Kilpailuta lainat ja säästä

Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja säästä tuhansia euroja. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Kilpailuta lainat ja säästä

   Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja säästä tuhansia euroja! Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

   Check iconLähetä hakemus ja  nosta edullisin laina vertailusta.

   Check iconLainaa ilman piilokuluja.

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin lainojen kilpailutus Creditumin avulla toimii

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Kolme syytä, miksi lainojen kilpailuttaminen kannattaa

    

   1. Säästät rahaa

   Kilpailuttamalla lainan säästää – sen tietävät kaikki. Siksi onkin hassua, että monet eivät kilpailuta lainojaan samalla tavalla kuin esimerkiksi tietokone-, auto- tai puhelinostoksiaan.

   Eri luotonantajien lainoissa on huimia eroja. Väärin valittu lainatuote voi aiheuttaa satoja, ellei tuhansia euroja turhia kuluja. Creditumin kautta voit välttyä tältä – palvelumme löytää juuri sinulle esihyväksytyn, edullisimman lainan

    

   2. Säästät aikaa

   Aika on rahaa. Lainojen vertailu omin päin on työlästä, sillä yleensä et saa tietää lainan tarkkaa korkoa ennen kuin olet täyttänyt hakemuksen lähes maaliin asti. Kilpailuta laina Creditumilla ja säästät aikaa.

   Jotta saisit tarpeeksi kattavan kuvan eri luotonantajien lainatuotteista, joutuisit tekemään vähintään 10 hakemusta eri sivustoilla.

   Kun teet hakemuksen Creditumin kautta, saat esihyväksyttyjä lainatarjouksia tarkkoine hintatietoineen kaikilta niiltä luotonantajilta, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa.

   Voit sen jälkeen tarkastella lainatarjouksia ja valita edullisimman. Palvelu on 100 % ilmainen, eikä sinun ole pakko viimeistellä yhtäkään esihyväksytyistä hakemuksista, jos et ole tyytyväinen lainatarjontaan.

    

   3. Löydät tilanteeseesi sopivimman lainan ja vältät velkakierteen

   Suomen Pankki uutisoi vakuudettomien kulutusluottojen määrän kasvaneen dramaattisesti vuosien 2014-2017 aikana. Samanlainen kehitys jatkuu edelleen.

   Monet suomalaiset paikkaavat hetkellisiä rahareikiä kulutusluotoilla ja pikavipeillä. Tässä ei sinänsä ole mitään väärää, jos lainan kulut ovat maltilliset ja sen pystyy maksamaan ajoissa takaisin.

   Kuitenkin valitettavan usein erityisesti netin kautta haetut pikaluotot aiheuttavat hankaluuksia. Nämä hankaluudet johtuvat yleensä liian suurista kuukausieristä. Pahimmassa tapauksessa suuret lyhennyserät ajavat asiakkaan hakemaan lisää lainaa. Jokainen tietää, mitä tästä seuraa; kierre on valmis.

   Me Creditumilla pyrimme auttamaan laina-asiakkaita valitsemaan heille sopivimman lainan. Voit valita juuri sinulle sopivan maksuajan ja sitä myötä kuukausierän. Palvelumme avulla näet selkeästi eri lainatuotteiden kulut ja takaisinmaksuerät, minkä myötä lyhennyserien koot ja ajankohdat eivät tule yllätyksenä. Kun lainan lyhennykset ovat selkeästi tiedossa, pystyt budjetoimaan elämääsi tarkemmin etkä joudu pahimmillaan ulosottoon ja luottotietojen menettämiseen johtavaan velkakurimukseen.

    

   Aloita lainojen vertailu täyttämällä hakemus tästä.

   lainat

   Kilpailuta laina ja säästä jopa tuhansia euroja

   Lainan ottaminen voi tulla ajankohtaiseksi yllättäen tai sitä voi olla suunnitellut jo pidemmän aikaa. Kodin isommat hankinnat tai esimerkiksi auton osto saattavat vaatia lainan ottamista, jotta arki pyörisi edelleen sujuvasti. Oli kyse sitten pienemmästä tai hieman isommasta lainasta, kannattaa se aina kilpailuttaa ennen lainan ottamista. Vaikka lainan hakemisella olisi kiire, ehtii lainavertailun aina tehdä. Se käy nopeasti ja helposti netissä. Jo muutaman minuutin vertailu saattaa säästää rahaa.

   Lainantarjoajien kilpailuttaminen – miksi se kannattaa?

   Lainantarjoajien kilpailuttamisella ja lainojen vertailulla varmistaa itselleen parhaan ja edullisimman lainan. Markkinoilla tarjolla olevat lainat ja niiden tarjoajat saattavat erota toisistaan hyvinkin paljon, minkä takia vertailu kannattaa tehdä ennen päätöksen tekemistä. Kustannukset saattavat pudota huomattavasti, kun vertailun avulla löytää lainakuluiltaan edullisimman vaihtoehdon.

   Kilpailutuksella voi säästää jopa satoja euroja, riippuen lainan suuruudesta. Kilpailutus on myös erittäin helppoa ja vaivatonta. Lainoja vertaillakseen ei tarvitse enää pyytää jokaiselta lainantarjoajalta tarjousta erikseen. Riittää, kun täyttää yhden lainahakemuksen netissä. Lainahakemuksen täyttäminen käy nopeasti ja samalla hakemuksella saa lainapäätöksen usealta eri tarjoajalta. Mukana olevat lainantarjoajat ovat eri pankkeja ja luottolaitoksia, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan rahoitusratkaisuja. Palvelussa mukana olevat pankit ja luottolaitokset ovat luotettavia toimijoita.

   Pankkien ja luottolaitosten tarjoamat lainapäätökset ovat helposti vertailtavissa. Lainapäätöksistä löytyvät tiedot lainan todellisista kuluista ja koroista, eli todellisista vuosikuluista. Kun todelliset kulut ja korot ovat selkeästi esillä, on vertailu ja kilpailutus helppo tehdä.

   Mitä ottaa huomioon lainavertailussa ja lainaa hakiessa?

   Ennen kuin lainaa lähtee kilpailuttamaan, tulee miettiä muutama seikka valmiiksi. Lainattava summa tulisi olla tiedossa, samoin sopiva takaisinmaksuaika ja kuukausilyhennyksen suuruus kannattaa miettiä valmiiksi. Takaisinmaksuaikaa ja kuukausilyhennystä pystyy tarvittaessa vielä vaihtamaan, mutta suunnitelma takaisinmaksusta on joka tapauksessa hyvä olla valmiina.

   Jos suunnitelman laatiminen on hankalaa, kannattaa hyödyntää lainalaskuria. Lainalaskurin avulla saa laskettua eri vaihtoehtoja takaisinmaksulle riippuen otettavan lainan suuruudesta. Takaisinmaksua suunnitellessa kannattaa miettiä, kuinka paljon todella pystyy kuukausittain lyhentämään lainaa. Mitä pidemmän takaisinmaksuajan valitsee, sitä lyhyempi yksittäinen kuukausierä luonnollisesti on. Jos lainan haluaa puolestaan maksaa takaisin nopeammalla tahdilla, tulee varautua korkeamman kuukausierän maksamiseen. Suunnitelman tulee kuitenkin sopia omaan taloudelliseen tilanteeseen ja budjettiin.

   Todellinen kuukausierä selviää vasta lainapäätöksen myötä, joten laskurin avulla pystyy laskemaan vain suuntaa-antavasti takaisinmaksusuunnitelman. Kilpailuttaminen onkin erittäin tärkeää. Sen avulla voi saada jopa pienemmät kuukausierät kuin laskuri näyttää. Lainan kilpailuttaminen ja eri lainantarjoajien vertailu ei velvoita vielä mihinkään. Lainahakemuksen voi huoletta täyttää netissä ja vertailla eri lainantarjoajia.

   Mitä lainavertailupalvelu tarjoaa?

   Lainojen vertailupalvelu on luotettava ja helppo työkalu edullisimman lainan löytämiseen. Se tarjoaa nopean välineen sopivimman rahoituksen saamiseen. Lainavertailupalvelu toimii netissä ja sen käyttö onnistuu erittäin vaivattomasti. Palvelussa mukana olevat pankit ja luotonmyöntäjät ovat vakaita ja luotettavia toimijoita.

   Lainavertailupalvelu tarjoaa avun, vaikka lainan tarve olisi yllättävä ja äkillinen. Lainan hakeminen ja vertailu käy nopeasti ja lainasumman voi saada tililleen vielä saman vuorokauden aikana. Asiakaspalvelun kautta saat tarvitsemasi avun ja tuen kaikissa vaiheissa lainanhakua. Asiakaspalvelu auttaa mielellään ja vastaa pikaisesti pyyntöihin ja kysymyksiin.

   Palvelun käyttämiseksi ei myöskään tarvitse olla rahoitusalan asiantuntija. Lainan hakeminen on tehty niin selkeäksi ja simppeliksi, että se käy sujuvasti ilman mitään aikaisempaa kokemusta lainan hakemisesta. Riittää, kun lainahakemukseen kirjoittaa omat tietonsa ja vertailee eri lainapäätöksiä. Lainapäätökset on esitetty niin, että niiden keskinäinen vertailu onnistuu ilman erityistä tietämystä.

   Lainoja vertailemalla voi myös yhdistää jo olemassa olevat pienemmät lainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Esimerkiksi kulutusluotot ja luottokortit voi hyvin niputtaa yhteen ja hakea yhden lainan, joka kattaa ne kaikki.

   Kilpailuta laina – yhteishakija, yhdistely ja vakuus

   Lainaa voi hakea myös niin kutsutun yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla käytännössä kuka tahansa omasta lähipiiristä, jos hän täyttää luotonmyöntäjän vaatimukset. Usein yhteishakijana toimii vanhempi, puoliso tai hyvä ystävä. Luotonmyöntäjä tarkistaa yhteishakijan taloudellisen tilanteen. Mikäli yhteishakijan taloudellinen tilanne on vakaa, auttaa se lainan saamisessa. Kahden ihmisen tulot voivatkin auttaa lainan saamisessa ja lainalle voi saada paremmat ehdot. Yhteishakija on kuitenkin myös vastuussa lainasta. Mikäli lainan päähakija ei pysty maksamaan lainasummaa takaisin, siirtyy vastuu yhteishakijalle.

   Lainojen yhdistely on mitä todennäköisimmin kannattavaa, jos pieniä lainoja on kertynyt useampia. Jokaisella lainalla on omat kulunsa, minkä takia on kannattavampaa maksaa kuluja vain yhdestä lainasta. Joskus myös luotonmyöntäjä voi esittää pyynnön lainojen yhdistämiseksi. Lainoja yhdistämällä on mahdollista saada myös edullisempi korko ja pidempi takaisinmaksuaika.

   Lainan myöntämiseksi edellytetään usein vakuuden osoittamista. Jos lainaa ei pystykään maksamaan takaisin, on pankilla oikeus ottaa annettu vakuus itselleen. Erityisesti perinteiset pankit vaativat lainalle vakuutta, minkä turvin he myöntävät lainan. Vakuus takaa sen, että pankki saa rahansa takaisin, vaikka lainanottaja ei lainaa pystyisi maksamaan. Vakuutena käytetään usein esimerkiksi asuntoa, arvopapereita tai kesämökkiä. Asunnon käyttö lainan vakuutena on edellä mainituista yleisin vaihtoehto. Vakuuden myötä on mahdollista saada jälleen matalampi korko lainalle.

   Kilpailuta laina ja vastaanota lainapäätös

   Lainojen vertailu käy sujuvasti ja vaatii vain lainahakemuksen täyttämisen. Lainahakemuksen täytettyä saa lainapäätöksiä. Lainapäätökset ovat joko myönteisiä tai kielteisiä. Jos lainapäätös on myönteinen, voidaan sinulle myöntää hakemasi laina lainapäätöksessä näkyvillä ehdoilla. Jos lainapäätös on puolestaan kielteinen, ei sinulle voida myöntää hakemaasi lainaa. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainapäätösten vertailu ei kuitenkaan sido vielä ottamaan lainaa, joten lainoja voi turvallisesti tarkastella palvelun kautta.

   Lainapäätös perustuu arvioon, jonka luotonmyöntäjä tekee hakemuksen ja tietojen perusteella. Jos laina myönnetään, on arvio luottokelpoisuudesta ollut myönteinen. Luottokelpoisuudella tarkoitetaan sitä, että luotonmyöntäjä arvioi lainanhakijan pystyvän maksamaan lainan takaisin eikä siitä muodostu riskiä luotonmyöntäjälle. Vastaavasti kielteinen lainapäätös puhuu päinvastaista. Jos lainapäätös on kielteinen, on luotonmyöntäjä arvioinut lainan myöntämisen olevan riski ja takaisinmaksu ei välttämättä onnistuisi.

   Arvio tehdään erilaisten tietojen perusteella, jotka käsittävät usein palkkatodistuksen, eläkepäätöksen, jos haet lainaa eläkeläisenä ja verotuspäätöksen. Asiakirjoista tulee toimittaa kopiot lainahakemuksen yhteydessä luotonmyöntäjille. Osa pankeista ja muista rahoituslaitoksista hyödyntää automaatiota, minkä myötä päätökset saattavat tulla minuuteissa. Osa puolestaan käsittelee tiedot manuaalisesti, minkä takia päätöksessä saattaa kestää kauemmin. Päätöksiä kannattaa odottaa kärsivällisesti, jotta vertailun pystyy tekemään varmasti kaikkien potentiaalisen lainantarjoajien välillä.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat

   Lainan kilpailuttaminen pähkinänkuoressa

   Lainan kilpailuttaminen netissä käy parissa minuutissa. Palvelu on maksuton, helppokäyttöinen ja sen avulla voi säästää jopa satoja euroja. Lainavertailu lähtee liikkeelle lainahakemuksen täyttämisestä. Lainahakemus on selkeä ja nopea täyttää. Samalla hakemuksella saa useamman eri luotontarjoajan lainapäätöksen, joita voi vertailla keskenään.

   Lainapäätöksistä on helppo valita itselleen edullisin vaihtoehto. Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vielä mihinkään vaan vertailla voi vaikka vain omaksi huvikseen. Lainan ottaminen voi tulla eteen yllättäen, mutta onneksi lainan kilpailuttaminen käy milloin vain ja nopeallakin aikataululla. Kun tiedossa on lainasumma ja oma taloudellinen tilanne, onnistuu lainan hakeminen minuuteissa. Kilpailutus käy netissä vaivattomasti ilman ylimääräisiä kuluja tai erillisiä yhteydenottoja pankkeihin. Se säästää huomattavasti rahaa, aikaa ja vaivaa.

    

   SSL-suojattu palvelu