Veronpalautukset ennakkoon heti tilille

Hae veronpalautuksia vastaava summa lainana heti!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Veronpalautukset ennakkoon heti tilille

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet veronpalautuksen ennakkoon Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Veronpalautus ennakkoon

   Moni meistä odottaa veropalautuksia suurella innolla ja suurilla suunnitelmilla varustettuna. Vuoden suurin veronpalautus päivä oli syyskuun alussa, mutta voi olla, että juuri sinun veronpalautukset saapuvat vasta myöhemmin. Verohallinto ei kuitenkaan enää maksa veronpalautuksia ennakkoon, mutta erilaiset lainayritykset myöntävät ns. veronpalautuksia ennakkoon. Veronpalautus ennakkoon vuonna 2022 tarkoittaa sitä, että haet lainaa veronpalautusta vastaavan summan eri lainantarjoajilta ja lainantarjoajat maksavat sinulle, kun ovat hyväksyneet hakemuksesi. Voit tehdä lainahakemuksen, mutta sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään lainatarjousta, jos ne eivät miellytä sinua. Lainatarjouksissa huomio kannattaa kiinnittää korkokuluihin, sillä laina ei ole täysin koroton, mutta sen voi silti saada hyvinkin edullisesti.

   Veronpalautus ennakkoon 2022 – toimi näin

   Verohallinto maksaa veronpalautukset aina tiettyinä päivinä heinä – joulukuun välillä. Verohallinnon kautta ei ole enää mahdollista saada palautusta muina aikoina kuin ennakkoon ilmoitettuina päivinä. Jos sinulla on jokin suuri tarve saada palautus ennen kuin viralliset veronpalautukset tulevat, on sinulla mahdollisuus tehdä lainatarjous ja kilpailuttaa se. Laina ei tosin ole koroton ja pieniä kulujakin siinä on aina, mutta kilpailuttamalla voit hyvinkin saada edullisen lainan. Veronpalautus ennakkoon 2022 on mahdollista tietyillä ehdoilla.

   Näin veronpalautus ennakkoon tilille

   Veronpalautuksista on tullut ihmisille hyvin odotettu päivä ja näin ollen eri rahalaitokset ovatkin luoneet helposti haettavan lainan, joka vastaa veronpalautusta. Veronpalautus ennakkoon 2022 onnistuu siis edelleenkin, vaikkakaan ei Verohallinnon kautta, mutta eri rahalaitosten kautta. Jos sinulla on siis jokin suuri tarve saada veronpalautus ennakkoon, niin tee lainahakemus, kilpailuta eri tarjoukset ja valitse paras tarjous. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, sinun ei ole tietenkään pakko valita mitään tarjousta. Kun veronpalautuspäivä koittaa, maksa laina pois.

   Veronpalautus ennakkoon 2022 – maksupäivät

   Verohallinto maksaa veronpalautukset tiettyinä päivinä heinä – joulukuun välillä. Maksupäivät ovat yleensä kuun kolmas tai neljäs päivä. Tarkemmat päivät voi tarkistaa Verohallinnon sivuilta. Jos haet lainaa rahalaitoksilta, niin Verohallinnon palautuspäivät on hyvä laittaa kalenteriin muistiin, sillä sinä päivänä maksat lainasi pois rahalaitokselle. Sinun kannattaa muistaa, että olet ikään kuin saanut etukäteen veronpalautuksen (rahalaitokselta) ja laina tulee maksaa pois Verohallinnon maksupäivänä. On tietenkin mahdollista, että sovit jonkin muun päivän rahalaitoksen kanssa, mutta laina kannattaa maksaa pois mitä pikimmiten.

   Verotuksen päättymispäivä ja maksupäivät alla:

   Veronpalautus ennakkoon 2022 – milloin tilinumero tulee ilmoittaa verottajalle?

   Kun olet päättänyt hakea lainaa rahalaitokselta ja hyväksynyt sopivan tarjouksen, täytät lainahakemukseen oman tilinumerosi. On myös hyvä tarkistaa, että Verohallinnolla on sinun tilinumerosi. Yleensä tilinumero näkyy jopa jo veroehdotuksessa ja veropäätöksessä, mutta jos sitä ei silloin vielä siinä ole, se kannattaa ilmoittaa mahdollisimman pian Verohallinnolle. Voit ilmoittaa tilinumeron Verohallinnolle OmaVero -palvelun kautta. Tilinumero kannattaa ilmoittaa mahdollisimman pian, sillä käsittelyssä saattaa kestää muutamia päiviä. Jos tilinumeroa ei ole Verohallinnolla, Verohallinto maksaa palautuksen rahalähetyksenä noudettavaksi pankista.

   Veronpalautus ennakkoon 2022 – mistä saan selville, milloin veronpalautukset maksetaan?

   Verohallinto maksaa veronpalautukset aina tiettyinä päivinä heinä – joulukuun välillä. Päivät voivat vaihdella vuosittain ja tarkat päivät löytyvät Verohallinnon sivuilta. Vuonna 2022 veronpalautuksien maksupäivät ovat mainittu yllä.  Nämä päivät voivat myös muuttua omien tietojen muuttuessa tai täydentäessä niitä. Päivät kannattaa siis tarkistaa aina myös OmaVerosta. Päivät ovat muutoinkin hyvä laittaa muistiin, sillä silloin sinun on maksettava rahalaitokselta saatu laina pois. Näin lainan takaisinmaksu tulee hoidettua tehokkaasti, eikä siitä synny ylimääräisiä kuluja.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa  ja näin veronpalautukset ennakkoon Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Onko mahdollisuus saada veronpalautus ennakkoon vuonna 2021?
   Verohallinnolta ei ole mahdollista saada veronpalautusta ennakkoon vuonna 2021. Mutta jos sinulla on jokin suuri tarve saada ns. ylimääräistä rahaa, niin voit tehdä lainahakemuksen rahalaitokselle ja kilpailuttaa saadut lainatarjoukset. Tällöin lainaan tulee pieni korko, mutta tällä hetkellä lainojen korot ovat suhteellisen alhaalla. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään ja sinun ei ole pakko jatkaa lainan hakemisprosessia tarjousten saamisten jälkeen. Jos päätät kuitenkin hyväksyä sopivan lainan, muista aina merkitä Verohallinnon veronpalautuspäivä ylös, sillä sinä päivänä sinun on hyvä maksaa laina takaisin rahalaitokselle. Vaikka laina ei olekaan enää koroton, laina on hyvä maksaa pois ajoissa.
   Milloin tilinumero tulee ilmoittaa verottajalle?
   Verottajalle tilinumero on hyvä ilmoittaa mahdollisimman pian ja aina heti, kun se on mahdollista. Tilinumero saatetaan jo mainita Verohallinnon veropäätöksessä ja veroehdotuksessa, mutta aina näin ei välttämättä kuitenkaan ole. Onkin hyvä tarkistaa aina heti saadut Verohallinnon paperit myös tilinumeron osalta ja tarkistaa, että se on oikea tilinumero. Tilinumeron voi ilmoittaa OmaVero -palvelussa kaikista helpoimmiten. Jos olet vaihtanut tilinumeroa hiljattain, niin Verohallinnolla ei ole välttämättä sinun uutta tilinumeroa, ja varsinkin tällöin uusi tilinumero kannattaa ilmoittaa heti Verohallinnolle. Voit toki ilmoittaa tilinumeron myös käymällä verovirastossa tai soittamalla, mutta silloin sinun kannattaa varata aikaa enemmän.
   Mitä käy, jos Verohallinnolla ei ole tilinumeroani?
