Pikalaina

Kilpailuta pikalainat Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Pikalaina

   Kilpailuta pikalainat Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconPikalaina ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tästä.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Pikalaina heti tilille

   Pikalaina on vakuudeton laina tai kulutusluotto, joka auttaa sinua niin arjen pienissä kuin vähän suuremmissakin yllättävissä kuluissa. Pikalaina on nimensä mukaisesti nopeasti käyttöön otettava vakuudeton laina. Tärkeää on huomata ettei pikalainalla ole nykypäivänä mitään tekemistä pikavippien kanssa. Pikalainojen kohdalla lainanmyöntöprosessi on automatisoitu, joten lainan hakija saa rahat pankkitilille heti hakemuksen täyttämisen ja valitun lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Lainojen kilpailuttaminen ja uudistunut lainsäädäntö on tehnyt pikalainojen ottamisesta turvallisempaa säädellyn korkotason ansioista – näin ollen lainan ottajat eivät enää joudu pahimmillaan maksamaan satojen prosenttien korkoa lainoistaan. Jokainen voi Creditumilla vertailla lainojaan huoletta, sillä vertailu ja kilpailuttaminen ei sido lainan hakijaa vielä mihinkään.

   Kilpailuta pikalaina

   Kun tarvitset apua arjen yllättäviin kuluihin, kilpailuta lainasi, saat yhdellä hakemuksella näin tarjouksia useilta pankeilta.

   Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua lainan ottamiseen eikä sisällä piilokuluja, joten voit huoletta kartoittaa vaihtoehtojasi ja valita itsellesi sopivimman lainan. Kun valitset lainaa, tarkista huolella ainakin lainanantaja, lainan todellinen vuosikorko, muut kulut. Huomio korkokehitys ja tarkista korkosi tilanne, myös korkokatto lain päättymisen jälkeen.

   Kun olet valinnut sen sinulle sopivimman lainan, saat rahat pankkitilillesi välittömästi.

   Miksi pikalaina on hyvä valinta?

   Pikalainan suurin etu on ehdottomasti lainan saannin nopeus. Automatisoitu lainan käsittely ja lainan vakuudettomuus mahdollistavat yhdessä sen, että saat rahat pankkitilillesi heti, kun olet valinnut itsellesi sopivimman lainan.

   Kun kilpailutat lainasi, pidät itsesi turvassa huonoilta lainaehdoilta ja ylisuurilta koroilta

   Säästät myös aikaa, kun kilpailutat lainasi Creditumilla ja saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen yli 25 pankilta. Uudistunut lainsäädäntö on tehnyt pikalainoista kuluttajaystävällisempiä ja asiakkaalle turvallisempia säädellyn korkotason ansiosta.

   Mitä kannattaa ottaa huomioon pikalainaa hakiessa?

   Koska pikalaina on vakuudeton laina, siinä on vuosittain säädellystä korkokatosta huolimatta korkea korko verrattuna vakuudellisiin lainoihin. Lainan ottajan on tärkeää myös katsoa tarkasti kaikki lainan takaisinmaksuun liittyvät ehdot, koska esimerkiksi pikalainan myöhästymismaksut saattavat olla muita lainatyyppejä selvästi korkeammat.

   Jos haet pikalainaa ulkomailta, on muutamia asioita, jotka tulee muistaa huomioida: Lainanmyöntäjän luotettavuuden selvittäminen voi olla vaikeaa, samoin kuin mahdollisten ongelmatilanteiden selvittäminen. Valuuttakurssit on myös otettava huomioon ulkomailta pikalainaa hakiessa.

   Mistä tunnistat edullisen pikalainan?

   Uusi pikalaina kannattaa kilpailuttaa ja lainaehtoja tarkastella huolella, jotta löydät sen todellisesti edullisimman lainan. Osa lainantarjoajista markkinoi kuluttomia – eli korottomia – pikalainoja, jotka ovat juuri sitä, miltä ne kuulostavat, eli liian hyviä ollakseen totta.

   Tavallisesti korottomuus koskee vain pientä osaa laina-ajasta, jonka jälkeen korot nousevat jopa normaalia korkeammalle tasolle. Kun haluaa löytää sen mhdollisimman edullisen pikalainan, on tärkeää tutkia lainaehdot tarkkaan. Edullisia pikalainoja yhdistävät seuraavat asiat:

   1. Takaisinmaksuaika on lyhyt
   2. Ei piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja
   3. Todellinen vuosikorko on pieni

   Johtopäätökset

   Pikalaina on nopea apu arjen muuttuviin tilanteisiin, mutta vakuudettomuutensa vuoksi kilpailuttaminen on tärkeää, jotta kulut pysyvät maltillisina.

   Kun haet lainaa Creditumin kautta, sinun on mahdollista saada pikalaina lähes heti tilille, kun olet ensin vain valinnut sen itsellesi sopivimman lainan. Edullisen pikalainan tunnistaa lyhyestä takaisinmaksuajasta, matalasta todellisesta vuosikorosta ja siitä, ettei lainan ottamiseen liity ylimääräisiä kuluja, kuten lainanhoitomaksuja, laskutuslisiä tai erilaisia avausmaksuja.

   Haettu lainasumma ja takaisinmaksuaika on tärkeää aina realistisesti suhteuttaa omaan maksukykyyn, eikä yliarvoida omaa maksukykyä ja näin ottaa liian suurta lainaa.

   Yleiset vaatimukset kulutusluoton saamiselle

   Kulutusluotto on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea kulutusluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   FAQ

   Onko mahdollista saada pikalaina ilman luottotietoja?
   Creditumin kautta ei voi saada minkäänlaista lainaa ilman luottotietoja. Se, ettei lainaa voi saada ilman luottotietoja, suojaa hakijaa velkakierteeseen joutumiselta, koska maksuhäiriömerkinnät kertovat siitä, että talouden hallinnassa on puutteita. Me Creditumilla tahdomme toimia vastuullisesti ja asiakkaan elämää helpottaaksemme, joten lainaa myönnetään vain, kun se on asiakkaan taloudellisen tilanteen kannalta turvallista.
   Kuinka kauan kestää saada rahat tilille?
   Pikalaina voidaan maksaa tilillesi välittömästi, kun olet täyttänyt hakemuksen ja valinnut itsellesi sopivimman lainatarjouksen. Automatisoidun hakemuksen käsittelyprosessin ja pikalainan vakuudettomuuden ansiosta saat lainapäätöksen heti, joten rahat on mahdollista saada omalle pankkitilille heti. Creditumin kautta lainojen ja lainaehtojen vertailu on helppoa ja nopeaa eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit tarkastella vaihtoehtojasi huoletta, kun etsit tilanteeseesi parasta ratkaisua.
   Miksi käyttää Creditum.fi -palvelua eikä jotain muuta yritystä?
   Creditumin kautta saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen jopa yli 25 lainantarjoajalta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään eikä sisällä mitään piilokuluja, joten voit huoletta tutustua saamiisi lainatarjouksiin. Tekemällä kauttamme kuluttoman kilpailutuksen, voit säästää lopullisissa lainakuluissa jopa tuhansia euroja. Tämän kaiken saat täyttämällä vain yhden hakemuksen, joten rahan lisäksi säästät myös arvokasta aikaasi.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat