Lähetä ilmainen
hakemus ja nosta laina yhteishakijan kanssa

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   ilmainen hakemus
   ja nosta laina yhteishakijan kanssa

   Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconIlman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta. 

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Näin saat lainaa ilman vakuuksia Creditumin kautta

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen  .

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Lainaa yhteishakijan kanssa

   Juuri sinun tarpeisiin sopivaa lainaa voi hakea joko yksin tai yhdessä. Lainaa yhteishakijan kanssa haettaessa voi kuitenkin saada tarvittaessa suuremman summan kerralla haettua ja yleensä ehdot ovat paremmat, kun hakijoita on yhden sijaan kaksi.

   Laina on sinun, mutta olette molemmat siitä yhteishakijan eli rinnakkaisvelallisen kanssa vastuussa. Erityisesti suurempia summia haettaessa lainalle yhteishakija on hyvä vahvistus lainan saamiselle.

   Yhteishakija voi olla puoliso, hyvä ystävä tai sukulainen, kunhan molemmat täyttävät lainanhakijan ehdot ja olette asiasta sopineet, sekä molemmat ovat lainahakemuksen hyväksyneet.

   Lainaa yhteishakijan kanssa – lainavertailu on nopeaa ja vaivatonta

   Haettaessa lainaa yhteishakijan kanssa mahdollisuudet parempiin lainaehtoihin ja suurempaan lainan määrään. Yhteislainassa on paljon positiivisia puolia. Yhteislainatkin kannattaa aina vertailla, mistä saisi parhaimman tarjouksen. Lainavertailun avulla pystyt kartoittamaan, minkä suuruista lainaa voit saada ja minkälaisilla ehdoilla.

   Lainavertailu mahdollistaa etukäteen lainojen vertailun ja voit suunnitella, minkälaista lainaa voit hyödyntää erilaisiin tarpeisiin. Laina yhteishakijan kanssa mahdollistaa myös alhaisemmat korot. Yleensä korko yhteislainoissa on alkaen 4,5 %, mutta tyypillisesti 4,5 % – 10 %.

   Miksi lainaisin yhteishakijan kanssa?

   Meillä jokaisella on erilaiset lainantarpeet, ja yllättäviä tai harkittujakin hankintoja voi maksaa lainalla. Erilaisia käyttökohteita voivat olla hajonnut pesukone tai muu kodinkone, hetken tauon paikka lomalla, auton korjauskulut, remontointitarpeet, yrityksen aloittaminen tai yrityksen toiminnan kasvattaminen, uusi auto tai sisustaminen. Yllättävän kriisitilanteen johdosta, kuten rakkaan lemmikin eläinlääkärikustannuksiin laina voi olla myös oiva vaihtoehto. Lainaa ei tulisi koskaan ottaa normaalin arjen kulujen rahoittamiseen, ja lainanhakijan tulee aina varmistaa ja laskea, että voi maksaa lainan sopivassa ajassa takaisin.

   • Yrityksen perustaminen tai yritystoiminnan kasvattaminen
   • Hajonnut pesukone tai muu kodinkone
   • Yllättävä eläinlääkärikulu
   • Irtiotto arjesta – lomamatka lainalla

    

   lainat

   Lainaa yhteishakijan kanssa – lainaa arjen yllättäviin menoihin tai harkittuihin hankintoihin

   Lainalla voi rahoittaa erilaisia kuluja, niin yllättäviä menoja tai harkittuja hankintoja. Yhteislainaa hakiessa selvitetään molempien hakijoiden tiedot, ja hakijat tunnistautuvat omilla pankkitunnuksilla, jotta lainaa voidaan myöntää. Hakijoilla tulee olla vähintään 18-vuotias ikä, vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitunnus ja suomalainen henkilöturvatunnus. Lainaa yhteishakijan kanssa voi saada jopa 60 000 euroon asti, ja takaisinmaksuaikaan hakija voi itse vaikuttaa. Säätelemällä takaisinmaksuerän suuruutta hakuvaiheessa, hakija voi suunnitella takaisinmaksuajan, joka sopii juuri sinulle. Edullisinta on maksaa laina takaisin niin nopeasti kuin mahdollista.

   Lainaa yhteishakijan kanssa – suurempi summa yhdessä hakemalla

   Myönnettävän lainan kokoon vaikuttaa luotonantajan riskiarvio lainanhakijasta. Riskiarvio vaikuttaa lainan hinnan lisäksi siihen, miten paljon lainaa voidaan myöntää. Kun hakemuksessa on kaksi hakijaa, luotonantajan riskiarvion mukaan usein lainan riski pienenee ja hakijat voivat saada enemmän lainaa. Yhteishakijan kanssa haettua lainaa voi myös saada nopeammin, sillä luotonantajat, pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina kokonaisvaltaisen arvion hakemuksesta, ja voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa ja rahat tilillesi nopeammin, jos luottaja arvioi riskiarvion pienemmäksi. Lainan takaisinmaksu aika kannattaa mitoittaa omaan talouteen sopivaksi.

   Lainaa yhteishakijan kanssa – lainaa edullisimmilla ehdoilla

   Kun teet maksuttoman lainahakemuksen sivujemme kautta yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, pääset hyödyntämään yhteislainan edullisia ehtoja. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, ja voit kilpailuttaa lainatarjoukset ihan vain uteliaisuudesta.
   Lainaa yhteishakijan kanssa on vaivatonta ja helppoa hakea verkon välityksellä, sinun ei tarvitse mennä vierailemaan enää konttorilla tai neuvotella virkailijan kanssa. Hakemuksen täyttämisen lisäksi pankki tai rahoituslaitois voi pyytää sinua toimittamaan lisäliitteitä, mutta mitä huolellisemmin täytät hakemuksen ensimmäisellä kerralla, sen varmemmin hakemuksesi hyväksytään nopeasti. Kilpailuta laina yhteishakijan kanssa ja selvitä minkälaisen lainan voit saada.

   Yhteislaina ilman neuvotteluita vaivattomasti verkosta

   Yhteislainan saamisen ehtona on, että kummallakaan hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja hakijoilla on säännölliset tulot. Opiskelijat, eläkeläiset ja muut tukia saavat voivat myös saada lainaa, sillä säännöllisiksi tuloiksi voidaan myös katsoa saatavat tuet. Lainaa hakiessa lainan suuruus ja takaisinmaksuaika tulee hakijan aina mitoittaa ja suunnitella omaan talouteen sopivaksi. Kuukausierän maksamisen jälkeen tulee jäädä riittävästi rahaa arjen kuluihin kuten asumiseen, ruokaan ja muihin pakollisiin menoihin. Hyvänä sääntönä voi käyttää sitä, että lainalla ei tule koskaan rahoittaa arjen kuluja, vain yllättäviä tai harkittuja menoja.

   Lainan hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Kuka voi saada lainaa?
   Yhteislainaa voi saada, kun täyttää pankkien, luotonantajien ja rahoituslaitosten ehdot. Eri toimijoilla on hieman erilaisia ehtoja, mutta pääsääntöisesti, jotta lainaa voidaan myöntää, lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen, suomalainen henkilöturvatunnus, vakituinen osoite Suomessa, säännölliset tulot ja ei maksuhäiriömerkintöjä. Kun ehdot täyttyvät, kuka tahansa voi hakea ja saada lainaa helposti ja nopeasti verkon välityksellä ilman pankissa fyysisesti käymistä. Lainapäätöksen hyväksyttyäsi rahat siirretään tilillesi. Lainanmyöntäjästä ja pankistasi riippuen, rahojen siirtyminen tilillesi voi tapahtua jopa saman päivän aikana tai kestää muutaman pankkipäivän.
   Miten lainan haku toimii?
   Yhteislainan hakeminen tapahtuu verkon välityksellä. Jos olet kiireinen ja tarvitset rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti, kannattaa ennen hakemuksen jättämistä tehdä valmistelut huolella, jotta voit varmistaa hakemuksesi läpimenon. Suunnittele miten paljon tarvitset lainaa ja minkälaista takaisinmaksuerää voit maksaa, ilman että se vaikuttaa taloutesi tasapainoon. Lainalaskuri työkalulla näet helposti, miten laina-ajan pituus vaikuttaa takaisinmaksuerään suuruuteen. Suunnittelun jälkeen täytä hakemus, vahvista hakemus pankkitunnuksillasi ja toimita pyydetyt liitteet. Tämän jälkeen saat lainapäätöksiä, jolloin voit vertailla mikä laina olisi paras juuri sinulle. Hyväksy tarjous ja rahat siirretään tilillesi.
   Mitä yhteislaina maksaa?
   Yhteislaina on edullisempaa kuin yksin haettava laina, koska pääset hyötymään alemmasta riskitasosta, joka vaikuttaa positiivisesti lainan hintaan. Yhteislainan hinta koostuu koroista ja muista kuluista, jotka lainantarjoasta riippuen ovat esimerkiksi avausmaksu, lainanhoitokulut tai laskutuslisä. Myös laina-ajan pituus ja lyhennysvapaat voivat vaikuttaa lainan kuluihin. Yhteislainan kuluja on helppo vertailla todellisen vuosikoron avulla, joka sisältää koron lisäksi kaikki lainan ottamisesta johtuvat kulut. Todellinen vuosikorko löytyy aina lainatarjouksestasi, joka tekee lainojen vertailusta nopeaa, helppoa ja vaivatonta. Kilpailuta lainasi jo tänään ja aloita vertailu.
   Kuinka paljon voin saada lainaa?
   Myönnettävän lainan määrään vaikuttavat taloudellinen tilanteesi, tulosi ja aikaisemmat mahdolliset velat. Yhteislainaa voi saada aina jopa 60 000 euroon asti ja laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Yhteislainaa hakiessa molempien hakijoiden tulot, maksukyky ja aikaisemmat lainat otetaan huomioon lainatarjousta myönnettäessä. Helpoin ja nopein tapa selvittää, kuinka paljon voit saada lainaa, on pyytää tarjous. Tarjouksen pyytäminen on täysin ilmaista, eikä sido hakijaa mihinkään. Lainahakemuksen tekeminen vie vain viisi minuuttia, jonka jälkeen pääset nauttimaan edullisista lainatarjouksista ja valitsemaan parhaan päältä!
   Milloin laina pitää maksaa takaisin?
   Yhteislainaa voit saada aina 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla, joka mahdollistaa lainan räätälöimisen juuri sinun taloudelle sopivaksi. Hakija voi itse vaikuttaa minkälaista takaisinmaksuerää haluaa maksaa, joka vaikuttaa suoraan lainan takaisinmaksuaikaan. Laina kannattaa aina pyrkiä maksamaan takaisin mahdollisimman nopeasti, jolloin sinun ei tarvitse maksaa korkokuluja. Välillä kuitenkin yllättäviä tilanteita tulee eteen, jolloin pidempi maksuaika tai lyhennysvapaan käyttö tulee tarpeeseen. Lainoja yhdistelemällä voit hakea yhtä lainaa, joka mahdollistaa jopa satojen eurojen säästön lainankuluissa. Kilpailuta laina ja pääset vertailemaan, mikä olisi paras tarjous juuri sinulle.
   Kenen kanssa voin hakea yhteislainaa?
   Yhteislainaa voi hakea esimerkiksi yhdessä puolison, perheenjäsenen, sukulaisen tai tuttavan kanssa. Kummankin hakijan suostumus lainanhakemiseen on ehdoton, ja molempien hakijoiden tulee hyväksyä lainahakemus vahvalla verkkopankkitunnistautumisella. Yhteislainan hakeminen verkon välityksellä on nopeaa, nettilomakkeen täyttäminen vie vain viisi minuuttia ja hakeminen ei velvoita tai maksa mitään. Ilmaisen hakemuksen täyttäminen auttaa sinua hahmottamaan, kuinka paljon voit saada lainaa ja minkälaisilla ehdoilla, ja voit täyttää hakemuksen vaikka et haluaisikaan ottaa lainaa. Vertailu ja kilpailutus kannattaa aina, voit säästää jopa satoja euroja lainan kuluissa.