   Ei ole maailmanloppu, jos Verohallinnolla ei ole tilinumeroasi tiedossa. Tilinumero voidaan ilmoittaa lähes koska vain sähköisesti, mutta sen käsittelyyn kannattaa aina varata aikaa. Jos kuitenkin käy niin, ettei Verohallinnolla ole tiedossa tilinumeroasi veronpalautuspäivänä, niin ei hätää, saat veronpalautukset. Tällöin se tapahtuu vain rahalähetyksenä Osuuspankin kautta. Tämä ei ole nopea tapa, mutta veronpalautusrahasi eivät kuitenkaan katoa minnekään. Rahalähetys vaatii Osuuspankissa käymisen ja siihen on hyvä varata aikaa viikon tai pari. Rahat tulevat näkymään sinun tililläsi, mutta ei ihan samana päivänä. Yleensä ne näkyvät viikon tai parin kuluessa. Se on hyvä ottaa huomioon, kun maksat lainan pois rahalaitokselle.
   Onko rahalaitoksen laina koroton?
   Vuonna 2019 oli mahdollista hakea veronpalautuksen verran lainaa rahalaitoksilta ja laina oli tällöin kuluton ja koroton. Laina maksettiin hyvissä ajoin takaisin saamalla veronpalautuksella ennen korottoman laina-ajan umpeutumista. Vuonna 2019 lainoja koskeva laki tuli voimaan ja sen jälkeen edellä mainitun kaltainen tapa ei ole ollut mahdollista. Lisäksi uudet korkokatot ovat hankaloittaneet lainojen myöntämistä entisestään. Rahalaitoksen laina ei ole enää täysin koroton ja kuluton, mutta sinun kannattaa kilpailuttaa lainat, jolloin voit saada edullisesti veronpalautuksen verran lainaa. Tällöin on hyvä muistaa, että veronpalautusta ei oteta huomioon lainahakemuksessa. Lainaa ei kannata ottaa kuitenkaan ihan huvikseen vaan on hyvä, että sille on jokin tarve.
   Mitä tarkoittaa veronpalautuksen hakeminen ennakkoon?
   Veronpalautuksen hakeminen ennakkoon tarkoittaa, että veronpalautusta vastaava summa haetaan rahalaitokselta lainana. Verohallinto ei maksa veronpalautuksia ennakkoon missään tapauksessa. Käytännössä täytät lainahakemuksen veronpalautusta vastaavasta summasta rahalaitokselle ja kilpailutat sen. Sinun ei tarvitse hyväksyä yhtään lainatarjousta, jos mikään niistä ei tunnu sopivalta ja voit aina keskeyttää lainanhakuprosessin. Jos päätät hyväksyä jonkin lainatarjouksen, saat hieman korkoa ja/tai muita kuluja sisältävän lainan ja maksat pois sen viimeistään silloin, kun veronpalautukset tulevat Verohallinnolta. Lainahakemuksessa ei huomioida tulevaa veronpalautusta ja lainahakemukseen pätee muut ehdot ja säännöt kuten muulloinkin. Jos laina myönnetään, laina kannattaa maksaa pois sovittuna aikana veronpalautuksen palautuspäivän lähellä.
   Miksi kannattaa hakea veronpalautusta ennakkoon rahalaitokselta?
   Ihmisillä on ollut tapana mieltää veronpalautus kivana lisänä omaan talouteen ja tuleva raha on ollut bonusta, jonka on voinut sijoittaa tai sillä on voinut tehdä jonkin suuremman hankinnan. Ihmiset eivät ole aina malttaneet odottaa veronpalautuspäivään asti ja tällöin on alettu puhua veronpalautuksista ennakkoon. Veronpalautusta ennakkoon ei tietenkään ole pakko hakea, sillä se on laina siinä missä muutkin lainat. Mutta jos on jokin hankinta, tarve tai muu mielessä, niin silloin kannattaa ainakin hakea ja kilpailuttaa, jos saa hyvän tarjouksen. Lainan hakeminen ei maksa mitään ja lainaa ei ole pakko ottaa, jos ei haluakaan sitä nostaa.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat