Lähetä ilmainen
hakemus ja nosta lainaa ilman vakuuksia

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   ilmainen hakemus
   ja nosta lainaa ilman vakuuksia

   Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconIlman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta. 

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Näin saat lainaa ilman vakuuksia Creditumin kautta

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tästä.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Lainaa ilman vakuuksia

   Lainaa ilman vakuuksia on tarjolla verkossa kaikkialla. Sinun ei tarvitse hakea sitä perinteiseltä kivijalkapankilta ja vaihtaa pankkiasiointiasi muualle, vaan voit etsiä juuri sinulle sopivimman luontonantajan.

   Voit jättää hakemuksen selvittääksesi, millainen rahoitus on saatavilla juuri sinulle unelmiesi täyttämiseksi, eikä se maksa sinulle mitään! Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit tutkia luotonantajien tarjouksia sekä oman taloutesi kestävyyttä.

   Useimpia saattaa pelottaa luottotarjousten ymmärrettävyys sekä yllättävät lisäkulut, eikä siksi luottoa uskalleta ottaa. Siksi vertailumme on tehty mahdollisimman läpinäkyväksi.

   Mitä vakuudeton laina tarkoittaa?

   Vakuudeton laina tarkoittaa tavallista kulutusluotto, jota varten lainanottajan ei tarvitse kiinnittää omaisuutta lainan vakuudeksi. Vakuudeton laina on helppo ja nopea tapa rahoittaa erilaisia suurempia hankintoja tai menoja, sillä vakuudetonta lainaa voi hakea milloin vain – ilman vakuuksia tai takaajaa.

   Vakuudettoman lainan jokainen esimerkiksi korjata äkillisesti rikkoutuneen kodinkoneen tai hoitaa pienen pintaremontin.  Vakuudeton laina sopii erinomaisesti myös ajoneuvon, kuten vaikkapa auton tai moottoripyörän hankkimiseen.

   Vakuudeton laina – rahaa nopeasti tilille ilman takajaa tai vakuuksia

   Jos tilanteesi on sellainen, että tarvitset isomman summan rahaa nopeasti tilille on vakuudeton laina silloin vastaus ongelmaasi. Käytännössä tämä tarkoitaa sitä, saat lainan kauttamme lainan ilman takaajaa. Säästöjen kuluttaminen äkillisissä tilanteissa ei aina ole järkevää, joten harkitse huolellisesti otatko korkokatolla varustetun vakuudettoman lainan vai sulatatko säästösi yllättävän menoerän edessä.

   Palvelumme kautta lainanhakija saa vastaukset ja joukon lainatarjouksia käden käänteessä heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Toimi siis nopeasti ja hyödynnä kotimaisen palvelumme turvallisuutta, maksuttomuutta sekä sitä, ettei itse hakemuksen lähettäminen sido sinua vielä mihinkään.

   Hae lainaa ilman vakuuksia

   Lainaa ilman vakuuksia on mahdollista saada useammistakin paikoista, joten pantin puuttumisen ei pitäisi estää sinua unelmoimasta.

   Voit itse päättää, kenen tarjoukseen haluat tarttua, eikä hakemuksen jättäminen vielä sido sinua mihinkään! Vakuudeton laina sisältää luotonantajalle enemmän riskejä, minkä vuoksi korot ovat hieman korkeammat kuin vakuudellisessa luotossa.

   Voit kuitenkin hakemuksen jättämällä tarkistaa, onko kesämökin panttaaminen sittenkään sen arvoista, jos voit toteuttaa unelmasi myös ilman sitä vakuudettomalla luotolla. Hakemuksen täyttäminen ei vie kauaa!

   Mihin voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

   Palvelumme ei vaadi, että käytät lainatut rahat tiettyyn käyttötarkoitukseen mutta kauttamme haetaan usein lainaa  mm. näihin tarkoituksiin:

   Kuinka paljon lainaa ilman vakuuksia voi saada?

   Oletko ajatellut päivittää veneesi uudempaan? Ostaa viimein sen moottoripyörän, josta olet haaveillut viimeiset vuosikymmenet? Eikä unelmien tarvitse liittyä vain kulkupeleihin. Haluatte viettää häät, mutta yhteistä omistusasuntoa ei ole vielä hankittu luoton vakuudeksi? Keittiöremontti häämöttää tulevaisuudessa, mutta haluaisitte käyttää siihen hieman enemmän kuin tällä hetkellä on säästössä? Moni näistä unelmista on voinut jäädä toteuttamatta vain yhden kysymyksen takia: Saako lainaa ilman vakuuksia? Jättämällä hakemuksen saat sen selville, eikä se maksa mitään! Mitä vielä odotat?

   • Suurten sukujuhlien järjestäminen, kuten häät
   • Kulkuneuvot, kuten moottoripyörä tai auto
   • Remontit ja sisustaminen

   lainat

   Lainan hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Lainaa heti ilman vakuuksia ilman turhaa odottelua

   Lainan hankkiminen ei tarvitse suurta paperisotaa. Hakemuksen voit täyttää suoraan sähköisesti verkossa, eikä skannattavia dokumentteja tarvita heti aluksi. Vertailumme esittää jo alustavat lainatarjoukset antamiesi tietojen perusteella hyvin nopeasti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Voit tutustua rauhassa saamiisi tarjouksiin tai nostaa lainan lähes välittömästi. Tarjoukset on esitetty hyvin selkeästi, eikä niiden läpikäyminen vaadi istumalihaksia. Lainasta riippuen hakemuksen mukaan tarvittavien liitteiden määrä ei muutenkaan ole suuri, eikä luonnollisesti vakuudesta annettavia selvityksiä tarvita. Lainan saanti on siis vaivatonta, mutta myös nopeaa!

   Kannattaako lainojen kilpailutus?

   Kilpailuttaminen ja eri toimittajiin tutustuminen säästää aina rahaa. Tämä pätee niin urakoihin, vakuutuksiin, auton ostamiseen kuin muihinkin arjen hankintoihin. Vakuudettoman luoton kilpailuttaminen ja tarjousten vertaileminen ei muodosta tästä poikkeusta. Luoton kilpailuttaminen on tehty helpoksi työkalumme avulla, eikä sen täyttäminen vie kauaa. Tarjoukset esitetään selkeässä ja ymmärrettävässä muodossa, eikä niihin tutustuminen vie sen vuoksi kauaa aikaa. Suosittelemme, että teet vertailuhakemuksen vain yhden työkalun kautta. Jos täytät hakemuksen useammassa vertailussa, voivat samalle luotonantajalle tulevat päällekkäiset hakemukset aiheuttaa turhia hylkäyksiä tai huonontuneita ehtoja.

   Miksi en käyttäisi vakuutta?

   Vakuudeton luotto on koroltaan useimmiten korkeampi kuin vakuudellinen luotto, koska se sisältää enemmän riskejä luotonantajalle. Hakemuksen jättämällä voit kuitenkin arvioida, onko vakuuden sitominen luottoosi järkevää, jos korko ei ole merkittävästi korkeampi kuin vakuudellisessa luotossa. Voit vapauttaa vakuutta näin esimerkiksi lastesi asunnon oston tukemiseen. Hakemuksen jättäminen ei maksa mitään. Hakemus kannattaa tehdä, oli sitten kyseessä pieni tai iso summa tai haluaisit sinulla olevan lyhyt tai pitkä maksuaika. Hakemuksen jättämällä näet, voisitko saada luottoa sinulle soveltuvin ehdoin, eikä se sido sinua mihinkään!

   Miksi ottaisin vakuudetonta luottoa, enkä säästäisi?

   Joskus isoimmat lainatarpeet tulevat täysin yllättäen. Vesivahingon sattuessa vakuutusyhtiö kenties korvaa vaurioituneet huoneet ja kalusteet, mutta samassa yhteydessä voisit toteuttaa pitkään mielessä olleen olohuoneremontin juuri kuten haluat. Tällöin remontin kokonaiskustannus voi olla halvempi, mutta tilanteen yllätyksellisyyden vuoksi et ollut varautunut tekemään remonttia juuri nyt. Tarpeen ei tarvitse kuitenkaan olla odottamatonta. Jos olet kyllästynyt katsomaan keittiösi vanhentunutta ilmettä, voit tehdä vakuudettoman luoton avulla remontin silloin kun sinä haluat. Voit käyttää vakuudetonta luottoa joustavasti sekä tarvikkeiden ostoon, työsuoritusten kustantamiseen tai vaikkapa sijaisasunnon järjestämiseen.

   Usein kysyttyä

   Kannattako minun tehdä hakemus myös muille yhtiöille?
   Kilpailutuksesta on aina hyötyä, ja hakemuksen saat toki jättää useammille luotonantajille. Useampia kilpailutustyökaluja ei kuitenkaan kannata kerralla hyödyntää.Tämä voi johtaa luottojen hylkäämiseen tai ehtojen turhaan huonontumiseen, koska luotonantajat näkevät sinulla olevan jo aiempia voimassaolevia hakemuksia heillä. Tällöin he olettavat, että olet hakemassa kahta erillistä lainaa, joihin he olisivat mahdollisesti sitoutumassa. Kun hakemuksia käsitellään automaattisesti, ei tällaisia tilanteita välttämättä huomata. Jos sinulla on siis kysyttävää lainatarjouksestasi, on parempi olla yhteydessä suoraan luotonantajaan uuden vertailun tekemisen sijaan.
   Onko hakemuksen tekeminen turvallista?
   On. Voit aina täydentää hakemuksen turvallisin mielin. Työkalumme on 100% kotimainen, eivätkä tietosi päädy ulkopuolisille.Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme vain luotettavia luotonantajia, jotka ovat sitoutuneet tietosuojaasi sekä sovittuihin toimintatapoihimme. Tietojesi turvallisuus on meille tärkeimpiä asioita, eikä sinun tarvitse pelätä arkaluonteisten tietojesi päätyvän vääriin käsiin. Noudatamme GDPR- tietosuojasäännöksiä, eikä tarjousten vanhenemisen jälkeen tietojasi tallenneta mihinkään. Voit halutessasi peruuttaa hakemuksesi kokonaan tai vain tietyiltä luotonantajilta suoraan, jolloin tietosi poistuvat heti peruutuksen jälkeen kyseisiltä toimijoilta. Tehdessäsi vertailun kauttamme voit luottaa tietojesi pysyvän turvassa.
   Mitä etua vakuudettomasta luotosta on?
   Verrattuna perinteiseen luottoon hakuprosessi on huomattavasti suoraviivaisempi. Sinun ei tarvitse täyttää vakuuden tietoja tai hakea kiinnityksiä, jolloin myös hakemuksen käsittely on nopeampaa. Voit saada parhaimmillaan rahat tilillesi vaikka samana päivänä. Lisäksi vakuudetonta luottoa voit käyttää joustavammin. Voit päättää, käytätkö rahoista osan työsuoritukseen, osan tarvikkeisiin yms. ilman kenenkään suostumusta. Lisäksi voit esimerkiksi ostaa itsellesi kulkuneuvon suoraan omiin nimiisi, jolloin sinun ei ole välttämätöntä kysyä lupia ajoneuvon omistajalta esimerkiksi ulkomaille vientiin tai jättää kallis kaskovakuutus pois. Joustavaa, eikö vaan?
   Kannattaako minun ottaa luottoa?
   Vaikka luottoa hakiessa tutkimme taloutesi kestävyyttä, on myös sinun hyvä pohtia luoton ottamista etukäteen. Onko kyseessä tarve, joka on välttämätöntä täyttää juuri nyt? Pysyvätkö kaikkien luottojesi kulut maltillisena koko ajan niin, että pystyt varmasti ne myös hoitamaan? Onko taloutesi varmasti terveellä pohjalla niin, että voit ongelmitta suorittaa kaikki menosi? Onko elämäntilanteesi epävarma tai oletko ajatellut esimerkiksi vakuutusta vakavan sairastumisen varalle? Näitä pohdintoja tehdessä luoton ottaminen voi edelleen pitää puolensa, mutta jossain tilanteissa myös säästäminen voi olla vastuullisempi vaihtoehto.
   Suositteko tiettyjä toimittajia?
   Olemme puolueeton taho, jonka tarkoituksena on helpottaa lainavertailujen tekemistä sekä säästää sen käyttäjiltä selvää rahaa. Olemme avoimia kaikille luotonantajille, mutta vertailuun mukaan ottamiseksi tulee luotonantajan täyttää tietyt kriteerit. Näin voimme taata käyttäjillemme turvallisen ja ennakoitavan asioinnin sekä vertailukelpoiset, ymmärrettävät tarjoukset. Luotonantajat on siis valittu käyttäjien turvaksi, ilman ketunhäntää kainalossa. Emme halua, ettemme voi pitää lupaustamme selkeistä ja ymmärrettävistä tarjouksista tai että esittelemämme yritys ei noudattaisi hyviä tapoja asiakassuhteissaan. Voimme siis hyvällä omallatunnolla sanoa lainavertailumme olevan puolueeton käyttäjiemme eduksi.
   Onko lainojen yhdistäminen järkevää?
   Lainojen yhdistämisestä voi olla toisinaan suuriakin hyötyjä. Yhteen lainaan siirryttäessä myös lainan moninkertaiset hoitokulut useammista paikoista supistuvat yhdeksi, ellei hoitokuluja ole sidottu luoton määrään. Joskus myös toinen luotto, joka ei aiemmin ollut avoimena, voi olla nyt paljon edullisempi kuin nykyinen luottosi. Rahoituksen kilpailutus on siis hyvä tehdä säännöllisin väliajoin, jotta voit varmistua maksavasi edullisinta luottoa. Joskus toki voi olla, että lainojen yhdistäminen ei tuokaan säästöetuja, mutta se selviää aina vain tekemällä hakemuksen ja vertailemalla lainoja. Kokeile vaikka!