Pikavippi heti tilille

Yhdistä pikavipit yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Pikavippi heti tilille

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Pikavippi heti tilille

   On monia sellaisia tilanteita, joissa pikavippi heti tilille on kätevä vaihtoehto. Joskus saattaa yllättää kiireellinen lasku ja toisinaan taas haluat vain panostaa omaan hyvinvointiisi esimerkiksi pienellä lomamatkalla.

   Tällaisiin tilanteisiin ei kuitenkaan välttämättä ole suoraan taloudellista mahdollisuutta, joten nopeasti nostettavissa oleva pikavippi tuo helpotusta arkeen. Uuden lainsäädännön myötä pikavippien huono maine on alkanut siistiytymään eikä niitä tarvitse enää jännittää aiempien vuosien tapaan.

   On täysin tavallista, että joskus äkillinen rahantarve iskee, jolloin tarvitset kohtuullisen summan rahaa pikaisesti tilille. Pikavippi heti tilille on yleensä tähän paras ratkaisu, sillä se siirtyy tilillesi usein ainakin tunnin kuluessa, ja joskus peräti muutamassa minuutissa.

   Rahoituslaitokset tarkistavat tavallisesti palkka- sekä luottotietosi, joten sinulta saatetaan ennen lainapäätöstä pyytää liitteeksi esimerkiksi palkkakuittia. Suosittelemme aina sen toimittamista nopeasti ja vaivatta sähköisessä muodossa, jolloin lainanhakuprosessi ei turhaan paperisodan takia viivästy.

   Pikavippi heti tilille – Creditum auttaa

   Lainaa hakiessa kannattaa unohtaa vertaislainat tai pankkien myöntämät kulutusluotot, sillä pikavippi heti tilille on lähes aina paras ratkaisu. Jos haluat vertailla kaikkia eri lainatyyppejä, tutustu Creditum-sivuston lainaosioon, josta löytyy tietoa paitsi pikavipeistä myös toisenlaisista lainatyypeistä. Pikavippivertailun avulla voit säästää jopa useita satoja euroja. Tästä syystä Creditum sivuilta löytyy tietoa lainavertailusta. Mielestämme on nimittäin turhaa maksaa satasia, jos saman lainan voi saada halvemmalla.

   Lainojen suuret hintaerot johtuvat pikavippiyritysten hinnoittelusta. Jotkut firmat ottavat suuremman nostopalkkion ja joillakin taas on isompi kuukausikorko. Eräs vaikuttava tekijä pikavipin hintaan on laina-aika eli kuinka pitkäksi aikaa laina otetaan. Mitä pidempi laina-aika on, sitä kauemmin luonnollisesti lainan korot juoksevat. Pikavippi heti tilille on kätevä, jos maksat sen pian takaisin. Pikavippi pitkällä maksuajalla ei ole edullinen ratkaisu. Pikavippivertailu näyttää lainojen takaisinmaksuajan, joten sitä kannattaa hyödyntää.

   Pikavippi heti tilille – hyödyt ja haitat

   Pikavipeissä on hieman eroja esimerkiksi hinnassa ja laina-ajoissa kuten yllä jo mainittiin. Pikavippi heti tilille tuo mukanaan lisäksi myös etuja ja haittoja, joista kannattaa ottaa selvää ennen lainan nostamista. Eri rahoituslaitosten pikavipeissä on omia juttujaan, joista on hyvä olla selvillä. Lainavertailun avulla löydät helposti itsellesi sopivimman lainan, mutta pystyt samalla näppärästi punnitsemaan lainojen haittoja ja hyötyjä. Laki säätelee nykyään luottojen maksimikorkoja. Mikäli sinulla on vielä vanhoja luottoja, kannattaa niiden todellinen vuosikorko tarkistaa ja kilpailuttaa uusiksi.

    

   Pikavippi heti tilille – hyödyt

   Pikavipin kiistattomat hyödyt ovat helppous ja nopeus. Äkilliseen rahapulaan on tpki edullisempia lähteitä kuten perinteinen pankkilaina tai luottokortin limiitti, mutta jos muut lähteet ovat mahdottomia ja tarve suuri, pikavippi heti tilille on ymmärrettävä apukeino. Paras ratkaisu äkilliseen rahapulaan olisivat tietysti säästöt pahan päivän varalle, mikä taas vaatii menojen ja tulojen tasapainottamista pidemmällä tähtäimellä kuin seuraavaan palkan maksupäivään asti.

   Pikavippi heti tilille – haitat

   Pikavippiä ei koskaan kannata ottaa avuksi vanhojen velkojen maksamiseen, minkäänlaisiin rahapeleihin, täysin hyödyttömiin heräteostoksiin tai sellaisiin hankintoihin, jotka eivät ole oikeasti kiireellisiä. Pikavippien suurimmat haitat nimittäin ovat ylivelkaantuminen, liian kalliin lainan ottaminen, löyhät lainaehdot sekä pahimmassa tapauksessa luottotietojen menettäminen, jos lainaa ei maksa ajoissa takaisin. Pikavippi heti tilille on usein myös korkea kuluiltaan verrattuna muihin lainoihin.

   Miksi valita pikavippi heti tilille ennemmin kuin tavallinen pankkilaina?

   Pikavippi heti tilille tarjoaa lainansaantiin mukavan nopean tavan. Sillä on luonnollisesti myös muita etuja verrattuna tavanomaiseen pankkilainaan. Pikavippi ei vaadi takaajia tai vakuuksia koskaan, sillä se myönnetään vain lainanhakijan omien tulojen perusteella pienuutensa vuoksi. Tästä syystä pikavippi on nopeasti saatavilla äkilliseen rahantarpeeseen toisin kuin perinteinen pankkilaina. Niinkuin kaikki lainat myös pikavippi kannattaa kilpailuttaa, sillä se säästää selvää rahaa. Myöhemmin tutustumme tässä artikkelissa kilpailuttamiseen vielä tarkemmin.

   Pikavippi heti tilille

   Löydät Summarumilta kaikki tiedot, joita tarvitset ennen pikavipin hakemista. Vertailutaulukosta näet lainasumman, todellisen takaisinmaksusumman ja takaisinmaksuajan. Kun päätät hakea lainaa, siirryt lainantarjoajan kotisivulle, jossa voit tehdä lopullisen lainahakemuksen. Siirry hakemusvaiheeseen vasta, kun olet lukenut arvostelut ja vertaillut haluamasi tiedot. Näin varmistat, että saat sopivimman pikavipin. Jokaisesta pikavippifirmasta löytyy niin hyviä kuin huonojakin palautteita. Joukosta kuitenkin erottuvat ne paikat, joilla on enemmän hyviä kuin huonoja palautteita.

   Pikavippi heti tilille

   Pikavipit ovat lainoja, jotka ovat suuruudeltaan 100-5000 euroa ja joiden takaisinmaksuaika on lyhyt. Pikavippien tarkoitus on rahoittaa perusmenoja. Hakuprosessi on nopea, ja sen voi tehdä verkossa. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat saa tilille viimeistään seuraavana päivänä. Pikavippejä kutsutaan eri termeillä kuten pikaluotto, joustoluotto tai kulutusluotto. Monet pikavippifirmat tarjoavat kulutusluottoja, jotka ovat pikavippejä. Nämä on nimetty kulutusluotoiksi, koska lainasumma on suurempi. Muuten toimintaperiaate on sama kuin pikavipeillä.

   Takaisinmaksuaika vaihtelee: se voi olla kuudesta päivästä jopa kymmeneen vuoteen. Lainan korkokulut ovat suuremmat pidemmällä maksuajalla. Kannattaa siis valita laina, jossa on lyhin mahdollinen maksuaika. Lainaa ei kannata ottaa enempää kuin on varaa maksaa takaisin. Jos takaisinmaksu viivästyy, pahimmassa tapauksessa lasku menee ulosottoon hakijan menettäessä luottotietonsa. Pikavipin hakeminen ei pitäisi olla ensisijainen vaihtoehto, vaan on hyvä tutkia olisiko lainasumma mahdollista saada kasaan säästämällä.

   Pikavippi heti tilille – tärkeimmät asiat hakemusta tehdessä

   Pikavippihakemus tehdään suoraan verkossa tietokoneella tai mobiililaitteella ilman asiointia varsinaisessa konttorissa. Hakemusprosessi on hyvin yksinkertainen, kunhan muistat kilpailuttaa lainasi vertailusivuston avulla. Täytä hakemuslomakkeeseen ensin omat tietosi, haluttu luoton määrä ja toivomasi takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen automaattinen järjestelmä tarkistaa luottotietosi. Jos järjestelmä ei löydä merkintöjä luottotiedoistasi ja sinulla on säännölliset palkkatulot, hakemus on välittömästi hyväksytty. Yleisimmät vaatimukset yllämainittujen lisäksi pikavipin saamiselle ovat täysi-ikäisyys ja pysyvä osoite Suomessa.

   Pikavippejä myönnetään firman aukioloaikoina. Tämä vaihtelee jonkun verran eri lainayhtiöiden välillä. Hakemuksen voi joka tapauksessa lähettää ympäri vuorokauden, mutta öiseen aikaan vastaus voi viivästyä. Pikavipit on yksi lainamuodoista, joiden tärkeä ominaisuus on nopea saatavuus. Nykyään pikavippien korot ja kulut ovat inhimilliset, ja monissa tapauksissa edullisemmat kuin perinteisten pankkien pienlainoissa. Pikavipeillä on siis paikkansa lainamarkkinoilla, ja ne voivat pelastaa äkillisestä rahapulasta.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat

   Usein kysytty

   Ovatko pikavipit huijausta?
   Suoraan sanottuna eivät ole. Pikavipeillä oli kyllä huono maine vielä joitain vuosia sitten, kun lainsäädäntö mahdollisti pikavippien jättisuuret korot ja lisämaksut sekä niiden röyhkeän ja jopa vastuuttoman markkinoinnin. Tuohon aikaan pikavipin pystyi ottamaan keskellä yötä vain tekstiviestillä. Nykyään lainsäädäntö on tiukentunut, ja tarkasti säädellyn korkokaton myötä pikavipit ovat paljon entistä halvempia.
   Tuleeko muita kustannuksia kuin korko?
   Ei aina, mutta erittäin yleistä se toki on. Korkojen lisäksi pikavippifirmat voivat veloittaa lainasta esimerkiksi kuukausimaksua, hyvin tyypillistä tilinhoitomaksua, lainanottohetkellä vaadittavaa avausmaksua tai erilaisia nostopalkkioita. Käytännöt vaihtelevat, joten lainaehtoihin on tämän vuoksi syytä tutustua huolella ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Yllä mainittu lakimuunnos tuli voimaan vuonna 2019, ja sen ansiosta lainakulut voivat olla vuodessa korkeintaan 150 euroa.
   Johtavatko pikavipit maksukierteeseen?
   Maksukierre tarkoittaa siis sitä, että lainan ottava henkilö ei pysty maksamaan takaisin, ja ottaa oitis uuden suuremman vipin vanhan luoton maksamiseen. Tämä niin kutsuttu maksukierre johtaa usein maksuhäiriömerkintään ja luottotietojen menettämiseen. Vaikka maksukierre on todellinen, on siihen joutuneiden ihmisten määrää liioiteltu suuresti. Todellisuudessa pikavippi johtaa maksukierteeseen vain murto-osassa tapauksista, ja suomalaiset saavat maksuhäiriömerkinnän useammin eri syistä kuin vippien ottamisesta.
   Miten saan lainan viikonloppuna?
   Pikavipin hakeminen onnistuu teoriassa viikonloppuna samalla tavoin kuin arkena. Myös lainapäätös voidaan antaa joissain tapauksissa lauantaina ja sunnuntaina. Monilla rahoituslaitoksilla asiakaspalvelu on nimittäin avoinna myös viikonlopun aikana. Rahojen siirtyminen heti tilille viikonloppuna ei silti ole taattua, sillä viikonloppuna rahojen siirtymisessä voi olla viiveitä. Haluamansa lainapalvelun toimintatavat on syytä tarkistaa ennen lainahakemuksen allekirjoittamista.
   Miksi todellinen vuosikorko on tärkeä?
   Vaikka todellinen vuosikorko on tärkeä asia, ei se aina silti kerro sitä, mikä pikavippi on paras kulujen kannalta. Todellinen vuosikorko on yleensä pienempi esimerkiksi asuntolainoissa, mutta ei sellaista ole mahdollista ottaa esimerkiksi ruokaostoksiin. Vaikka pikavippi voi olla kalliimpi kuin muu lainamuoto, on se käytännössä edullisempi, jos sen pystyy maksamaan pois maksuajan sisällä. Se tulee kalliiksi vasta siinä vaiheessa, kun sen maksaminen viivästyy.