Lähetä hakemus
ja hae lainaa netistä turvallisesti

Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   hakemus
   ja hae lainaa netistä turvallisesti

   Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconLainaa netistä ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa netistä Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Netistä haettua lainaa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile tarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta laina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan lainan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Lainaa netistä turvallisesti

   Lainanhaku on monille jo varmaankin ennestään tuttua, ja se onnistuu netissä helposti käden käänteessä sen enempää ajattelematta.

   Turvallisuus ja luotettavuus ovat avainasioita kun hakee lainaa, mutta ne eivät kuitenkaan välttämättä ole aina itsestäänselviä ja ensimmäisenä mielessä vaikka tärkeitä ja keskeisiä ovatkin.

   Netistä saa haettua lainatarjouksia vaivattoman helposti ja nopeasti, ja niiden perusteella voit tehdä ratkaisuja lainan nostamisesta – turvallisuusnäkökulma tietenkin huomioiden.

   Tutustumme tässä artikkelissa turvallisen ja luotettavan lainanhaun perusteisiin, kun haet lainaa netistä ja korostamme sellaisia näkökulmia, mitä tulee erityisesti huomioida lainanhaussa turvallisuusasioiden suhteen.

   Lainaa netistä nopeasti ja vaivattomasti

   Lainojen kilpailuttaminen ja lainavertailu on helppo ja tehokas tapa etsiä lainatarjouksia netistä, sillä kilpailuttamalla voi säästää rahaa ja aikaa, saaden helpolla esiin parhaat tarjoukset. Lainavertailu on helppoa, sinun tulee täyttää ensin sivustollamme oleva hakemuslomake, joka välitetään lainantarjoajille.

   Lainantarjoajat mahdollisesti tarjoavat lainaa, ja nämä tarjoukset välitetään sinulle, siis yhdellä ja samalla hakemuksella voit saada monta tarjousta, ilman pankkien kiertelyä, työlästä lainantarjoajien etsimistä sekä niiden omatoimista vertailua, ja kilpailutus järjestyy sinulla aivan ilmaiseksi – ja jopa ilman liitteitä. Saatuasi tarjouksia voit saada lainaa netistä.

   Joskus saattaa tulla yllättävä ostos tai muu pikainen meno, mitä varten tarvitsee lainaa tilille, mitä nopeammin sitä parempi, mutta silloin ei kuitenkaan ole isompaa ongelmaa, sillä voit saada lainaa netistä heti tilille, kun ensin kilpailutat lainasi kauttamme ja hyväksyt saamasi lainatarjouksen.

   Suoraviivaisesti, täytä vain lomake lainojen kilpailutusta varten sivustollamme, odota hetki kun teemme työn puolestasi ja saat sinulle suunnatut, juuri sinun tilanteeseen sopivimmat tarjoukset ilmaiseksi. Tämän jälkeen voit hyväksyä valitsemasi lainatarjouksen, tehdä tarjoajan kanssa sopimuksen ja saada rahat tarpeen mukaan hyvinkin pikaisesti tilille.

   Lainaa netistä pankkitunnuksilla

   Sinun tulee käyttää vahvaa tunnistautumista netistä lainaa hakiessasi ja sopimusta tehdessäsi, mutta älä kuitenkaan syötä pankkitunnuksiasi vähänkään epäilyttävälle sivustolle, tai taholle jonka luotettavuudesta, et ole aivan varma. Tunnistautuminen on kuitenkin tärkeä osa prosessia, koska tarjoajien tulee olla varmoja hakijan identiteetistä, jotta he saavat laskettua tarjoukset oikein. Netissä voit tunnistautua lainanhaun yhteydessä helposti pankkitunnuksilla.

   Voit hakea lainaa erilaisiin käyttötarkoituksiin, jotka saattavat olla melkein mitä tahansa, sillä voit lainaa saatuasi hankkia esimerkiksi uuden auton tai muun ajoneuvon, mahdollisesti suunnittelemasi unelmien matka toteutuu tai hankit uuden lemmikkieläimen.

   Lainaa netistä – luottotiedot

   Lainaa netistä luottotiedottomalle ei ole helppoa löytää, mutta kylläkin mahdollista. Tällöin pitää olla erityisen tarkkana laina- tai luottotarjousten kanssa, koska ehdot saattavat usein olla lainanottajan kannalta heikkoja. Creditum vertaa useita lainantarjoajia ja luottotiedottomankin on helpompaa saada jokin tarjous, koska tarjouksia haetaan usealta eri luotontarjoajalta, joilla on erilaisia kriteerejä hakijalle, ja osa näistä voi olla suosiollisia myös luottotiedottomalle.

   Creditum usein säästää luottotiedottoman aikaa pyytämällä suuren määrän tarjouksia kerralla, jos luottotiedoton hakija hakisi lainoja yksi kerrallaan, olisi se paljon hitaampaa ja työläämpää kuin kilpailutuksen toteuttaminen sivustomme avulla.

   Lainaa netistä – kokemuksia lainan hakemisesta

   Lainan kilpailutus Creditumilla on nopeaa, helppoa ja turvallista, sillä arjoukset tulevat lyhyen ajan kuluttua ja ne pyritään esittämään selkeässä, helposti ymmärrettävässä muodossa. Hakija saa lainantarjoajien tarjoukset ja hänen on mahdollista valita niistä sopivin vaihtoehto, mutta Creditumin käyttö ei sido mihinkään sivuston käyttäjää, joka käyttää kilpailutuspalvelua – ei siis ole lainkaan välttämätöntä ottaa lainaa, vaikka tekisikin kilpailutuksen.

   Kilpailutus on maksutonta ja kätevää, aikaa säästyy myös reilusti omatoimiseen vertailuun nähden, kun saa listattuna lukuisia tarjouksia vain yhden lomakkeen täyttämällä. Lainatarjoukset pyritään tarjoamaan mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi.

   Mikä tekee lainasta tai sen hakemisesta turvallista?

   Lainan hakemisessa turvallisuustekijät ovat monessa mielessä tärkeitä. Ensiksi omia tietojaan, varsinkaan pankkitunnuksia tai vastaavia, ei kannata antaa epäluotettavalle lainantarjoajalle, toisaalta on tärkeää lukea huolellisesti lainan ehdot ja tarjouksen sisältö, lopuksi lainan ottamisessa kannattaa huomioida yleinen taloustilanne ja mahdolliset vaihtelut.

   Turvallisuuden takaamiseksi kannattaa luottaa tunnettuihin luotontarjoajiin, joista löytyy monipuolisesti luotettavuutta tukevaa tietoa netistä. Lisäksi on erittäin tärkeää lukea huolella lainatarjous ja ehdot, että ei sitoudu vahingossa johonkin mihin ei ole valmis sitoutumaan, siksi pyrimme tarjoamaan mahdollisimman selkeitä tarjouksia sinulle, jotta ne olisivat helposti ymmärrettäviä.

   Millainen on luotettava lainantarjoaja?

   Luotettava kotimainen lainantarjoaja ilmoittaa nettisivuillaan selkeästi oman y-tunnuksen, ja sen yhteystiedot ovat löydettävissä sivustolta. Luotontarjoajaan on myös mahdollisuus tarpeen mukaan ottaa yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse, chatilla tai puhelimella.

   Ulkomaisen luotontarjoajan kanssa tulee olla aina erityisen tarkka, jos sellaiseen on päätymässä ja sillä ei ole virallisesti toimintaa Suomessa, ja pelkästään ulkomailla toimivista luotontarjoajista kannattaa hakea tietoa useista eri lähteistä. Suomalaisten luotontarjoajien asianmukaisuus ja luotettavuus on yleensä paljon helpompaa selvittää, kuin ulkomaisen, ja on joka tapauksessa tärkeää, että luotonantaja toimii lakien sekä säädösten mukaan.

   Muita lainan turvallisuusseikkoja

   Kun hakee lainaa netistä, kannattaa pitää kiinni samoista kriteereistä kuin silloin, jos kävisi hakemassa lainaa perinteisestä pankista. Oma taloudellinen tilanne, sekä markkinoiden tilanne ja niiden vakaus kannattaa huomioida lainanhaussa ja mahdollisessa haettavassa summassa, myös akaisinmaksua kannattaa miettiä huolella ennen kuin hyväksyy lainatarjouksen.

   On hyvä huomioida aina lainan takaisinmaksuaika ja korko, ennen tarjouksen hyväksymistä ja vertailla useampaa tarjousta keskenään. Lainasopimuksiin ja -tarjouksiin onkin aina tärkeää kiinnittää paljon huomiota ja lukea ne kunnolla, myös pienemmällä fontilla kirjoitetut tekstit, sillä koko tarjoukseen huolella tutustuminen on lainanhakijan oikeus ja velvollisuus.

   Lainaa netistä – kilpailutus- ja hakuprosessi

   Kun on päättänyt tehdä lainamahdollisuuksien kilpailutuksen turvallisesti, ensimmäinen askel on täyttää Creditumin nettisivuilla oleva lomake.

   Se on vaivatonta, ja tarvitset vain perustiedot taloustilanteestasi ja muita tavanomaisia tietoja. Creditum ei kysy sinulta ylimääräisiä tietoja, vaan ainoastaan kaikki lainojen kilpailutuksen ja haun kannalta välttämättömät tiedot, ja lisäksi sivustollamme on korkeatasoinen SSL -salaus. Hetken päästä lomakkeen täytöstä sähköpostiisi tulee vastaus lainakilpailutuksesta, jossa on lainavertailun tulos, ja seuraavana vaiheena on tutustua tarkemmin sinulle suunnattuihin tarjouksiin. Voit joko vain tarkastella niitä, vaikka tarkistaa korkotasosi, tai valita jonkun sinulle tarjotun lainatarjouksen.

   Lainatarjouksen lukemisessa tarkkuus ja maltti on valttia, ja kannattaa siis pitää huoli, että ei sitoudu mihinkään mihin ei halua tai mitä ei ymmärrä. Sopimukset saattavat usein olla monimutkaisia, siksi yritämme tarjota ne mahdollisimman selkeässä muodossa. Jos jotain sopimuksen kohtaa ei ymmärrä, kannattaa selvittää kohta vaikka luotontarjoajan kanssa, jotta ei tapahdu tarpeettomia väärinymmärryksiä.

   Hyväksy tarjous siis vasta, kun ymmärrät sen kaikki kohdat ja olet varma asiasta, koska kiirehtiminen ja liian äkkinäiset päätökset lainanhaussa voivat aiheuttaa turhia vahinkotilanteita, jotka olisivat helposti vältettävissä rauhallisella tarjoukseen tutustumisella.

   Luotettavaa lainaa netistä turvallisesti

   Edellä olemme käyneet läpi luotettavan sekä turvallisen lainanottamisen perusteita ja muutamia tapoja miten ehkäistä turhia vastoinkäymisiä lainanhaussa. Netistä saa siis turvallisesti lainaa, jos osaa toimia turvallisuusnäkökohdat huomioiden, kuitenkin lainanhakijan pitäisi huolehtia turvallisesta lainanhakuprosessista.

   Netti- ja lukutaidot ovat oleellisia, että löytää turvallisia lainoja ja lainantarjoajia, ja huomaa mahdolliset riskit. Vielä kerran tiivistetysti kertauksena muutama erityisen tärkeä ohje: kannattaa olla tarkkana luotontarjoajien kanssa, on hyvä lukea ja varmistaa ymmärtävänsä lainatarjoukset aukottomasti, kannattaa pohtia korkoja ja maksuja usein jo lainanottohetkellä, ei ihmetellä vasta lainan takaisinmaksun eräpäivänä / -päivinä

   1. Luotontarjoajan tulee olla luotettava.
   2. Lainatarjoukseen kannattaa ja kuuluu tutustua huolella.
   3. On hyvä pohtia lainan takaisinmaksua jo lainanottohetkellä.

