Lainaa heti tilille
yhdistä pienet lainat yhdellä hakemuksella

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa heti tilille
   yhdistä pienet lainat yhdellä hakemuksella

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa heti tilille Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tästä.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Pienten lainojen yhdistäminen

   Monille ihmisille tulee joskus elämässään vastaan sellainen tilanne, jossa hänellä on useita pienehköjä lainoja, esimerkiksi kulutusluottoja sekä osamaksuja samanaikaisesti maksettavanaan.

   Monien erillisten eräpäivien muistaminen on tällaisessa tilanteessa luonnollisesti haasteellista.

   Useista lainoista menee myös omat korkonsa, jotka nostavat lainojen kokonaiskustannuksia merkittävästi. Tällaisten pienten lainojen yhdistäminen kannattaa, sillä se selkeyttää taloudellisen tilanteen hallintaa.

   Pienten lainojen yhdistäminen

   Lainojen yhdistäminen on noussut viime vuosina suosituksi, sillä se on ehdottoman järkevää taloudenpitoa. Yhdistämisen etu on, että kaikki pienet yksittäiset lainat saadaan yhdistettyä yhdeksi isommaksi lainaksi.

   Tällaisen ison lainan hoitokulut ovat lähes poikkeuksetta kuluttajalle edullisemmat kuin useiden pienten lainojen. Jokainen kuluttaja voi helposti kilpailuttaa ja lopulta halutessaan yhdistää lainansa vaivattomasti internetissä ilman pankkivierailuja.

   Lainojen yhdistämisen hyödyt

   Viime vuosina kuluttajien yhdistelylainatarpeet ovat käytännössä tarkoittaneet kuukausitasolla asiakkaalle noin 50–500 euron säästöä, mikä vuositasolla taas tarkoittaa peräti 600–6000 euron yhteenlaskettuja säästöjä.

   Yhdistelylainat ovat tavallisesti vakuudettomia luottoja, joten ne ovat hyvin helppoja hakea. Lainojen yhdistäminen pienentää lainamenoja, ja syntyvät säästöt perustuvatkin toisin sanoen siihen, ettei kuluttaja maksa enää jokaisesta lainasta erillisiä lainakuluja, vaan hoitaa yhtä isompaa lainaa. Yhdistelylainan maksuerät pyritään mitoittamaan velallisen kuukausittaiseen maksukykyyn siten, että maksuerät jäävät pienemmiksi kuin useissa erillisissä lainoissa yhteensä.

   Yhdistelylaina selkeyttää taloutta

   Kukapa ei nykypäivänä kaipaisi helppoutta ja huolettomuutta kiireiseen elämäänsä? Yhden yhdistelylainan takaisin maksaminen tietylle luotonantajalle ja lainakulujen hoitaminen on ehdottomasti yksinkertaisempaa kuin useamman erillisen pienen lainan hoitaminen. Tämä onkin lainojen yhdistämisessä suurin saavutettava etu.

   Yhdellä lainalla on luonnollisesti ainoastaan yksi lainasopimus, yksi sovittu kuukausittainen maksupäivä ja yksi lyhennyserä kuukaudessa. Tämä tuo selkeyttä kuluttajan oman talouden hallintaan sekä helpottaa tulevien menojen ja mahdollisten hankintojen suunnittelua.

   Lainojen yhdistäminen kohta kerrallaan

   Jokaisen kuluttajan, jolla on useita erillisiä lainoja, kannattaa hakea yhdistelylainaa, sillä se tarjoaa tavallisesti edullisempaa lainaa kuin useat erilliset lainat. Ennen kuin hakee yhdistelylainaa taustatyöt kannattaa kuitenkin tehdä huolella. Hakijan pitää selvittää nykyisten lainojen kaikki kulut, jotta hän tietää tarvitsemansa yhdistelylainen suuruuden.

   Tärkeää on selvittää lisäksi se, kuinka paljon kuluttajalla on todellisuudessa kuukausittain rahaa tulevan velan lyhentämiseen. Näiden tietojen perusteella lainanhakija voi vertailla yhdistelylainatarjouksia ja miettiä, mikä lainatarjouksista vastaa parhaiten juuri hänen tarpeisiinsa.

   1. Laske yhteen luottojesi kuukausikulut.
   2. Hae Creditumilta lainaa velkojasi vastaavalla summalla.
   3. Valitse itsellesi paras lainavaihtoehto.

   Johtopäätökset

   Creditumin kautta kilpailuttaessa kuluttaja saa yleensä edullisempia lainatarjouksia kuin mitä itsenäisellä kilpailuttamisella voisi saada. Siksi on kannattavaa käyttää tunnettua toimijaa apuna vertailussa. Palvelun kautta kuluttaja saa lainatarjouksia yli 20 Suomessa toimivalta tunnetulta rahoituslaitokselta ja pankilta, joten yhdistelylainaa hakemalla ei ainakaan menetä mitään. Tarvittaessa lainaa voi saada hyvinkin suuria summia pitkillä maksuajoilla, joten yhdistelylainalla voi kattaa erittäin monia pienempiä luottoja ja säästää näin rahaa. Laki säätelee nykyään luottojen maksimikorkoja. Mikäli sinulla on vielä vanhoja luottoja, kannattaa niiden todellinen vuosikorko tarkistaa ja kilpailuttaa uusiksi.

   Yleiset vaatimukset lainan saamiselle

   Yhdistelylaina on laina kuten mikä tahansa kulutusluotto tai joustolaina.

   Voit hakea kulutusluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysytyt kysymykset

   Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?
   Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä ja lyhyesti selitettynä sitä, että kuluttajan tällä hetkellä voimassa olevat lainat, luotot ja osamaksut hoidetaan kerralla yhdellä suuremmalla lainalla, jonka tarjoaa yksittäinen, Suomessa hyväksyttävästi toimiva pankki tai rahoituslaitos. Tämän jälkeen kuluttaja siirtyy hoitamaan vain tätä yksittäistä lainaa, jota kutsutaan siis lyhyemmin yhdistelylainaksi. Rahaa säästyy ja elämä helpottuu.
   Miksi lainat pitäisi yhdistää?
   Lainoja ei missään nimessä koskaan kannata yhdistää suoraan, vaan kuluttajan kannalta vastuulliseen lainan ottamiseen liittyy luonnollisesti joka kerta ensiksikin taustatyön tekeminen ja sen jälkeen lainan kilpailuttaminen. Tämän avulla kuluttaja voi löytää itselleen ja tilanteeseensa parhaiten sopivan yhdistelylainan. Lainat kannattaa yleensä yhdistää silloin, jos kuluttaja saa tämänhetkisiä velkojaan edullisemman tarjouksen lainan kokonaiskuluista.
   Millaisia kokemuksia lainojen yhdistelemisestä on?
   Yleinen ilmapiiri lainojen yhdistämisestä puhuttaessa on hyvin kaksijakoinen. Mediassa nostetaan usein esille yhdistelylainojen riskejä, mutta samanaikaisesti suurin osa kuluttajista on erittäin tyytyväisiä yhdistelylainan taloudenpitoonsa tuomiin hyötyihin. Kokemukset yhdistelylainoista ovat luonnollisesti yksilöllisiä. Joka tapauksessa tärkeintä niin tämän paljon puhutun yhdistelylainan kuin minkä tahansa muunkin luoton tai osamaksun harkitsemisessa on se, että se suhteutetaan hakijan maksukykyyn.