Lähetä hakemus
ja hae tililuotto

Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   hakemus
   ja hae tililuotto

   Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconLainaa ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet tililuoton Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Tililuottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile tarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta tililuotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan lainan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Tililuotto eli luottotili – tätä se tarkoittaa

   Tililuotto on kätevä lainamuoto niille, jotka tarvitsevat lainaa usein ja mahdollisimman nopeasti, se on myös mahdollisuus tehdä hankintoja silloin kun itse haluaa. Laina sopii myös erinomaisesti freelancereille, joille työstä maksetaan palkka projektin jälkeen.

   Tililuotossa lainanhakija nostaa tarvittaessa luottoa omalle tililleen ja kokonaisluoton on pysyttävä luottorajan sisällä, johon vaikuttavat esimerkiksi hakijan maksukyky ja tulot. Keskimäärin luottoa voidaan myöntää jopa 2000-5000 euroa. Tililuotot ovat kasvattaneet suosiotaan, sillä ne ovat huomattavasti joustavampia kuin aiempina vuosina hyvin suositut pikavipit.

   Lainavertailu ja tililuotto

   Tililuotto haetaan kätevästi nettihakemuksella ja se on mahdolllista saada jo saman päivän aikana. Ennen hakemusta kannattaa tehdä lainavertailu, jonka voi toteuttaa netissä ja se vie vain muutaman minuutin.

   Vertailun avulla kuluttaja löytää juuri itselleen sopivimman ja edullisimman lainan. Lainavertailu ei sido kuluttajaa mihinkään, joten sen voi tehdä myös ennakkoon kun ajatus lainasta on vasta harkintasaolla. Lainavertailuissa on mukana useita eri pankkeja ja rahalaitoksia, jolloin kuluttajan on mahdollista säästää rahaa.

   Suomen tililuotto

   Jatkuva tililuotto on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset rahaa nopeasti ja tilisi on nollilla. Tililuotto toimii kuitenkin kaikkein parhaiten tilanteissa, joissa pyritään tasapainottamaan menot ja tulot.

   Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi se, että aiot ostaa itsellesi uuden auton ennen kuin vanha on myyty tai tarvitset rahaa tärkeiden menojen, kuten vuokravakuuden maksuun. Saatat myös työskennellä tehtävissä, joista saa palkan vasta sen jälkeen, kun työtehtävä on saatu päätökseen. Freelancereille tällainen lainamuoto on erittäin hyvä tuki ja turva arkeen.

   Jatkuva tililuotto

   Tililuotto antaa kiireiseen arkeen joustavuutta: keittiöstä saattaa hajota jääkaappi ja koko kuun varoja ei välttämättä haluta käyttää yhteen asiaan, tällöin tililuotto antaa tasoitusta talouteen ja mahdollistaa uusien asioiden hankinnan pienellä vaivalla.

   Kenties haluat veronpalautukset käyttöön jo hieman aikaisemmin, myös silloin tililuotto antaa pelivaraa. Freelancerina työskentelevät ihmiset saavat palkan useimmiten vasta projektin jälkeen eikä palkanmaksu ole tasaisin välein, jolloin tililuotto tuo taloudellista turvaa. Muista kuitenkin vertailla ja kilpailuttaa lainatarjoukset, sillä ethän halua maksaa ylimääräistä rahaa turhan takia.

   Luotto freelancereille

   Itsensätyöllistäjillä kassavirta saattaa olla vaihtelevaa ja tällöin voi käyttää joustavaa tililuottoa tasapainottamaan kassavirtoja: harkintaa tulee kuitenkin käyttää. Lainan ottaminen on kannattavaa ainoastaan, jos freelancerilla on tiedossa, että myöhemmin on tulossa tuloja lainan takaisinmaksuun.

   Lainavertailu on suositeltavaa tehdä, jotta yrittäjä saa valittua kaikista edullisimman lainantarjoajan. Rahoitusyhtiön lainan saa tyypillisesti nopeammin kuin pankkilainan: parhaimmillaan lainaraha on yrittäjän tilillä yhden tunnin kuluessa lainahakemuksen allekirjoittamisesta.

   Lainahakemuksia tarkastellaan tyypillisesti arkisin toimistoaikaan, lainaa voi kuitenkin hakea milloin tahansa, vaikka kesämökin laiturilta viikonloppuna.

   Tililuotto on kätevä ratkaisu

   Tililuotto voi olla esimerkiksi 2000 euron luottorajalla, jotta voit käyttää sitä välittömästi ilmaiseksi ilman kiinteitä vuosimaksuja tai muita piilomaksuja.

   Voit nostaa vaaditun summan tilillesi luottorajan sisällä kerralla tai pienin erin. Voit käyttää tilisi saldoa myös verkkokaupoissa, tässä tapauksessa voit itse päättää, maksatko kerralla vai erissä. Luottosopimuksen allekirjoittaminen on ilmaista, ja maksat vain luoton käytöstä.

   Luotto on joustava vaihtoehto luottokorteille ja kulutusluottoille, ja lisäksi sitä on helppo käyttää missä tahansa, muista kuitenkin joka kerta vertailla ja kilpailuttaa tililuottojen lainatarjoukset.

   Tililuotto on järkevä ratkaisu raha-asiansa mallikkaasti hoitaneille

   Tililuotto nostetaan suoraan omalle tilillesi ja käytetään sieltä. Luottolimiitti tai tililuotto ei vaadi takausta tai vakuuksia ja tässä tapauksessa lainanottaja on täysin vastuussa takaisinmaksusta. Tililuottoon on suositeltavaa tutustua rauhassa ja vertailla ja kilpailuttaa lainatarjoukset.

   Lainaa ei saa välttämättä joka kerta vaikka korot ovatkin nyt alhaisella tasolla. Pankki tai rahoitusyhtiö seuraa myös maksukäyttäytymistäsi eli suoritustasi laskujen eräpäivänä (kuten luottokorttilaskut), jos unohdat usein viimeisen maksupäivän, se vahingoittaa mainettasi pitkällä aikavälillä, toisaalta raha-asiansa hyvin hoitanut saa kuitenkin lainan lähes poikkeuksetta.

   Lainan hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea lainaa, kulutusluottoa tai yhdistelylainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Creditum lyhyesti

   Kotimainen Creditum on hyvä vaihtoehto silloin, kun lainantarve yllättää äkillisesti.

   Lainatarjouksia saa nopealla aikataululla ja lainarahat maksetaan parhaimmassa tapauksessa tilille jopa saman päivän aikana.

   Lyhyesti tiivistettynä Creditum toimii näin:

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä palvelun käyttäminen sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

    

   SSL-suojattu palvelu

   Usein kysyttyä

   Miten tililuotto eroaa luottokortista?
   Jatkuva tililuotto on toimintaperiaatteeltaan sama, kuin tavallinen pankista saatava luottokortti, ero on vain siinä, että tililuotto nostetaan suoraan laina-asiakkaan omalle tilille ja se käytetään sieltä suoraan laina-asiakkaan haluamalla tavalla kulloisenakin ajankohtana. Tililuottoon ei tarvita takaajia eikä vakuuksia, jolloin lainanottaja vastaa täysin kokonaan itse takaisinmaksusta. Tililuotto täytyy ottaa harkiten ja lainaa nostaa sen verran, ettei takaisinmaksusta aiheudu taloudellisia ongelmia. Lainatarjoukset on aina syytä vertailla ja kilpailuttaa, tällöin lainasta ei maksa turhaan ylimääräisiä kuluja kuukausittain maksettavaksi laina-asiakkaan harmiksi.
   Kenelle tililuottoa myönnetään?
   Pankki tai rahoitusyhtiö tarkistaa, onko hakemasi lainasumma tulojesi ja menojesi mukainen, lisäksi uotonantaja arvioi, ylittävätkö menosi tulosi ja kuinka paljon muita velkoja sinulla jo on (kuten asuntolaina tai autolaina). Jos lainanhakijalla on liikaa velkaa, ei lainaa välttämättä myönnetä, pankki tai rahoitusyhtiö on myös kiinnostunut siitä, maksatko laskut ajallaan. Pankki tarkistaa myös säännöllisesti luottotietosi: lainan saantimahdollisuudet liittyvät erityisesti viimeaikaisiin tai suuriin luottotietomerkintöihin. Lainan saamiseksi täytyy tyypillisesti olla täysi-ikäinen sekä kotipaikka täytyy olla Suomessa, myös kotimainen pankkitili vaaditaan Suomesta lainaa hakiessa.
   Miksi tililuottoa ei saa joka kerta?
   Luoton saamisen estää muutama tekijä: lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, lainaa ei myönnetä alaikäisille eikä henkilöille, jotka eivät ole oikeustoimikelpoisia. Luotonantaja seuraa myös maksukäyttäytymistäsi eli suoritustasi laskujen eräpäivänä (kuten luottokorttilaskut tai muut laskut). Jos unohdat usein viimeisen maksupäivän, se heikentää myös uskottavuuttasi pitkällä aikavälillä. Luotonantajat voivat tarkistaa, oletko äskettäin maksanut laskun perintäyhtiölle tai päätellä tilisi tapahtumista, että sinulla on liikaa velkaa. Jos he havaitsevat, että teet usein maksuja näille yrityksille, sillä on kielteinen vaikutus maineeseesi.
   Miten lainan saa edullisesti?
   Hae lainaa verkosta vaivattomasti ja nopeasti, saat sen tyypillisesti saman päivän aikana tilillesi, katso tarkkaan kuvaus luottotuotteesta, luotonantajan yhteystiedot, luottokustannukset jne. Täytä hakijan henkilötiedot, tiedot tuloista, menoista, veloista sekä mahdollisista muista veloista. Lainavertailussa todellinen vuosikorko on oivallinen väline lainojen todellisten hintojen vertailuun. Pyydä lainatarjous useilta lainanantajilta ja pyydä halutessasi vastatarjous saadaksesi edullisimman lainatarjouksen, verkossa tehtävä lainavertailu voi myös kilpailuttaa lainan sinun puolesta. Automaattinen lainavertailu voi kertoa myös edullisen lainan, joka sopii juuri sinulle takaisinmaksuehtoineen ja luottokuluineen.
   Mitä eroja tililuotoissa on?
   Erot heijastuvat yleensä koroissa, lisämaksuissa ja kulutusluottomarkkinoinnissa. Korot kannattaa ehdottomasti vertailla, vähimmäisvaatimuksena on todellisen vuosikoron vertailu. Kulutuslainat ovat vakuudettomia: asuntoa, autoa tai muuta varallisuutta ei siis tarvitse antaa lainan takaisinmaksun vakuudeksi, toisaalta takaajat ovat joissain tapauksissa mahdollisia mutta niitäkään harvemmin vaaditaan. Lainaehdoista tulisi neuvotella luotonantajan kanssa parhaan ja sopivimman lainatarjouksen saamiseksi: rahoitusyhtiön lainan saa tyypillisesti vaivattomasti verkossa. Pankissa lainan saamiseen voi kulua turhaan ylimääräistä aikaa, toisaalta lainaa voi hakea muutamassa minuutissa verkkohakemuksella ja samalla voi vertailla eri lainat ja niiden hinnat.
   Mitä lainan takaisinmaksussa tulee huomioida?
   Ennen kuin haet lainaa, sinun on todella arvioitava taloudellinen tilanteesi: oman rahatilanteesi perusteella on hyvä tasapainottaa lainan takaisinmaksuaika todellisen lainamäärän kanssa. Jos takaisinmaksuongelmia ilmenee, on parasta ottaa välittömästi yhteyttä luotonantajaan, jotta vältytään mustalle listalle joutuminen. Lainanantajat sopivat yleensä mielellään uudesta maksuaikataulusta: maksuaikataulun muutos saattaa aiheuttaa kustannuksia. On myös hyvä olla valmis yllätyksiin ja rahaa tulisi olla varattuna ylimääräisiin kuluihin. Kulutuslainat voidaan maksaa takaisin nopeammin kuin takaisinmaksusuunnitelmassa alun perin sovittiin, ja lainanhakijan onneksi nopea takaisinmaksu voidaan yleensä suorittaa kokonaan ilman lisäkustannuksia.