Joustoluotto

Kilpailuta joustoluotot Creditumin avulla ja säästä satoja euroja!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Joustoluotto

   Kilpailuta joustoluotot Creditumin avulla ja säästä satoja euroja!

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconJoustoluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin joustava luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Näin haet joustolainan Creditumista

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luotto-hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä joustolainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja nostaa joustoluoton. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Mikä on joustoluotto ja mistä sellainen kannattaa hankkia?

   Ei ole enää ollenkaan kummallista, että suomalainen rahoittaa arjen sujumistaan lainalla. Melkeinpä kaikilla aikuisväestöön kuuluvilla on lainaa tai on jossain vaiheessa ollut lainaa. Sitä on haettu jos jonkinlaisiin tilanteisiin aina kodin ostamisesta shoppailumatkaa varten.

   Siinä, missä lainan hakeminen oli ennen vanhaan mutkikas ja suorastaan uuvuttava prosessi, johon piti käyttää melkeinpä koko päivä, on lainan hakeminen ja myöntäminen nykyään arkipäiväistynyt ja lainaa on saatavilla useammilta eri tarjoajilta. Lainat ovat siis muuttuneet joustavimmiksi.

   Suomalaisten kestosuosikkeja ovat jo vuosikymmeniä olleet asunto- ja autolainat. Syy tähän on melko yksinkertainen: nämä ovat sen verran isoja hankintoja, peräti investointeja, joihin suurimmalla osalla edes täysipäiväisesti töissä käyvistä ei ole varaa ihan noin vain pelkillä säästöillään.

   Ihmiset ovat halunneet panostaa mukavuuteensa siinä määrin, että pelkkä rahojen tilillä pitäminen ei enää kiinnosta, vaan se halutaan laittaa kiertoon.

   Joustoluotto on lainamarkkinoiden uusimpia tulokkaita

   Joustolaina on melkolailla uusi ilmestys suomalaisilla lainamarkkinoilla. Näin ollen moni ei tiedä, mitä sanalla edes tarkoitetaan, joten avataanpa sitä hieman.

   Joustoluotto on lainaa siinä missä esimerkiksi asuntolaina. Sitä voivat myöntää perinteisten pankkien lisäksi myös muut rahoitusalalla toimivat yritykset, mikä laajentaa tarjontaa merkittävästi.

   Joustoluoton joustavuus perustuu kahteen asiaan, joista ensimmäinen toimii samalla tavalla kuin esimerkiksi asuntolainan kohdalla: se räätälöidään juuri sinulle antamiesi tietojen perusteella; joustavasti.

   Toiseksi joustoluottoa on mahdollista saada melkeinpä mihin vain, kun taas asuntolainaa hakiessa täytyy todistaa, että lainaa ollaan hakemassa juuri asunnon ostamiseen eikä esimerkiksi yrityksen perustamiseen. Joustoluottoa voi sen sijaan saada melkeinpä mihin vain.

   Joustolainan idea on, että hakija tarvitsee akuutisti lainaa johonkin äkilliseen pakolliseen menoon tai sitten niin sanotusti ihan muuten vain elämänlaatunsa kohottamiseen. Joustoluottoa voi saada esimerkiksi silloin, kun auto pitää viedä korjaukseen ja palkkapäivä on vasta tulossa. Hae lainaa netistä luotettavasti ja turvallisesti.

   Joustoluoton yleiset vaatimukset

   Voit hakea joustoluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää
    • Lainaa on nykyään valitettavasti lähes mahdotonta saada ilman luottotietoja.
   • Olet vähintään 20-vuotias
    • Teoriassa lainaa voi saada jo 18-vuotiaana, mutta se on harvinaista. Joillakin luotonantajilla ikäraja voi olla jopa yli 20 vuotta.
   • Vakituinen osoite Suomessa
    • Yleensä vakituinen osoite pitää olla ollut käytössä minimissään 1-3 vuoden ajan.
    • Jotkut luotonantaja vaativat hakijalta myös Suomen kansalaisuutta.
   • Verkkopankkitunnukset
    • Tarvitset verkkopankkitunnukset, jotta voit tunnistautua luotonantajan palveluun.
   • Matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite
    • Tarvitset puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen, jotta luotonantaja voi pitää sinuun yhteyttä laskutukseen liittyvissä asioissa.

   Joustolainojen vertaaminen kannattaa

   Niin kuin oikeastaan kaikkea muutakin, kannattaa joustoluottojakin vertailla, sillä ensimmäinen vastaantuleva tarjous on harvoin se kaikkein paras. Koska joustoluottojen myöntäjien määrä markkinoilla on suuri, ja itse asiassa vain kasvamaan päin, tuntuu lainojen vertaileminen olevan koko ajan vain hankalampaa. Onneksi tähän on kuitenkin ratkaisu.

   Lainojen vertailua tarjoavat palvelut tekevät lainan hakemisen tylsimmän vaiheen, eli niiden vertailun, puolestasi. Yritykset, kuten Creditum.fi ovat erikoistuneet juuri tähän ja haluavat saattaa lainan hakijan ja myöntäjän mahdollisimman sujuvasti ja saumattomasti yhteen.

   Creditum tarjoaa lukuisia eri vaihtoehtoja, oli joustoluottosi tarve sitten millainen tahansa. Edullisimmillaan sitä voi saada jopa vain 4 % korolla ja täysin ilman vakuuksia.

   Creditum on siitä helppo palvelu, että sinun ei enää tarvitse itse hyppiä pankista tai rahoituslaitoksesta toiseen ja kuunnella samoja mainospuheita kymmeneen kertaan uudestaan.

   Creditumin sivuilta löytyy tarjouspyyntölomake, jonka täyttämällä saat tarjouksia yli 25 eri lainan myöntäjältä – yhdellä hakemuksella. Vastauksen saat melkeinpä saman tien. Sitten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vain valita se joustolaina, joka näyttää sinulle itsellesi parhaiten sopivalta.

   Huolellisella kilpailutuksella on mahdollista säästää jopa tuhansia euroja lainan koroissa ja muissa sivukuluissa.

   Hakiessasi joustoluottoa Creditumin kautta saat myös vain reiluja lainatarjouksia: tarjouksiin ei ole lisätty mitään sellaisia piilokuluja, jotka eivät tarjouksessa heti näkyisi.

   Tässä vaiheessa et ole myöskään sitoutunut yhtään mihinkään eikä palvelun käyttö maksa sinulle mitään. Kun olet löytänyt mieleisesi lainan, Creditum lähettää lainahakemuksen eteenpäin ja parhaimmillaan, hieman lainan myöntäjästä riippuen, saat rahat tilillesi jo vaikka samana päivänä.

   Lainojen vertailu Creditumin kautta on niin vaivatonta, että itselleen sopivia lainatarjouksia voi päästä selaamaan vaikka saman tien.