Hae vaivattomasti ajoneuvorahoitusta

Hae kauttamme ajoneuvorahoitusta, maksutta ja ilman sitoumuksia. Autamme sinua löytämään sen sinulle parhaiten sopivan rahoituksen!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hae vaivattomasti ajoneuvorahoitusta

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet ajoneuvorahoitusta Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Ajoneuvorahoitusta koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile ajoneuvorahoituksen vaihtoehtoja

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta ajoneuvorahoituksen vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Ajoneuvorahoitus

   Ajoneuvon hankkiminen tulee ajankohtaiseksi yleensä jossain vaiheessa elämän aikana. Saatat löytää itsesi tilanteesta, jossa liikkuminen paikasta toiseen vaatii autoa, mutta rahatilanne ei salli suoraa ostamista. Tällaisissa tilanteissa ajoneuvorahoitus edesauttaa toteuttamaan halutun hankinnan. Auton hankinnalla voi olla elämänlaatuun vaikuttavia positiivisia vaikutuksia, jolloin rahoituksen hakeminen on perusteltua. Tässä artikkelissa tutustutaan siihen, minkälaisia autorahoituksia on olemassa ja mistä löytää halvin autorahoitus.

   Auto on kallis hankinta, ja sen rahoittamiseen tarvitaan usein lainaa. Oikean autolainan löytäminen voi olla hankalaa, sillä lainantarjoajia on erilaisia. Mutta ei hätää – löydät tästä artikkelista tiedot autolainan hankkimiseen sekä hintavertailun yleisimmistä autolainoista. Autolainan avulla osto käy nopeasti. Voit ottaa lainaa joko koko kauppasummalle tai vain osalle. Ajoneuvorahoitus on saatavissa sekä vakuudella että ilman vakuutta, ja voit ostaa lainalla uuden tai käytetyn auton.

   Ajoneuvorahoitus – Creditumin kautta helposti saatava tuki omaan talouteen

   Ajoneuvorahoitus on tyypillisesti suomalaisten kotitalouksien yleisin kulutukseen otettu laina. Auto on usein omistusasunnon jälkeen suurin yksittäinen hankinta, jonka ihminen elämänsä aikana tekee. Autolainavertailu on erittäin tärkeä osa auton hankintaprosessia, sillä ainoastaan harvalla meistä on varaa hankkia autoa ilman autolainaa. Kun ajoneuvorahoitus on edullinen, auton kokonaishinta on halvempi. Mikäli autolaina jätetään vertailematta, tulee autosta maksaneeksi korkean kokonaiskustannuksen.

   Rahoitusta on mahdollista hakea muutamassa eri muodossa. Tyypillisesti on neljä eri muotoa, joilla ajoneuvorahoitus on haettavissa. Niitä ovat vakuudellinen rahoitus, jossa lainan takuuna on jotain omaa vakuutta. Vakuudeton autolaina taas myönnetään säännöllisten kuukausitulojen perusteella, jolloin erillistä vakuutta ei tarvita. Jotkut autoliikkeet myöntävät mahdollisuuden osamaksuun ja myös jotkut yksityiset myyjät suostuvat tekemään osamaksusopimuksen. Leasing-sopimus on ehkä uusin vaihtoehto, jota rahoitusmarkkinoilla tarjotaan. Perehdytään siihen myöhemmin hieman lisää.

   Ajoneuvorahoitus – hyödyt ja haitat

   Ajoneuvorahoituksella on luonnollisesti omia hyötyjä ja haittoja kuten kaikilla muillakin luotoilla, joita voimme hakea. Erilaisiin vaihtoehtoihin on siksi syytä tutustua huolella ennen kuin solmii lainasopimuksen auton hankintaa varten. Lainavertailussa löytyy helposti erilaisiin sopimustyyppeihin liittyviä etuja ja haittapuolia, joten huolellisella paneutumisella löytyy juuri sinulle sopiva ajoneuvorahoitus. Vertailun tekeminen on helppoa ja nopeaa, joten sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

   Ajoneuvorahoituksen hyödyt

   Perinteiseen lainaan verrattuna rahoitusyhtiöiden tarjoama ajoneuvorahoitus on monella tapaa hyödyllinen. Rahoitusta tarjoavat rahoitusyhtiöt ja niiden välinen kilpailu on tehnyt rahoituksesta kohtuuhintaista. Yhteistyösopimukset autoliikkeiden ja rahoitusyhtiöiden välillä tekevät autorahoituksesta houkuttelevan vaihtoehdon perinteiseen autolainaan nähden. Hyvinä puolina on rahoitusyhtiöiden suoraviivainen ja tehokas toimintatapa. Lainapäätöstä ei tarvitse odotella ja autoliike hoitaa monesti rahoituksen hakemisen puolestasi. Rahoitus järjestyy nopeasti kiinteät tulot omaavalle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

   Ajoneuvorahoituksen haitat

   Rahoitusyhtiöillä on pankkeja korkeammat kulut lainan hoidossa. Pankit tarjoavat koron autolainalle ilman muita kuluja, mutta rahoitusyhtiöt perivät kuukausittaisia lainanhoitokuluja. Asiakkaan tulee katsoa kokonaiskorkoa, joka rahoitusyhtiöiden on lain velvoittamana ilmoitettava. Tämä kokonaiskorko sisältää lainan kustannukset koko laina-ajalta. Kilpailun koveneminen ja uusi lainsäädäntö on tuonut rahoittajien kokonaiskorkoja alas ja ajoneuvorahoitus voi todellisuudessa olla edullisempi kuin pankin tarjoama autolaina.

   Miksi valita ajoneuvorahoitus ennemmin kuin tavallinen pankkilaina?

   Tavalliseen pankkilainaan nähden ajoneuvorahoitus on usein nopea ja tehokas tapa rahoittaa uuden auton hankinta. Monesti rahoitusyhtiöt eivät vaadi takaajia tai vakuuksia, jos sinulla on säännölliset kuukausitulot eikä luottotiedoistasi löydy merkintöjä. Autorahoitus järjestyy nopeasti. Silti se kannattaa aina kilpailuttaa, jotta löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon rahoituksen järjestämiseksi. Harvoin ensimmäinen tarjous on edullisin, joten aina kannattaa tutkia vaihtoehdot tarkkaan.

   Ajoneuvorahoitus

   Vakuudellisessa ajoneuvorahoituksessa myönnät hakemallesi rahoitukselle vakuuden. Vakuudeksi kelpaavat muun muassa omistusasunto tai mökki, rahatalletus tai metsätila. Vakuudellisen autorahoituksen hyötyjä on matalat korkokulut. Vakuuden myöntäminen laskee riskiä tarjoajan kannalta. Riskitason laskiessa korko sivukuluineen pienenee. Vakuudellisen autorahoituksen kääntöpuolena rahoituksen myöntäminen kestää pitkään. Rahoituksen myöntäjä arvioi vakuuden arvon ja hyväksyy tai hylkää sen ennen kuin kuluttaja vastaanottaa rahoituksen. Tämä pitkittää rahoituksen hakemisen ja vastaanottamisen prosessia

   Ajoneuvorahoitus

   Vakuudettoman autorahoituksen vastaanottamista varten ei tarvitse asettaa vakuutta. Vakuudettoman autorahoituksen etu on, että sen hakeminen ja vastaanottaminen on suoraviivaisempaa kuin vakuudellisen autorahoituksen hakeminen. Sinun on mahdollista vastaanottaa autorahoitus muutamien tuntien päästä sen hakemisesta. Kääntöpuolena vakuudeton autorahoitus on korkokuluiltaan kalliimpi kuin vakuudellinen rahoitus, sillä se on tarjoajalle paljon riskialttiimpi. Sinun tulisi pohtia omaa tilannettasi ja miettiä kumpi autorahoituksen muodoista sopii paremmin tarpeisiisi.

   Auton leasing tarkoittaa sopimusta, jossa kuluttaja vuokraa autoa kuukausittaisin kustannuksin. Leasing-sopimus eroaa osamaksusta siten, että leasingissa asiakas ei sitoudu ostamaan autoa. Leasing-sopimuksissa autoa vuokraavalla on sopimuksellinen mahdollisuus lunastaa auto myöhemmin itselleen hieman suurempaa kertaalleen maksettavaa vuokraerää vastaan. Auton vuokrasopimuksissa saattaa olla ehtoja aikanaan palautettavan auton kunnosta tai esimerkiksi sillä ajetuista kilometreistä. Asiakkaan tulisi olla hyvin tietoinen kaikista sopimusehdoista leasing-sopimusta tehdessään.

   Ajoneuvorahoituksen tärkeimmät huomioitavat asiat

   Hae ajoneuvon rahoitusta nykyaikaisesti suoraan netistä tietokoneella tai mobiililaitteella verkkohakemuksella. Erilaiset lainavertailusivustot ovat täysin ilmaisia, joten hakemuksen tekeminen on kokonaan maksutonta. Hakemuksen tekeminen ei lisäksi sido ottamaan vastaan sinulle tarjottua autorahoitusta. Saat kuitenkin lainalupauksen valmiiksi ja voit halutessasi aloittaa autokaupat. Ajoneuvorahoitus maksetaan muutamassa päivässä suoraan pankkitilillesi ja saat ostettua ajoneuvon omiin nimiisi niin yksityiseltä kuin autoliikkeestä tai ulkomailta ajoneuvoa hankkiessasi.

   Ajoneuvorahoituksen saamiselle on luonnollisesti tiettyjä ehtoja kuten on kaikilla muillakin luotoilla. Yleensä vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää, joten usein pelkkä täysi-ikäisyys ei riitä. Sinulla tulee olla säännölliset kuukausitulot, jotta voit saada rahoituksen. Sillä ei kuitenkaan ole väliä, mistä tulosi koostuvat, joten ne voivat olla esimerkiksi palkkaa tai eläkettä. Luottotiedoissasi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, sillä tämä estää aina luoton saamisen.

   Yleiset vaatimukset autorahoituksen hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea autorahoitusta tai esimerkiksi yhdistelmälainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Voiko koko rahoituksen maksaa kerralla?
   Voit maksaa autorahoituksesi yleensä pois milloin tahansa sopimuskauden aikana. Pääset tarkistamaan loppuvelan määrän rahoituslaitoksen verkkosivuilta. Loppuvelan tarkistaminen ei tietenkään edellytä maksamista, joten voit halutessasi tarkistaa loppuvelan määrän. Jäljellä olevaan pääomaan lisätään sopimuksen mukaiset avoinna olevat käsittely- ja viivästyskulut, korko seuraavaan eräpäivään asti sekä katkaisumaksu. Loppuvelan määrä sisältää kaikki nämä kulut. Loppuvelka on voimassa eräpäivään asti.
   Miten toimia hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen?
   Saatuasi hyväksytyn päätöksen ajoneuvorahoituksesta, tutustu vielä rauhassa rahoitustarjoukseen ja mahdollisesti sen liitteenä oleviin kaupanteko-ohjeisiin. Tämän jälkeen voit aloittaa kaupanteon haluamastasi ajoneuvosta. Muista tarkistaa vielä, että rahoitus maksetaan tilillesi sovittuna päivänä, jotta rahat ovat käytettävissäsi kaupantekohetkellä. Kauppaa tehdessäsi tutustu huolellisesti ajoneuvoon, jota olet hankkimassa, jottei rahasi kuluisi hukkaan. Tee tarkasti sopimukset ajoneuvon myyjän kanssa.
   Mikä ajoneuvorahoituksen korko on?
   Ajoneuvorahoituksen korko on suurin yksittäinen rahoituksen hinnan edullisuutta tai kalleutta määräävä tekijä. Autolainan korko kannattaa siis aina vertailla tarkasti vertailusivustoja hyödyntäen! Autorahoituksessa korkoon vaikuttavaksi lainanvakuudeksi riittää usein rahoitettava auto sekä mahdollinen käsiraha, eikä lainaa varten yleensä tarvita erillisiä lisävakuuksia tai henkilötakaajia. Tämä riippuu kuitenkin rahoituksesta, joten lue paperit huolellisesti ennen sopimusten tekemistä.
   Saako ajoneuvorahoituksen heti?
   Ajoneuvorahoituksen päätöksen nopeus ja hakemuksen helppous on luonnollisesti sinulle tärkeää, sillä kukapa ei unelma-auton löytyessä haluaisi vain pikaisesti kurvata autokaupan pihasta ilman, että tarvitsee hoitaa pitkällistä ja ikävää paperisotaa. Sinun on usein mahdollista saada autorahoitus heti, kun autorahoituksen hakee oikeasta paikasta. Parhaimmillaan rahoituksen voi saada tilille muutamissa tunneissa, mutta pisimmilläänkin puhutaan vain päivistä.
   Kuinka suuri ajoneuvorahoitus on hyvä?
   Ajoneuvorahoituksen suuruuteen vaikuttaa tietenkin monta eri tekijää. Maksamalla suuremman käsirahan voit pienentää rahoitettavaa osuutta huomattavasti. Tämä on luonnollisesti järkevää, sillä se on tehokkain tapa vähentää autorahoituksen muita kuluja. Useissa tapauksissa sopivana käsirahana toimii vaihtoauto. Kuukausierän suuruuteen voi vaikuttaa myös monella muulla tavalla. Mitä suurempi autorahoitus on, sitä suurempi on sen kuukausierä. Toisaalta taas mitä pidempi autorahoitus on, sitä pienempi kuukausierä on.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat