Vertaa lainoja

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Vertaa lainoja

   Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconIlman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta. 

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Näin saat lainaa ilman vakuuksia Creditumin kautta

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Lainavertailu – vertaa lainoja ja löydä edullisin korko

   Jokainen meistä tarvitsee jossain vaiheessa lainaa. Aikaisemmin lainojen vertailu keskenään oli erittäin työlästä ja vaikeaa. Lainavertailu vaati useissa eri pankeissa käymistä ja pitkiä neuvotteluja rahoituspäälliköiden kanssa.

   Lainatarjoukset olivat muodoltaan erilaisia ja kulut esitettiin eri tavoin, jolloin vertailu oli vaikeaa, ellei jopa mahdotonta. Nykyään tilanne on eri, sillä lainoja on helppo vertailla omalta tietokoneelta, ja erilaiset lainavertailupalvelut tuovat hetkessä useita eri lainatarjouksia hakijan vertailtavaksi, vieläpä samassa muodossa, jotta vertailu onnistuu ilman rahoituksen maisteriopintoja ja pitkää matikkaa. Nykyään ei siis ole mitään tekosyytä valita itselleen kallista ja jäykkää lainaa.

   Creditum lainavertailu

   Creditum on lainavertailupalvelu, joka tarjoaa lainaa etsivälle henkilölle useiden eri luotettavien toimijoiden lainatarjoukset samalle ruudulle.

   Lainan hakija siis säästää valtavasti aikaa kun useat eri lainantarjoajat antavat tarjouksen yhden hakemuksen perusteella, ja hakijalla on myös mahdollisuus valita itselleen parhaiten sopiva ja edullisin laina monista eri vaihtoehdoista.

   Tätä kautta on siis helppo varmistaa itselleen edullisin mahdollinen laina mihin tahansa tilanteeseen, eikä jäädä jumiin vääränlaisen tai kalliin lainan kanssa.

   Creditumin palvelua on helppo ja nopea käyttää, ja ensimmäiset lainatarjoukset saa jo minuuttien sisällä hakemusten täyttämisestä.

   Hakija pääsee siis välttämään pankkien toimistoissa hikoilemisen ja jonottamisen kokonaan!

   Creditum tekee myös tärkeät pohjatyöt valmiiksi hakijan puolesta. Sen sijaan, että hakijan täytyisi etsiä luotettavia ja toimivia lainan tarjoajia, Creditum on hoitanut etsinnän jo valmiiksi.

   Creditum on varmistanut jokaisen palvelusta löytyvän toimijan kohdalta sen, että lainan myöntäjän toiminta on moitteetonta, ja että siinä sovelletaan Suomen lakia.

   Tästä syystä hakijan ei tarvitse menettää yöuniaan sen takia, että mistä laina on peräisin tai onko kaikki niin kuin pitääkin, vaan Creditum toimii hakijan ja lainan myöntäjän välissä turvaamassa kaiken toiminnan.

   Lainan hakija voi siis vain keskittyä etsimään itselleen edullisimman ja parhaiten soveltuvan lainan.

   Miten lainavertailu toimii?

   Lainavertailupalvelut toimivat hyvin yksinkertaisella tavalla. Palvelu, kuten esimerkiksi Creditum, on kerännyt yhteen useita lainanmyöntäjäyrityksiä, joiden toiminta on luotettavaa.

   Kun hakija täyttää lainahakemuksen palvelussa, toimitetaan annetut tiedot kaikille yhteistyössä oleville lainoittajille, jotka arvioivat sitten hakemuksen omien ehtojensa mukaan ja toimittavat lainatarjouksen suoraan palvelun kautta hakijalle.

   Hakija saa eteensä listan myönnetyistä lainoista, ja voi tältä listalta helposti vertailla ja valita itselleen parhaiten soveltuvan tai edullisimman lainan.

   Koska palvelu laittaa kaikki lainatarjoukset riviin samoilla kriteereillä, vertailu on helppoa eikä vaadi rahoituksen opintoja tai pitkää matematiikkaa, vaan se on kenelle tahansa lainan hakijalle helppoa ja nopeaa.

   • Lainavertailun avulla vertailet jopa kymmeniä lainatarjouksia kerralla
   • Laianvertailu laittaa kaikki tarjoukset samojen kriteerien pohjalta vertailuun

   Miten haen lainaa Creditumin kautta

   Lainojen vertailu ja hakeminen Creditumin kautta on hyvin yksinkertaista. Kun saavut Creditumin sivuille, lainahakemuksen tekemisen ensimmäinen vaihe on heti näkyvissä.

   Syötät sivustolle tiedon siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa, ja hakemus näyttää heti takaisinmaksuerän koon ja takaisinmaksuajan. Voit säätää näitä haluamallasi tavalla.

   Kun painat eteenpäin, siirryt itse hakemuksen tekoon, jossa sivusto kysyy sinulta monia perustietoja sinusta ja taloustilanteestasi.

   Vastattuasi näihin kysymyksiin, pääset kohtaan josta voit lähettää hakemuksen lainantarjoajille.

   Kun klikkaat lähetä, alat saamaan lainatarjouksia välittömästi. Ensimmäiset tarjoukset tulevat jo minuuttien sisällä hakemuksen lähettämisestä ja viimeisetkin tulevat yleensä jo seuraavana päivänä!

   1. Mene sivustolle Creditum.fi
   2. Täytä lomakkeeseen tiedot lainasta, jota aiot hakea ja siirry eteenpäin.
   3. Täytä omat perustietosi hakemukseen.
   4. Paina lähetä, ja jää odottamaan lainatarjouksia!

   lainat

   Kuka voi hakea lainaa lainavertailun kautta?

   Lainavertailuja voi käyttää periaatteessa kuka tahansa täysi-ikäinen ihminen, jolla on tuloja ja jolta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä.

   Usein kuitenkin lainavertailupalvelut määrittävät omat käyttäjäehtonsa hieman tarkemmin.

   Esimerkiksi Creditumin asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja hänellä täytyy olla vähintään 10 000 euron vuositulot.

   Lisäksi mitään maksuhäiriömerkintöjä ei hakijalla saa olla.

   Jotkut toiset lainavertailupalvelut voivat pitää erilaisia käyttöehtoja, mutta Creditumin ehdot ovat hyvinkin vakiomuotoiset.

   Lainavertailujen ehdot suojaavat sekä yhteistyössä olevia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka eivät halua ottaa liian kovia riskejä ja myös itse hakijoita.

   Lainavertailupalveluiden täytyy olla vakuuttuneita siitä, että hakija voi suoriutua lainastaan.

   Ovatko lainavertailu pankit luotettavia?

   Luotettavien lainanmyöntäjien löytäminen on lainavertailupalveluiden tärkein tehtävä.

   Paras lainavertailu on sellainen, joka tarjoaa useiden eri luotettavien lainanmyöntäjien tarjoukset nopeasti ja helposti, ja esimerkiksi Creditum varmistaa, että jokainen sen yhteistyökumppaneista toimii Suomen lakien ja Finanssivalvonnan ohjeistuksen mukaisesti.

   Tämän ansiosta lainan hakija voi olla turvallisin mielin, ja luottaa aidosti siihen, että lainan myöntävä yritys on kaikin tavoin luotettava ja turvallinen kumppani asioida.

   Creditumin kanssa yhteistyötä tekee yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta, joista jokaisen Creditum on varmistanut olevan vakavarainen ja luotettava toimija lainamarkkinoilla.

   Ne ovat yhtä luotettavia kuin mikä tahansa suomalainen pankki.

   Lainavertailu – kuinka paljon lainaa voi hakea?

   Eri lainavertailuista on mahdollista hakea eri kokoisia lainoja. Useimmiten lainojen koot kuitenkin vaihtelevat muutamasta tuhannesta eurosta muutamiin kymmeniin tuhansiin euroihin.

   Valitettavasti esimerkiksi asuntolainojen vertailuihin suurin osa lainavertailuista ei vielä taivu, johtuen siitä että asuntolainoja myöntävät tahot eivät ole vielä lähteneet vertailuihin mukaan suurissa määrin.

   Esimerkiksi Creditum lainavertailussa pystyt hakemaan lainaa 2 000 – 60 000 euron välillä.

   Tämä tarkoittaa, että voit hakea käytännössä mihin tahansa käyttötarkoitukseen lainaa Creditumin kautta, ja saat kerralla tarjouksen yli 20 eri rahoitusalan toimijalta.

   Parasta on, että et edes tarvitse vakuuksia tai takaajaa saadaksesi lainaa!

   Lainavertailu – vakuudet ja takaus

   Lainavertailujen kautta haettavia lainoja pystyy usein hakemaan ilman takausta tai vakuuksia, sillä kyseessä on useimmiten vakuudettomat kulutusluotot.

   Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa voi käyttää vapaammin ja sitomatta omaa omaisuuttaan kiinni lainan pantiksi.

   Usein esimerkiksi kivijalkapankit eivät myönnä tällaisia lainoja, vaan vaativat lainan käyttötarkoituksen itselleen tietoon, ja esimerkiksi pankin myöntämässä autolainassa auto toimii vakuutena, jonka pankki voi takavarikoida jos lainaa ei makseta takaisin.

   Toki vakuudetonkin laina pitää maksaa takaisin, mutta lainan käyttötarkoituksen voi päättää paljon vapaammin kun lainan myöntäjä ei arvioi hankittavan omaisuuden arvoa lainan vakuutena osana lainanmyöntämisprosessia.

   Sitoudunko johonkin lainavertailua käyttäessä?

   Creditumin lainavertailun käyttäminen ei sido ketään ottamaan lainaa. Koko palvelu on hakijalle täysin maksuton, eikä pelkän hakemuksen lähettäminen sido hakijaa vielä mihinkään.

   Tämä tarkoittaa, että kuka vain voi kilpailuttaa omat lainamahdollisuutensa ja päättää sitten olla ottamatta yhtään lainatarjousta vastaan.

   Tämän takia voi olla järkevää kilpailuttaa omia olemassa olevia lainoja säännöllisin väliajoin, ja selvittää voisiko esimerkiksi olemassa olevia lainoja yhdistelemällä säästää rahaa. Jos kilpailutuksella ei löytyisikään edullisempaa vaihtoehtoa, voi jättää asian sikseen ja kokeilla vaikka joskus toiste uudelleen.

   Koska lainavertailun käyttö ei sido hakijaa, on myös helppo kokeilla useampaa eri palvelua parhaan lainan löytämiseksi itselleen. On kuitenkin hyvä huomata, että vain koko hakemuksen täyttämällä saa selville omat henkilökohtaiset lainatarjoukset.

   Lainavertailu – minkä perusteella lainatarjous annetaan?

   Kuten ylempänä mainittiin, lainavertailun kautta saatavissa lainoissa ei yleensä vaadita vakuuksia tai takauksia.

   Koska lainalla hankittavaa omaisuutta ei laiteta pantiksi lainaa vasten, ei rahoitusyhtiö arvioi lainaa sen perusteella, mihin käyttöön laina on tulossa.

   Lainan myöntämiseen ja sen ehtoihin vaikuttaa siis puhtaasti hakijan taloudellinen tilanne. Jos hakijalla on säännölliset tulot, jotka ylittävät menot, näkee lainan myöntäjä lainan riskin matalana, ja silloin laina todennäköisesti myönnetään.

   Mitä paremmin tulot ylittävät menot, sen matalampana lainanmyöntäjä riskinsä näkee, ja sitä paremmat ehdot lainaan voidaan myöntää.

