Lähetä hakemus heti
ja hae järjestelylainaa

Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä hakemus heti
   ja hae järjestelylainaa

   Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconJärjestelylainaa ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet järjestelylainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Järjestelylainaa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile tarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta järjestelylaina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan lainan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tästä.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Järjestelylaina – pienet kulut sujuvalla talouden hallinnalla

   Useiden pienempien kulutusluottojen, pikavippien ja osamaksusopimusten yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi voi tuoda merkittävää helpotusta oman talouden hoitoon. Parhaimmillaan se pelastaa loputtomasta velkakierteestä. Järjestelylaina on tuonut monen talouteen merkittävää helpotusta, kun on ollut vain yhden lainan kulut maksettavana ja yksi laina hoidettavana kuukausittain. Ensimmäistä vastaantulevaa lainatarjousta ei kannata heti ottaa vastaan, vaan laina kannattaa suunnitella tarkasti etukäteen ja kilpailuttaa netissä. Silloin voi löytää itselleen kaikkein edullisimman lainan ja saada mahdollisimman ison säästön lainan koroissa ja hoitokustannuksissa.

   Järjestelylaina voi helpottaa oman talouden hoitoa

   Monista eri luotoista ja osamaksusopimuksista voi kertyä omassa taloudessa yllättävän iso menoerä ja tähän ei ole tullut kiinnitettyä huomiotakaan.

   Kun oma talous on syystä tai toisesta tiukilla, niin säästökohteita etsitään kuumeisesti omista menoista, mutta ensimmäisenä säästökohteiden joukossa ei välttämättä tule mieleen järjestelylaina.

   Laina kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa ja kilpailutus kannattaa aloittaa laskemalla kaikki pienetkin lainat ja luotot yhteen, että tietää minkä suuruista lainaa lähtee kilpailuttamaan.

   Järjestelylaina velkaantuneelle

   Jos elämäntilanne on osoittautunut taloudellisesti haastavaksi ja velallisella on nimissään useita erilaisia korkeakorkoisia velkoja, kuten kalliita luottokorttivelkoja, osamaksusopimuksia, vanha opintovelka tai vaikka autolaina on mahdollista, että kaikki velat kuitataan yhdellä suuremmalla lainalla. Lue myös siitä, miten opiskelijana tai eläkeläisenä voit hakea lainaa netistä.

   Tätä lainaa kutsutaan järjestelylainaksi, sillä sen avulla oman talouden voi järjestellä kohti tasapainoista tilannetta. Creditumin kautta jokainen voi hakea vakuudetonta lainaa järjestelylainaksi.

   Velallisen mahdollisuudet saada järjestelylainaa on hyvät silloin, jos luottotiedot on kunnossa ja velan takaisinmaksukyky on turvattu.

   Järjestelylaina luottotiedottomalle

   Luottohäiriömerkintä säilyy vielä vuosia senkin jälkeen, kun varsinainen velka on jo kuitattu pois.

   Järjestelylaina pankista ei ehkä onnistu, mutta joillakin luotonantajilla on olennaisempaa, että vanha velka on kuitattu pois tai uusia merkintöjä ulosottoon ei ole tullut. Juuri tällaisissa tilanteissa järjestelylaina voi kuitenkin olla tarpeen ja sillä voidaan parhaimmassa tilanteessa välttää uusi ulosottokierre.

   Lainaa voi myös tarvita esimerkiksi uuteen autoon, että pystyy töissä käymään ja saa oman talouden pidettyä yllä eikä talous pääse horjumaan työttömyyden vuoksi:

   Takuusäätiö järjestelylaina

   Takuusäätiö myöntää järjestelylainaa varten lainan takauksen, vaikka luottotiedoissa olisi merkintä, laskuja olisi perinnässä tai päätynyt ulosottoon asti.

   Kyseessä on nimenomaan lainan takaus pankkilainaa varten. Takaus ei ole varsinainen laina ja lainan lyhennykseen, sen korkoon tai maksuaikaan hakija ei pysty vaikuttamaan. Kuitenkin Takuusäätiön järjestelylainan takaus on varma takaus pankille ja siksi myös pankkien lainatarjous on edullinen.

   Takaus voidaan myöntää, jos kaikkien lainojen ja rästien yhteenlaskettu summa on 34 000 euroa tai 45 000 euroa, jos takausta haetaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

   Takuusäätiön järjestelylainan takaus auttaa maksuvaikeuksissa

   Maksuvaikeudet ovat aina stressaava tilanne ihmiselle, kun oma talous on tiukilla ja tilanteessa ei ole yhtään helppoa ratkaisua näkyvissä.

   askujen kerääntyessä kasaksi, niiden selvittäminen ja tasapainoon saattaminen voi olla pitkä ja työläs projekti.

   Omaa talouden tasapainoa kannattaakin pyrkiä palauttaa järjestelylainalla, jolloin saadaan kaikki luotot, osamaksusopimukset ja rästit alta pois ja maksetaan vain yhtä edullista lainaa.

   Takuusäätiö voi myöntää tietyin edellytyksin järjestelylainaa varten takauksen ja myös pankit sitä arvostavat. Takauspäätöksen mukaista lainaa ei voi kilpailuttaa, vaan se tulee hakea omasta pankista.

   Kenelle takaus myönnetään?

   Lainan takauksen myöntämiskriteerit Takuusäätiöllä ovat selkeät ja esimerkiksi luottohäiriömerkintä, ulosotto ja rikostuomiot taustalla eivät ole takauksen saamisen esteenä. Elämäntilanteen tulee olla vakaa ja takauspäätöstä arvioitaessa hakijan takaisinmaksukyky arvioidaan huolellisesti ja realistisesti.

   Hakijalla on oltava vakituinen asuinpaikka Suomessa, vaikka hän ei olisi Suomen kansalainen. Hakija voi niin ikään olla yrittäjä, jos kyseessä on henkilökohtaiseen talouteen liittyvät maksuvaikeudet tai jo päättyneen yritystoiminnan henkilökohtaiset velkavastuut.

   Myös päihde-, peli- tai ostosriippuvaiset, mielenterveyshäiriöistä ja -sairauksista kärsivät henkilöt voivat saada myönteisen takauspäätöksen.

   Järjetelylainan takaus vaatii muutoksia talouden hoitoon

   Järjestelylainan takaus vaatii myös muutoksia omiin kulutustottumuksiin ja esimerkiksi myönteisen lainan takauspäätöksen edellytyksenä on lopettaa kaikki luotto- ja maksukortit.

   Tällä on iso merkitys esimerkiksi kaupassa käydessä, kun hakijalla on maksuvaihtoehtona vain käteinen tai prepaid-maksukortti ja tällä kriteerillä pyritään estämään laina-aikana mahdolliset uudet maksuvaikeudet. Laina-aikana ei saa tulla myöskään uusia velkoja.

   Myönteinen lainan takaus tuo myös tuoreen luottohäiriömerkinnän luottotietoihin ja se kannattaa huomioida, jos rästejä on päässyt kertymään ja ulosotto on kuitenkin jo päättynyt. Tässä tilanteessa on parempi pyrkiä kilpailuttamaan järjestelylaina sivujemme kautta.

   Yleiset vaatimukset järjestelylainan saamiselle

   Järjestelylaina on laina kuten mikä tahansa kulutusluotto, yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Kuka voi hakea järjestelylainaa?
   Järjestelylainaa voi hakea kuka tahansa, joka haluaa tasapainottaa omaa talouttaan ja yhdistää useat pienet ja kalliit luotot sekä osamaksumaksusopimukset yhdeksi isommaksi lainaksi, jossa on edullisemmat kulut. Yleensä hakijalta vaaditaan vähintään vakituista asuinpaikkaa Suomessa, säännöllisiä tuloja ja vakaata takaisinmaksukykyä joko vakituisen työn tai muun säännöllisen tulon muodossa. Suurin osa luotonantajista vaativat myös puhtaita luottotietoja, mutta joillakin luotontarjoajilla tietyin kriteerein voi myös luottotiedoton saada myönteisen lainapäätöksen. Luottohäiriömerkintä ei siis ole lainan hakemisen este, mutta vaihtoehtoja se rajaa merkittävästi.
   Antaako Takuusäätiö aina takauksen?
   Takuusäätiö ei aina myönnä takausta järjestelylainalle ja siihen voi olla monia syitä, jotka kannattaa ottaa huomioon jo ennen takauksen hakemista. Tarvittava lainasumma voi joko ylittää tai alittaa haetun lainatakauksen ja hakijan elämäntilanne ei välttämättä ole arvioinnin mukaan vakaa, esimerkiksi pätkätöistä johtuen. Jos taustalla on mielenterveysongelmia, peli- päihde- tai ostosriippuvuutta, niin näiden sairauksien hoito pitää olla myös hoitotasapainossa ja mahdollistaa oman talouden hallinnan, että myönteisen takauspäätöksen voi saada. Holhouksen alaisuudessa oleva henkilö ei voi saada myönteistä lainantakauspäätöstä.
   Miten kilpailutan järjestelylainan?
   Omaehtoinen järjestelylainan kilpailuttaminen lainapalvelun kautta on tehty hakijalle yksinkertaiseksi ja helpoksi. Yhdellä helpolla hakemuksella saa useilta luotontarjoajilta lainatarjouksen suoraan sähköpostiinsa, josta tarjouksia on helppo vertailla ja löytää itselleen edullisin vaihtoehto. Kaikki lainatarjoukset esitetään selkeässä muodossa ja myös kaikki lainan ehdot saa samalla tutkittavaksi, ja ehdot kannattaakin lukea huolellisesti. Vertaillessasi eri tarjouksia kannattaa niissä kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, sekä lainan takaisinmaksuehtojen yksityiskohtiin. Niistä etenkin on tärkeää tarkastaa, voiko tilapäisessä maksuvaikeudessa käyttää maksu- tai lyhennysvapaata kuukautta.
   Voinko saada lainaa, vaikka luottotiedoissani on merkintä?
   Luottohäiriömerkintä vaikeuttaa olennaisesti lainan saamista, mutta täysin mahdotonta se ei kuitenkaan ole. Joillekin luotonantajille on tärkeämpää se, että ulosottoon tai perintään ei ole tullut tuoreita rästejä, ja se kertoo hakijan maksukyvystä ja kyvystä hoitaa talouttaan järkevästi. Luottotiedoton voi saada lainan myös omasta pankista, hakemalla Takuusäätiöltä järjestelylainaan takausta, mutta silloin lainaa ei voi kilpailuttaa sivustomme kautta, vaan oman pankin tarjous on otettava vastaan. Järjestelylainan takaus tuo myös tuoreen luottohäiriömerkinnän, joka vaikuttaa hakijan tiedoissa tulevaisuuteen etenkin, jos ulosotto on jo loppusuoralla tai kokonaan lopetettu.
   Miksi järjstelylainaa kannattaisi hakea?
   Järjestelylainalla yhdistetään useita pienempiä ja usein myös kalliita luottoja ja osamaksusopimuksia yhdeksi edulliseksi lainaksi. Silloin voidaan saada tuntuvia säästöjä omassa arjessa ja talouden menoissa. Se näkyy nopeasti myös arjessa, kun usean luoton kalliit hoitokustannukset ja monet lyhennykset ovat vaihtuneet yhdeksi edulliseksi kuukausilaskuksi. Parhaimmillaan järjestelylaina on tavallaan omaehtoinen velkajärjestely ja se voi pelastaa hakijan todella pahoilta taloudellisilta ongelmilta tai luottohäiriömerkinnältä. Kun oma talous on tasapainossa, on elämässä vähemmän stressaavia asioita, jolloin voi myös nauttia elämästään täysillä.
   Kuinka paljon järjestelylainaa voi saada?
   Enimmäislainasummat vaihtelevat eri luotonantajien välillä merkittävästi ja luotonantajien kiristynyt kilpailu hakijoiden huomiosta näkyy myös myönnettävien lainojen enimmäissummissa, jotka ovat nousseet merkittävästi lyhyessä ajassa. Yksi luotonantaja voi tarjoa vain joitakin tuhansia järjestelylainaa ja suhteellisen lyhyellä maksuajalla, kun toinen taas voi tarjoa kymmeniä tuhansia ja pitkällä maksuajalla. Lainasummaa pohtiessa onkin tärkeää miettiä kuinka paljon omat nykyiset luotot ovat yhteensä ja millaisia kustannuksia niistä kertyy. Tämä antaa luotettavan pohjan lainojen kilpailuttamiseen ja sen perusteella on myös helppo arvioida kilpailuttamisen vaikutuksia omaan talouteen.