Lähetä hakemus
ja hae lainaa

Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   hakemus
   ja hae lainaa

   Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconLainaa ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Lainaa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile tarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta tililuotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan lainan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Rahoituslaskuri – selvitä rahoituksen todelliset kustannukset

   Onko sinulla lainantarvetta, etkä tiedä mistä kannattaisi ottaa lainaa?

   Huolestuttaako sinua lainojen korot ja todellinen vuosikorko? Rahoituslaskuri vertaa lainoja, mikä on helppo ja luotettava tapa tutkia eri lainatarjouksia. Rahoituslaskuri näyttää edullisimman koron. Sen avulla kuluttaja löytää itselleen sopivimman rahoituksen, eli lainan edullisesti ja vaivattomasti.

   Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja se käy nopeasti, eikä se sido sinua mihinkään. Voit tehdä lainahakemuksen jo nyt ja palata myöhemmin saamiisi lainaehdotuksiin. Saat luultavimmin monia eri lainaehdotuksia.

   Jos sinulla herää kysymyksiä aiheesta, niin voit soittaa lainahakemusten asiakaspalvelunumeroon. Asiakaspalvelun puhelinnumeron löydät yleensä nettisivun alalaidasta.

   Rahoituslaskuri ja lainojen kilpailuttaminen

   Rahoituslaskuri on todella hyödyllinen. Siihen laitat summan, minkä kokoisen lainan otat ja lainan takaisinmaksuajan. Lainavertailussa hakemusten tekemiseen menee vain pari minuuttia. Saamasi lainatarjoukset selitetään sinulle mahdollisimman ymmärrettävästi ja selkeästi, jotta sinulle ei jää mikään epäselväksi.

   Rahoituslaskurin avulla löydät edullisimmat tarjoukset ja mikä tärkeintä, ilman mitään piilokuluja. Saat useita tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Voit parhaimmillaan säästää tuhansia euroja kilpailuttamalla lainat. Eikä hakemusten lähettäminen maksa mitään sinulle.

   Laskuri ja sen helppous

   Sanotaan, että tarvitset pääomaa häiden järjestämiseen. Olet esimerkiksi suunnitellut häitä parin vuoden aikana ja laskenut siihen sisältyviä kuluja. Siihen kuuluu hääpaikan vuokraus, tarjoiltavien ruokien ja juomien valmistus ja tarjoilu sekä tietenkin häämekko. Olet laskenut häihin menevän noin 20 000 €.

   Sen lisäksi haluat kouluttautua maskeeraajaksi, ja siihen tarvitset 5000 €. Päätät ottaa lainaksi 30 000 €, koska lisäkuluja voi tulla ja niitä asioita, joita ei ole osannut ottaa huomioon lainakulujen laskemisen aikana. On järkevää ottaa lainaa aavistuksen tarpeen yli kuin liian vähän, jotta et joudu ottamaan lisälainaa, kuten esimerkiksi uutta pankkilainaa.

   Lainahakemus, laskuri sekä edellytykset lainan hakijalle

   On hyvä olla lainalaskuri, jolla voit laskea lainan määrän sekä laina-ajan. Lainavertailu on tärkeä edeltävä osa lainan ottamista. Lainan hakijan tulee vastata iältään sitä ryhmää, johon lainansaajat lukeutuvat.

   Esimerkiksi, sinun tulee olla 20-vuotias ja saada tietty vuositulojen vähittäismäärä ennen kuin voit hakea lainaa tietyltä lainantarjoajalta. Lainantarjoajalla on vähimmäis- ja enimmäismäärä lainansummalle, mikä on hyvä ottaa huomioon, kun alkaa käyttämään laskuria. Voit alkaa syöttämään laskuriin tiedot, niin pääset alkuun. Voit saada vastauksen hakemukseesi jo saman päivän aikana.

   Lainavertailu ja lainojen kilpailuttamisen hyödyt

   Lainojen vertailun ja kilpailutuksen avulla kuluttajan on mahdollista saada kolme suurinta hyötyä. Niitä ovat: rahalliset säästöt, nopea lainatarjousten vastaanottaminen ja vaivaton toteutus. Säästöjä lainavertailusta kuluttaja saa siten, että hän vastaanottaa useita lainatarjouksia monilta eri rahoitusalan toimijoilta yhden sijaan.

   On työlästä itsenäisesti toteuttaa lainavertailu, sillä lainaa tarjoavia tahoja kuten pankkeja ja rahalaitoksia on olemassa Suomen lainamarkkinoilla hyvin paljon. On paljon kätevämpää täyttää ainoastaan yksi hakulomake. Tämän lisäksi se on todella vaivaton tapa, jota kannattaa hyödyntää kauttamme.

   Asuntolainan kilpailuttaminen

   Jokainen pystyy tehdä merkittävää säästöä lainansa korkokuluja kaventamalla, kun kilpailuttaa asuntolainan, koska asuntolainojen korot ovat jatkuvan muutoksen alla. Sen lisäksi, että asuntolainan kilpailutus mahdollisesti kaventaisi korkokuluja ja näin säästäisi rahaa, nykypäivänä kilpailutuksen pystyy hoitaa aikaa säästäen ja helposti yhdellä netin kautta tehtävällä hakemuksella.

   Asuntoluotto eli asuntolaina on yleisesti yksityishenkilön euromääräisesti suurin laina. Suurella lainalla on tunnetusti myös suuret kulut. Vain jo 0,1 prosentin välinen ero voi asuntovelallisella realisoitua jopa tuhansien eurojen arvoisina säästöinä lainan kokonaiskuluissa, joten kilpailutus kannattaa.

   Sijoitusasuntolainan kilpailuttaminen

   Yhtälailla kuin kodin lainan kilpailuttaminen, on sijoitusasuntolainojen kilpailuttaminen järkevää ja mahdollista toimintaa. Sijoitusasuntoja koskevien lainojen yhteydessä puhutaan usein bullet-lainoista, jotka poikkeavat hieman perinteisistä lainoista. Syvennä ymmärrystäsi tarkemmin bullet-lainoihin liittyen tämän artikkelin parissa.

   Kulutusluotto

   Kertalaina eli kulutusluotto on laina, jota kuluttaja hakee itselleen kuluttamista varten, mitä sen nimikin jo kertoo. Tämä kulutusluotto voi olla joko vakuudellinen tai vakuudeton laina. Kulutusluoton lainasumma vaihtelee tarpeen mukaan. Kulutusluotto olisi hyvä kilpailuttaa, koska siitä saa useita eri hyötyjä.

   Lainojen kilpailutus säästää sekä rahaa että aikaa. Sen muita hyviä syitä ovat muun muassa nopea lainapäätös ja useita lainatarjouksia, halvimman kulutusluoton löytyminen kilpailuttamalla ilman sitoutumista ottamaan lainaa, todennäköisyys kulutusluoton saamiselle kasvaa, rahan säästäminen ja kulutusluottojen kilpailuttaminen itse on työlästä.

   Lainan hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea lainaa, kulutusluottoa tai yhdistelylainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Mikä on remonttilaina?
   Remonttilainaa haetaan yleensä sijoitusasunnon, omistusasunnon tai mökin remontointia varten kiinteistön omistajan toimesta. Remonttilainan yleisiä kohteita ovat erinäköiset putkiremontit, pintaremontit tai ikkunaremontit. Hakija päättää itse vakuudettoman remonttilainan käyttökohteen. Remonttilainan avulla pystyy maksamaan remontin työosuuden, materiaalikulut tai muut remonttiin liittyvät hankinnat. Voit joko hakea vakuudetonta lainaa yksin tai rinnakkaishakijan kanssa. Jos päädyt hakemaan lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, lainan kokonaiskulut tulevat olemaan pienemmät kuin ilman rinnakkaishakijaa. Esimerkiksi puoliso tai muu perheenjäsen voi olla rinnakkaishakija. Lainaa hakiessa rinnakkaishakijan kanssa, on yleensä paremmat mahdollisuudet saada edullista lainaa.
   Mikä on joustoluotto?
   Kun lainanhakija saa myönnytyksen joustoluotolle, voi hän nostaa sen omalle pankkitililleen omien tarpeidensa mukaan. Joustoluotto on tyypiltään eräänlainen vakuudeton laina. Tämän lainan toiminta perustuu sitä tarjoavan rahoituslaitoksen myöntämään luottoon, joka on jatkuvaa. Jatkuva luotto mahdollistaa lainansaajalle tarvittaessa hyvinkin nopean tilinoston tekemisen.Lainasummat joustolainoissa ovat yleensä suhteellisesti pieniä, mitä yleisemmin vaihdellen 100–10 000 euron välillä. Summat, joita yleisimmin nostetaan on 2000 euroa. On useampia lainantarjoajia, jotka myöntävät kuitenkin yli 2000 € joustoluottoa ja jotkut jopa 60 000 euroon asti. Tutustu lainantarjoajan mahdollisuuksiin.
   Voiko autolainan kilpailuttaa?
   Monet asiat toimivat nykyaikana kuin sormea napsauttamalla. Autolainan kilpailutus käy käden käänteessä, täysin ilmaiseksi ja yhdellä hakemuksella saa useita tarjouksia. Jos mielessäsi on uuden tai käytetyn auton ostaminen ja autolainan hakeminen, niin voit hoitaa näitä asioita lainantarjoajan kautta. Aina omia säästöjä ei ole riittävästi fiksun auton hankkimisessa, niin tällöin luultavasti kannattaa käyttää hyödyksi autolainaa niiden omien säästöjensä lisäksi. Nykyään auton ostaminen on mahdollista lainalla ilman mitään käsirahaa. Parhaan autolainan ja halvimman koron löytää kilpailuttamalla autolainan.
   Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?
   Kun puhutaan lainojen yhdistämisestä, niin sillä tarkoitetaan usean yksittäisen lainan yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Elämänsä aikana voi yksityishenkilöllä tulla vastaan tilanne, jossa hänellä on takaisin maksettavana useita pienlainoja. Tällöin henkilö mitä luultavimmin maksaa erillisiä kuluja yksittäisestä lainastaan ja tässä tapauksessa taloudellisesti kannattavaa olisi lainojen yhdistäminen.Lainojen yhdistäminen mahdollistaa pienemmät korot ja pienemmät lisäkulut sekä edullisemmat kokonaiskulut. Näiden kaikkien hyötyjen lisäksi tämä useiden pienlainojen yhdistäminen yhdeksi ainoaksi kokonaisuudeksi selkeyttää talouden hallintaa merkittävästi. Tämä jos mikä on kannattavaa ja mahdollista sivuillamme.
   Mikä on venelaina?
   Laina, jota halutaan käyttää veneen rahoittamista varten kutsutaan venelainaksi. On mahdollista hankkia lainaa veneeseen pankilta tai rahoituslaitokselta samoin kuin auton hankintaa varten. Nämä venelainat ovat yleensä vakuudettomia lainoja, mutta on olemassa myös vakuudellisia venelainoja, joita myönnetään riippuen haetusta lainasummasta. Venelainan vakuudettomuus tarkoittaa sitä, ettei sitä haettaessa aseta lainalle vakuuttajaa tai minkäänlaista vakuutta. Vakuudellinen venelaina vaatii lainan hakemisen yhteyteen aina vakuuttajan tai jonkun tietyn summan arvoisen pantin sen hakijalta. Kun ottaa vakuudettoman venelainan, saa sen nopeammin kuin vakuudellisen.
   Voiko opintolainan kilpailuttaa?
   Opiskelijoilla on yleisesti ottaen pienet tulot, kun joutuu pärjäämään Kelan tuilla. Töitä tehdessä opintojen lisäksi tulot ovat paremmat, mutta niillä voi kuitenkin olla vaikea saada elantonsa. Sitten kuviin voi astua opintolaina auttamaan. Opintolainan tarkoituksena on suomalaisten opintojen rahoittaminen. Se on tunnettu erittäin halvasta hinnastaan, jonka vuoksi kovin moni henkilö ei hyödy opintolainan kilpailuttamisesta. Tästä huolimatta opintolainan kilpailuttaminen on palveluidemme avulla erittäin suositeltavaa. Siitä huolimatta, että opintolaina on valmiiksi edullinen, kilpailutus varmasti auttaa opintolainan kulujen kanssa, joten se on kannattavaa. Tutustu kilpailutukseen lisää sivuillamme.