   Laina kannattaa siis aina pyrkiä mitoittamaan omaan talouteen sopivaksi.

   Lainavertailu – mitä lainoissa kannattaa vertailla?

   Lainojen vertailu on nykyään lainavertailupalveluiden ansiosta helppoa hommaa.

   Palvelu esittää kaikkien lainatarjousten luvut samassa muodossa, jolloin hakijan on helppo arvioida lainojen paremmuutta.

   Tärkeimpiä asioita katsoa on lainojen kustannukset, laina-ajat ja muut ehdot. Laina-ajan suhteen on hyvä pitää mielessä, että mitä pidempi laina-aika on, sen suuremmiksi lainan kustannukset kasvavat.

   Pienikin korko voi tarkoittaa suurta määrää rahaa kun lainaa maksetaan esimerkiksi 15 vuoden ajan.

   Toisaalta lyhyempi laina-aika tarkoittaa, että lainan lyhennys on suurempi.

   Laina-aika onkin tärkeää tasapainottaa omaan talouteen sopivaksi, jotta takaisinmaksusta ei koidu ongelmia ja siitä suoriutuu joka kuukausi.

   Todellinen vuosikorko on tärkeässä osassa lainavertailua tehtäessä – lue miksi!

   Lainoissa on erilaisia korkoja ja muita kustannuksia, kuten perustamiskuluja ja laskutuslisiä.

   Koska eri yritykset esittävät nämä eri tavoin, ei kannata katsoa pelkästään korkoa, vaan keskittyä todelliseen vuosikorkoon.

   Todellisessa vuosikorossa on yhteenlaskettuna kaikki lainan kustannukset suhteessa lainan pääoman määrään.

   Todellinen vuosikorko laittaa siis kaikkien lainojen kustannukset samalle viivalle, jolloin niiden vertailu on kaikista helpointa.

   Creditum esittää kaikkien lainatarjousten todellisen vuosikoron, jotta hakijan on helppo nähdä edullisimmat lainatarjoukset.

   Usein myös esitetään kaikki lainan kustannukset yhteenlaskettuna. Näitä arvoja verraten on myös helppo vertailla eri mittaisten ja kokoisten lainojen kustannuksia keskenään.

   Mistä tunnistan halvimman lainan lainavertailussa?

   Absoluuttisesti halvimman lainan tunnistaa vertailemalla lainojen todellisia vuosikorkoja sekä lainan kokonaiskustannuksia.

   Todellinen vuosikorko kertoo lainan kaikki vuotuiset kustannukset, joten se soveltuu vertailuun, jossa vertaillaan yhtä pitkällä laina-ajalla varustettuja lainoja keskenään. Kokonaiskustannusten vertailu taas soveltuu tilanteeseen, jossa vertailun alla on monia eri mittaisia lainoja, ja halutaan tietää kuinka paljon esimerkiksi kaksi vuotta pidempi laina tulee maksamaan lisää.

   Parhaimman kokonaiskuvan erilaisista lainoista saa tutkimalla kumpaakin näistä mittareista yhdessä. Laina, jossa on sekä matalat kokonaiskustannukset että todellinen vuosikorko on varmasti edullinen vaihtoehto. On kuitenkin hyvä huomioida, että aina halvin ei ole paras.

   Useimmiten lainojen suhteen jousto on ominaisuus, josta joutuu maksamaan. Joustavin laina on harvoin kaikista halvin.

   Tästä syystä lainoissa kannattaa vertailla myös muita ehtoja. Nämä saattavat tehdä kalliimmastakin lainasta omaan tilanteeseen paremmin soveltuvan tai houkuttelevamman.

   Esimerkiksi mahdollisuus ottaa maksuvapaita jaksoja tai muuttaa maksuaikataulua kesken laina-ajan ovat ominaisuuksia, joista voi olla paljon hyötyä erilaisissa tilanteissa, joissa oma talous muuttuu yllättäen. Vaikka kuinka haluaisimme, kaikkia asioita ei vain voi ennakoida.

   Tämän takia jousto voi olla elintärkeä ominaisuus lainassa, eikä sitä kannata lainaa hakiessa vähätellä. Halvin ei ole siis aina paras.

   Lainavertailu ja laina-ajat

   Lainavertailujen kautta saataviin lainatarjouksiin on usein mahdollista saada melko pitkiä laina-aikoja. Ei ole poikkeuksellista, että etenkin isompiin lainoihin on mahdollista saada jopa yli kymmenen vuoden laina-aikoja. Pitkä laina-aika mahdollistaa matalan lainanlyhennyksen, mikä tarkoittaa sitä, että lainan maksusta on helpompi huolehtia.

   Toisaalta pidempi maksuaika tarkoittaa, että lainaa takaisin maksaessa tulee maksettua vuosien mittaan myös enemmän kuluja ja korkoja.

   Lyhyempi laina-aika tulee siis aina edullisemmaksi lainan hakijalle. Creditum tarjoaa asiakkailleen jopa 15 vuoden pituisia laina-aikoja, ja jos hakee taas mahdollisimman pikaista lainan takaisinmaksua, onnistuu vuodenkin laina-aika palvelun kautta otetuille lainoille.

   On hyvä muistaa, että jos oma taloudellinen tilanne paranee, voi lainoja myös lyhentää etuajassa. Suurin osa lainanmyöntäjistä tarjoaa mahdollisuutta maksaa lainaa suunniteltua suuremmissa erissä takaisin, tai lainan hakija voi jopa maksaa koko jäljellä olevan lainan kerralla pois. Joissakin lainoissa takaisinmaksua voidaan säännellä, joten lainaa hakiessa kannattaa varmistaa, onko tämä mahdollista.

   Nopeamman takaisinmaksun etu on selkeä: Koska pääoma lyhenee suunniteltua nopeammin, korkoa ja muita kuluja ei kerry yhtä paljon. Täten lainan kokonaiskustannukset laskevat aina kun lainaa lyhentää suunniteltua nopeammin. Ylimääräisten lyhennysten ansiosta voi siis säästää merkittävästi rahaa lainan kuluissa.

   Mihin lainan voi käyttää?

   Perinteiset lainat on sidottu tiettyyn käyttötarkoitukseen. Tämä perustuu siihen, että tällaisten lainojen vakuutena on se kohde, mihin laina käytetään.

   Esimerkiksi perinteisessä moottoripyörälainassa ostettu moottoripyörä toimii vakuutena lainan takaisinmaksua vastaan. Asuntolainoissa ostettava asunto on vakuutena. Vakuus tarkoittaa siis sitä, että tilanteessa, jossa lainaa ei makseta takaisin, pankki voi periä vakuuden kohteen itselleen kattaakseen lainan arvon.

   Pankeilla on monimutkaisia matemaattisia kaavoja, joiden avulla he määrittävät ostettavan kohteen vakuusarvon, ja sitä kautta määrät, jonka he voivat myöntää lainana ko. kohteen ostamiseen. Lainavertailun kautta ei kuitenkaan ole yhtä sidottuna tällaisiin monimutkaisiin asioihin.

   Lainavertailun kautta voi kilpailuttaa monia perinteisiäkin lainoja, joissa kohde on vakuutena, mutta myös vakuudettomia kulutusluottoja.

   Tällaiset lainat ovat käytöltään huomattavasti vapaampia kuin perinteiset lainat, ja hakija voikin itse päättää mitä lainarahallaan ostaa. Kulutusluotto myönnetään hakijan tulojen ja menojen perusteella, joten myöntäjänä oleva pankki tai rahoituslaitos laskee riskin hakijan taloustilanteen perusteella, sen sijaan, että arvioitaisiin hankittavan kohteen rahallista arvoa.

   Kulutusluottoja voi tämän takia käyttää käytännössä ihan mihin tahansa lomamatkoista remontteihin ja uusiin hankintoihin. Vakuudettomien lainojen hinnat ja ehdot voivat vaihdella paljon, joten erityisesti näiden kohdalla lainavertailu on erittäin tärkeää!

   Lainan hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea lainaa, kulutusluotto tai yhdistelylainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Lainavertailu  – lyhyt yhteenveto

   Lainavertailu on erinomainen työkalu kenelle tahansa, joka kokee tarvitsevansa lainarahoitusta. Lainavertailupalvelun avulla voi nopeasti vertailla erilaisia lainanmyöntäjiä ja heidän tarjouksiaan, ja säästää merkittävästi aikaa kun ei tarvitse täyttää kuin yksi ainoa lainahakemus.

   Palvelu ei sido itsessään mihinkään, joten käyttäjän on aidosti helppoa ja turvallista vertailla lainoja. Lainavertailut tarjoavat useiden eri luotettavien ja vakiintuneiden toimijoiden lainatarjouksia samalla kerralla, joten hakijan ei tarvitse murehtia lainoittajien luotettavuudesta tai toimivuudesta. Lainavertailut kuten Creditum eivät siis itse myönnä lainaa, vaan tarjoavat työkalun useiden eri luotettavien lainan tarjoajien vertailuun samalla viivalla ja samoilla ehdoilla.

   Usein kysyttyä

   Kuinka nopeasti lainaa voi saada?
   Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen ensimmäiset lainatarjoukset tulevat välittömästi. Kun lainatarjouksen hyväksyy, voi toimijasta ja hakijan pankista riippuen laina siirtyä jopa välittömästi tilille. Hitaimmillaankin laina on hakijan tilillä seuraavana arkipäivänä sen jälkeen, kun lainatarjous on käyty hyväksymässä lainavertailun palvelussa. Esimerkiksi Creditumin kautta haettu laina voi olla muutamassa minuutissa käyttäjän omalla pankkitilillä.
   Maksaako lainavertailun käyttö?
   Lainavertailun, kuten Creditumin käyttö on täysin ilmaista lainan hakijalle, eikä sido mihinkään. Kuka tahansa voi siis täyttää lainahakemuksen täysin veloituksetta ja vertailla eri lainoja, eikä palvelu pakota ottamaan lainaa. Palvelun rahoittavat yhteistyökumppaneina olevat rahoituslaitokset ja pankit, jotka maksavat Creditumille palvelun kautta tulevista lainahakemuksista lainavertailupalvelulle. Tämä mahdollistaa sen, että vertailu on käyttäjälle täysin ilmaista.
   Mistä tiedän, voiko palveluun luottaa?
   Lainapalveluita tarjoavien yritysten toiminta on erittäin tarkkaan säänneltyä koko maailmassa. Suomessa sääntely on vielä monia muita maita tarkempaa, ja lainavertailupalveluissa mukana olevien yritysten täytyy noudattaa sekä kansainvälisiä, että Suomen lainsäädäntöä sekä Finanssivalvonnan tarkkaa ohjeistusta. Lainavertailu siis varmistaa, että jokainen mukana oleva rahoituslaitos on varmasti luotettava ja turvallinen toimija.
   Miksi käyttää lainavertailua?
   Koska voit aina varmistaa itsellesi edullisimman lainan lainavertailun avulla. Jos lähdet hakemaan lainaa ilman lainavertailupalvelua, ja haluat varmistaa, että tartut varmasti edullisimpaan mahdolliseen lainaan, joudut täyttämään kymmeniä erillisiä lainahakemuksia ja lukemaan hyllymetreittäin sopimustekstiä. Lainavertailut, kuten Creditum, tarjoavat palvelun, jossa yhdellä hakemuksella voi hakea kymmeniä eri lainoja kerralla, ja ehdot esitetään helppolukuisesti ja samassa muodossa jokaisen lainan osalta.