Lähetä hakemus ilman sitoumuksia
ja nosta venelaina

Löydä edullisin venerahoitus: kilpailuta venelainasi Creditumin avulla ja säästä tuhansia euroja. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä hakemus ilman sitoumuksia
   ja nosta venelaina

   Löydä edullisin venerahoitus: kilpailuta venelainasi Creditumin avulla ja säästä tuhansia euroja! Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

   Check iconVenerahoitus ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin venelaina vertailusta.

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin kilpailutat venelainan Creditumin kautta

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Löydä edullisin venelaina

   Kun on ajankohtaista hakea venelainaa, kannattaa lainatarjoukset kilpailuttaa. Ainoastaan siten voi löytää itselleen parhaimman ja edullisimman tarjouksen. Lainan kilpailuttaminen tapahtuu helpoiten vertailupalvelun kautta. Se säästää aikaa ja vaivaa, sillä hakemus lähetetään vain kerran. Vertailupalvelu lähettää saman hakemuksen useille pankeille ja rahoituslaitoksille, jotka voivat jättää oman tarjouksensa. Kun kaikki pankit ja rahoituslaitokset ovat jättäneet tarjouksen, on aika lähteä vertailemaan niitä.

   Venelainan hakeminen vertailupalvelun kautta on kannattavaa monesta syystä. Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on maksutonta. Se ei myöskään sido hakijaa mihinkään. Hakijan ei siis ole pakko ottaa vastaan yhtään lainatarjousta. Näin hakija voi selvittää mahdollisuuksiaan saada lainaa esimerkiksi myöhemmin.

   Mikä tekee lainasta edullisen?

   Monet seikat vaikuttavat siihen, millainen laina on edullinen. Yhä tänä päivänä monet kuluttajat kiinnittävät runsaasti huomiota viitekorkoon. Se ei kuitenkaan vielä kerro läheskään kaikkea lainasta. Huomiota tulisi kiinnittää todelliseen vuosikorkoon. Siihen on laskettu kaikki mahdolliset kulut, jotka lainasta koituvat. Todellinen vuosikorko kertoo siis sen, onko laina edullinen. Tosin aina ei ole järkevää ottaa lainaa, jonka todellinen vuosikorko on kaikkein edullisin. On siis syytä kiinnittää huomiota myös lainan muihin ehtoihin.

   Lainan kohdalla on järkevää katsoa esimerkiksi sitä, antaako pankki tai rahoituslaitos tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ilman kuluja. Lainanhakijan kannalta on järkevintä ottaa laina, jota saa maksaa takaisin myös minimilyhennystä suurempia summia. Näin ollen taloudellisen tilanteen ollessa hyvä lainaa voi maksaa takaisin nopeammalla aikataululla.

   Paljonko venelainaa voi saada vertailupalvelun kautta?

   Vertailupalvelut kilpailuttavat lainan monilla eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla, joten lainasummat vaihtelevat suuresti. Venelainaa voi kuitenkin hakea aina 60 000 euroon asti. Laina-ajaksi voi valita mitä tahansa yhden ja 15 vuoden väliltä. Venelainaa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia, mikä helpottaa lainan hakemista. Vertailupalvelun kautta lainalle on mahdollista saada jopa niinkin pieni korko kuin 4 %.

   Jos hankinnassa on suurempi tai hienompi vene, jonka hankintahinta on lähellä 60 000 euroa, voi lainaa hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija parantaa mahdollisuuksia saada lainaa, sillä silloin hakemuksessa otetaan huomioon kahden henkilön tulot. Parhaimmillaan rahat voi saada omalle tilille jopa samana päivänä hakemuksen jättämisestä, jolloin veneen voi käydä ostamassa välittömästi.

   Venelainan yleiset vaatimukset

   Voit hakea venelainaa, kulutusluottoa tai yhdistelylainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Kuka voi saada venelainan?

   Pankkien ja rahoituslaitosten ehdot lainan myöntämiselle vaihtelevat suuresti pankin mukaan. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Jotkut pankeista ja rahoituslaitoksista voivat vaatia jopa 26 vuoden ikää. Jos hakemuksella on rinnakkaishakija, myös rinnakkaishakijan tulee täyttää ikää koskevat ehdot. Eri pankkien ja rahoituslaitosten sivuilta voi selvittää, minkä ikärajan mikäkin luotonantaja on asettanut.

   Jotta laina voidaan myöntää, hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Sen lisäksi hakijalta tulee löytyä hänen omissa nimissään oleva puhelinliittymä sekä pankkitili, johon on liitetty myös verkkopankkitunnukset. Verkkopankkitunnuksia tarvitaan jo hakemuksen lähettämisessä, sillä ennen lähettämistä hakijan tulee tunnistautua verkkopankin kautta. Jos hakija ei täytä näitä ehtoja, ei lainaa voida myöntää.

   Hakijan ja rinnakkaishakijan luottotietojen tulee olla kunnossa. Luottotietojen menettäminen johtaa siihen, että lainaa ei koskaan voida myöntää. Luottotietomerkinnät säilyvät useamman vuoden, vaikka velat olisi jo maksettu pois. Niin kauan kuin merkinnät näkyvät luottotiedoissa, ei lainoja voida myöntää. Hakemus ei lähde edes käsittelyyn, vaan hakija saa automaattisen vastauksen, jossa kerrotaan, ettei lainaa voida myöntää. Luottotiedoistaan kannattaa siis pitää huolta, sillä ne vaikuttavat moneen asiaan.

    

   SSL-suojattu palvelu