Lainaa ilman takaajaa

Kotimaisen Creditumin kautta lainaa ilman vakuuksia!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa ilman takaajaa

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Lainaa ilman takaajaa

   Lainan takaaja on yleensä perheenjäsen tai muu läheinen, joka takaa lainan takaisinmaksun. Lainanantajan riski on tällaisessa tapauksessa pienempi ja lainan korko samoin. Lainaa saa kuitenkin myös ilman takaajaa, ja silloin lainanantajan riski on suurempi. Haettaessa lainaa ilman takaajaa ja vakuuksia, myönnettävät lainat ovat koroltaan suurempia kuin takaajilla myönnettävä laina, ja lainasummat ovat myös pienempiä, muutaman kymmenen tuhannen euron luokkaa.

   Kun haet lainaa ilman takaajaa, mieleesi nousee paljon kysymyksiä. Lainaa hakiessa annettavien tietojen määrä voi epäilyttää. Lainanantajien kriteerit lainan myöntämiselle riippuvat lainanantajasta, eikä kaikille sellaista myönnetä. Hyvät ja huonot puolet tällaisessa lainassa onkin syytä puntaroida tarkkaan, ja miettiä onko tällaisen lainan hakeminen tilanteessasi oikea ratkaisu. Lainanantajien löytäminen voi myös olla vaikeaa. Creditumin lainojen kilpailutuksella saat jopa yli kaksikymmentä lainatarjousta!

   Lainaa ilman takaajaa – Creditumin kautta löydät lainaa nopeasti

   Creditumin ilmaisella kilpailutuksella saat useita lainatarjouksia hyvin yksinkertaisen ja nopean lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Lainasummat, kun haet lainaa ilman takaajaa, ovat 2 000 – 60 000 euroa. Kun lainaa haetaan verkossa, saat tarjoukset välittömästi. Tarjoukset ja lainan saamisesi määräytyy henkilötunnuksesi avulla saatujen tietojen avulla. Tämä vaihe on automatisoitu, joten myöskään hakemisesi ajankohdalla ei ole vaikutusta siihen, kuinka nopeasti hakemuksesi käsitellään. Kilpailutuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään.

   Hakuprosessimme lähtee siitä, että valitset tarvitsemasi lainasumman ja laina-ajan. Näet heti näiden perusteella laskemamme, arvioidun kuukausierän, eli summan, jolla sinun pitäisi kuukausittain lyhentää lainaasi. Lainasumma ja takaisinmaksuaika on syytä tasapainottaa niin, että pystyt maksamaan sen laina-aikana, ilman että joudut taloudellisiin vaikeuksiin. Huomaa, että kuukausierä on nimenomaan arvio tietyllä korolla! Hakiessasi lainaa ilman takaajaa, korot voivat olla korkeitakin.

   Lainaa ilman takaajaa hyödyt ja haitat

   Lainan hakeminen on nopeaa kilpailutuksemme avulla. Voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää sen jälkeen, mikä laina on sinulle sopivin, mutta voit myös olla tekemättä sopimusta. Hakiessasi lainaa ilman takaajaa, hyödyt ja haitat kannattaa punnita tarkkaan. Hakeminen ja päätösten saaminen on nopeaa, eikä sinun tarvitse vaivata asialla läheisiäsi. Korot voivat kuitenkin olla korkeat, ja sinun on tasapainotettava taloutesi koko lainan takaisinmaksun ajaksi.

   Lainaa ilman takaajaa hyödyt

   Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa! Tehdessäsi kilpailutuksen sivuillamme, tietosi tarkistetaan automaattisesti. Koska tämä osuus sekä lainan myöntäminen ylipäätään on automatisoitu prosessi, saat päätökset hyvin nopeasti, jopa minuuteissa. Nykyaikaisessa tietoyhteiskunnassa, nopeiden verkkoyhteyksien ulottuvilla, tieto siirtyy nopeasti ja turvallisesti lainanantajan, sinun sekä varmentajien välillä. Kun haet lainaa ilman takaajaa, et myöskään rasita lainalla ketään muuta, jolloin laina on kokonaan oma asiasi.

