Lähetä ilmainen lainahakemus

ja nosta vakuudeton laina

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä
   helppo hakemus
   ja nosta vakuudeton laina

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Pikavipit

   Pikavipit, pikalainat, pienlainat tai pikaluotot tuovat helposti piilokuluja, joiden kulut voivat yllättää kenet tahansa. Me Creditumilla emme suosittele pikavippejä lähtökohtaisesti kenellekään. Jos oma talous on päässyt epätasapainoon vanhojen pikavippien seurauksena voi kertyneet lainat yhdistää ja maksaa pois kerralla pois. Creditumin kautta jokainen voi kilpailuttaa vanhojen lainojen yhdistämiseen tarkoitetun lainan. Kotimaisen Creditumin palvelun käyttäminen on turvallista, eikä sido käyttäjää mihinkään.  

   Pikavipit unholaan – yhdistelylaina tilalle

   Creditum tarjoaa lainaa järkevillä kuluilla, hakemuksen lähettäminen on ilmaista, eikä se sido hakijaa mihinkään. Yksi Creditumin kautta jätetty hakemus kohdistuu yhtä aikaa yli 25 pankkiin, minkä vuoksi Creditumin kautta jokainen voi saada hyviä tarjouksia. Yhden hakemuksen vuoksi myös asiakaspalvelu on nopeaa ja turvallista. Lisäksi myös suurten lainojen kohdalla voidaan puhua erittäin suuristä säästöistä verrattuna nykyiseen kulutasoon.

   Kilpailuttamista on hyvä tehdä säännöllisin väliajoin, sillä se on oiva tapa säästää rahaa ja selkeyttää omaa taloudenpitoa.

   Lainojen yhdistäminen

   Lainojen yhdistäminen luo uusia mahdollisuuksia, mutta ilman Creditumin kaltaista palvelua kilpailuttaminen olisi hyvin työlästä sillä vertailukelpoinen lainojen kilpailutus vaatisi vähintään kymmenen hakemusta.

   Creditum tekee sen asiakkaan puolesta, tarjoten yhdellä hakemuksella tarjouksia niiltä luotonantajilta, jotka ovat valmiita tarjoamaan asiakkaalle lainaa. Hintatiedot ovat selkeästi esillä, jolloin niistä on helppoa hyväksyä edullisin tarjous.

   Vanhan ajan pikavipit

   Suomalaiset kuluttajat unohtavat helposti lainojen vertailun, toisin kuin konkreettisten hakintojen kohdalla, kun esimerkiksi puhelin- ja autokaupoilla saatetaan huolelliseen kilpailuttamiseen käyttää jopa viikkoja arvokasta aikaa. Lainojen kilpailuttaminen voi tuntua työläältä, sillä kilpailuttamiseen käytetty aika sekä tarjousten vertailu voi tuntua haastavalta.

   Takavuosina suurimmalle osalle tutuksi tulleet pikavipit ovat nykypäivänä koronapandemian ja lailla säädetyn korkokaton aikakautena lähestulkoon kadonneet markkinoilta. Nykypäivänä suomalaiset hakevat yhä enemmän vakuudetonta lainaa, sillä sen hakeminen ja saaminen on nykypäivänä tehty helpoksi ja lisäksi näiden lainojen kuluja saatu aikaisempaa matalammiksi.

   Vakuudeton laina ei suoranaisesti ole sama asia kuin pikavippi. Pikavippi oli perinteisesti korkeakorkoinen ja lyhyen maksuajan omaava lainamuoto. Nykyisen lainsäädännön rajaaman korkokaton ansioista pikavipit ovat lähestulkoon kadonneet lainamarkkinoilta. Aikaisemmin pikavipeillä oli hetkellisesti helppoa maksaa lainoja pois, mutta ajan kuluessa ne saattoivat aiheuttaa velalliselle erittäin korkeita menoeriä.

   Pikavippien maksaminen

   Pikavippien aikakaudesta ei kuitenkaan ole vielä ehtinyt kulumaan niin paljona aikaa etteikö edelleen Suomestakin löytyisi ihmisiä, jotka maksavat yhä takavuosina ottamiaan pikavippejä takaisin. Monet haluavat edelleen tietää, miten maksaa pikavipit pois.
   Jos vanhoista pikavipeistä haluaa päästä eroon tulee ensin lähteä kilpailuttamaan uutta lainaa, mikä vastaa vanhojen lainojen yhteenlaskettua määrää. Tärkeää on, että kilpailutuksen avulla haettu laina on itselle sopiva, eli sopivilla kuukausierillä ja muilla sopivilla kuluilla rajattu.

