Lähetä helppo lainahakemus

ja nosta vakuudeton laina

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä
   helppo hakemus
   ja nosta vakuudeton laina

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Pikavippi – tätä se nykyään tarkoittaa

   Täytyykö lemmikki viedä lääkäriin? Tarvitseeko lapsesi uuden polkupyörän? Tai hajosiko kenties autosi? Elämäntilanteet voivat yllättää ja muuttua äkillisesti, ja aina pankkitili ei ole varautunut yllättäviin elämänmuutoksiin. Ole huoletta, sillä meillä on sinulle ratkaisu. Nykypäivän pikavippi on pienlaina, joka pelastaa sinut yllättävästä tilanteesta, mutta ei kuitenkaan aikaisemmalta maineeltaan tolkuttomien korkojen kera, sillä pikavipit kuin kaikki muutkin vakuudettomat luotot kuuluvat lainsäädännöllisen korkokaton piiriin. Et tarvitse lainaan vakuuksia tai takaajia ja saat rahat tilillesi nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti.

   Pikavippi sinun avuksesi

   Tarjoamme ratkaisun yllättäviin rahantarpeisiin. Lähes jokaisella meistä on käytössään jonkinlainen luotto ja pikavipin hakeminen on monen arkea. Pikavippi on vakuudeton laina, mikä tarkoittaa, että lainaa hakiessa sinun ei tarvitse eritellä lainan käyttötarkoitusta.

   Lainaa hakiessa et tarvitse myöskään erillistä asiakkuutta tietyssä pankissa. Laina saapuu pankkitilillesi niin nopeasti kuin tarvitset. Se on siis helppo, nopea ja vaivaton apu sinun yllättävään rahantarpeeseesi.

   Pikavippiin on ennen yhdistetty negatiivisiakin mielikuvia, mutta pikavipit ovat vuosien saatossa muuttuneet paljon. Nykyään ne ovat verrattavissa tavallisiin kulutusluottoihin. Välttämättömiä hankintoja on tehtävä usein myös silloin kun taloudellinen tilanne ei jousta tarvittavan paljon.

   Sen sijaan, että joutuisi uhraamaan koko kuukauden budjetin yhteen menoerään, voi pikavippi helpottaa jakamaan kustannukset järkevästi. Lainan takaisinmaksun voi suunnitella oman taloudellisen tilanteen mukaan.

   Pikavippi on vakuudeton

   Pikavippi on aina vakuudeton laina. Koska kyseessä ovat yleisesti pienehköt lainasummat, jotka myönnetään nopeasti ja sähköisesti ilman pankin asiakkuutta, näihin ei yleensä liity takauksia tai vakuuksia.

   Vakuudeton laina onkin pääsääntöisesti muutamien tuhansien eurojen suuruinen laina. Koska luotonmyöntäjä ottaa tällaisissa tapauksissa tietynlaisen riskin myöntäessään vakuudettoman laina, on tällaisen lainan hinta yleensä pankin vakuudellista lainaa hieman korkeampi, mutta se ei kuitenkaan voi ylittää vallitsevaa korkokattoa.

   Kilpailuta pikavippi

   Pikavippi kannattaa aina kilpailuttaa. Kilpailuttamalla säästät rahaa, aikaa ja löydät sopivat lainat juuri sinun tarpeisiin. Eri luotonantajien lainoissa on huimia eroja. Kun haet kilpailutusta, saat suoraan esihyväksyttyjä lainatarjouksia tarkkoine hintatietoineen.

   Saat juuri sinulle sopivan maksuajan ja sitä myötä sopivan kuukausierän. Löydät pikavippejä aina kymmenestä eurosta tuhansiin euroihin ja pikalainoja moniin kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Osa lainantarjoajista tarjoaa myös korotonta pikavippiä.

   Pikavippi nopeasti

   Tarvitsetko yllättäen ja äkillisesti pienen määrän rahaa? Tarvitsetko sen myös nyt ja heti tilillesi? Pikavippi myönnetään yleensä nopeasti ja riippuen summasta se voidaan maksaa minuuttien kuluessa lainahakemuksen tekemisestä, joten voit saada rahat tilillesi lainahakemuksen aloittamisesta 15 minuutin sisään.

   Usein kun haetaan nopeaa rahoitusta, niin halutaan pikavippi heti käytettäväksi. Muista myös kilpailuttaa pikavippisi, säästät siinä aikaa.

   Pikavippi hakemus

   Hakemuksen täyttäminen prosessi joka kannattaa tehdä huolella ja rehellisesti. Kuluttajalta kysytään hakemuksessa paljon erilaisia tietoja, joiden perusteella voidaan tehdä päätös lainan myöntämisestä.

   Hakemuksessa kuluttaja tuo esille paljonko hän tarvitsee lainaa ja kuinka pitkä on maksuaika. Tämän jälkeen kuluttajalta pyydetään erilaisia henkilö- ja yhteystietoja. Nämä tiedot ovat välttämättömiä hakemuksen kannalta, sillä täten voidaan varmistaa kuluttajan henkilöllisyys.

   Henkilötietojen lisäksi kuluttajalta kysytään tietoja sen hetkisestä työpaikasta, tuloista ja menoista. Näiden tietojen avulla pystytään arvioimaan kuluttajan rahatilanne ja kyky maksaa laina takaisin. Kuluttajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.

   Muita tietoja joita hakemuksessa kysytään on mm. talouden koko ja olemassa olevien lainojen määrä. Kun hakemus on täytetty, kuluttaja jää odottamaan mahdollista lainatarjousta. Lainatarjouksen saapuessa on se vielä mahdollista peruuttaa; hakemus ei siis sido mihinkään.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Maksaako palvelun käyttö?
   Palvelun käyttö on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit tehdä hakemuksen ja tarkastella saamiasi tarjouksia. Jos et siis ole varma kannattaako sinun ottaa lainaa vai ei, niin tee ihmeessä hakemus ja vertaile tarjousten hintoja sekä lainojen korkoja. Jos toteat että pikavippi ei ole sinulle oikea vaihtoehto, voit torjua kaikki tarjoukset.
   Onko Creditum luotettava?
   Monet tuhannet kuluttajat käyttävät Creditumia. Palvelu on täysin suomalainen. Lisäksi Creditumin kanssa yhteistyötä tekevät pankit ja rahoituslaitokset ovat täysin luotettavia ja ne ovat saaneet Suomen Finanssivalvonnan hyväksynnän. Mikäli sinulla on epäilyksiä niin kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, tai katsoa netistä kokemuksia yrityksestä. On tärkeä pitää huoli siitä että ei jaa tietojaan vääriin käsiin, mutta Creditumilla palvelu on turvallista ja luotettavaa.
   Miksi käyttää Creditum.fi-palvelua eikä jotain muuta yritystä?
   Creditumilla on yhteistyökumppaneina yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit tehdä hakemuksen ja vertailla saamiasi tarjouksia. Näin voit saada huomattavasti edullisemman ja nopeamman lainan sekä säästää monia euroja lainan takaisin maksussa. Creditum ja yhteistyökumppanit ovat kaikki luotettavia, ja Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä. Lisäksi olemme suomalainen yhtiö ja teemme parhaamme löytääksemme juuri sinulle sopivan lainan.
   Mistä voin saada lainatarjouksia?
   Creditumilla hakemuksesi tavoittaa yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön. Saat lainatarjoukset heti hakemuksen täytön jälkeen, sekä Creditumin sivuilla että sähköpostissa. Samalla sinulle myös kerrotaan missä voit allekirjoittaa lainasopimuksen ja nostaa lainan. Sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin hakemuksen täyttämisestä, me hoidamme loput! Saat itse valita sopivimman lainatarjouksen, tai myös peruuttaa hakemuksen mikäli muutat mielesi!
   Kuinka kauan kestää saada rahat tilille?
   Se kuinka nopeasti rahat tulevat tilille, riippuu haetun rahasumman määrästä. Mitä suurempaa lainaa haet, niin sitä kauemmin prosessi kestää. Yleensä kuitenkin alle 2000€ lainat maksetaan vielä saman päivän aikana. Creditum on siis täydellinen lainantarjoaja, sillä mikäli tarvitset nopeasti rahaa, voit kauttamme saada ne parhaimmillaan jo muutamissa minuuteissa. Ymmärrämme että rahan tarve voi olla akuutti, ja pyrimmekin siirtämään rahat mahdollisimman nopeasti.
   Kuinka kauan luottopäätöksen saaminen kestää?
   Päätöksen saaminen on Creditumilla todella nopeaa. Hakemuksen täyttämisessä menee muutama minuutti ja tämän jälkeen saat lainapäätöksen välittömästi. Et siis joudu odottamaan useita päiviä, vaan sinulle kerrotaan heti, että onko sinun mahdollista saada lainaa vai ei. Ymmärrämme että rahan tarve voi välillä olla hyvinkin akuuttia, ja tämän takia haluamme kertoa päätöksen mahdollisimman nopeasti.
   Kuka voi hakea lainaa Creditum.fi-palvelusta?
   Creditumilla on muutamia kriteereitä lainojen hakemiselle, ja mikäli täytät nämä kriteerit, voit saada meiltä lainaa. Jokaisen lainan hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, ja hakijalla on oltava vähintään 10 000€ vuositulot. Myöskään maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Mikäli hakija täyttää nämä kaikki kolme kriteeriä, voi hän saada lainaa. Mitä suuremmat esim. hakijan tulot ovat, sitä todennäköisempää on lainan saaminen.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat