Lainaa heti tilille
3 minuutin hakemuksella

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa heti tilille
   3 minuutin hakemuksella

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa heti tilille Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunasta.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Lainaa heti tilille

   Kun tarvitset pikaisia ja varmoja ratkaisuja tilanteeseesi turvallisesti, pääset alkuun vaivattomasti lähettämällä ilmaisen hakemuksen Creditumilla.

   Voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi ja parhaimmillaan säästöäkin voi tulla tuhansia euroja. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua vielä mihinkään, joten voit vaikka vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Kannattaa vertailla useilta lainanmyöntäjiltä saatuja tarjouksia ja valita niistä itselleen paras.

   Lainaa heti tilille

   Kuluttajalle yksi parhaista maksuttomista työkaluista lainojen vertailuun, on netistä löytyvät lainavertailupalvelut. Niitä apuna käyttäen voi löytää edullisimmat lainat ja saada lainaa heti tilille. Pankit ja rahalaitokset janoavat uusia asiakkaita ja kilpailuttamalla lainansa kuluttaja laittaa heidät kilpailemaan ja tarjoamaan parastaan.

   Lainanhakijan kannalta tällainen kilpailutilanne johtaa yleensä edullisempiin lainan kuluihin. Lainavertailu ei sido kuluttajaa vielä mihinkään. Moni käyttääkin sitä jo harkintavaiheessa ja vaihtoehtoja mietittäessä.

   Lainaa heti tilille ilman luottotietoja

   Hyvästä talouden ylläpidosta huolimatta raha-asiat voivat joskus yllättää ja luottotiedot menettää.

   Suunnitelmia, investointeja tai tilapäistä kassavajetta mahtuu jokaisen elämän varrelle. Mielessä voi olla myös monia sellaisia suunnitelmia, jotka vaativat rahoitusta.

   Uusi elämänvaihe voi esimerkiksi tuottaa uusia ja yllättäviäkin kulueriä. Nykyään puhutaan paljon siitäkin, että useita erillisiä lainoja yhdistämällä yhdeksi helpommin hoidettavaksi, voi mielenrauhansa lisäksi säästää merkittäviä summia.

   Jokaisen lainaa hakevan on kuitenkin tärkeä ymmärtää, että lainojen antaminen on pankeille liiketoimintaa. Pankit ja muut lainoja myöntävät valtuutetut toimijat haluavat lainata rahaa luotettaville henkilöille, jotka maksavat lainansa ajallaan takaisin. Creditumin kautta lainahakemusta ei kannatta laittaa

   Yleisimmät syyt vakuudettoman lainan hakemiselle

   Lainaa heti tilille eri tarpeisiin

   Creditumin kautta jokainen voi hakea lainaa heti lukusiin eri tarpeisiinsa. Jos hakija läpäisee lainanmyöntäjien lainakriteerit on laina nostettavissa omalle tilille vielä saman päivän aikana. Kulutusluottoja haetaan Suomessa eniten seuraavissa tilanteissa:

   Remontin rahoittaminen

   Monille tulee elämän aikana tilanne, jossa ajankohtaista on remontin rahoittaminen. Ehkä juuri ostettu asunto tarvitsee ehostusta ennen sisään muuttoa.

   Remonttia voi rahoittaa usein eri tavoin, joista jokaisella on hyvät ja huonot puolensa. Vaihtoehtojen viidakosta täytyisi löytää se omaan tilanteeseen sopivin. Tyypillisiä varteenotettavia vaihtoehtoja ovat käteinen, asuntolaina, remonttiyrityksen tarjoama rahoitus sekä vakuudelliset ja nykyisin hyvät ehdot tarjoavat vakuudettomat kulutusluotot.

   Auton rahoittaminen

   Kun ostaa autoa lainarahalla, yleensä auto toimii luoton vakuutena. Useimmat autoliikkeet tarjoavat auton rahoittamiseksi lainaa, johon auto sopii vakuudeksi. Tyypillistä on hakea lainaa vain auton käsirahaa varten. Ennen päätöstä on viisasta vertailla rahoitustarjouksia, sillä vaihtoehtoina ovat sekä vakuudelliset, että vakuudettomat lainat.

   Etenkin kalliimmat autot on tyypillistä rahoittaa lainarahalla. Käytettyjen autojen kaupoilla autorahoitus ei ole aina mahdollista. Tällaisessa tilanteessa kulutusluotto, jossa on matala korkotaso, voi olla toimivin vaihtoehto.

   Lainojen yhdistäminen

   Yhdistelylainan ideana on maksaa pois kaikki muut olemassa olevat velat. Taloudenpidon yksinkertaistamisella helpotetaan monen velallisen ymmärrystä omasta tilanteesta, kun on vain yksi hoidettava maksuerä, johon keskittyä. Lainojen yhdistämisellä on monenlaisia hyötyjä. Isomman lainan saa usein pienemmällä korolla ja kalliit kulutusluotot karsimalla lainanhoitokulut voivat pienentyä merkittävästi.

   Näin toimimalla lainan maksuerät kuukausittain jäävät pienemmiksi kuin mitä usean erillisen lainan yhteenlasketut kulut. Kun hoidettavana on vain yksi laina, on vain yhdet kulut.

   Yleiset vaatimukset lainan saamiselle

   Kulutusluotto on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea kulutusluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysytyt kysymykset

   Mitä yhdistelylainalla tehdään?
   Lainojen yhdistäminen tuo todellakin monille säästöjä ja kaventaa lainakulut pienemmiksi. Yhdistelylainat ovat tänäpäivänä usein vakuudettomia luottoja. Lainojen yhdistämisestä syntyviä säästöjä perustellaan sillä, ettei velallisen tarvitse maksa enää lainakuluja erikseen pienemmistä lainoistaan, jotka ovat usein kalliita. On tavallista, että yhdistelylainan kuukausittaiset maksuerät mitoitetaan sopiviksi velallisen maksukykyyn. Tällä tavalla toimien lainan maksuerät ovat pienemmät kuin erillisten lainojen yhteenlasketut maksuerät.
   Onko lainan kilpailuttaminen fiksua?
   Lainan kilpailuttaminen on tärkeää. Sen tekeminen netissä voi kuitenkin arveluttaa, koska sitä varten täytyy täyttää henkilötietoja. Nämä asiat ymmärrettävästi herättävät kysymyksiä, että onko kaikki kysytty tieto oleellista juuri tätä asiaa varten. Tietoturva-asioiden tarkistaminen tulisikin olla itsestäänselvää. Lainojen kilpailuttajat ja tarjoajat ovat kiinnittäneet tietoturva-asioihin erityistä huomiota. Palvelut käyttävät pankkitason SSL-suojausta, jotta kenenkään tiedot eivät päätyisi väärille tahoille. Mikäli sivustolla on SSL-suojaus ja osoitepalkissa on vihreä lukko, tietojen luovuttaminen on turvallista.
   Mitä tietoja kilpailutus hakemukseen täytetään?
   Luotettavat tahot kysyvät lainahakemuksessaan vain luotonannon kannalta pakollisia kysymyksiä. Yhteistyötä tehdään vain hyviä toimintatapoja noudattavien rekisteröityjen rahoituslaitosten ja pankkien kanssa. Hakemuslomakkeen täyttäminen on vikkelästi tehty vain muutamassa minuutissa. Hakemuksessa pyydetään ilmoittamaan perustiedot ja kartoitetaan tulotaso. Hakemus välitetään esihyväksyttäväksi lukuisille rahoituslaitoksille ja pankeille. Tarkoituksena on saada hyviä tarjouksia ja juuri parhaat ehdot jokaiselle lainanhakijalle.
   Minkä kokoista lainaa kannattaa hakea?
   Lainahakemuksia täyttäessä kannattaa olla rehellinen. Oma tulotaso ja maksukyky täytyy pitää totuudenmukaisena, jotta yhteistyö kilpailuttajien ja tarjoajien kanssa kantaa hedelmää. Jos maksukyky tai kuukausierät arveluttavatkin, voi silti täyttää ilmaisen hakemuksen. Se ei edellytä mitään sitoutumista. Omaa talouttaan on paljon helpompi suunnitella, kun saa konkreettisen tiedon tarjolla olevista lainavaihtoehdoista korkoineen ja maksuerineen. Prosessi sujuu ripeästi, sillä lainapäätöksen saa nopeasti.