Kulutusluottovertailu

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Kulutusluottovertailu

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

    

    

   Kulutusluottovertailu

   Kulutusluottovertailu son oiva keino saada lainatarjous useilta rahoittajilta yhden hakemuksen avulla. Voit vertailla pankkien ja rahoituslaitosten lainalle antamia ehtoja, korkoja ja muita lainan kuluihin vaikuttavia asioita yhtä aikaa. Et vielä lainatarjouksia hakiessa sitoudu mihinkään, eli voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja tehdä päätöksen lainan hakemisesta tai hakematta jättämisestä. Kulutusluottojen rahoittajat eivät vaadi takaajia tai vakuuksia, riittää ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä.

   Kulutusluottovertailu kannattaa tehdä ennen lainan ottamista. Lainatarjousten vertailulla löydät itsellesi sopivimman lainan, niin ehdoiltaan kuin kuukausilyhennyksiltään. Vertailu on netissä helppoa, sillä hakemuksesi välitetään kymmenille luotontarjoajille yhdellä kertaa. Tämä ei kuitenkaan sido sinua mihinkään, eli saat tutustua tarjouksiin kaikessa rauhassa ennen päätösten tekoa. Creditumin tarjoama kilpailutus lähtee sinun syöttämistäsi perustiedoista, ja päättyy sinun päätöksesi mukaisesti joko lainan ottamiseen tai ottamatta jättämiseen.

   Kulutusluottovertailu – Creditumin hakemuksella saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella

   Kulutusluotolla voit helposti paikata arjen yllättävät rahanmenot, kuten rikkoutuneen pesukoneen tai auton korjauksen. Kulutusluoton kilpailuttamisella saat yhden hakemuksen avulla lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kulutusluottovertailu mahdollistuu hakemuksen yhteydessä, kun saat lainatarjoukset. Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, ja saat tutustua rauhassa tarjouksiin. Samalla vältyt lähestymästä useampaa rahoitustahoa niiden omilla lomakkeilla, ja säästät sitä kautta rahan lisäksi aikaa.

   Kulutusluottovertailu voi olla myös työlästä. Luotonantajia löytyy kymmeniä, ja jokaisella on oma hakuprosessinsa. Etsimällä ja täyttämällä jokaisen luotonantajan oman hakukaavakkeen käytät aikaa samojen asioiden kirjoittamiseen yhä uudelleen ja uudelleen. Voi myös käydä niin, että huolimatta näkemästäsi vaivasta saat myös hylkääviä päätöksiä. Kulutusluottojen vertailulla saat heti vastauksen useilta rahoittajilta, ja voit vertailla niiden lainoille antamia korkoja ja kuluja.

   Kulutusluottovertailu hyödyt ja haitat

   Kulutusluottovertailulla on sekä hyödyllisiä että haitallisia puolia. Vertailemalla tarjouksia löydät hyvin todennäköisesti omaan tilanteeseesi ja maksukykyysi sopivan kulutusluoton, ja näet eri tarjousten korot ja muut kulut kootusti. Kulutusluottovertailu on helppo keino saada tarjouksia, mutta kenties lainan ottaminen koetaan tätä kautta liiankin helpoksi? Lainaa ottaessa pitäisi aina olla varma myös siitä, että pystyy maksamaan sen takaisin. Muuten seurauksena voi olla maksuhäiriömerkintä.

   Kulutusluottovertailu hyödyt

   Kulutusluottovertailu antaa sinulle eli hakijalle hetkessä useita, jopa kymmeniä, lainatarjouksia. Kuluiltaan edullisin laina löytyy yhdellä silmäyksellä! Lainatarjousten pyytäminen on helppoa ja nopeaa, hakemuslomakkeemme on yksinkertainen ja selkeä. Pääset myös tutkimaan lainatarjousten muita mahdollisia kuluja, kuten laina-ajan pidentämisestä koituvia menoja sekä mahdollisuuden lyhennysvapaaseen kuukauteen. Saat myös kokonaiskuvan lainamarkkinoista ja siitä, millainen hintataso kulutusluotoilla ylipäätään on tällä hetkellä.

   Kulutusluottovertailu haitat

   Mitä tulee vertailun haittoihin, ne liittyvät pääasiassa lainan ottamiseen ylipäänsä. Kulutusluottovertailu on niin helppo ja nopea tapa saada lainatarjouksia, että lainan tarpeellisuuden harkinta voi jäädä vähemmälle huomiolle. Kulutusluottoa, eli vakuudetonta ja takaajatonta lainaa, ei yleensä voi saada, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä. Lainan hakeminen voi aina johtaa taloudellisiin vaikeuksiin, jos lainan kuluja ei ole tasapainottanut omaan talouteen sopiviksi.

   Miksi valita kulutusluottovertailu ennemmin kuin tavallinen pankkilaina?

   Meillä kaikilla on tili jossain pankissa, ja kulutusluoton hakeminen tutusta pankista voi tuntua turvalliselta vaihtoehdolta. Creditumin kulutusluottovertailu hakee lainatarjoukset tutuilta yhteistyökumppaneiltaan. Pankkien hakemusprosessit ovat hitaita ja jäykkiä, eli ne eivät ainakaan nopeudessa ja helppoudessa pärjää netissä tehtävällä hakemiselle ja vertailulle. Usein pankit haluavat tietää, mihin olet käyttämässä lainasi, ja kohde voi vaikuttaa päätökseen. Vertailussamme lainan käyttökohteella ei ole merkitystä.

   Kulutusluottovertailu tutki lainanantajan tausta ja palaute

   Kulutusluottoja tarjoavat monet tahot, niin perinteiset pankit kuin uudemmat rahalaitokset. Hakiessasi lainaa, perehdy myös luotonantajan taustoihin. Onko siitä kirjoitettu mediassa, löytyykö asiakkaiden palautteita lainanantajan omilta sivuilta tai ylipäänsä internetistä? Millaisilla tavoilla voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä? On tärkeää, että luotonantaja vaikuttaa sinusta luotettavalta ja helposti lähestyttävältä, jotta voit mahdollisissa ongelmatilanteissa ottaa hyvillä mielin yhteyttä. Näin mahdolliset ongelmat eivät ehdi kasvaa ylitsepääsemättömiksi.

   Kulutusluottovertailu netissä

   Internet on kaiken kaikkiaan nopeuttanut elämäämme ja helpottanut sitä. Kulutusluoton hakeminen netissä on aikaisempia menettelytapoja, kuten pankeissa fyysistä käymistä, huomattavasti nopeampi ja helpompi tapa hakea lainaa, ja vertailla eri luotonantajien kuluja. Nykyaikaisten tietoliikenneyhteyksien vuoksi myös hakemusten käsittely on aiempaa nopeampaa. Sähköisen hakemuskaavakkeen täyttämisessä ei mene kauaa, eikä siinä kysellä turhia. Jos hakemuksessa tarvitaan liitteitä, ne on helppo lisätä hakemukseen.

   Lainaa hakeva voi edelleen käydä useissa pankeissa tekemässä hakemuksen fyysisesti. Joillakin luotonantajilla ei tosin edes ole fyysistä toimipistettä, mutta on niillä ainakin nettisivut. Jos kävisit läpi kaikki pankit ja nettisivut, täyttäisit jokaisen tahon oman hakemuksen, siinä menisi hyvin paljon kauemmin kuin kulutuslainavertailun tekemiseen. Sähköinen hakeminen antaa enemmän aikaa myös lainojen vertailulle, ja tietoja on helppo vertailla.

   Kulutusluottovertailu ota nämä seikat huomioon

   Kulutusluotto otetaan yleensä silloin, kun tarve on yli kaksituhatta euroa. Tällaisia tapauksia ovat esimerkiksi auton korjauttaminen tai kodinkoneiden rikkoutuminen. Yleensä korjaamiselle tai tavaran korvaamiselle on kova tarve, jotta arki sujuisi edelleen. Kulutusluottoja myönnetään vakuudettomina ja takaajittomana henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintojä, ja joiden taloudellinen tilanne on vakaa. Mitä parempi tilanne hakijalla on, sitä pienempi riski lainanantajalle muodostuu – ja hakijalle korko on tällöin pienempi.

   Creditum lähettää hakemuksesi kymmenille rahoituslaitoksille ja pankeille. Jokainen taho tekee oman lainatarjouksensa, ja näet ne kaikki yhdellä kertaa. Tämä ei vie kauaa, etkä sitoudu kilpailuttamisella mihinkään. Lainan ottamisen sijaan voit myös tarkistaa lainatarjontasi, ja jättää lainan ottamatta. Mikäli päädyt ottamaan lainan, saat päätöksesi tueksi useita lainatarjouksia. Näet heti, millaiset kulut lainallasi realistisesti on odotettavissa, ja mihin sinun kannattaa varautua.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

    

    

    

    

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat

   Usein kysyttyä

   Mikä on vakuudeton kulutusluotto?
   Vakuudeton kulutusluotto on laina, joka myönnetään ilman että lainanottaja esittää vakuuksia tai takaajia. Kulutusluottoa kutsutaan myös yksinkertaiseksi luotoksi tai joustoluotoksi. Luotonantajat, eli pankit ja rahalaitokset, tekevät hakijasta kokonaisarvion. He siis arvioivat, millä todennäköisyydellä saavat lainarahan takaisin laina-aikana. Tämän riskiarvion perusteella lainaa joko tarjotaan tai jätetään tarjoamatta, ja sille määritellään korkoprosentti. Korkoprosentti on sitä pienempi, mitä lupaavampi riskiarviosi on.
   Mitä vaatimuksia kulutusluoton myöntämiselle on?
   Hakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä, ja luottotietojen on oltava kunnossa. Hakijan on oltava vähintään täysi-ikäinen, mutta useat luotonantajat vaativat vähintään 20 vuoden ikää. Hakijalla on oltava vakituinen osoite Suomessa, ja usein luotonantajat vaativat myös Suomen kansalaisuutta. Sähköinen tunnistautuminen tehdään verkkopankkitunnuksilla, eli hakijalla on oltava sellaiset. Viimeiseksi hakijalla on oltava matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite, jotta luotonantaja voi olla hakijaan yhteydessä.
   Miksi tehdä Creditumin kulutusluottovertailu?
   Kauttamme tehdyllä kilpailutuksella saat edullisempia lainatarjouksia kuin silloin, jos haet lainaa erikseen jokaiselta luotonantajalta. Hakemuksesi välitetään yli kahdellekymmennelle Suomessa toimivalle pankille ja rahoituslaitokselle, ja saat niiltä tarjoukset miltei välittömästi. Kaikki yhteistyökumppanimme kuuluvat Suomen luotonantorekisteriin, ja ne noudattavat Suomen korkokattolakia. Vertailun ja hakemuksen tekeminen on nopeaa ja vaivatonta, eikä se vielä sido sinua mihinkään.
   Paljonko kulutusluottoa voi saada?
   Kulutusluotto on vakuudeton laina, eivätkä summat vakuudettomuuden vuoksi ole kovin suuria. Creditumin kilpailutuksessa suurin mahdollinen lainasumma on 60 000 euroa,ja vastaavasti pienin 2000 euroa. Yli 60 000 euron suuruisia lainoja myönnetään yleensä vain vakuudellisina tai takaajien kanssa, koska luotonantajan riski kasvaa niissä suureksi. Alle 2000 euron suuruiset lainat ovat yleensä muita kuin kulutusluottoja, kuten pikalainoja.
   Mistä voin löytää minulle halvimman kulutusluoton?
   Halvin kulutusluotto on jokaisen hakijan tilanteessa erilainen. Vaikka kulut jossain lainassa olisivat pienemmät kuin toisessa, maksuaika voi osoittautua liian tiukaksi. Se, mikä on halvin kulutusluotto, on siis riippuvainen hakijasta. Helpoimmin löydät kulutusluoton ja saat useita lainatarjouksia tekemällä Creditumin kulutusluottovertailun. Vertailu tekee luotonantajien haun puolestasi, ja lainatarjousten vertaileminen ja niiden sovittaminen omaan tilanteeseesi jää sinun tehtäväksesi.