Nosta kertalaina hetkessä ilman vakuuksia

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Nosta kertalaina hetkessä ilman vakuuksia

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kertalainaa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kertalainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kertalainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kertalaina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kertalainan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Mikä on kertalaina?

   Kertalaina tarkoittaa vakuudetonta kulutusluottoa, jota voi hakea helposti netistä. Se on kätevä apu akuuttiin rahan tarpeeseen ja tilanteisiin jotka pääsevät yllättämään. Hakemuksen täyttämisessä ei mene kuin muutama minuutti ja rahat maksetaan tilillesi hetkessä. Mikäli siis etsit helppoa ja nopeaa tapaa lainata rahaa, kannattaa sinun hakea vakuudeton pikalaina. Se on kätevä, helppo ja nopea ratkaisu arjen ongelmiin.

   Tässä artikkelissa kerromme sinulle mikä kertalaina oikein on ja miten sitä voi hakea. Vastaamme myös kysytyimpiin kysymyksiin pikalainoihin liittyen ja jaamme tärkeää tietoa juuri sinulle, jolle pikalaina voisi olla vaihtoehto. Jos siis olet vähänkään miettinyt, että tarvitset tai voisit tulevaisuudessa tarvita pikaisesti helppoa ja nopeaa lainaa, kannattaa sinun lukea tämä artikkeli läpi. Toivottavasti tästä oppaasta on sinulle hyötyä.

   Kertalaina – Creditumin kautta helposti saatava tuki omaan talouteen

   Jos kertalaina kuulostaa sinulle ajankohtaiselta ja hyvältä vaihtoehdolta, kannattaa kääntyä lainan hakemisessa Creditumin puoleen. Creditumilla voit saada pikalainan ilman vakuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Hakemus käsitellään automatisoidusti, joten saat vastauksen lainahakemukseesi vain muutamassa minuutissa. Creditum kilpailuttaa lainantarjoajat puolestasi, jolloin saat parhaimman ja edullisimman lainan juuri omiin tarpeisiisi. Kilpailuttaminen on täysin ilmaista eikä se sido sinua vielä mihinkään.

   Creditum on suomalainen yritys, joten käyttämällä sen palveluita tuet suomalaista yrittäjyyttä. Yritys on myös luotettava ja saanut hyvät arvostelut asiakkailtaan. Lainaa voit saada 2000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Oli tarpeesi sitten pienempi tai suurempi, Creditumilta voit hakea lainaa juuri sen verran kuin sitä tarvitset. Kertalaina maksetaan tilillesi välittömästi hakemuksen hyväksymisen jälkeen, joten et joudu odottelemaan rahojasi.

   Kertalainan hyödyt ja haitat

   Emme halua johtaa sinua harhaan kertomalla pelkkiä myyntipuheita ja kehuskelemalla pikalainojen hyödyillä. Kuten kaikki asiat, myös kertalaina pitää sisällään niin hyviä kuin myös huonojakin puolia. Haluamme kertoa sinulle myös huonoja puolia lainoista, jotta tiedät varmasti mitä olet hakemassa ja mihin olet suostumassa sopimusta tehdessä. Kun tiedät hyvät ja huonot puolet lainasta, pystyt paremmin arvioimaan onko se sinulle hyvä vaihtoehto.

   Kertaluotto ja sen hyödyt

   Kertalaina on monella tapaa hyödyllinen ratkaisu. Heti tilille saatava laina on helpotus moniin äkillisiin menoihin, ja koska hakija ei tarvitse vakuuksia on hakeminen helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa juuri sen verran kuin tarvitset ja valita sopivan takaisinmaksu-suunnitelman oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Automatisoidun käsittelyn ansiosta et joudu odottamaan päätöstä muutamaa minuuttia pidempään. Kertaluotto on siis nopea ja helppo.

   Kertaluotto ja sen haitat

   Vakuudeton kertalaina saattaa olla hyvinkin kallis. Mitä pidemmän maksuajan lainalle valitsee, sitä kalliimmaksi se myös tulee. Tämän takia kannattaa aina kilpailuttaa lainat, jotta saisi mahdollisimman alhaisen koron. Pikalainat myös saattavat helposti ajaa lainakierteeseen, joten ennen vakuudettoman lainan ottamista kannattaa aina varmistaa että kykenee maksamaan sen takaisin. Lainan huonoihin puoliin kykenee siis myös itse vaikuttamaan, kunhan pysyy tarkkana.

   Miksi valita kertalaina ennemmin kuin tavallinen pankkilaina?

   Kertalaina on huomattavasti nopeampi saada kuin tavallinen pankkilaina. Normaalia lainaa haettaessa usein täytyy varata aika pankkiin, täyttää hakemuksia, hankkia jonkinlainen vakuus ja tämän jälkeen vielä odottaa kauan päätöstä. Kertalainan hakemisessa kestää vain muutama minuutti, etkä tarvitse siihen vakuuksia tai takaajia. Pikalainat on myös helpompi kilpailuttaa, sillä et hae lainaa vain yhdestä pankista. Tällöin varmistat kaikkein edullisimman lainan itsellesi.

   Kertalaina – kuka sitä voi saada?

   Vaikka kertalainaan ei tarvitakaan vakuuksia, on sillä silti olemassa muutamia vaatimuksia jotka sinun tulee täyttää saadaksesi lainaa. Sinun on oltava vähintään 20-vuotias, eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, omat pankkitunnukset, sekä matkapuhelinnumero ja sähköposti. Mikäli täytät nämä kaikki kriteerit ja teet lainahakemuksen totuudenmukaisesti, on sinulla mahdollisuus saada kertalaina omaan käyttöösi.

   Luotettava ja edullinen kertalaina

   Lainaa haettaessa kannattaa kiinnittää huomiota lainantarjoajan luotettavuuteen. Jotkut lainantarjoajista mainostavat korottomia pikalainoja. Tällaiset mainokset ovat juuri sitä miltä ne kuulostavat; liian hyviä ollakseen totta. Jos lainantarjoaja ei peri lainasta korkoa, ei se saa siitä minkäänlaista voittoa. Jos siis näet mainoksen kuluttomasta lainasta, kannattaa miettiä useamman kerran, onko kyseessä luotettava yhtiö. Kannattaa myös lukea netistä arvosteluja eri lainayhtiöistä.

   Nyrkkisääntönä lainan edullisuudessa on se, että mitä matalampi korko lainalla on, sen edullisemmaksi se sinulle tulee. Lainan korko voi vaihdella neljästä prosentista aina 20 prosenttiin asti. Yleensä kannattaa hakea lainaa jonka korko asettuu noin kuuden ja yhdeksän prosenttiyksikön väliin. Myös valitsemasi takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan hintaan. Mitä kauemmin maksat lainaa takaisin, sitä enemmän maksat siitä myös korkoa.

   Kertalaina ja tärkeimmät huomioitavat asiat hakemusta tehdessä

   Hakemusta tehdessä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että täytät hakemuksen huolellisesti ja totuudenmukaisesti. Hakemuksesi perusteella lainantarjoajat pystyvät arvioimaan maksukykyäsi ja täten voivat joko hyväksyä tai hylätä hakemuksesi. Mikäli hakemus hylätään, on se sinun omaksi parhaaksesi. Jos annat hakemuksessa olettaa että sinulla on esim. isommat tulot kuin todellisuudessa, voit joutua isoihin ongelmiin kun et kykenekään maksamaan lainaa takaisin.

   Lainaa haettaessa kannattaa aina vertailla ja kilpailuttaa kaikki mahdolliset tarjoukset. Prosessi voi olla hyvinkin raskas ja puuduttava yksinään, sillä lainantarjoajia on kymmeniä. Creditum kilpailuttaa lainat puolestasi yhdellä hakemuksella. Lainojen kilpailutus kannattaa, sillä voit säästää sen ansiosta huomattavasti rahaa. Kilpailutus on Creditumilla täysin ilmaista, eikä se sido sinua vielä mihinkään. Voit siis halutessasi vain tarkastaa millaisia lainoja on tarjolla.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

    

    

    

    

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat

   Usein kysyttyä

   Voiko lainan saada ilman luottotietoja?
   Creditumin kautta lainaa ei voi saada, jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. Tarkoituksena on suojata sinua mahdolliselta velkakierteeseen joutumiselta, koska luottotietojen menetys kertoo talouden hallinnan puuteesta. Creditumilla toimitaan vastuullisesti, joten lainaa myönnetään vain silloin kun se on asiakkaan taloudellisen tilanteen kannalta turvallista. Kyse on siis sinun taloudellisesta turvallisuudestasi. Vaikka saattaa tuntua pahalta, ettei lainaa saa maksuhäiriömerkinnän takia, on se parempi vaihtoehto niin sinun kuin myös lainantarjoajien kannalta.
   Voiko lainaa hakea rinnakkaishakijan kanssa?
   Creditumilla lainaa on mahdollista hakea myös rinnakaishakijan kanssa, ja se onkin suositeltavaa mikäli laina menee yhteiseen käyttöön. Tämä myös parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sillä myös rinnakkaishakijan tulot ja taloudellinen tilanne otetaan huomioon. Laina tulee myös tällöin halvemmaksi, koska kulut jaetaan kahden henkilön kesken, eikä sinun tarvitse maksaa koko lainaa yksin takaisin.
   Miksi valita Creditum?
   Creditum on suomalainen yritys, joka on saanut hyvät arvostelut asiakkailtaan. Creditumin kautta lainaa hakiessasi, saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 25 eri lainantarjoajalta. Kilpailutus on täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Creditumin avulla voit säästää lopullisissa lainakuluissa jopa tuhansia euroja. Tarvittaessa asiakaspalvelu on aina valmiina auttamaan sinua lainoihin liittyvissä kysymyksissä ja huolenaiheissa.
   Kuinka nopeasti rahat saapuvat tilille?
   Se kuinka nopeasti rahat saapuvat tilille, riippuu hakemasi lainan määrästä. Mitä suurempaa lainaa haet, sitä kauemmin prosessi tulee kestämään. Creditumilla kuitenkin alle 2000€ lainat maksetaan saman päivän aikana. On ymmärrettävää, että joskus rahan tarve saattaa olla hyvinki akuutti, joten Creditum pyrkii aina siirtämään rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti. Parhaillaan voit saada rahat tilille muutamassa minuutissa.
   Onko Creditum luotettava?
   Creditumilla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä. Yritys on täysin suomalainen ja kaikki sen yhteistyökumppanit ovat saaneet Suomen Finanssivalvonnan hyväksynnän. Jokainen pankki ja rahoituslaitos jonka kanssa Creditum tekee yhteistyötä, on siis luotettava ja ammattimainen yritys. Creditumilla pidetään hyvää huolta antamistasi tiedoista, eikä niitä koskaan jaeta asiaan kuulumattomille osapuolille. Halutessasi voit myös hakea netistä arvosteluja Creditumista.