Lähetä ilmainen
hakemus ja nosta lainaa nopeasti tilille

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   ilmainen hakemus
   ja nosta lainaa nopeasti tilille

   Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconIlman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta. 

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Näin saat lainaa ilman vakuuksia Creditumin kautta

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Lainaa nopeasti tilille

   Toisinaan elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa on tarve saada lainaa nopeasti ja helposti suoraan tilille.

   Tällaisia tilanteita voi olla esimerkiksi yllättävä auton hajoaminen tai astianpesukoneen rikkoutuminen.

   Monen huolenaiheena on pienten lainojen ja osamaksujen kertyminen, jolloin korot ja hoitokulut lainoista ovat korkeita ja vaikuttavat negatiivisesti kuluttajan maksukykyyn, mutta yhdistämällä pienet lainat ja osamaksut yhdeksi isommaksi lainaksi saat järjesteltyä hoitokulut ja korot huomattavasti edullisemmaksi.

   Creditum palveluntarjoajana kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi niin, että lainahakemuksen lähettäminen ei maksa mitään eikä sido mihinkään – jos et ole tyytyväinen lainatarjouksiin, niin jätät vain hakemuksen viimeistelemättä.

   Mistä saa lainaa nopeasti?

   Jos tarvitsee tililleen lainaa nopeasti, niin nykyaikana se käy hyvin helposti. Yllättäviin lainantarpeisiin löytyy ratkaisuja. Lainan muotoja on monenlaisia, jotka voivat sekoittaa ja tehdä lainan hakemisen pelottavaksi. Löydät verkkosivuiltamme lainatyyppien selitykset ymmärrettävästi.

   Tarvitset sitten vaikka kulutusluottoa arjen helpottamiseksi taikka yhdistelylainaa vanhojen lainojen ja luottojen organisoimista varten, löydät täältä ratkaisun ongelmaasi. Selkeällä lainalaskurilla voit itse selvittää lainantarpeesi kustannukset ennen lainatarjousten hakemista. Lainatarjousten hakeminen on ilmaista, eikä hakeminen vaadi sitoutumista. Voit siis pyytää lainatarjoukset sähköpostiisi ja vertailla ennen lainaan sitoutumista.

   Miten sitten saada nopeasti lainaa? Käytännössä sinulla on tarve ja me pyrimme täyttämään sen parhaalla lainatarjouksella. Sinun ei tarvitse kuin täyttää tietosi lomakkeelle, joka vie vain muutaman minuutin ajastasi jonka jälkeen etsimme parhaat lainatarjoukset puolestasi.

   Saat hetken päästä tarjoukset sähköpostiisi ja sitten vain valitset mieluisen tarjouksen. Helppoa! Lainatarjousten hakeminen ei sido sinua mihinkään, eli voit rauhassa katsoa tarjoukset ja pohtia lainantarvettasi. Jos tarjoukset eivät miellytä, niin jätät vain vastaamatta tarjouksiin. Tavoitteemme on auttaa kuluttajia talousasioiden hoitamisessa. Lainanhaku on ilmaista – lainan maksu edullista.

   Tilanteita, joissa tarvitsee lainaa helposti ja nopeasti

   Elämäntilanne on jokaisella vaihtelevaa. Joskus talouden ylläpito voi olla haastavaa, ja pelkistä perustarpeista joutuu tinkimään. Toisinaan kalliiden vaatteiden hankintaan voi olla vaikea löytää kertamaksua. Jos intohimona on pelaaminen, konsoleiden ja tietokoneiden komponentit pitää olla priimaa.

   Asunto on ollut rempallaan pitemmän aikaa, tai sitten unelmakotia ei ole vielä löytynyt. Auto hajoaa ja on aika vaihtaa uuteen. Nämä ovat tilanteita, joissa tarvitaan lainaa nopeasti tilille. Oli lainantarve mikä tahansa, kaikilla on yhteinen tekijä: oman hyvinvoinnin ylläpito ja parantaminen. Loputtomaan säästämiseen ja jatkuvaan taloudellisen stressin kärsimiseen on joskus hyvä ottaa helpotusta.

    

   lainat

   Lainan hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea lainaa tai kulutusluottoa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Lainaa nopeasti ja helposti oman maksukyvyn mukaan

   Kuten aiemmin mainittu, lainalaskurilla on helppo ja nopea tehdä itse arvio, minkälaisen lainan kykenee ottamaan. Syötät vain laskuriin tarvittavat summat, niin saat yhdellä klikkauksella useita eri lainatarjouksia. Palveluntarjoajana mahdollistamme kymmenien eri pankkien lainatarjoukset nopeasti sähköpostiisi, ja tarjoukset ovat vain muutaman klikkauksen päässä.

   Kokeile ja vertaa, vastaako pankkien lainatarjoukset lainalaskurillasi tekemää laina-arvioita. Ennen lainan ottamista on tärkeää osata arvioida oma maksukykysi, sillä se kertoo käytännössä myös sen paljonko saat lainaa; eli paljonko on kulusi tällä hetkellä, ja paljonko voit kuukaudessa lainaa lyhentää. Joskus lainanlyhennys voi olla helpompaa kuin haluttuun tavoitteeseen säästäminen.

   10000€ Lainaa nopeasti tilille asuntoremonttiin

   Asunnosta löytyy aina remontoitavaa. Aina oma panostus ja jaksaminen ei tahdo riittää. Lainanottaminen ja remontin ulkoistaminen voi olla tarpeen, jotta voi itse keskittyä mielekkäämpiin asioihin. Joskus asunnonomistamisessa voi tulla yllättäviä käänteitä jotka vaativat nopeita toimenpiteitä. Vesivahinko voi tuhota asunnon rakenteita syvältäkin ja se vaatii yleensä nopeaa reagointia. Nopealla palvelullamme lainatarjousten saaminen sähköpostiin tapahtuu vaivattomasti ja mahdollistaa rivakan ongelmanratkaisun hädän hetkellä. Toisinaan asunto vaatii myös yleisilmeen kohentamista, johon lainansaanti on yhtä helppoa ja vaivatonta. Asunnon ylläpitäminen nykyajassa nostaa asunnon markkina-arvoa, sekä samalla voit tehdä kodistasi mieluisen.

   Lainaa nopeasti uuden tietokoneen hankintaan

   Teknologian kehitys on jatkuvaa ja nopeaa. Pelaajat, jotka pelaavat intohimona, tarvitsevat jatkuvasti uutta rautaa pysyäkseen aallonharjalla. Tietokoneen osat ovat kalliita ja rahaa voi mennä useita tuhansia euroja uuden tietokoneen kasaamiseen.

   Kun kerran hankkii paremmat laitteet, niin säästyy myös yllättäviltä korjauksilta. Uusimpia tietokoneen osia ei tarvitse pelkästään pelaajat. Musiikintuotanto on nykyään iso ilmiö ja harrastusta aloittelevat tarvitsevat kunnollisen työkoneen, joka jaksaa prosessoida ääntä. Palvelumme lainatarjoukset voivat muuttaa arkesi sisällön vanhasta uuteen ja jännittävään, eikä rahan tarvitse olla uusien kokemuksien ja oppimisen tiellä. Tarkista maksukykysi ja katso lainalaskurista arvioita.

   Autolainan kilpailutus – Mistä aloittaa?

   Autolainaa hankkiessa on tärkeää kilpailuttaa lainatarjoukset. Käsirahan säästäminen järkevään autoon voi olla joskus haasteellista, joten lainan ottaminen käsirahaksi voi olla hyödyllistä. Olipa sinun lainatarpeesi käsiraha tai koko autoaina, niin sen kilpailuttaminen kannattaa.

   Nimittäin autolainoja on kymmeniä erilaisia. Lainatarjoukset ja rahoitussopimukset ovat erilaisilla ehdoilla, määrittäen hinnan eri tavalla. Autolainat ovat käytännössä kulutusluottoja, joihin vaikuttaa hakijan tiedot ja luotonantaja. Palvelumme kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi, sinun ei tarvitse kuin täyttää hakemus, jonka jälkeen lähetämme tarjoukset sähköpostiisi. Tarjousten pyytämisessä ei ole mitään piilokuluja. Voit rauhassa tutkia lainatarjouksia.

   Lainaa ulkomaanmatkaan – nopeasti ja helposti

   Ulkomaanmatka mielessä? Säästöt eivät aina riitä mieluisiin lomakohteisiin, jonka vuoksi joudutaan tekemään kompromisseja arjen keskellä. Monesti ulkomaanmatka vaatii pitkää suunnittelua ja säästämistä, joka nostaa stressiä ja vaikuttaa arjessa jaksamiseen.

   Kulutusluotto mahdollistaa haaveiden täyttämisen helposti ja nopeasti, ilman stressiä. Kulutusluotto tarkoittaa nimeensä viitaten kertalainaa kuluttamista varten. Sen sisältö, ehdot sekä ominaisuudet vaihtelevat eri pankkien ja rahoituspalveluiden välillä. Kulutusluoton tarjoajia on paljon ja se tekee kilpailuttamisen haastavaksi. Palvelumme avulla saat kulutusluottotarjoukset ulkomaanmatkaasi varten sähköpostiisi nopeasti ja vaivatta. Haemme tarjouksia kymmenistä eri pankeista puolestasi.

   Venelaina – lainaa nopeasti vesille pääsyyn

   Venelaina otetaan veneen rahoittamista varten. Veneenhankintaa varten voi hakea lainaa pankilta tai rahalaitokselta. Lainasummasta ja lainantarjoajasta riippuen venelaina on vakuudeton tai vakuudellinen. Vakuudeton laina tarkoittaa, ettei kuluttaja aseta lainalle vakuutta tai vakuuttajaa, kun taas vakuudellinen laina vaatii kuluttajalta jonkin vakuuden. Venelaina katsotaan yleensä ylellisyystuotteeksi elintason nostamista varten.

   Venelainojen yleistyminen johtuukin tarpeesta parantaa elämänlaatua erilaisten hyötykäyttöasioiden avulla. Ennen veneen hankintaan kuluttajan on hyvä miettiä veneen tarve ja kriteerit, jotta tietää, minkälaisen veneen haluaa hankkia lainarahalla. On myös hyvä pohtia paikkakunnan kustannukset veneen säilyttämiseen liittyen.

   Yleensä venelainalla hankitaan moottori- tai purjevene, mutta isomman aluksen hankitaan haetaan myös enemmän lainaa. Suomen vesistöillä liikkuvat moottoriveneet ovat n. 1000-15000€ hintahaarukassa. Matalakorkoiset lainat tekevät venelainan edulliseksi. Muista katsoa lainaa hankkiessa todellinen vuosikorko, sillä se auttaa lainan kokonaishinnan laskemisessa. Oikein mitoitettu venelaina on sellainen, jonka talous kestää lyhentää koko lainan maksun ajan. Lainoista on tärkeää katsoa piilokulut mm. perustamiskulut, toimisto -ja laskutusmaksut. Lainalaskurilla voit arvioida lainakustannuksia. Palvelumme avulla saat venelainatarjoukset suoraan sähköpostiisi, nopeasti ja helposti. Tarjousten hakeminen ei sido mihinkään, eikä sisällä piilokustannuksia.

   Terveydenhoitoon lainaa nopeasti

   Julkinen terveydenhuolto ei kata kaikkea. Se on hidasta ja joihinkin terveyteen liittyviin toimenpiteisiin ei aina saa apua ja esimerkiksi joitakin hammashoitoon liittyviä kosmeettisia toimenpiteitä saattaa joutua teettämään yksityisellä. Hammashoitoon voi mennä tuhansia euroja, eikä säästöjen laittaminen hampaisiin tunnu kannattavalta. Kulutusluotolla on mahdollisuus hoitaa hampaat yksityisen sektorin kautta, säästäen aikaa. Kulutusluottoa tarjoavat Suomessa pankit ja rahoituslaitokset. Lainojen takaisinmaksuaika on suhteessa muihin lainoihin lyhyt, takaisinmaksuaika on yleensä 1-5 vuoden sisällä. Luoton sisältö, ehdot sekä ominaisuudet vaihtelevat merkittävästi lainantarjoajien välillä. Palvelumme avulla saat lainatarjoukset nopeasti ja vaivatta sähköpostiisi.

   1. Yhden hampaan implantti 2200-2300€
   2. Rintojen kohotusleikkaus 4230€
   3. Kaikki hampaat implanteiksi 8000-10 000€

   Usein kysyttyä

   Kuka voi hakea lainaa?
   Lainanhakijan tulee olla yli 20-vuotias, ilman maksuhäiriömerkintöjä. Lainanhakijan vuositulot pitää ylittää 10000€ vuodessa. Lainaa voi hakea aina 2000€ - 60000€ asti. Palvelun tavoitteena on tarjota suomalaisille kuluttajille helppo tapa säästää lainakuluissa. Yhteistökumppanimme ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä Suomen finanssivalvonnan hyväksynnällä. Lainat ovat nykyään hyvin yksillöllisesti räätälöityjä, eli jos lainantarjoaja katsoo sinun olevan maksukykyinen, korkosi on todennäköisesti matalampi. Lainalaskurilla voit tehdä omaa arviota lainasta, ja pohtia sopivaa lainan ja koron määrää suhteessa maksukykyysi. Täyttämällä lainanhakulomakkeen Creditumilla saat parhaimmat lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi. Helppoa lainaa, nopeasti ja vaivatta.
   Mikä on Creditum?
   Creditum.fi on kotimainen palvelu, joka mahdollistaa helpon ja nopean sekä matalakorkoisimman lainan löytämisen lainanhakijoille. Lainatarjoushakemuksen täytettyäsi saat sähköpostiin lainatarjoukset kymmeniltä eri pankeilta ja lainantarjoajilta. Creditumin käyttö on ilmaista. Creditum ei itsessään ole lainanvälittäjä, vaan markkinoi luottolaitosten tuotteita yhteistyökumppanien luvalla. Hakemukset kilpailuttaa ja välittää jokin yhteistyökumppani. Yksinkertaisesti: Creditum tarjoaa ilmaiseksi palvelun kuluttajille. Palvelun avulla saat parhaat ja kattavat lainatarjoukset helposti ja nopeasti sähköpostiisi. Tarjousten pyytäminen ei maksa mitään. Voit ottaa yhteyttä helposti ja alkaa käydä läpi saamiasi lainatarjouksiasi. Voit luottaa siihen, että lainatarjoukset esitetään aina selkeästi ja asiakasystävällisesti.
   Mitä tarkoittaa yhdistelylaina?
   Lainojen yhdistäminen tarkoittaa pienten lainojen ja osamaksujen yhdistämistä yhden ison lainan alle. Kun otat lainan, joilla maksat pois pienet lainat ja osamaksut, niin tämän jälkeen lyhennät vain yhtä lainaa. Tämä on hyödyllinen ratkaisu silloin, kun pieniä lainoja on paljon ja eri paikoista, joten talouden seuranta ja maksaminen voi olla haastavaa. Sen lisäksi isoissa yhdistelylainoissa on yleensä pienempi korko sekä lainan kuukausittaiset maksuerät ovat pienemmät kuin pienissä lainoissa. Pääset myös eroon lainoihin liittyvistä lisämaksuista. Oma talous ja kokonaiskulujen arviointi on selkeämpää yhdistelylainan avulla.
   Mitä tarkoittaa kulutusluotto ja miten hankin sitä?
   Kulutusluotto nimensä mukaisesti tarkoittaa lainaa, jonka pankki tai rahoituslaitos on myöntänyt luottona hakijalle. Kulutusluottoa voi hakea lähes kaikkeen esimerkiksi äkilliseen suurempaan menoerään. Oma pankki tarjoaa kulutusluottoa, mutta kulutusluoton kilpailuttaminen on aina kannattavaa. Lainan määrästä riippuen kulutusluottoa saa vakuudettomana tai vakuutettuna, tarkoittaen sitä, että vakuutettuun kulutusluottoon kuluttaja tarvitsee jonkin vakuuden. Luotonantajat myöntävät lainaa henkilökohtaisella korolla riippuen hakijan taloustilanteesta. Eli mitä paremmalta takaisinmaksajalta vaikutat, sinulle tarjotaan pienempää korkoa. Kulutusluoton tarjoajia on paljon, joten kilpailuttaminen kuluttajana voi olla vaikeaa. Creditum tekee sen puolestasi - laitat vain hakemuksen, niin saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi.
   Mitä tarkoittaa joustolaina/joustoluotto?
   Joustolaina on suhteellisen uusi ilmestys Suomen lainamarkkinoilla. Joustolaina on vakuudeton joustava luotto, jota voi nostaa oman tarpeen mukaan. Pankkien lisäksi joustolainaa voi antaa myös muut rahoistusalan lainantarjoajat. Joustolaina räätälöidään kuluttajalle sopivaksi, ja sitä voi saada helpostikin. Joustolainan hakijalla ei välttämättä ole tiedossa tarkka tarvittava rahasumma, vaan joustolainaa voi nostaa tarpeen mukaan. Joustoluoton tarjoajia on huomattavan paljon ja parhaan tarjouksen löytäminen voi olla hankalaa. Creditum hoitaa lainatarjousten hankinnat puolestasi. Sinun tarvitsee vain laittaa tarjoushakemus Creditumin kautta, jonka jälkeen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Säästät Creditumin avulla omaa aikaasi!
   Miten saan edullisimman lainan?
   Lainojen vertaileminen ja kilpailuttaminen on ehdottoman tärkeää, pienimmissäkin lainoissa parhaimman tarjouksen saamiseksi. Lainan myöntäjillä on erisuuruisia kuluja sekä palvelumaksuja - piilokuluja, joita ei välttämättä huomaa ennenkuin ensimmäinen lainanlyhennys saapuu. Lainatarjousten vertailu on siksi tärkeää ja tarkoin tehtävää. Isommissa lainoissa voidaan puhua tuhansien eurojen suuruisista eroista lainojen välillä. Creditumin tarjouspyyntölomakkeella saat parhaat mahdolliset lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi ilman kuluja. Creditumin avulla löydät matalakorkoisimman lainan nopeasti ja helposti. Parhaimmat tarjoukset sähköpostissasi voit rauhassa tarkastella ja vertailla lainoja löytääksesi itsellesi sopivimman lainan ilman, että joudut kyselemään lainaa itse usealta eri lainantarjoajalta.