   Lainan hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea lainaa, kulutusluottoa tai yhdistelylainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Mitä hyötyä saan useammasta lainatarjouksesta?
   Kun saat useamman lainatarjouksen yhden tai kahden sijaan sinulla on paitsi enemmän valinnanvaraa, mutta usein löydät niin myös edullisemman lainan, kuin vain yhden tarjouksen hankkimalla. Oikeastaan voisi sanoa, että tulee lainanhakijan kannalta edullisemmaksi, mitä enemmän hän saa tarjouksia. Silloin on enemmän valinnanvaraa. Jos ottaisit vain yhden tarjouksen, voi lainan korko olla esimerkiksi useamman prosentin korkeampi, kuin pienimmällä korkoprosentilla olevalla kilpailutuksessa saamillasi tarjouksilla. Kun kilpailutus Creditumilla ei maksa mitään, on taloudellisesti järkevää kilpailuttaa ja saada tarjouksia useilta luotontarjoajilta yhden tai muutaman sijaan.
   Miten voin varmistaa lainantarjoajan luotettavuuden?
   Kotimaan markkinoilla toimivan lainantarjoajan luotettavuutta voi varmistaa ensimmäiseksi kyseisen yrityksen nettisivuihin tutustumalla. Pari tietoa, jotka pitää löytyä luotettavan lainantarjoajan sivuilta on suomalainen, virallinen, ja voimassa oleva y-tunnus, sekä yrityksen yhteystiedot. Luotettavuutta voi lisäksi varmentaa etsimällä hakukoneen avulla muiden kokemuksia kyseisestä lainantarjoajasta, jos useampi eri lähde antaa enimmäkseen positiivista tai normaaliksi katsottavaa palautetta kyseessä olevasta luotontarjoajista, voi useimmiten pitää sitä luotettavana. Ulkomailla toimivia vieraita luotontarjoajia ei yleensä kannata käyttää, vaan suosia Suomessa toimivia kotimaisia ja ulkomaisia erilaisia rahoituslaitoksia, pankkeja ja muita luotettavia luotontarjoajia.
   Miksi toinen lainanhakija saa enemmän ja parempia tarjouksia kuin toinen?
   Ensiksikin tähän vaikuttavat luottotiedot, jos ne ovat täysin moitteettomat saa usein paljonkin enemmän tarjouksia, ja tällöin tarjoukset ovat myös usein parempia kuin luottotietonsa menettäneillä. Toinen tekijä on hakijan taloudellinen tilanne ja sen vakaus, sillä pankit, rahalaitokset ja muut luotontarjoajat pisteyttävät hakijat muun muassa edellä mainittuja kriteerejä hyödyntäen. Säännölliset hyvät ja/tai vakaat tulot tukevat myös parempien tarjousten saantia. Erityisesti, jos tarjouksia on vähän, ja ehdot on tiukat, kannattaa silloin lainatarjouksiin tutustua vieläkin suuremmalla tarkkuudella, kuin jos lainatarjouksia on paljon, ja niiden ehdot suhteellisen edulliset lainanottajan kannalta.
   Kuinka turvallista on kilpailuttaa lainoja?
   Lainojen kilpailuttaminen Creditumilla on turvallista ja helppoa, kun kilpailutat lainasi, me pyydämme sinulta vain välttämättömiä tietoja lainakilpailutuksen onnistumiseksi, jonka lisäksi salaamme antamasi tiedot tehokkaasti sivustollamme. Käyttäessäsi lainakilpailutuspalveluamme sinun pitää antaa vain lainakilpailutuksen ja lainanoton onnistumisen kannalta kriittiset ja välttämättömät tiedot, eikä mitään muita tietoja sinulta pyydetä. Lisäksi meillä on käytössä pankkitason SSL -suojaus, joka takaa turvallisen tiedonsiirron, joka tarkoittaa, että sivustolle syötettämäsi tiedot eivät joudu vääriin käsiin käyttäessäsi Creditumin lainavertailua. Voit siis huoletta käyttää Creditumin palveluita ja lainakilpailutusta, koska kaikki antamasi tiedot ovat turvassa.
   Mihin kannattaa kiinnittää lainatarjouksessa huomiota?
   Oikeastaan aivan kaikkeen kannattaa ja pitää kiinnittää huomiota lainatarjouksessa, jos on pohtimassa sen hyväksymistä, koska pahimmassa tilanteessa huolimattomuus voi tuottaa hankalia vaikeuksia. Muutama pääkohta on kuitenkin, mitkä on erityisen tärkeää huomioida, ja ensimmäisenä on lainan koron ja takaisinmaksuajan tarkastaminen. Lyhyempi takaisinmaksuaika tuottaa yleisesti vähemmän korkoa samalla korkoprosentilla kuin pidempi takaisinmaksuaika, koska laina kasvaa korkoa ajassa. Myös korkotyyppiin on syytä kiinnittää huomiota ja pohtia sen sopivuutta omaan tilanteeseen. Koko tarjous pienine teksteineen on syytä lukea tarkkaan läpi, jotta ei tule sitouduttua mihinkään ylimääräiseen, mitä ei osannut odottaa.
   Miksi luottotiedottoman kannattaa käyttää lainavertailua?
   Hyvä syy, miksi luottotiedottoman kannattaa käyttää lainavertailua on se, että mitä useammalta taholta hänelle haetaan tarjousta, sitä todennäköisemmin hän saa jonkin asianmukaisen tarjouksen. Luottotietonsa menettänyt voi joutua muuten ottamaan yhteyttä useaan eri luotontarjoajaan, ja pyytämään tarjousta, jota ei kuitenkaan välttämättä kovasta yrityksestä huolimatta saa. Creditum lainavertailua käyttäen hän voi kuitenkin saada todennäköisemmin tarjouksen, kuin yksittäisiä hakemuksia tehden, koska Creditum hakee asiakkaille tarjouksia erittäin monilta luotontarjoajilta, joista listaa löytyy sivustollamme. Lainavertailu Creditumilla on ilmasta, joten siinä ei ainakaan häviä mitään, on vain voitettavaa.