Lainaa heti tilille
kilpailuta useita pankkeja vain 1 hakemuksella

Yhdistä kaikki luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa heti tilille
   kilpailuta useita pankkeja vain 1 hakemuksella

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunasta.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Pankkilaina

   Monille ihmisille ensimmäinen ajatus lainoista puhuttaessa on pankkilaina ja sen monimutkainen hakuprosessi. Nykyään pankkilainan hakeminen on kuitenkin tehty erittäin helpoksi, ja lainatyypistä riippuen koko hakuprosessin voi hoitaa netissä. Myöskään lainaa hakiessa ei välttämättä tarvitse olla ennestään pankin asiakas, mutta jo olemassa olevasta asiakkuudesta on hyötyä lainaa haettaessa. Oman pankin lainatarjous ei kuitenkaan ole välttämättä se edullisin vaihtoehto, joten pankkilainatkin kannattaa kilpailuttaa.

   Oman pankin pankkilaina

   Omasta pankista pankkilainaa haettaessa asiakkuudesta on usein hyötyä. Pankkilaina myönnetään helpommin sellaiselle hakijalle, josta pankilla on jo selkeää tietoa ja päivittäinen pankkiasiointi hoidettu pankin kautta. Tiedoilla on olennaisesti merkitystä, kun pankki arvioi hakijan hakemaa lainasummaa ja lainan takaisinmaksukykyä. Tiedot myös olennaisesti vaikuttavat annettavaan lainatarjoukseen ja lainasopimuksen ehtoihin.

   Pankkilaina laskuri antaa selkeän kuvan lainasta

   Kun pankkilainaa lähtee hakemaan, on tärkeää ymmärtää, miten pankkilaina toimii. Pankkilainalaskurilla saa selkeän kuvan lainan nimelliskorosta, tilinhoitopalkkioista ja lainan avausmaksuista. Sillä voi myös arvioida suuntaa antavasti, miten lyhennykset muodostuvat. Laskuria voi käyttää jo lainan käyttötarkoitusta suunnitellessa, ja sitä etenkin kannattaa käyttää, kun suunnittelee asunnon tai talon ostoa, jolloin myös näin isoa hankintaa suunnitellessa voi hahmotella käytettävissä olevaa budjettia.

   Mikä on pankkilaina?

   Pankkilaina on pankin myöntämä laina hakijalle, jonka korko on usein sidottu EURIBOR-korkoon ja sen päälle lasketaan pankin oma marginaali. Lainattava summa voi olla mitä tahansa 1000 eurosta ylöspäin, mutta pankki arvioi jokaisen hakijan kohdalla erikseen millainen laina voidaan myöntää ja vaaditaanko lainan myöntämiseksi takaajia tai vakuuksia. Myös lainan käyttötarkoitus voi vaikuttaa lainan myöntämiseen.

   Käyttötarkoitus voi vaikuttaa lainan ehtoihin

   Pankeilla on tapana kysyä lainan käyttötarkoitusta jo lainaa haettaessa ja tällä voi olla olennaisesti merkitystä lainan myöntämiseksi. Eri käyttötarkoituksia varten pankeilla voi olla erilaisia lainatuotteita ja niiden myöntämisessä erilaisia arviointikriteereitä.

   Lainan käyttö onkin sidottu ilmoitettuun käyttötarkoitukseen, eikä sitä yleensä voi myöntämisen jälkeen muuttaa, joten jos laina on haettu remonttia varten, niin se on myös käytettävä remonttiin.

   Eri pankeilla on erilaiset ehdot lainatuotteissaan

   Eri pankkien lainatuotteiden ehdoissa on myös merkittävästi eroja. Jo pelkästään korko voi eri pankkien välillä vaihdella paljon, takaisinmaksujen ehdoista puhumattakaan. Aina oman pankin lainaehdot eivät välttämättä ole ne edullisimmat lainan hakijalle.

   Lyhennys- tai maksuvapaat kuukaudet voivat olla mahdollisia, mutta ne aiheuttavat merkittäviä lisäkustannuksia lainaan, ja se kannattaa huomioida ennen kuin näitä ottaa käyttöön.

   Pankkilainat voi kilpailuttaa helposti

   Pankkilainoja voi vertailla itsenäisesti netissä eri pankkien lainalaskureilla, mutta ne voi myös kilpailuttaa helposti erilaisten kilpailutuspalveluiden kautta yhdellä lomakkeella. Tämän jälkeen pankkien lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiin, josta tarjolla olevia lainatuotteita ja niiden ehtoja on helppo vertailla keskenään.

   Hakija voi valita itselleen parhaimman tarjouksen ja hyväksyä sen pankin antamien ohjeiden mukaisesti. Usein hyväksyminenkin voi onnistua täysin netin kautta.

   Yleiset vaatimukset lainan saamiselle

   Kulutusluotto puolestaan on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysytyt kysymykset

   Pitääkö minun olla pankin asiakas saadakseni lainan?
   Hakijan ei tarvitse välttämättä olla ennestään pankin asiakas saadakseen pankista lainaa, mutta jo olemassa olevasta asiakkuudesta voi olla merkittävää etua lainan ehdoissa ja myöntämisperusteissa. Lainaa myönnettäessä hakijalle syntyy asiakkuus lainan myöntäneeseen pankkiin, ja hakija voi halutessaan siirtää myös vanhat lainansa ja päivittäisen pankkiasioinnin uuteen lainaa myöntäneeseen pankkiin. Tällainen keskittäminen voi tuoda hyvin edulliset ehdot uudelle lainalle.
   Kuka voi saada pankkilainan?
   Pankkilainaa voidaan myöntää täysi-ikäiselle henkilölle, jolla on säännölliset tulot (yleensä vaaditaan vakituisesta työstä saatavat palkkatulot) ja puhtaat luottotiedot. Poikkeuksena tähän sääntöön on myös alaikäiselle myönnettävä opintolaina, joka vaatii Kelan takauksen lisäksi myös vanhempien takauksen. Myös erilaisia vakuuksia tai takauksia voidaan tarvita pankkien eri lainatuotteiden myöntämiseksi, joten nämä kannattaa huomioida jo valmiiksi, kun lainaa suunnittelee hakevansa.
   Vaaditaanko pankkilainoissa aina vakuuksia?
   Nykyään pankeillakin on tarjolla vakuudettomia lainatuotteita eri käyttötarkoituksiin, mutta isommissa lainoissa vaaditaan lähes poikkeuksetta takaaja tai vakuus lainan myöntämiseksi. Vakuudettomissa lainatuotteissa rinnakkaishakijan kanssa lainaa haettaessa voi saada isomman lainatarjouksen, mutta aina sekään ei riitä vaan isoille lainoille voidaan vaatia takaajia tai vakuutta. Asunnon ostossa vakuudeksi voi joskus riittää itse ostettava asunto, mutta sen lisäksi lainalle voidaan vaatia vielä takaajia.
   Voiko opiskelija saada lainaa?
   Voi, ja opiskelijoille myönnetään opintolainaa, jonka takaajana toimii valtio. Opintolainan haku tapahtuu lähes poikkeuksetta netissä oman pankin sivuilla, ja sitä ei yleensä voi kilpailuttaa kilpailutuspalvelun kautta. Alaikäisellekin voidaan myöntää opintolainaa, mutta valtion takauksen lisäksi vaaditaan myös vanhempien takaus ja henkilökohtainen käynti konttorissa. Opiskelijalla ei tarvitse ennestään olla asiakkuutta pankkiin, vaan se solmitaan samassa yhteydessä, kun lainaa haetaan.
   Mikä on pankkilaina?
   Pankkilaina on jonkin suomalaisen pankin myöntämä laina lainan hakijalle ja yleensä pankkilainan yhteydessä kysytään myös lainan käyttötarkoitusta. Lainaa voi hakea omalta pankilta suoraan ja usein myös nettipankin kautta nopeasti, mutta sen voi myös kilpailuttaa lainoja kilpailuttavan palvelun kautta. Lainaa voidaan myöntää koko haettu summa tai osa siitä ja pankin lainaehdot määritellään henkilökohtaisesti hakijalle. Vain kilpailuttamalla voi löytää itselleen edullisimman lainan.
   Miten kilpailutan pankkilainan?
   Pankkilainan kilpailutus onnistuu helposti erilaisten lainojen kilpailutuspalveluiden kautta, ja suurimmat pankit ja rahoituspalvelut ovat mukana esimerkiksi Creditumin lainojen kilpailutuspalvelussa. Täyttämällä yhden yksinkertaisen lomakkeen huolellisesti saat useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta selkeät lainatarjoukset ilman piilokuluja suoraan omaan sähköpostiisi. Voit vertailla niitä rauhassa ja valita niistä itsellesi parhaiten sopivan ja hyväksyä tarjouksen pankin tai rahoituslaitoksen ohjeiden mukaisesti.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat