Lähetä ilmainen lainahakemus

ja hae lainaa ilman liitteitä

Yhdistä lainat yhdeksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä
   ilmainen hakemus
   ja hae lainaa ilman liitteitä

   Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Lainaa ilman liitteitä – tätä se tarkoittaa

   Lainan hakeminen netin kautta on helppoa ja yksinkertaista. Pankkiin ei enää tänä päivänä tarvitse mennä paikan päälle hakemaan lainaa. Perinteisten pankkien oheen on syntynyt lukuisa määrä rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat erilaisia lainoja. Koskaan ei voi tietää, milloin äkillinen rahatarve yllättää. Mutta ei hätää, ratkaisu löytyy muutaman klikkauksen päästä. Löytääkseen juuri itselleen sopivan lainan netin suuresta tarjonnasta, kilpailutussivustot ovat suureksi avuksi. Niillä voit hakea lainaa ilman liitteitä. Alustavan lainapäätöksen saat muutamassa minuutissa. Kun olet löytänyt sinulle sopivan tarjouksen rahoituslaitos saattaa vielä pyytää liitteitä, mutta ei aina.

   Lainaa ilman liitteitä ja palkkatodistusta – onko se mahdollista?

   Palkkakuitti on kaikkein yleisin liite, jota lainahakemuksessa pyydetään. Se ei kuitenkaan aina ole edellytys lainan myöntämiselle. Oleellista ei aina ole mistä hakijan tulot muodostuvat. Tärkeintä on, että tuloja on riittävästi haettavaan lainasummaan nähden. On myös tärkeää, että hakijalle jää riittävästi rahaa elämiseen lainanlyhennysten jälkeen. Pieniä summia lainaa ilman liitteitä on mahdollista saada. Suurempien summien lainaaminen on rahoituslaitoksillekin riskialttiimpaa, joten niiden kohdalla luotonantaja haluaa vielä enemmän varmistua, että hakija pystyy maksamaan lainansa takaisin.

   Lainaa ilman liitteitä – mitä liitteitä yleensä pyydetään?

   Kun haetaan lainaa ilman liitteitä, myös opiskelijalla, työttömällä ja eläkeläisellä on mahdollisuus saada lainaa. Useimmiten kun liitteitä pyydetään, luotonantaja tekee sen saadakseen mahdollisimman todenmukaisen kuvan hakijan maksukyvystä. Näin rahoituslaitos pystyy minimoimaan omaa riskiään. Luotonantaja toimii myös näin vastuullisesti ja osaltaan ehkäisee kotitalouksien ylivelkaantumista. Ei ole myöskään hakijan edun mukaista, että hänelle myönnetään laina, jota hän ei pysty maksamaan. Liitteet vaikuttavat myös esimerkiksi korkoprosenttiin ja siihen kuinka suuren summan lainaa voi saada. Tavallisimpia liitteitä joita pyydetään ovat:

   Nykyään verotiedot vois saada myös suoraan tulorekisteristä.

   Millaista lainaa ilman liitteitä voi saada?

   Vaikka useimmat luotonantajat edellyttävät hakijoilta liitteiden lähettämistä, eivät kaikki sitä vaadi. Kun myönnetään lainaa ilman liitteitä, on kyseessä yleensä pieni lainasumma. Tällöin lainan korko on suhteessa lainan määrään melko suuri. Tällä osaltaan kompensoidaan rahoituslaitoksen ottamaa suurempaa riskiä liitteettömän lainan kohdalla. Jos taas laina on myönnetty luottotilimuotoisena, voi siltä nostaa varoja ilman, että joka kerta täytyy lähettää liitteitä. Jos sama luotonantaja on aikaisemmin myöntänyt hakijalle lainan, ei häneltä välttämättä vaadita liitteitä uudestaan. Liitteettömiä lainoja ovat usein seuraavat:

   Lainaa ilman liitteitä – kilpailuttamisen hyödyt

   Lainantarjoajia on netti pullollaan, joten sen juuri itselle sopivan löytäminen voi olla haastavaa. Tässä auttaa netistä löytyvät erilaiset kilpailutussivustot. Niillä hakijan täytyy täyttää vain yksi hakemus, ja sivusto pyytää sen pohjalta tarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken, eikä tässä vaiheessa tarvita mitään liitteitä. Prosessi on automatisoitu, ja hakija saa alustavan lainapäätöksen eri pankeilta. Tämä ei vielä sido hakijaa mihinkään. Hän voi rauhassa tutustua tarjouksiin ja valita joukosta vaikka sen, joka ei pyydä liiteitä.

   Lainaa ilman liitteitä – liitteet toimitetaan pyynnöstä

   Jos haet lainaa kilpailutussivuston kautta, et tarvitse haun alussa mitään liitteitä. Alustavat lainatarjoukset saat siis pelkästään hakemuksen perusteella. Kun olet valinnut sinulle sopivan lainan, sinun täytyy vielä viimeistellä hakemus. Tässä vaiheessa hakijan luottotiedot tarkistetaan. Se vie vain hetken. Luotonantaja voi vielä pyytää hakijalta liitteitä, kuten palkkakuittia. Ennen kuin laina voidaan siirtää hakijan tilille, tulee pyydettyjen liitteiden olla toimitettuina. Yleensä liitteiden toimittaminen käy helposti sähköisesti. Kun tarvittavat liitteet on toimitettu, siirretään rahat hakijan tilille pikaisesti.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysytyt kysymykset

   Kuka voi saada lainaa ilman liitteitä?
   Ehdoton vaatimus lainan myöntämiselle on vähintään 18 vuoden ikä. Joidenkin rahoituslaitosten ikärajat ovat jopa 20 vuoden yläpuolella. Hakijalla tulee olla myös vakituinen osoite Suomessa. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite vaaditaan, jotta luotonantaja pystyy olemaan yhteydessä hakijaan. Lainan myöntämisen edellytyksenä on hakijan riittävä maksukyky. Lainaa ei voida myöntää, jos hakijan kyky suoriutua lainan takaisinmaksusta näyttää epätodennäköiseltä. Hakijalla pitää olla riittävän suuret tulot verrattuna lainan kuukausierän suuruuteen. Mitä suurempi lainasumma on, sitä suurempi kuukausierä myös on. Pienituloisen onkin siis helpompi saada lainaa pienempi summa. Hakijan luottotietojen on myös oltava kunnossa, jotta laina voidaan myöntää.
   Miten lainahakemuksen liitteet voi lähettää?
   Jos rahoituslaitos pyytää sinulta liitteitä, kertoo se myös, miten ne voi toimittaa perille. Yleensä luotonantajilla on omat sähköiset palvelut, joiden kautta myös liitteiden lähettämien onnistuu. Joskus liitteitä voidaan pyytää toimittamaan myös sähköpostitse. Liitteet tulee yleensä toimittaa joko PDF, - JPG tai PNG muodossa. Toki yleensä myös on mahdollista toimittaa tarvittavat liitteet perinteisen postin kautta. Tällöin tosin liitteiden perille pääseminen vie huomattavasti pidemmän aikaa. Näin myös lopullisen lainapäätöksen saaminen viivästyy ja rahojen saapumista tilille joutuu odottamaan kauemmin. Kaikki tarvittavat liitteet ovat yleensä helposti löydettävissä sähköisessä muodossa, joten kannattaa myös lähettää ne sähköisesti.
   Miksi liitteitä yleensä pyydetään?
   Luotonantajat pyytävät hakijoilta liitteitä saadakseen mahdollisimman todenmukaisen kuvan hakijan taloudellisesta tilanteesta. Hakemusta täyttäessä on helppo vähän värittää todellisuutta ja jopa suoraan valehdella. Ja jotkut ihmiset käyttävät tätä hyväkseen. Rahoituslaitos ottaa aina riskin myöntäessään lainan. Luotonantaja tietysti haluaa rahansa takaisin, joten se haluaa varmistua hakijan kyvystä maksaa lainasumma takaisin. Liitteiden avulla rahoituslaitos voi varmistua siitä, että hakijalla todella on riittävät tulot lainan hoitamiseen. Luotonantajan tulee myös toimia vastuullisesti, eikä myöntää lainaa hakijalle, joka voisi joutua lainan takia taloudelliseen ahdinkoon. Jokaisella on toki vastuu omasta rahankäytöstään, mutta ylivelkaantuminen ei ole kenenkään edun mukaista.
   Onko lainahakemuksen tekeminen netissä turvallista?
   Lainahakemuksen tekeminen netissä on turvallista. Ennen hakemuksen tekemistä tutustu sivustoon huolellisesti. Valitse ainoastaan luotettavalta vaikuttava sivusto. Suurimmat osat näistä sivuista ottavat asiakkaiden turvallisuuden huomioon vakavasti. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niihin liittyvät käyttöehdot yleensä löytyvät sivustoilta. Monet sivustot käyttävät palveluissaan pankkitason SSL-suojausta. Tämä erinomaisen tehokas suojaus takaa hakijan turvallisen asioimisen. SSL-suojausta käyttävän sivuston tunnistaa helposti osoiterivin https-alusta sekä vihreästä lukon kuvasta. Jos sivusto vaikuttaa jotenkin epäilyttävältä, älä käytä sitä. Erilaisia lainan hakemiseen erikoistuneita nettisivuja on pilvin pimein, joten jokainen varmasti voi löytää sivuston, joka tuntuu itsestä hyvälle ja luotettavalle. Muista aina huolehtia turvallisuudestasi netissä.
   Kuinka nopeasti voin saada rahat tililleni?
   Koska kotisohvalta ei tarvitse nousta ollenkaan ylös, on lainan hakeminen helppoa ja nopeaa. Nopealla haulla hakukoneella löytyy monta varteenotettavaa lainakilpailuttajaa. Koska monet sivustot toimivat yhteistyössä usein eri rahoituslaitoksen kanssa, ei sinun tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus. Hakemuksen täyttämisessä ei mene muutamaa minuuttia kauempaa. Prosessi on kokonaan automatisoitu, joten sinun ei tarvitse kauaa odotella sen jälkeen, kun hakemus on lähetetty. Saat lainatarjoukset, joista sinun täytyy vain valita sinulle sopivin. Viimeistele hakemus ja tarvittaessa toimita pyydetyt liitteet. Jos kaikki on kunnossa, rahat maksetaan tilillesi heti. Rahat siirtyvät tilillesi jopa minuuteissa tai viimeistäänkin parissa pankkipäivässä.
   Mihin käyttötarkoitukseen lainaa voi saada?
   Lainaa voi saada melkeinpä mihin tarkoitukseen vain. Kaikki luotonantajat eivät kysy lainan käyttötarkoitusta, mutta jotkut kysyvät. Varsinkin suurempien summien kohdalla lainan tarkoitusta saatetaan kysyä. Suuri osan netissä helposti tarjolla olevista lainoista on vakuudettomia luottoja. Jos kyseeseen tulee vakuudellinen laina, tulee sen käyttökohteesta yleensä lainan vakuus. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi autolainan kohdalla. Yleisiä käyttötarkoituksia lainoille ovat esimerkiksi remontointi, lomamatka tai vaikkapa uuden kodinkoneen osto rikkoutuneen tilalle. Elämästä ei koskaan tiedä mitä eteen tulee, joten rahan tarve voi yllättää kenet vain. Tällaisissa yllättävissä hetkissä erilaiset helposti haettavat lainat tulevat varmasti tarpeeseen.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat