Lainaa eläkeläiselle Creditumilta

Hae lainasi kotimaiselta Creidtumilta turvallisesti!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa eläkeläiselle Creditumilta

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Lainaa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta laina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

    

    

    

   Lainaa eläkeläiselle

   Lainaa eläkeläiselle, rahoitusta ikäihmiselle, seniorilaina yllättäviin menoihin. Eläkeläinen on lainahakijana samassa asemassa kuin muutkin kuluttajat. Koska tulevien elinvuosien odote ei ole enää välttämättä pitkä, ei senioreille mieluusti myönnetä kymmenien vuosien lainoja, kuten nuoremmille. Seniorina sinulla on säännölliset eläketulot. Jos maksuhäiriömerkintöjä ei ole, saattavat maltillisen kokoinen, muutaman vuoden maksuajalla hoidettava luotto olla hyvä vaihtoehto yllättävien hankintojen tekemiseen. Kilpailuta luotot vertailusivustolla.

   Vanhuus ei ole sairaus, se on yhdistelmä elämänkokemusta, tietoa, käden taitoja ja osaamista. Seniorikansalaisten määrä kasvaa suhteessa muihin ikäluokkiin. Eläkeläiset ovat hyviä kuluttajia, sillä heillä on paljon tarpeita saada terveys- ja hyvinvointipalveluja sekä kotiapua. Ikäihmisillekin tulee yllättäviä menoja, jos esimerkiksi silmälasit rikkoutuvat tai kodinkoneita hajoaa. Ikäihmisen pitää täyttää lainaa saadakseen samat kriteerit kuin muidenkin: säännölliset tulot, ei maksuhäiriöitä. Mistä lainaa eläkeläiselle? Vertailusivustolta löytyy vaihtoehtoja.

   Lainaa eläkeläiselle – mistä seniori voi hakea luottoa?

   Silmälasien rikkoontuminen, hammasproteesin uusiminen tai puolison kuolema tuovat yllättäviä menoja joihin säästösi eivät välttämättä riitä. Lainaa eläkeläiselle – onko sellainen edes mahdollista? Kyllä, jos olet ikäihmisenä hoitanut asiasi niin, että et ole saanut maksuhäiriömerkintöjä, olet hyvinkin sovelias anomaan luottoa yllättäen kasvaneeseen rahantarpeeseen. Eläketulot ovat säännöllisiä, kuten palkka. Jos eläkkeesi suuruus riittää asumis- ja elinkustannusten ohella myös tarpeellisen lainan hoitoon, niin miksi et miettisi lainanottoa?

   Jotta voit hakea ja saada lainaa eläkeläiselle, sinun pitää olla Suomen kansalainen tai asunut vähintään kaksi vuotta Suomessa. Sitä ei kysytä, oletko sairaus-, työ- vai vanhuuseläkkeellä. Yleensä lainoja myönnetään 18-68-vuotiaille, mutta joistakin pankeista ja rahoituslaitoksista annetaan lainaa myös 75-vuotiaille ja jopa vanhemmille lainanhakijoille. Kun täytät lainahakemuksen vertailusivustolla, saat nopeasti sähköpostiisi jopa kymmeniä lainatarjouksia. Sitten vain vertaat korkoja ja todellisia vuosikuluja. Voit myös jättää lainan hakematta.

   Lainaa eläkeläiselle – kulutusluoton hyödyt ja haitat

   Kulutusluotto sopii moniin tarkoituksiin. Se voi olla vakuudellinen tai vakuudeton. Sen saa hyväksytyn hakemuksen jälkeen nopeasti tililleen. Kun pankki tai rahoituslaitos lainaa eläkeläiselle, niin sillä on myös riskinsä. Kaikki rahoittajat haluavat saada pääomansa takaisin, tietysti korkoineen. Seniorikansalaisen ja rahoittajan kannalta on pienin riski silloin, kun haettu laina on riittävä mutta mahdollisimman pieni ja takaisinmaksuaika mahdollisimman lyhyt.

   Kulutusluotto antaa mahdollisuuden yhdistellä vanhoja vippejä

   Kun rahoittaja lainaa eläkeläiselle, se haluaa varmistaa, että lainanhakijan tulot riittävät lainanhoitoon. Jos olet joutunut tilanteeseen, että olet jostakin syystä ottanut useita pieniä luottoja tai tehnyt monta osamaksusopimusta, saattaa niiden hoitaminen olla vaikeaa. Sopivan suuruinen kulutusluotto on usein hyvä keino saada maksettua pienet lainat pois entistä matalammalla korolla ja siten vähentää kiinteistä kuukausimenoja. Yhdistelylaina antaa sinulle pelivaraa myös säästää yllättäviä menoja varten.

   Kulutusluotto – mitä haittoja sillä voi olla?

   Kulutusluoton korko saattaa olla korkea, sillä lainaa eläkeläiselle myöntävä rahoittaja arvioi luotonannon riskinsä ja hinnoittelee lainan sen perusteella. Kun olet seniori-ikäinen, tiedät jo varsin hyvin, että uusia yllätyksiä ja takaiskuja voi tulla milloin vain: terveys voi reistailla, kodinkoneita hajota, auton remontti voi tulla kalliiksi ja sähkölasku pöyristyttää. Sinun pitää pystyä maksamaan kulutusluotto aikataulussa takaisin, muuten voit saada maksuhäiriömerkinnän.

   Miksi valita lainaa eläkeläiselle ennemmin kuin tavallinen pankkilaina?

   Kulutusluotto on yleensä vakuudeton laina. Lainaa eläkeläiselle myönnetään siten ilman takaajia ja vakuuksia. Lainapäätös tulee nopeasti, samoin myönnetty luotto omalle tilille. Kulutusluotto kannattaa kilpailuttaa vertailusivulla säännöllisesti. Siten löydät aina sinulle parhaan tarjouksen, alhaisimman koron ja pienimmät todelliset vuosikulut. Kun asuinalueesi pankkeja on suljettu ja palveluja siirretty jopa toisiin kaupunkeihin, ei lainan hakeminen omasta tilinpitäjäpankista ole enää helppoa eikä mukavaa. Luoton hakeminen verkosta on nykypäivää!

   Lainaa eläkeläiselle nopeasti vertailusivulla kilpailuttamalla

   Oletko kyllästynyt paikallispankin huonoon palveluun – tai palvelemattomuuteen? Kun sinulla ei ole siellä enää tuttuja ja palvelukykyisiä virkailijoita, kannattaa mahdolliset laina-asiatkin hoitaa nykyisin Internetissä. Lainapäätös syntyy nopeasti eikä se sido sinua ottamaan lainaa. Jos päätät nostaa sinulle myönnetyn senioriluoton, saat sen tilille nopeasti. Ennen lainan nostamista varmista, voiko luoton maksaa halutessaan aikaisemmin takaisin ja mitä kuluja siitä syntyy.

   Olisiko joustoluotto järkevä muoto saada lainaa eläkeläiselle?

   Joustoluottoa voit hakea samalla tavalla kuin muitakin lainoja eli kilpailuttamalla eri rahoittajia vertailusivustolla täytettävän hakemuksen avulla. Joustoluottoa myönnetään tietty summa sovituksi laina-ajaksi. Voit kuitenkin nostaa luottoa itse haluamissasi erissä, kun tarvetta ilmenee eli täyttä luottosummaa ei tarvitse siirtää tilille yhdellä kertaa. Takaisinmaksu alkaa sovitun aikataulun mukaan. Voit esimerkiksi asunnon remontin edetessä nostaa lisää joustoluottoa tilillesi, kun laskuja lankeaa maksuun.

   Joustoluoton kustannukset saattavat jäädä edullisemmiksi kuin yhdellä kertaa nostettavan luoton. Maksat korot tietysti vain nostetusta lainamäärästä, et sinulle myönnetyn korkeimman mahdollisen luottosumman mukaan. Miksi nostaisit lainarahaa pankkitilillesi seisomaan, kun pankki ei maksa sille kuitenkaan korkoa? Pidät lainakulut kurissa, kun nostat lainaa vain sen verran kuin tarvitset. Kilpailuta joustoluotot vertailusivustolla. Kun vertailet lainojen korkoja ja kuluja, arvioi myös luoton todellinen vuosikorko.

   Lainaa eläkeläiselle – miten teen laina-anomuksen?

   Kun täytät laina-anomusta vertailusivulla, joudut kirjautumaan verkkopankkitunnuksillasi. Näin henkilöllisyytesi voidaan todentaa. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, ota yhteys tilinpitäjäpankkiisi ja hanki tunnukset. Tietysti lisäät lomakkeelle myös puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sillä lainatarjoukset lähetetään sinulle sähköpostitse. Lainahakemuksen lähettämällä sitoudut myös siihen, että todistat tulojesi säännöllisyyden esimerkiksi tiliotteiden avulla tai esittämällä voimassa olevan eläkepäätöksen. Annat myös suostumuksen luottotietojesi ja lainanmaksukykysi analysointiin: rahoittaja haluaa varmistaa, että saa sijoituksensa takaisin.

   Ennen laina-anomuksen tekemistä, laske vaikka ruutupaperilla säännölliset tulosi ja kiinteät menosi. Jos mahdollista, vähennä turhia ja vähemmän välttämättömiä menoja, kuten TV:n elokuvakanavia, paperilehtien tilauksia ja erilaisten seurojen jäsenmaksuja, jos et enää aktiivisesti osallistu toimintaan. Mieti myös, voisitko tehdä enemmän ruokaa kotona ja jättää ravintolasyömisen vähemmälle. Onko pelaaminen sinulle ongelma tai liian paljon rahaa vievä harrastus? Vähennä pelaamista, sillä havaittu peliriippuvuus saattaa vaikuttaa luottopäätökseen.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa tai esimerkiksi yhdistelylainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

    

    

    

    

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat

   Usein kysyttyä

   Saako 65-vuotias asuntolainaa?
   Ikä on vain numero, 65-vuotias voi hyvinkin saada asuntolainaa. Sinulla saattaa jo olla ennestään asunto, joka riittää vakuudeksi. Jos olet hankkimassa paremmin varusteltua, myös liikuntaesteiselle soveltuvaa asuntoa, kilpailuta eri pankkeja ja rahalaitoksia sekä niiden sinulle räätälöimien luottojen korkoja ja kuluja täyttämällä vertailusivustolla laina-anomuksen. Eläkeläisenä sinulla on säännölliset tulot. Jos sinulla ei ole maksuhäiriöitä ja tulot ja menot ovat tasapainossa, saat hyvinkin luottoa.
   Lainaa luottotiedottomalle eläkeläiselle - onko se mahdollista?
   Nyrkkisääntönä pidetään sitä, että pankit ja muut rahoittajat eivät ota riskejä myöntämällä lainoja senioreille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä ja siten todistettavasti ongelmia selviytyä laskuistaan. Poikkeuksiakin on, joten mikään ei estä sinua testaamasta vertailusivustolla, voisitko sittenkin saada lainaa esimerkiksi silloin, kun haluat vähentää kuukausikulujasi maksamalla pieniä lainoja pois yhdistelylainalla. Se saattaa onnistua esimerkiksi vertaisluotolla, jonka rahoittajina on yksityishenkilöitä.
   Mistä pikavippi eläkeläiselle?
   Pikavippi on verkosta nopeasti haettava ja tilille nostettava lainamuoto. Nykyään pikavipeillä on korkokatto. Pikavippejä ja -lainoja myönnetään myös eläkeläisille. Ne saattavat olla sinullekin parempi ja halvempi vaihtoehto kuin maksukorttiin sidotut korttiluotot. Luottokortilla tehdyt ostokset pitää yleensä maksaa takaisin jo seuraavan kuukauden aikana. Jos niille ottaa maksuaikaa, ovat korot ja kulut usein isommat kuin pikavipeillä. Vertaile pikalainoja luottojen vertailusivulla.
   Ovatko halpakorkoiset lainat myös ikäihmisen ulottuvilla?
   Verkon vertailusivujen kautta haettavat lainat voivat olla kuluiltaan ja koroiltaan kilpailukykyisiä myös ikäihmisille. Senioreilla on yleensä varallisuutta, jota voi käyttää lainan vakuutena. Vakuudellinen laina on usein matalakorkoisempi kuin vakuudeton laina. Täytä laina-anomus vertailusivulla. Saat pian sähköpostiisi jopa kymmeniä lainatarjouksia pankeilta ja rahalaitoksilta, jotka ovat todenneet sinut luottokelpoiseksi. Sen jälkeen voit vertailla tarjouksia ja toimia: ota tai jätä ottamatta senioriluotto!
   Mistä saa lainaa 80-vuotiaalle?
   80-vuotias ei ole kaikkein tyypillisin lainanhakija, koska edessä olevia lainanhoitovuosia on rajallisesi. Jos kuulut tähän ikäluokkaan, on sinulla kuitenkin edelleen mahdollisuus saada lainoitusta. Jos et enää selviydy kotona ilman apua, saattaa olla viisasta hankkia kodinhoito- ja terveydenhoitopalveluja, jotta voit edelleen asua kotona. Yksi mahdollisuus rahoittaa palvelujen kuukausimaksuja on hakea niin sanottua käänteistä asuntolainaa. Siinä nykyinen asuntosi toimii lainan vakuutena. Voit nostaa lainasumman kerralla tai kuukausittain.