Lähetä ilmainen hakemus
ja nosta moottoripyörälaina heti

Löydä edullisin moottoripyörärahoitus: kilpailuta moottoripyörälainasi Creditumin avulla ja säästä tuhansia euroja. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   ilmainen hakemus
   ja nosta moottoripyörälaina heti

   Löydä edullisin moottoripyörärahoitus: kilpailuta moottoripyörälainasi Creditumin avulla ja säästä tuhansia euroja! Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

   Check iconMoottoripyörärahoitus ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin moottoripyörälaina vertailusta.

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin nostat moottoripyörälainan Creditumin avulla

   1. Täytä ilmainen hakemus

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Kolme syytä, miksi moottoripyörälainan kilpailuttaminen kannattaa

    

   1. Säästät rahaa

   Kilpailuttamalla säästää – sen tietävät kaikki. Siksi onkin hassua, että monet eivät kilpailuta lainojaan samalla tavalla kuin esimerkiksi tietokone-, moottoripyörä- tai puhelinostoksiaan.

   Eri luotonantajien lainoissa on huimia eroja. Väärin valittu lainatuote voi aiheuttaa satoja, ellei tuhansia euroja turhia kuluja. Creditumin kautta voit välttyä tältä – palvelumme löytää juuri sinulle esihyväksytyn, edullisimman lainan

    

   2. Säästät aikaa

   Aika on rahaa. Lainojen vertailu omin päin on työlästä, sillä yleensä et saa tietää lainan tarkkaa korkoa ennen kuin olet täyttänyt hakemuksen lähes maaliin asti.

   Jotta saisit tarpeeksi kattavan kuvan eri luotonantajien lainatuotteista, joutuisit tekemään vähintään 10 hakemusta eri sivustoilla.

   Kun teet hakemuksen Creditumin kautta, saat esihyväksyttyjä lainatarjouksia tarkkoine hintatietoineen kaikilta niiltä luotonantajilta, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa.

   Voit sen jälkeen tarkastella lainatarjouksia ja valita edullisimman. Palvelu on 100 % ilmainen, eikä sinun ole pakko viimeistellä yhtäkään esihyväksytyistä hakemuksista, jos et ole tyytyväinen lainatarjontaan.

    

   3. Löydät tilanteeseesi sopivimman lainan ja vältät velkakierteen

   Suomen Pankki uutisoi hiljattain vakuudettomien kulutusluottojen määrän kasvaneen dramaattisesti vuosien 2014-2017 aikana.

   Monet suomalaiset paikkaavat hetkellisiä rahareikiä kulutusluotoilla ja pikavipeillä. Tässä ei sinänsä ole mitään väärää, jos lainan kulut ovat maltilliset ja sen pystyy maksamaan ajoissa takaisin.

   Kuitenkin valitettavan usein erityisesti netin kautta haetut pikaluotot aiheuttavat hankaluuksia. Nämä hankaluudet johtuvat yleensä liian suurista kuukausieristä. Pahimmassa tapauksessa suuret lyhennyserät ajavat asiakkaan hakemaan lisää lainaa. Jokainen tietää, mitä tästä seuraa; kierre on valmis.

   Me Creditumilla pyrimme auttamaan laina-asiakkaita valitsemaan heille sopivimman lainan. Voit valita juuri sinulle sopivan maksuajan ja sitä myötä kuukausierän. Palvelumme avulla näet selkeästi eri lainatuotteiden kulut ja takaisinmaksuerät, minkä myötä lyhennyserien koot ja ajankohdat eivät tule yllätyksenä. Kun lainan lyhennykset ovat selkeästi tiedossa, pystyt budjetoimaan elämääsi tarkemmin etkä joudu pahimmillaan ulosottoon ja luottotietojen menettämiseen johtavaan velkakurimukseen.

    

   Aloita lainojen vertailu täyttämällä hakemus tämän sivun yläreunassa.

   Yksi hakemus, jopa 25+ lainatarjousta

   Älä haaskaa aikaasi vastailemalla samoihin kysymyksiin kaikkien luotonantajien hakemuslomakkeissa. Täytä lainahakemus Creditumilla, niin lainasi esikäsittelee yli 20 rahoituslaitosta ja pankkia!

   Moottoripyörälaina – kilpailuta ja nosta edullisin vielä tänään

   Moottoripyörä on monelle yksi isoimmista hankinnoista asunnon ja auton jälkeen. Moottoripyörän rahoitus ei välttämättä hoidu omasta pussista, vaan ainakin osa hankinnasta rahoitetaan lainalla.

   Moottoripyörälainan avulla moottoripyörän ostaminen onnistuu juuri silloin, kun sille on tarvetta ja taloudellinen tilanne pysyy tasapainossa. Moottoripyörään voi hakea lainaa helposti, mutta se kannattaa aina tehdä kilpailutuksen kautta. Kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa – se käy vaivattomasti netissä.

   Kilpailuttamalla moottoripyörälainan voi säästää huomattavia summia rahaa. Edullisimman rahoituksen löytäminen onnistuu parhaiten vertailemalla eri vaihtoehtoja. Mikä olisikaan helpompi tapa vertailla eri vaihtoehtoja kuin useamman eri lainapäätöksen saaminen yhdellä lainahakemuksella.

   Moottoripyörälaina ja kilpailutus

   Moottoripyörälainan kilpailutus käy näppärästi vertailupalvelun kautta. Palveluun täytetään vain yksi lainahakemus. Jokaiselle pankille ja luotontarjoajalle ei tarvitse enää lähettää omaa hakemustaan, vaan samalla hakemuksella saa päätöksen useasta eri paikasta yhdellä kertaa.

   Lainahakemuksella tavoittaa luotontarjoajat tehokkaasti, mikä säästää rahan lisäksi myös aikaa. Lainatarjoukset saa vertailtavaksi nopeasti lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Lainatarjouksista löytyy lainan todelliset kulut ja korot, minkä myötä niiden vertailu käy sujuvasti ilman erityistä asiantuntemusta tai aikaisempaa kokemusta lainoista.

   Lainahakemukseen tulee täyttää omat tiedot, lainasumma sekä takaisinmaksuaika. Takaisinmaksuajan määrittämistä varten on syytä miettiä huolellisesti, minkä suuruisia kuukausieriä pystyy tulevaisuudessa maksamaan. Mitä suurempi kuukausierä, sitä nopeammin laina on maksettu pois.

   Jos kuukaudessa ei kuitenkaan pysty maksamaan niin suurta summaa, tulee laina-aikaa pidentää. Luotontarjoajat käsittelevät lainahakemuksen ja tekevät päätöksen lainan myöntämisestä. Päätös perustuu heidän arvioonsa lainanhakijan takaisinmaksukyvystä. Mikäli pankki tai muu rahoituslaitos katsoo, että lainanhakija kykenee suoriutumaan lainan takaisinmaksusta ilman riskiä, saa myönteisen lainapäätöksen.

   Yhdellä hakemuksella saa vertailtavaksi monta lainatarjousta, jotka kannattaa käydä läpi huolellisesti. Lainatarjouksista löytyy lainan todelliset kulut ja korot.

   Lainasumman lisäksi lainanmyöntäjälle maksetaan myös korkoja ja muita palvelumaksuja. Lainatarjouksista löytyvät kaikki tarvittavat tiedot edullisimman rahoituksen löytämiseksi. Lainahakemuksen jättäminen ei myöskään vielä sido lainan ottamiseen, vaan lainoja voi huoletta vertailla.

   Moottoripyörälaina sekä yleiset vaatimukset

   Voit hakea moottoripyörälainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Moottoripyörälaina – hakeminen ja takaisinmaksu

   Moottoripyörälainaan ei tarvitse välttämättä lainkaan vakuuksia. Pankki tai muu rahoituslaitos arvioi takaisinmaksukykysi, eikä erillistä vakuutta myönteiseen päätökseen aina vaadita.

   Lainahakemuksen täyttää parissa minuutissa ja ensimmäiset lainatarjoukset tulevat myös saman tien. Osalla käsittely kestää hieman pidempään, joten kannattaa odotella rauhassa kaikki tarjoukset, jotta vertailussa pystyy ottamaan kaikki huomioon. Kun lainatarjoukset on vertailtu ja edullisin vaihtoehto löydetty, kirjoitetaan lainasopimus yhdessä lainanmyöntäjän kanssa. Rahan saa tämän jälkeen suoraan tililleen ja moottoripyörän voi hankkia haluamastaan paikasta.

   Lainan takaisinmaksu tapahtuu sovitussa laina-ajassa maksamalla lainan kuukausierä kuukausittain. Kuukausierä käsittää takaisinmaksettavan osuuden lainasta sekä korot ja muut lainanhoitoon liittyvät kulut, kuten palvelumaksut. Korko on usein hieman pienempi mitä suurempi lainasumma on kyseessä.

   Korot ja muut kulut kuitenkin vaihtelevat monesti eri lainantarjoajien välillä, minkä takia kilpailutus on aina kannattavaa. Jos olemassa on jo muita pienempiä lainoja, kannattaa harkita samalla lainojen yhdistämistä moottoripyörälainan kanssa yhdeksi isommaksi lainaksi. Kulut ovat usein pienemmät, kun pienet lainat yhdistää yhdeksi. Koron saa monesti neuvoteltua pienemmäksi ja lisäksi maksettavaksi jää muut lainanhoitokulut vain yhden lainan osalta.

   Moottoripyörälainan avulla onnistuu uuden hankinnan rahoittaminen nopeasti ja vaivattomasti. Maksuajan ja kuukausierän voi sopia omien tarpeiden ja taloudellisen tilanteen mukaiseksi.

   Lainan avulla moottoripyörän pystyy rekisteröimään heti omiin nimiinsä ja sen saa käyttöönsä ilman ylimääräisiä sopimuksia tai papereita. Lainan kilpailutus takaa edullisimman ja itselle sopivimman rahoitusvaihtoehdon löytymisen mutkattomasti. Kilpailutus on helppo ja nopea tapa säästää rahaa ja vaivaa.

   SSL-suojattu palvelu