Lähetä hakemus
ja hae vakuudeton laina

Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   hakemus
   ja hae vakuudeton laina

   Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconLainaa netistä ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet vakuudettoman lainan Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Lainaa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile tarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta laina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan lainan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tästä.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Vakuudeton laina hakemallesi lainasummalle

   Vakuudeton laina on nopeasti järjestyvä rahoituskeino ja se on selkeä ja asiantuntijoiden tarjoama luotettava tapa rahoittaa hankintoja tai paikata kassavajetta. Creditum kilpailuttaa lainan puolestasi ja yleensä tämä on nopeaaa, vaikka toki eri yhtiöiden välillä on eroja. Laina kannattaa kilpailuttaa sellaisissa tilanteissa, kun rahaa tarvitaan nopeasti ja tiettyyn tarpeeseen, jonka lisäksi laina on hyvä suunnnitella muuhun talouteesi sopivasti mitoitetuksi. Lainan kilpailutuksen yhteydessä hakija esittää oman toiveensa ja luotonantaja tekee tarjouksen, jonka jälkeen lainatarjous hyväksytään luotonantajan ehtojen mukaisesti ja laina on sitten nostettavissa luotonantajien omien maksukäytäntöjen ja prosessien puitteissa.

   Vakuudeton laina ja Creditum

   Lähetä Creditumille ilmainen hakemus ja saat vastauksen nopeasti. Kilpailuttamalla lainasi Creditumin avulla voit säästää isoja summia ja lähettämällä hakemuksen, et vielä sitoudu mihinkään. Meidän avullamme sinun on mahdollista saada tarjous yli 25 pankilta vain yhdellä hakemuksella, eikä lainojen kilpailuttamiseen sisälly mitään piilokuluja, jotta asiakkaana voit luottavaisin mielin tehdä lainavertailua.

   Creditumin käyttö on täysin ilmaista, eikä sido sinua lainan kilpailuttajana mihinkään ja voit tarkistaa oman korkotasosi vaikka heti. Lainojen maksuehdoissa on eroja ja saamistaan vaihtoehdoista lainanhakija voi valita itselleen sopivan, jonka lisäksi lainojen kilpailutuksella voit suunnitella talouttasi järkevästi ja toteuttaa haluamiasi asioita.

   Miettiessäsi vakuudettoman lainan hakemista voit aloittaa hakemuslomakkeen täytöllä, jolloin me kilpailutamme lainan puolestasi, eikä se maksa sinulle mitään ylimääräistä. Ohjeita seuraamalla hakemuslomakkeen täyttö ei vie kuin muutaman minuutin.

   Hakemus täytetään, jotta saamme sinusta tarvittavia perustietoja ja saamme tarvittavaa alustavaa informaatiota tulotasostasi. Kun hakemus on täytetty, me toimitamme sen edelleen hyväksyttäväksi rahoituslaitokselle ja vastauksen saa yleensä todella nopeasti.

   Lainatarjous on henkilökohtainen ja toivomme sen olevan sinulle juuri oikeanlainen, ja koska haluamme olla luotettava ja nopea toimija, sinun ei tarvitse odotella turhaan. Hakemusprosessi on helppo ja nopea, koska välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi kymmenille rahoituslaitoksille ja pankeille.

   Joustava vakuudeton laina

   Haluamme olla auttamassa sinua tavoitteidesi ja suunnitelmiesi toteutumisessa, olla luotettava toimija, jonka lisäksi myös yhteistyökumppanimme ymmärtävät asiakkaiden muuttuvia tilanteita.

   Rahoituslaitosten tarjoamat maksuajat ja asiantuntevat asiakaspalvelijat auttavat onnistumaan tavoitteissasi ja hakemuslomakkeen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta.

   Yleisesti lainanhakijalta edellytetään riittävästi ikää ja maksuhäiriötöntä taustaa, joten vastaat hakemusta täyttäessäsi kysymyksiin perustiedoistasi ja tulotasostasi. Tulet todennäköisesti yllättymään positiivisesti siitä, kuinka hyvin sinulle esitellyt vaihtoehdot sopivat tarpeisiisi, kun Creditum etsii sinulle ja sinun kriteereihisi sopivat lainatarjoukset. Lisäksi palvelu säästää sinulta helposti aikaa ja hermoja, ja rahassa mitattuna voit säästää merkittäviäkin summia.

   Täytä hakemus

   Vakuudettoman lainan hakeminen alkaa täyttämällä hakemus, eikä se tietenkään vielä sido mihinkään ja jo muutamassa minuutissa täytetty kaavake on mahdollista lähettää samantien. Voit täyttää hakemuksen myös sellaisessa tapauksessa, että olet vain kiinnostunut selvittämään minkälaisella korolla voisit nyt saada lainaa.

   Haluamme kilpailuttamalla saada sinulle lainatarjouksen, joka on selkeästi ja helposti ymmärrettävä. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat sähköpostiisi esihyväksyttyjä lainatarjouksia ja halutessasi voit kirjautua sivuille ja tarkastella rauhassa sinulle tarjottuja vaihtoehtoja. Koska hakemus ei sido sinua mihinkään, voit vaikka ihan uteliaisuuttasi selvittää millaisia tarjouksia voit juuri tällä hetkellä saada.

   1. Suomalaisille kuluttajille suunnattu suomalainen palvelu
   2. Sinulle räätälöidyt tarjoukset ilman piilokuluja
   3. Nopea hakea

   Lainojen kilpailutuspalvelu

   Tarjoamme lainojen kilpailutuspalvelua, joka on kätevä ratkaisu suunnitelmiesi totetutukseen. Palveluamme käyttävät asiakkaamme saavat tarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta, joka helpottaa lainantarjoajien vertailussa.

   Yhteistyökumppaneillamme on vaihtoehtoja, joilla rahoittaa yllättäviä menoja tai suuriakin hankintoja ja jokainen kriteerit täyttävä henkilö voi hakea lainaa ja asiantuntijoidemme avulla todennäköisesti löytyy sopivin ratkaisu, koska me autamme sinua löytämään parhaan lainavaihtoehdon kilpailuttamalla lainat puolestasi.

   Luottopäätöksen saat lisäksi todella nopeasti, eikä aikaa tuhlaannu työläisiin lainojen kilpailutuksiin. Asiakkaiden elämäntilanteet vaihtelevat, joten myös lainavaihtoehdot vaihtelevat lainan hakijasta riippuen suosituksen ollessa aina mitoittaa laina omaan talouteen sopivaksi, koska laina on lainaa ja se täytyy joskus maksaa takaisin.

   Vakuudeton laina heti

   On tärkeää ymmärtää lainoista puhuttaessa, mikä on vakuudeton laina. Yleisesti vakuus tarkoittaa jotakin sellaista, joka varmistaa tai takaa jonkin asian olemassaolollaan ja synonyyminä käytetään myös sanaa tae.

   Vakuus on jonkin asian tai seikan takeena oleva lupaus tai jonkinlainen sitoumus, pantti tai takuu ja vakuudeton laina on sellainen, jolla voit kätevästi rahoittaa yllättävät tai isommat hankinnat heti. Lainaa on mahdollista hakea helposti mobiilisti ja verkossa, eikä vakuuksia tai takaajaa tarvita. Ensin sinun täytyy hahmotella kuinka suuren lainan tarvitset, tai voit laskea itsellesi sopivan lainamäärän lainalaskuriemme avulla ja saada tärkeää lisätietoa kuukausieristä.

   Oikein mitoitettu vakuudeton laina

   On tärkeää, että lainanmaksun jälkeen sinulle jää rahaa jää myös muuhun elämiseen ja tärkeisiin menoihin. Creditum on aina ollut vastuullinen lainojen kilpailuttaja ja rahoituslaitokset haluavat varmuutta, että asiakkaan talous pysyy tasapainossa, vaikka maksukyky tai elämäntilanne muuttuisikin yllättäen.

   Tavoitteemme on hyvin yksinkertainen ja pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset ja siksi tarjoamme sinulle aina hieman parempaa palvelua, mitä kenties odotit saavasi. Yhteistyökumppanimme ovat vastuullisia toimijoita ja siksi on kiinnitettävä huomiota tärkeisiin asioihin. On selvää, että rahaa on riitettävä lyhennyksen jälkeen myös muihin tarpeisiin elämässä ja sen takia lainan kilpailuttaminen avullamme kannattaa.

   Joustava vakuudeton laina

   Rahoittaja, joka toimii vastuullisesti, myöntää lainaa asiakkaille, joille se on perusteltua ja lainansaannin kriteerit täyttyvät. Elämässä tulee vastaan sellaisiakin tilanteita, joissa lainatarve on lyhytaikainen tai suunnitelman toteutumiseksi tärkeää, kuten esimerkiksi vakuudeton remonttilaina. Creditum auttaa sinulle parhaiten sopivan lainan ja lainan ehtojen löytämisessä.

   Paras laina kuluttajalle on sellainen, joka on mitoitettu henkilökohtaiesesti sopivaksi, eikä haittaa liikaa päivittäisissä menoissa pärjäämistä. Hyvä lainantarjoaja varmistaa ja tarkistaa taloutesi tilanteen, jotta sinä voit turvallisin mielin hakea lainaa. Kilpailuttaessasi lainasi meidän avullamme, yhteistyökumppanimme katsovat tilanteesi asiaankuuluvalla tarkkuudella läpi ja löydät sopivasti joustavan vakuudettoman lainan, joka sopii tilanteeseesi.

   Vastuullinen ja vakuudeton

   Joskus ymmärrettävästi joudutaan tekemään kielteisiä päätöksiä haettuihin vakuudettomiin lainoihin, koska sillä halutaan varmistaa, ettet joudu taloudessasi lainan vuoksi liian tiukalle. Joskus ajankohta vain ei ole paras mahdollinen ja tällaisessa tapauksessa lainatarjousta ei välttämättä tehdä huomioiden, että lainamäärää voi kuitenkin myös muuttaa ja tehdä lainalaskelmia heti uudestaan.

   Hyvä arki muodostuu, kun laina on sopivasti mitoitettu, eikä tuo liikaa taloudellisia haasteita silloinkaan, kun mietitään lainasopimuksia tai lainaan liitettäviä takaisinmaksusuunnitelmia, lyhennysvapaan mahdollisuutta tai sopivan kokoisia kuukausieriä. Lainanhakija voi pohtia tilannettaan uudelleen ja löytää ratkaisun, joka onkin sopivampi juuri siinä elämäntilanteessa.

   Vakuudeton laina mahdollistaa hankinnat

   Kun täytät lainahakemusta, teethän sen huolellisesti, sillä on tärkeää olla rehellinen ja vastata kysymyksiin taloudesta totuudenmukaisesti. Merkitse tilanteesi, tulosi ja menosi sekä velat oikein, sillä on sekä sinun, että lainanmyöntäjän etu, että yhdessä varmistetaan lainatarjouksen perustuvan oikeisiin tietoihin ja sillä tavalla muotoutuvat sopivat kuukausierät ja oikein mitoitettu laina ovat tasapainossa taloutesi kanssa.

   On huolehdittava, että taloutesi tasapaino säilyy hankinnoista ja muutostilanteista huolimatta, koska hankinnat voivat mahdollistaa esimerkiksi liiketoimintasi edelleen kehittämisen ja haluamme tukea suunnitelmiasi. Älä epäröi selvittää vaihtoehtojasi avullamme ja anna yhteistyökumppaneidemme tehdä sinulle laskelmat ja lainatarjoukset.

   Vakuudeton laina taloutesi tueksi

   Talouttaan voi tasapainottaa käyttämällä apuna vakuudetonta lainaa, joka on helppo kilpailuttaa meidän avullamme. Netissä tarjolla oleva luotot ovat lähes kaikki vakuudettomia lainoja tarkoittaen sitä, että laina voidaan myöntää ilman panttia tai muuta konkreettista vakuutta maksuaikojen ollessa suhteellisen lyhyitä – lainan saa vakuudettomana myös ilman takaajaa.

   Lainsäädäntö on tiukentanut vakuudettomia lainoja koskevia korkoja ja nekin ovat siitä syystä varsin maltillisia, tehden tämän tyyppisistä lainoista hyvän ja sopivan vaihtoehdon talouden hetkittäisiin muutostilanteisiin, jotka voivat olla myös aivan yllättäviä. Nykyään moni otettu laina on haettu ja nostettu ilman mitään vakuuksia, tarjoten kohtuullisen ja tilapäisen ratkaisun talouden tukemiseksi.

   Vakuudeton laina ei tarvitse panttia

   Lainojen vertailu kannattaa todellakin aina vasinkin siitä syystä, että vaihtoehtoja on niin runsaasti tarjolla ja erityisesti siinä tilanteessa, että hakee vakuudetonta lainaa ilman vakuuksia, pantattavaa omaisuutta tai takausta.

   Joskus pankki tai rahoituslaitos haluaa myönnettävälle lainalle vakuudet, koska ne toimivat lainan takaisinmaksun turvana ja lainan vakuutena voi olla tällöin esimerkiksi aarvopapereita, asunto, tai talletetut rahat tai henkilötakaus niin, että joku toinen henkilö kuin lainanottaja sitoutuu takaamaan velan omalla varallisuudellaan.

   Suurin osa vakuudellisista lainoista on sellaisia, joissa vaatimuksena on jotakin konkreettista omaisuutta, eli reaalivakuutta. Vakuudettomissa lainoissa mitään vakuutta ei vaadita, vaan pankki myöntää lainan perustuen omaan riskiarvioonsa.

   Kotimainen Creditum

   Lainojen kilpailuttaminen on avullamme helppoa ja vaivatonta, koska Creditum on suomalainen palvelu, jonka kautta löydät itsellesi matalakorkoisimman lainan. Palvelun kautta kilpailutat lainahakemuksesi useilla eri pankeilla ja rahoitusyhtiöillä, koska palvelussamme on useita luotonantajia, joilta voit saada edullisen tarjouksen.

   Tavoitamme lainanvälittäjien kautta jopa 25 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä, jolla keinoin lainanhakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Hyvä asia sinulle on, että hakemus on ilmainen, etkä sitoudu sillä mihinkään ja lainapäätöksen saa todella nopeasti. Voit halutessasi vaikka vain tarkistaa millaisia tarjouksia juuri tällä hetkellä saisit, ja siten suunnitella vaikkapa tulevia hankintoja.

   Nyt voit löytää edullisimman vakuudettoman lainan Creditumin avulla, koska me olemme kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu. Tämä tarkoittaa, että voit täyttää lainahakemuksen sivuillamme, jonka jälkeen lukuisat yhteistyötahoamme esikäsittelevät hakemuksesi ja tekee kriteerit täyttäessäsi esihyväksytyn lainatarjouksen. Hakemuksessa kysytään ainoastaan lainan myöntämisen kannalta välttämättömät perustiedot ja lainatarjoukset laaditaan aina selvällä suomen kielellä.

   Parhaassa tapauksessa saat mainioita lainatarjouksia sähköpostiisi tai voit tutustua niihin asiakaspaneeliin kirjautumalla ja säästää aikaa ja selvää rahaa. Tärkeimpiä asioita tarjouksessa ovat luonnollisesti lainan maksuaika ja sen takaisinmaksun kuukausierät, lainan korko ja mahdolliset sivukulut sekä kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko.

   Vakuudeton laina vertailussa

   Vakuudettomien lainojen vertailu voi olla välillä haastavaa ja työlästä, koska Suomessa on kymmeniä eri lainantarjoajia ja vakuudettomia lainoja on useita ja niitä on tuotteistettu ja markkinoitu eri tavoin kohderyhmästä riippuen. Valveutuneinkin kuluttaja on aikamoisessa viidakossa pankkien ja muiden rahoituslaitosten kanssa aikana, jolloin konttoreita suljetaan ja yhä useammin palveluita saa vain verkosta.

   Tarkkana saa olla, kun tarkasteltavaksi otetaan lainojen ns. piilokulut, mahdolliset avausmaksut ja tilinhoitomaksut eri muodossa, erilaiset korot, maksuajat ja muut huomioitavat asiat. Me autamme sinua parhaimman lainavaihtoehdon löytämisessä tekemällä tämän tavallisesti paljon aikaa vievän kilpailutuksen puolestasi.

   Creditumin ei ole lainanvälittäjä, vaan lainojen kilpailuttaja, joka markkinoi luottolaitosten eri tuotteita tarkoituksenaan, että lainanhakijat löytävät omiin tarpeisiinsa sopivimman lainan silloinkin, kun tarvitaan lainojen todelliset vertailutiedot ja kun on oleellista tietää lainan todellinen vuosikorko ehtoineen.

   Vertaillessa on käytettävä mittarina todellisia kuluja ja me kilpailutamme ne puolestasi ja lainat välittää sitten jokin Creditumin useista luotettavista yhteistyökumppaneista. Täyttämällä helposti hakukaavakkeen suomalaisella Creditumilla, ne analysoidaan ja välitetään lainanvälittäjille, jotka välittävät sen edelleen pankeille. Jos lainanhakija saa positiivisen vastauksen, hän voi siirtyä lainanvälittäjän palveluun ja valita itselleen sopivimman lainan tarjotuista vaihtoehdoista.

   Monipuoliset lainavaihtoehdot

   Lainavertailun käyttäminen kannattaa monestakin syystä, eikä se edes maksa mitään. Lainahakemuksen tehtyäsi voit saada sähköpostiin useita eri lainatarjouksia ja tarjouksen saatuasi voit vielä miettiä sitä rauhassa, sillä sen jälkeenkin sinulla on täydellinen vapaus päättää miten haluat prosessia jatkaa.

   Lainapäätöksen voi saada nopeasti ja voit valita mieleisesi tavan suunnitella hankintojasi tai muita rahoitusta vaativia suunnitelmia. Kun haet lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, rahat voivat siitä huolimatta saapua tilillesi varsin nopeassa aikataulussa. Uskomme, että saat meidän avullamme mieleisesi lainavaihtoehdon, joten täytä hakemus verkkosivuillamme ja saat apua ja vaihtoehtoja suunnitelmiesi läpiviemiseksi.

   Voit aloittaa suunnitelmiesi toteuttamisen antamalla meidän kilpailuttaa lainavaihtoehtoja. Paras hinta vakuudettomalle lainalle löytyy kyllä lainojen viidakosta, mutta sen eteen on nähtävä hieman vaivaa, joten kilpailuttamalla lainat Creditumin avulla, saat tietoosi lainanmyöntäjiltä lainan todellisen vuosikoron, jonka on oltava kuluttajasuojalain mukainen ja selkeästi ilmoitettu.

   Eri lainavaihtoehtojen vertailu on sinulle näin varsin vaivatonta, kun me autamme sinua tässä viidakossa. Moni on havahtunut, että vakuudettomia lainoja voi käyttää ennen kaikkea lainojen yhdistämiseen varsinkin, jos laina on selkeästi hinnoiteltu ja kokonaiskustannukset jäävät järkeviksi. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa yhden lainan ottamista, jolla vanhat lainat maksetaan pois ja hoidettavaksi jää vain yksi.

   Vakuudeton laina on järkevä ratkaisu

   Lainojen yhdistäminen on todettu laskennallisesti kannattavaksi monelle velkaantuneelle. Kun vanhojen lainojen kokonaiskustannukset ovat suuret, voi yksi hoidettavana oleva isompi laina olla järkevä ratkaisu ja taloudenhallintaa auttaa monesti, että hoidettavana ja muistettavana on vain yksi ja ainoa eräpäivä, joka selkeyttää monen taloutta. Olethan kuitenkin ensin selvittänyt, että täytät vaadittavat kohdat jos mietit lainojen yhdistämistä.

   Nopeasti ajateltuna lainan maksaminen lainalla voi tuntua erikoiselta, mutta lainoja kilpailuttamalla se saattaakin osoittautua varsin hyväksi vaihtoehdoksi. Vanhojen lainojen kokonaiskustannukset ovat monesti suuremmat kuin uuden lainan ja tällaisessa tapauksessa vakuudeton laina on perusteltu ja hyvä ratkaisu.

   Lainan hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea lainaa, kulutusluottoa tai yhdistelylainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Mikä on vakuudeton laina?
   Vakuudeton laina on sellainen, johon ei tarvita mitään takaajia eikä vakuuksia. Korkotaso on näissä vakuudettomissa lainoissa nykyään varsin kilpailukykyinen ja ne ovat kasvattaneet suosiotaan. Lainaa voidaan hakea esimerkiksi useiden pienempien ja kalliiden luottojen yhdistämistä varten. Yhdistämällä lainan hoitokulut usein pienenevät merkittävästi. Vakuudetonta lainaa on hyvin helppoa hakea netistä.
   Kuinka paljon voin saada lainaa?
   Voit kilpailuttaa lainaa parista tuhannesta aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Pankit ja rahoitusyhtiöt päättävät tietojesi perusteella kuinka paljon sinulle voidaan lainaa tarjota ja millaisin ehdoin, huomioiden, että lainan määrä on tärkeää suhteuttaa omaan talouteen. Maksuerien jälkeen muuhun elämiseen on jäätävä riittävästi rahaa käyttöön. Lainan takaisinmaksu ei saa liikaa häiritä tavallista elämää.
   Kuinka nopeasti lainan saa?
   Rahojen saapuminen tilille on nopeaa, mutta riippuu siitä, minkä lainatarjouksen lopulta valitset. Laina-asiasi nopeaa käsittelyä auttaa, että hakemus on huolellisesti täytetty. Moniessa tapauksissa voit saat lainaa tilille todella nopeasti. Lainanmyöntäjän prosessi on pitkälti automatisoitu ja nämä eri vaiheet voivat vaikuttaa aikatauluun. Lainatyypin valinta vaikuttaa jonkin verran lainan saamisen nopeuteen.
   Voivatko kaikki hakea lainaa Creditum.fi-palvelusta?
   Creditum on lainojen kilpailutuspalvelu ja hakemuksen täyttämällä voit saada meidän avullamme lainatarjouksia useilta eri yhteistyökumppaneiltamme. Edellytyksenä on vähintään 20 vuoden ikä ja minimissään 10000 euron vuosittaiset tulot. Hakijalla ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä. Meidän kauttamme voit hakea lainaa todella vaivattomasti aina parista tuhannesta eurosta jopa kymenniin tuhansiin euroihin asti.
   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat