Lähetä näppärä lainahakemus

ja nosta laina

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä näppärä lainahakemus

   ja nosta laina

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Paljonko saan lainaa?

   Paljonko saan lainaa on hyvin yleinen kysymys lainan tarjoajien keskustelu palstoilla. Lainan suuruus määrittyy täysin hakijan tulojen ja takaisinmaksukyvyn perusteella. Lainahakemuksen yhteydessä kysytään tarvittavat tiedot ja saat vastauksen yleisimmin jo hyvinkin pian hakemuksen jättämisen jälkeen. Korko ja muut pakolliset lainaan liittyvät kulut näkyvät lainatarjouksen yhteydessä. Haet sitten rahoitusta autolle, remontille tai matkaa varten, kannattaa lainatarjous kilpailuttaa joka tapauksessa.

   Paljonko saan lainaa asunnon remontointiin?

   Creditumin asiakaspalvelu pyrkii auttamaan asiakkaitaan valitsemaan heille sopivimman lainan. Meidän palvelussa voit valita juuri sinulle sopivan maksuajan ja sitä myötä kuukausierän suuruuden. Kulutusluotto on oikein sopiva lainamuoto asunnon remontointia varten.

   Kulutusluotto on vakuudeton lainamuoto johon sisältyy korkokatto. Kysymykseen paljonko saan lainaa, on vaikea vastata ilman hakijan henkilökohtaisia tulotietoja. Tulotiedot sekä kuukausierän suuruus ovat keskeisessä asemassa.

   Creditum palvelun tavoite on tarjota suomalaisille kuluttajille nopea ja helppo tapa säästää lainakuluissa. Palvelun käyttö on täysin maksutonta, eikä hakemuksen lähettäminen sido sinua vielä mihinkään. Voit ensin katsoa minkälaisia tarjouksia saat ja päättää vasta sitten otatko lainaa vai et.

   Kysymykseen paljonko saan lainaa, vastaavat Creditumin asiakaspalvelijat mielellään. Meidän osaavat asiakaspalvelijat pitävät huolen sinun tarpeistasi koko lainanhaku prosessin ajan.

   Paljonko saan joustoluottoa?

   Joustoluotto on kulutusluotosta nimensä veroisesti joustavampi muoto. Luotto toimii muuten kuten kulutusluotto, mutta sitä voi nostaa useammassa erässä, useampaan kertaan. Takaisinmaksu ja takuut ovat suurin piirtein samantapaiset kuin kulutusluotolla.

   Muista tarkistaa lainan takaisinmaksuehdot ennen lainan hyväksymistä. Joustoluotto on oikein mainio vaihtoehto, kun tarvitset lyhyehköllä aikavälillä luottoa useampaan eri maksutapahtumaan. Kysymys paljonko saan lainaa, voi ohjata suoraan omaa lainahakemusta käsittelevälle asiakaspalvelijalle joka varmasti osaa auttaa.

   Tiivistettynä tärkein ero joustoluoton ja kulutusluoton välillä on luoton nostamisessa, sekä eroa on myös luoton kestossa. Joustoluoton kohdalla luottoa voi nostaa useammassa erässä luoton kattosummaan saakka. Perinteisessä kulutusluotossa saa koko luottosumman kerralla käyttöönsä.

   Kun joustoluottoa lyhentää, sitä saa vastaavasti nostaa uudelleen tarpeen mukaan luottorajaan asti. Kysymys paljonko saan lainaa joustoluoton kautta riippuu hakijan tuloista sekä tehdystä sopimuksesta virkailijan kanssa.

   Paljonko saan kulutusluottoa?

   Kulutusluottoa ei koskaan kannata hakea pelkästään omalta pankilta. Kulutusluotto suositellaan aina kilpailuttamaan, vaikka oma pankki lupaisikin hyvän hintaista lainaa. Se ei välttämättä ole se edullisin vaihtoehto tästä huolimatta. Kulutusluoton hakijan kannattaa laittaa aina pankit kilpailutukseen.

   Tämä aiheuttaa pankeille kilpailuasetelman – ja voittaja on se, joka saa lainanhakijasta heidän asiakkaan. Kilpailutuksen jälkeen saan suoran vastauksen kysymykseen paljonko saan lainaa eri pankeilta.

   Paljonko saan lainaa, kun edellinen laina on vielä maksamatta?

   Lainojen yhdistämisestä on viime vuosina tullut hyvin suosittua, sillä lainojen takaisinmaksu ja taloudenhoito helpottuu. Lainojen yhdistäminen ei ole niin yksinkertaista, sillä se riippuu aina velallisen taloudellisesta tilanteesta ja takaisinmaksukyvystä.

   Tarvitset tähän hetken omaa aikaa, laitteen jossa pääsy verkkoon sekä tarkat tiedot nykyisistä lainoista, osamaksuista ja luotoista – eli tiedot kaikista niistä lainoista, jotka tahdot yhdistää yhdeksi lainaksi.

   Paljonko saan yhdistelylainaa?

   Kotimaisen Creditumin kautta lainojen yhdistäminen käy todella nopeasti ja se on erittäin helppoa. Itse hakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin ja voit hoitaa asiat turvallisesti kotona verkossa. Yhdistelylainan kulut koostuvat samoista asioista, kuin muidenkin lainojen kulut.

   Kyseisen lainan hinta muodostuu yleensä nimelliskorosta, sekä muista kustannuksista kuten esimerkiksi tilinhoitomaksusta. Suomen lainsäädäntö asettaa rajat korolle sekä muille kustannuksille.

   Yhdistelylaina, kuten kaikki muutkin lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti. Lainan kilpailuttaminen on oiva tapa tarkistaa oma henkilökohtainen korkotaso.

   Samalla se on myös hieno mahdollisuus vaihtaa lainanantajaa, jos yleisen korkotason muutokset tai hakijan oma taloudellinen tilanne muuttuu huomattavasti esimerkiksi palkankorotuksen tai peinnön kautta. Kotimaisen Creditumin kautta yhdistelmälainan voi kilpailuttaa nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti verkossa suoraan omalta koti sohvaltaan.

   Paljonko saan lainaa, kun lainan saamiselle on vaatimukset?

   Yhdistelmälainaa voi hakea henkilö jolla ei ole maksuhäiriömerkintää. Lainaa on valitettavasti melkein mahdotonta saada jos luottotiedot eivät ole kunnossa. Lainan hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias ja hakija on asunut minimissään 1-3 vuotta vakituisesti Suomessa.

   Tarvitset verkkopankki tunnukset, jotta voit tunnistautua lainan tarjoajan palveluun, sekä tarvitset matkapuhelimen ja sähköpostiosoitteen, jotta luoton antaja voi ottaa sinuun laskutukseen liittyvissä asioissa yhteyttä.

   Creditumin kautta kilpailuttaessa lainaa hakija saa huomattavasti edullisempia lainatarjouksia, kuin mitä hakijan itsenäisesti tekemän kilpailuttamisen tuloksena saattaisi saada. Palvelumme kautta hakija saa lainatarjouksia yli 20 Suomessa toimivalta pankilta ja rahoituslaitokselta.

   Kaikki Creditumin yhteistyökumppanit ovat rekisteröityneet Suomen luotonantorekisteriin, korkokattolakia noudattavia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Creditumin kautta voi hakea yhdistelylainaa halutessaan 60 000 euroon asti, ja jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Creditumin lainanvertailupalvelun käyttäminen?
   Creditumin käyttö on maksutonta, eikä vaadi sitoutumista mihinkään. Palvelua voivat käyttää kaikki 20 vuotta täyttäneet, joilla vuositulo on yli 10 000 €. Jotta laina voidaan myöntää, ei hakijalla saa olla myöskään mitään maksuhäiriömerkintöjä. Vertailupalvelu hakee yli 20 luottoalan toimijoiden tarjoukset, ja saat nämä käyttöösi todella pienellä työllä omatoimiseen vertailuun nähden. Saat tarjoukset hyvin nopeasti sen jälkeen kun olet lähettänyt lomakkeen.
   Kannattaako lainat yhdistää suoraan?
   Lainoja ei kannata koskaan yhdistää suoraan, vaan vastuulliseen lainanottamiseen liittyy myös keskeisesti taustatyön tekemisen lisäksi lainan kilpailuttaminen. Lainan kilpailuttamisen avulla lainanhakija löytää itselleen varmasti parhaiten sopivan lainan. Lähtökohtaisesti lainat kannattaa yhdistää aina silloin, jos kilpailutuksen tuloksena lainanhakija saa voimassa olevia velkojaan edullisemman kokonaistarjouksen lainan kokonaiskuluista. Tärkeintä yhdistelylainan kuin minkä tahansa muunkin lainan harkitsemisessa on, että laina suhteutetaan aina hakijan maksukykyyn.
   Voiko kulutusluottoa hakea heti tilille?
   Kulutusluoton hakemisella voi olla usein kiire, varsinkin kun kyseessä on esimerkiksi äkillinen ja kallis autonkorjaus tai arvokkaan kodinkoneen yllättävä rikkoutuminen. Creditumin kautta haettavan kulutusluoton hakija saa tililleen haetun lainan jopa saman vuorokauden aikana kun on täyttänyt hakemuksensa. Kätevin tapa hakea kulutusluottoa on täyttää kulutusluottohakemus suoraan verkossa. Jos haet vakuudetonta kulutusluottoa, saat lainapäätöksen hetkessä ilman turhaa odottelua. Hyväksyttyäsi luottosopimuksen verkossa, saat myös rahat tilillesi heti.
   Miksi valita Creditum?
   Kun teet hakemuksen, voit valita edullisimman ja sopivimman lainatarjouksen. Mukana on yli 25 rahoitusyhtiötä ja pankkia. Saat mahdollisuuden olla yhteydessä useamman lainantarjoajan kanssa samaan aikaan täyttämällä vain yhden hakemuksen. Näin voit saada huomattavasti nopeamman ja edullisemman lainan sekä voit parhaimmillaan säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa. Creditum on kotimainen palvelu, jonka kautta löydät helposti matalakorkoisimman lainan.
   Mikä on minun hyötyni, kun valitsen Creditumin?
   Creditum on palvelu, jonka avulla ei sinun tarvitse vertailla lainoja omin päin. Tavoitat yhdellä hakemuksella pitkän liudan pankkeja ja luotonantajia. Säästyt pankista toiseen kiertelemiseltä, kyselemässä samoja asioita tai täyttämässä kymmeniä eri lainan myöntäjien hakemuksia ja täten haaskata siihen turhaa aikaa. Oli lainasi sitten minkä tyyppinen tahansa, Creditum auttaa sinua löytämään lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla: mahdollisimman alhainen korko, sinulle sopiva takaisinmaksuaika sekä mahdollisimman hyvä asiakaspalvelu.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat