Lähetä ilmainen hakemus
ja nosta mökkilaina heti

Kilpailuta mökkilainasi Creditumin avulla ja säästä tuhansia euroja. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   ilmainen hakemus
   ja nosta mökkilaina heti

   Kilpailuta mökkilainasi Creditumin avulla ja säästä tuhansia euroja! Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconIlman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin mökkilaina vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin nostat mökkilainan Creditumin avulla

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Kolme syytä, miksi kannattaa kilpailuttaa vapaa-ajan asunnon rahoitus

    

   1. Säästät rahaa

   Kilpailuttamalla säästää – sen tietävät kaikki. Siksi onkin hassua, että monet eivät kilpailuta lainojaan samalla tavalla kuin esimerkiksi tietokone-, mökki- tai puhelinostoksiaan.

   Eri luotonantajien lainoissa on huimia eroja. Väärin valittu lainatuote voi aiheuttaa satoja, ellei tuhansia euroja turhia kuluja. Creditumin kautta voit välttyä tältä – palvelumme löytää juuri sinulle esihyväksytyn, edullisimman lainan

    

   2. Säästät aikaa

   Aika on rahaa. Lainojen vertailu omin päin on työlästä, sillä yleensä et saa tietää lainan tarkkaa korkoa ennen kuin olet täyttänyt hakemuksen lähes maaliin asti.

   Jotta saisit tarpeeksi kattavan kuvan eri luotonantajien lainatuotteista, joutuisit tekemään vähintään 10 hakemusta eri sivustoilla.

   Kun teet hakemuksen Creditumin kautta, saat esihyväksyttyjä lainatarjouksia tarkkoine hintatietoineen kaikilta niiltä luotonantajilta, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa.

   Voit sen jälkeen tarkastella lainatarjouksia ja valita edullisimman. Palvelu on 100 % ilmainen, eikä sinun ole pakko viimeistellä yhtäkään esihyväksytyistä hakemuksista, jos et ole tyytyväinen lainatarjontaan.

    

   3. Löydät tilanteeseesi sopivimman mökkilainan ja vältät velkakierteen

   Suomen Pankki uutisoi hiljattain vakuudettomien kulutusluottojen määrän kasvaneen dramaattisesti vuosien 2014-2017 aikana.

   Monet suomalaiset paikkaavat hetkellisiä rahareikiä kulutusluotoilla ja pikavipeillä. Tässä ei sinänsä ole mitään väärää, jos lainan kulut ovat maltilliset ja sen pystyy maksamaan ajoissa takaisin.

   Kuitenkin valitettavan usein erityisesti netin kautta haetut pikaluotot aiheuttavat hankaluuksia. Nämä hankaluudet johtuvat yleensä liian suurista kuukausieristä. Pahimmassa tapauksessa suuret lyhennyserät ajavat asiakkaan hakemaan lisää lainaa. Jokainen tietää, mitä tästä seuraa; kierre on valmis.

   Me Creditumilla pyrimme auttamaan laina-asiakkaita valitsemaan heille sopivimman lainan. Voit valita juuri sinulle sopivan maksuajan ja sitä myötä kuukausierän. Palvelumme avulla näet selkeästi eri lainatuotteiden kulut ja takaisinmaksuerät, minkä myötä lyhennyserien koot ja ajankohdat eivät tule yllätyksenä. Kun lainan lyhennykset ovat selkeästi tiedossa, pystyt budjetoimaan elämääsi tarkemmin etkä joudu pahimmillaan ulosottoon ja luottotietojen menettämiseen johtavaan velkakurimukseen.

    

   Aloita lainojen vertailu täyttämällä hakemus tämän sivun yläreunassa.

   lainat

   Mökkilaina – edullisin rahoitus vapaa-ajan asuntoon

   Verkossa on helppo etsiä kilpailukykyistä lainaa niin suurten kuin pienten ostosten rahoittamiseksi. Ei ole suositeltavaa tarttua heti ensimmäiseen näkemäänsä lainatarjoukseen, sillä usein se ei ole kaikista edullisin. Lainavaihtoehtojen vertailu on välttämätöntä, kun ollaan hankkimassa uutta rahoitusta. Erityisesti mökkilainaa etsittäessä on syytä syynätä lainaehtoja tarkasti verrattuna pieniin pikavippeihin. Mökkilainat voivat olla useita kymmeniä tuhansia euroja ja toisinaan jopa tätä enemmän. Parhaimman tarjouksen mökkilainasta saat vertailemalla lainoja Creditum.fi-sivuston avulla.

   Kuinka mökkilaina kilpailutetaan?

   Creditum.fi-palvelun kautta lainan hakeminen onnistuu vain muutamassa minuutissa. Netistä löytyvässä hakemuksessa kysytään hakijan perustiedot sekä tiedot tuloista ja menoista.

   Myös mahdolliset muut olemassa olevat lainat tulee merkitä hakemukseen. Lainahakemuksessa tulee myös ilmoittaa, kuinka suurta lainasummaa on hakemassa ja missä ajassa sen haluaa maksaa takaisin.

   Toki monet lainapalvelut antavat mahdollisuuden muuttaa esimerkiksi takaisinmaksuaikaa ilman erillisiä kuluja. Tällaiset seikat selviävät kunkin lainantarjoajan omista ehdoista.

   Creditum.fi lähettää lainahakemuksen yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle, jotka käyvät hakemuksen läpi ja tekevät päätöksen siitä, jättävätkö lainatarjouksen.

   Hakemuksen lähettäminen on ilmaista ja lainatarjoukset saa yleensä välittömästi. Myös lainan voi parhaimmillaan saada omalle tililleen vielä saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä. On kuitenkin hyvä muistaa, että lainahakemuksen jättäminen ei maksa mitään, eikä sido hakijaa mihinkään. Palvelun avulla voi vaikka vain tarkastaa oman korkotasonsa.

   Kuka voi saada mökkilainaa?

   Eri pankit ja rahoituslaitokset ovat asettaneet ehtoja sille, kuka voi saada lainaa. Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Jotkut lainantarjoajat voivat vaatia korkeampaakin ikää.

   Joskus ikävaatimus voi olla 26 vuotta. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa ja hänen tulee omistaa henkilökohtainen puhelinliittymä. Sen lisäksi luottotiedoissa ei saa olla merkintöjä. Jos hakijan luottotiedot eivät ole virheettömät, ei lainaa voida myöntää. On siis tärkeää pitää huolta omista luottotiedoistaan.

   Mökkilainan kohdalla puhutaan suuremmista summista, joten pankit ja rahoituslaitokset voivat vaatia hakijalta säännöllisiä tuloja, jotka ylittävät tietyn rajan. Nämä rajat on määritelty aina luotontarjoajan mukaan ja ne voivat vaihdella huomattavasti. Säännöllisiksi tuloiksi lasketaan palkkatulo sekä eläke, jos haet lainaa eläkeläisenä.

   Pienempien lainojen kohdalla luotonantajat voivat hyväksyä myös osa-aikaisen työn ja siitä saatavan palkkatulon. Hakemukseen tulee merkitä hakijan menot, kuten asuminen ja eläminen yleensä. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät tulojen ja menojen osalta laskelman, kuinka hyvin mökkilaina sopii hakijan talouteen. Talouteen tulee nimittäin jäädä pelivaraa vielä pakollisten menojen jälkeen.

   Lainaa voi hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija on tärkeä ja joskus jopa ratkaiseva tekijä suurempien lainasummien kohdalla.

   Kahden hakijan tulot ovat nimittäin aina luotettavammat kuin yhden hakijan tulot. On siis selvää, että jos hakijalla on mahdolisuus hyödyntää rinnakkaishakijaa, se kannattaa ehdottomasti tehdä. Rinnakkaishakija parantaa lainan myöntämisen todennäköisyyttä ja antaa lainalle monesti myös edullisemman koron.

   Mökkilainan hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea mökkilainaa, kulutusluottoa tai yhdistelylainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat

   Creditum.fi-palvelun toiminta lyhyesti

   Creditum.fi on lainan kilpailutuspalvelu. Lainahakemus lähetetään kerralla yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakija saa lainatarjoukset yleensä välittömästi. Myös lainan maksaminen tapahtuu nopeasti ja hakija voi saada lainarahat tilille jopa saman päivän aikana.

   – Lähetä ilmainen hakemus ja saat vastauksen heti
   – Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja säästä tuhansia euroja
   – Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään
   – Tarjous yli 25 pankilta yhdellä hakemuksella
   – Ilman piilokuluja
   – Lähetä hakemus ja valitse edullisin laina vertailusta

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.
   SSL-suojattu palvelu