   Lainaa ilman takaajaa haitat

   Silloin, kun myönnetään lainaa ilman takaajaa ja vakuutta, lainanantajan riski kasvaa suhteellisesti isommaksi. Lainan takaisinmaksu on tällöin yhden ihmisen eli sinun varassasi. Tätä lainanantaja kompensoi asettamalla lainalle verrattain suuremman koron. Koska lainaa on helppo ja nopea hakea, sen harkintaan ei aina käytetä tarpeeksi aikaa. Liian suuret kuukausierät voivat horjuttaa talouttasi ja johtaa taloudellisiin vaikeuksiin sekä maksuhäiriömerkintään.

   Miksi valita lainaa ilman takaajaa ennemmin kuin tavallinen pankkilaina?

   Koska prosessi on automatisoitu, lainaa ilman takajaa on nopea ja helppo saada. Lainalle ei vaadita myöskään vakuuksia. Automatisoinnin takia hakemuksesi käsitellään hetkessä, ja tehtyäsi lainasopimuksen saat lainan tilillesi jopa minuuteissa. Kilpailuttaminen kannattaa aina, olipa hakusessa sitten edullisempi sähkösopimus, asuntolaina tai hakiessasi lainaa ilman takaajaa. Kilpailutuslomakkeemme on yksinkertainen ja pelkistetty muodoltaan, ja saat sen kautta lainatarjouksen useilta lainantarjoajilta.

   Lainaa ilman takaajaa

   Kun puhutaan vakuudettomasta ja takaajattomasta lainasta, lainan takaisinmaksulla on lainanantajan näkökulmasta suurempi riski venyä tai epäonnistua kuin silloin, jos lainalla on vakuus tai takaaja. Tässä tapauksessa lainan takaisinmaksu on kokonaan sinun, lainanhakijan, vastuulla. Sinun ei tällöin tarvitse kertoa lainasta kenellekään eikä huolehtia siitä, että lainasi koituisi kenenkään muun maksettavaksi. Siksi sinun on syytä tehdä etukäteen arvio siitä, millaisiin kuukausieriin voit suostua.

   Saat lainaa ilman takaajaa, jos sinulla ei ole maksuhäiriöitä

   Sinun, lainan hakijan, maksukyky arvioidaan lainanantajan näkökulmasta niillä tiedoilla, mitä henkilötunnuksellasi on löydettävissä. Lisäksi tiedot tuloistasi ja menoista auttavat tekemään riskiarvion siitä, onko sinulla realistisesti mahdollisuus maksaa laina takaisin esitetyssä ajassa. Koska kyseessä on vakuudeton laina, jolla ei ole takaajia, lainan takaisinmaksu on yksin sinusta ja taloudestasi riippuvainen. Yksi hälytysmerkki lainanantajalle on, jos tiedoistasi löytyy maksuhäiriömerkintä.

   Jotkut lainanantajat voivat myöntää lainaa myös maksuhäiriömerkinnän saaneelle. Korko on tässä tapauksessa usein tavallista suurempi. Tällaisessa tapauksessa kannattaakin miettiä, onko laina suuren koron arvoinen. Korosta ja lainaan liittyvistä muista maksuista muodostuu lainan hinta sinulle. Vaikka lainoille on asetettu korkokatto, lainan kokonaishinta voi muodostua hyvin korkeaksi. Mikäli tarvitset lainaa, läheisiltä lainaaminen tai vakuudellisen lainan hakeminen voi olla hyvä vaihtoehto.

   Lainaa ilman takaajaa – ota huomioon nämä asiat

   Lainan hakeminen kannattaa aloittaa kilpailutuksesta. Kilpailutuksen avulla tavoitat heti yli kaksikymmentä lainoja myöntävää rahalaitosta ja pankkia, joita sinun ei tarvitse lähestyä kutakin erikseen. Näin säästät myös aikaasi, ja kaikille lainanantajille esitetään samat tiedot. Saamasi lainatarjoukset ovat myös yhtenäisiä, ja voit helposti vertailla niitä toisiinsa. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään ja on ilmaista. Sinun ei tarvitse tehdä sopimusta kenenkään kanssa.

   Ota huomioon se, että laina on maksettava takaisin ilmoitetussa aikataulussa. Lainanantaja saattaa tarjota lyhennysvapaita kuukausia sekä laina-ajan pidennystä, mutta nämä ovat miltei aina maksullisia lisäpalveluita. Lainan voi yleensä maksaa myös aiottua nopeammassa aikataulussa takaisin, jolloin korkoja ehtii kertyä vähemmän, ja lainasi on arviota halvempi. Arvioidessasi sinulle sopivaa kuukausierää, ole realistinen! Se on oikein sekä sinua että lainanantajaa kohtaan.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Mistä voin saada lainaa?
   Lainanantajia Suomessa on lukematon määrä. Creditumin kautta tavoitat heistä yli kaksikymmentä. Kaikilla lainanantajilla on hieman erilaiset kriteerit lainan myöntämiselle, eli vaikka et saisi yhdeltä lainanantajalta lainaa, saatat saada sitä joltain toiselta. Tekemällä kilpailutuksen säästyt lainanantajien etsimiseltä ja hakemuksen tekemiseltä jokaisen omassa hakuportaalissa. Saat useita tarjouksia, joiden välillä voit tehdä vertailua ja löytää sinulle sopivimman lainan.
   Kuinka paljon ja kuinka pitkällä maksuajalla voin saada lainaa?
   Creditumin lainojen kilpailutuksella voit hakea erisuuruisia lainoja. Pienin haettava summa on 2 000 euroa, suurin 60 000 euroa. Laina-aika on valittavissa yhden ja viidentoista vuoden välillä. Voit tehdä hakemuksen juuri sinulle sopivalla summalla ja ajalla, ja näet heti arvioidun kuukausierän eli lainanlyhennyksen summan. Summaa ja aikaa voi vaihdella, ja näet heti kuukausierän muutokset.
   Mikä on lainan korko?
   Lainan korko määräytyy monen eri tekijän yhteisvaikutuksesta. Jos lainalle ei ole takaajia tai sitä vastaan ei esitä vakuuksia, lainan antaminen on sen myöntäjälle, eli pankille tai rahalaitokselle, suuririskistä. Lainan takaisinmaksu riippuu vain sinusta. Korko on tässä tapauksessa verrattain suuri. Vakuus ja takaaja pienentävät molemmat lainanantajan riskiä, jolloin korko on yleensä pienempi.
   Mitä rahoituslaitos tai pankki tarkistaa tiedoistani?
   Henkilötunnuksesi perusteella hakemuksemme sekä lainanantajat tekevät haun esimerkiksi luottotiedoistasi ja mahdollisesta maksuhäiriömerkinnästä. Luottokelpoisuuteesi vaikuttavat myös tulotasosi, työllisyystilanteesi ja ammattisi. Nykyiset menosi ja tulosi kertovat, miten olet hoitanut taloutesi ja millainen on maksukykysi, myös pienituloinen voi olla maksukykyinen. Mikäli sinulla on jo useita lainoja ja menoeriä, tulojesi pitäisi olla niiden kanssa tasapainossa saadaksesi uuden lainan. Tämän kaiken perusteella sinusta laaditaan riskiarvio.
   Vaikuttaako korona lainoihin?
   Koronaepidemian alkamisen jälkeen, kesällä 2020, Suomessa asetettiin lainoille 10% korkokatto. Tällä haluttiin välttää sitä, että kansalaisten maksuvaikeudet lisääntyisivät. Korkokaton piti palata aiemmin asetettuun 20% vuodenvaihteessa 2021, mutta sitä jatkettiin syyskuun 2021 loppuun saakka. Korkokatto on siis nyt 20%. Koronaepidemian aikana erilaiset yhdistelylainat ovat kasvattaneet suosiotaan, eli useiden pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi on yleistynyt.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat