän näkökulmasta.
   Kun kulutusluottoa koskeva hakemus on tehty, kuinka nopeasti saan kulutusluoton tililleni?
   Lainanmyöntäjistä riippuen kulutusluotto on mahdollista saada käyttöön vielä kulutusluoton hakupäivänä. Tämä kuitenkin riippuu hakemuksen jättämisen ajankohdasta, eli siitä onko hakemus jätetty ns. virka-aikaan vai virka-ajan ulkopuolella. Joka tapauksessa sopimuksen tehneet hakijat saavat kulutusluoton tililleen viimeistään 1-2 päivän aikana.