   1. Matalakorkoinen iso laina kaikkiin tilanteisiin
   2. Pois pikavippikierteestä ja korkeista kustannuksista
   3. Omaan maksukykyyn suhteutetut maksuerät

   Johtopäätökset

   Vippi voi alkaa kertymään pienistä hankinnoista, erityisesti internetin kautta haetut pikavipit voivat johtaa hankaluuksiin. Tavalliselle työssäkävijälle monet hankinnat voivat olla isoja kulueriä ja pikavippimarkkinat ovat hämmästyttävän suuret.

   Usein rahantarve on yllättävä ja pikavippi on sillä hetkellä nopea ratkaisu, piilokulut voivat kuitenkin yllättää. Ilmainen lainojen kilpailuttaminen voi auttaa tilanteessa, jonka Creditum tekee yhteistyössä jopa 25 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa.

   Yleiset vaatimukset kulutusluoton saamiselle

   Kulutusluotto on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea kulutusluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Nykyaikainen pikavippi sinun avuksesi

   Tarjoamme myös ratkaisut yllättäviin rahantarpeisiin. Lähes jokaisella meistä on käytössään jonkinlainen luotto ja pikavipin hakeminen on monen arkea. Nykyaikainen pikavippi on pohjimmiltaan vakuudeton laina, mikä tarkoittaa, että lainaa hakiessa sinun ei tarvitse eritellä lainan käyttötarkoitusta.

   Lainaa hakiessa et tarvitse myöskään erillistä asiakkuutta tietyssä pankissa. Laina saapuu pankkitilillesi niin nopeasti kuin tarvitset. Se on siis helppo, nopea ja vaivaton apu sinun yllättävään rahantarpeeseesi.

   Pikavippiin on ennen yhdistetty negatiivisiakin mielikuvia, mutta pikavipit ovat vuosien saatossa muuttuneet paljon. Nykyään ne ovat verrattavissa tavallisiin kulutusluottoihin. Välttämättömiä hankintoja on tehtävä usein myös silloin kun taloudellinen tilanne ei jousta tarvittavan paljon.

   Sen sijaan, että joutuisi uhraamaan koko kuukauden budjetin yhteen menoerään, voi pikavippi helpottaa jakamaan kustannukset järkevästi. Lainan takaisinmaksun voi suunnitella oman taloudellisen tilanteen mukaan.

    

   Usein kysytyt kysymykset

   Mitä pikavipit ovat?
   Perinteinen pikavippi on nykypäivänä lainatuote, jota ei markkinoilta oikeastaan enää löydy. Pikavipit olivat takavuosina pieniä, mutta korkeakorkoisia lainoja lyhyillä maksuajoilla. Pikavippien myöntäminen ja markkinointi ei ole linjassa nykypäivän lainsäädännön kanssa. Nykyään jokainen voi hakea nopealla aikataululla netistä vakuudetonta kulutusluottoa. Korkokatto -säädöksen avulla vakuudettomien kulutusluottojen korot eivät lain voimassaoloaikana voi nousta yli korkokatto rajan.
   Miksi pikavippejä aikoinaan haettiin?
   Pikavippi oli aikoinaan monelle helppo apu yllättävässä elämän tilanteessa, jota haettiin esimerkiksi auton rikkoutuessa. Pikavipin nimi viittaa sen lyhyeen takaisinmaksuaikaan ja helppoon saatavuuteen, ja kun luotonantajia oli takavuosina markkinoilla huomattava määrä, oli pikavippien todelliset kustannukset suhteellisen työläästi selvitettävissä.
   Mitkä ovat lainavertailun edut?
   Lainojen vertailussa tarjotaan selkeästi erilaisia lainoja, joiden hinnat esitellään asiakkaalle ilmaisen kilpailuttamisen jälkeen. Erilaisissa elämäntilanteissa tarvitaan erilaisia lainoja ja tärkeää on, että takaisinmaksuaika ja kuukausierä on mitoitettu omaan maksukykyyn nähden oikein. Silloin laina ei tuota ikäviä yllätyksiä, hakeminen on vaivatonta, aikaa menee vain muutama minuutti ja lainan kustannukset on helppo tarkistaa lainalaskurilla. Kotimainen Creditum auttaa kuluttajia heidän talousasioissaan.