Lähetä ilmainen lainahakemus

ja nosta laina vaivoitta

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä ilmainen lainahakemus

   ja nosta laina vaivoitta

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

    

    

    

   Miten saada luottotiedot takaisin?

   Maksuhäiriömerkintä eli luottotietojen menettäminen on elämää vaikeuttava tapahtuma, joka useimmissa tapauksissa estää lainan, vuokra-asunnon tai puhelinliittymän hankintaa. Luottotietoihin tulee merkintä, kun perintä on siirtynyt käräjäoikeuteen ja sitä kautta ulosottoon.

   Maksuhäiriömerkintöjä ei ala saamaan huomaamatta, sillä ensimmäisestä merkinnästä ja sen kestosta ilmoitetaan aina kirjeitse. Huomioitavaa on, että merkintä ei seuraa loppuelämää, vaan oikeanlaisilla toimilla on mahdollista saada luottotiedot takaisin ja merkintä poistettua muutamassa vuodessa.

   Luottotiedot takaisin muutamassa vuodessa

   Henkilön on mahdollista saada luottotiedot takaisin hyvinkin kohtuullisessa ajassa, jos velkakierre pystytään pysäyttämään tarpeeksi aikaisessa vaiheessa. Henkilökohtaiset talous- ja rahataidot nousevat tärkeiksi tilanteen kuntoon palauttamisessa, mutta apua on mahdollista hakea myös erilaisista velkaneuvonnoista.

   On suositeltavaa ottaa heti yhteyttä apua tarjoavaan tahoon, jos maksuhäiriömerkintöjä alkaa syntymään. Mitä vähemmän velkakohtaisia merkintöjä on, sitä nopeampaa luottotietojen takaisin saamisesta tulee.

   Luottotietojen menetykseen vaadittavia velkakohtaisia maksuhäiriömerkintöjä on erilaisia. Maksuhäiriömerkinnän poistumiseen menee velkakohtaisesti 2-4 vuotta, mutta luottotietojen takaisinsaamiseksi voi mennä myös pidempään, jos merkintöjä on kertynyt useampi. Jotta saataisiin luottotiedot takaisin, on pystyttävä pysäyttämään uusien merkintöjen syntyminen.

   Luottotietojen menetys usein itsessään lopettaa velkakierteen, joka osaltaan voi edesauttaa tilanteen palautumisessa. Maksuhäiriömerkinnän voi siis saada poistettua minimissään kahdessa vuodessa.

   Luottotiedot takaisin velkaneuvojan avulla

   Luottotietojen menetykseen vaikuttaa usein monet henkilökohtaiset talouden- ja varallisuuden haasteet. Tilanne voi aiheuttaa häpeää, jonka vuoksi avun hakeminen tarpeeksi aikaisessa vaiheessa voi olla monelle haastavaa.

   Jotta velkaantunut henkilö saisi luottotiedot takaisin, olisi tärkeää pyytää asiantuntevaa apua tilanteeseen, jos omat taidot eivät riitä. Suomessa on monia eri tahoja, jotka ohjaavat ja tukevat velkajärjestelyissä maksutta, niin yksityishenkilöitä kuin pienyrittäjiäkin.

   Usealle asiantunteva velkaneuvonta on ainoa tapa saada luottotiedot takaisin. Jos tilanne on uusi, usein oikeat ratkaisut eivät hahmotu helposti. Asiantunteva velkaneuvoja pystyy auttamaan omien velkojen, kulujen ja tulojen tasapainottamisessa ja osaa antaa oikeat ohjeet tilanteeseen, jotta henkilö välttyisi enemmiltä haasteilta maksuhäiriömerkintöjen vuoksi.

   Väärät korjausliikkeet voivat pidentää pahimmillaan maksuhäiriömerkintöjen poistumisaikaa useammalla vuodella, jolloin velkakierteestä voi olla haastavaa päästä pois.

   Miten saat luottotiedot takaisin?

   Luottotietojen menetyksen takana on usein monia maksamattomia laskuja ja muita velkoja, jotka ovat syntyneet joissain tapauksissa pitkällä aikavälillä. Jotta saat luottotiedot takaisin, on tärkeää keskittyä maksamaan välttämättömät laskut ja lähteä selvittämään keinoja velkojen selvittämiseksi.

   On hyvä jatkaa sellaisten laskujen maksamista, joiden kohteen menettämisestä voi koitua lisää ongelmia. Seuraavat vinkit auttavat pääsemään alkuun luottotietojen kuntoon saamisessa:

   Milloin saat luottotiedot takaisin?

   Luottotietojen menetys tarkoittaa, että luottotietoihin on tullut laskujen tai muiden velkojen maksuhäiriöistä merkintöjä. Velkakohtaiset maksuhäiriömerkinnät ovat voimassa 2 – 4 vuotta, mutta luottotietojen takaisin saamiseksi tulee saada kaikki maksuhäiriömerkinnät poistettua.

   Vaikka koko luottotietojen saaminen takaisin voisi kestää kauemmin, on hyvä muistaa, että maksuhäiriömerkinnät useimmiten rajoittavat vain tietynlaisissa tilanteissa elämää, joita välttämällä tilanne ei aiheuta lisähaasteita. Luottotietoja useimmiten tarkistetaan seuraavanlaisissa tilanteissa:

   Luottotiedot takaisin nopeammin?

   Luottotietonsa menettänyt usein toivoo, että maksuhäiriömerkintöjen poistumisesta voisi tehdä mahdollisimman nopeaa. On hyvä huomioida, että vaikka henkilö maksaisi maksuhäiriömerkinnän taustalla olevan laskun kokonaisuudessaan pois, se ei poista merkintää luottorekisteristä.

   Velan pois maksaminen voi kuitenkin lyhentää maksuhäiriömerkinnän poistumisaikaa. Jos merkintöjä on ehtinyt kertymään vain yksi, voi merkinnän poistumisaikaa lyhentää kolmesta vuodesta kahteen vuoteen maksamalla velan pois.

   On kuitenkin tilanteita, joissa velan pois maksaminen poistaa maksuhäiriömerkinnän luottorekisteristä heti. Tällaisia ovat muun muassa sosiaalisesta luotosta, yksityishenkilön velkajärjestelystä tai Takuusäätiön takauksesta tuleva maksuhäiriömerkintä, joka poistuu lainan poismaksun yhteydessä.

   Tällöin kyseessä voi olla niin sanottu järjestelylaina tai yhdistelylaina jolla yksinkertaistetaan ja helpotetaan luottotietojen palauttamista aiheuttamatta henkilön elämään lisähaasteita. Maksuhäiriömerkintä, joka on syntynyt luottotietoihin suppean ulosoton yhteydessä poistuu myös, kun velka on maksettu.

   Lähimmäisen luottotiedot takaisin?

   Velkakierre heijastuu lähipiiriin erilaisina maksuvaikeuksina ja varallisuusongelmina. Jos lähimmäiselläsi on luottotiedoissa merkintä tai merkintöjä ja haluat auttaa tilanteessa, on hyvä välttää joutumasta itse samaan tilanteeseen. Jos autat lähimmäistäsi taloudellisesti, on hyvä varmistua, että antamasi raha voi potentiaalisesti parantaa tilannetta.

   Päihteiden käyttö ja erilaiset rahapeliriippuvuudet voivat olla esimerkkejä tilanteista, joissa taloudellinen apu ei yksinään paranna tilannetta ilman todellisen ongelman ratkaisemista.

   Lähimmäisen auttamiseen taloudellisesti liittyy aina riski oman taloudenhallinnan menettämisestä. Jos kuitenkin haluat auttaa taloudellisesti toista henkilöä, varmista, että hoidat omat välttämättömimmät maksusi ajallaan, kuten vuokran ja puhelinliittymämaksut.

   On huomioitavaa, ettei velkaantuneen ihmisen talouden parantamiseksi ole suositeltavaa ottaa uutta lainaa tai taata velalliselle lainaa, jotta voit välttyä myöhemmiltä maksuvaikeuksilta, jos avun kohde ei kykene maksamaan maksuja ajallaan.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea järjestely– tai yhdistelylainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Mistä voin selvittää mahdolliset maksuhäiriömerkinnät?
   Maksuhäiriömerkinnät voi tarkastaa omista luottotiedoista. Suomessa luottotietoja ylläpitävät Suomen Asiakastieto ja Bisnode Finland Oy. Luottotiedot voi tarkistaa kerran vuodessa maksutta. Useammin tarkistettuna tietojen katselusta veloitetaan kertamaksu. Huomioitavaa on, että joissain tapauksissa maksuhäiriömerkinnät voivat näkyä vain toisen yrityksen rekisterissä, mutta pääosin molemmat tarjoavat samoja tietoja. Varmuuden saamiseksi kannattaakin tarkistaa luottotiedot molemmista rekistereistä.
   Kuka voi tarkistaa luottotiedot?
   Luottotiedot ovat henkilökohtaisia tietoja, jotka eivät ole julkisesti näkyvissä. Laki säätelee sitä, kuka voi katsella luottotietoja ja minkälaisessa tilanteessa niitä voidaan tarkastella ulkopuolisen toimesta. Toisen henkilön luottotietoihin ei siis pääse käsiksi uteliaisuuttaan, vaan tietojen saamiseksi tulee olla tietyssä asemassa. Henkilö voi useimmissa tilanteissa itse vaikuttaa siihen, antaako luvan ulkopuoliselle taholle katsoa omia luottotietoja.
   Miten todistan, että luottotietoni ovat kunnossa?
   Luottotietojen voidaan todeta olevan kunnossa, jos luottotietoihin ei ole merkitty maksuhäiriömerkintöjä. Luottotiedot löytyvät Suomessa joko Suomen Asiakastieto Oy:n tai Bisnode Finland Oy:n rekistereistä, joiden tiedoissa voi olla tapauskohtaisia eroavaisuuksia. Tästä syystä luottotiedot kannattaa tarkistaa molemmista rekistereistä, jotta saadaan varmin tieto. Jos kummastakaan rekisteristä ei löydy maksuhäiriömerkintöjä, toimii se todisteena siitä, että luottotiedot ovat kunnossa.
   Milloin maksuhäiriömerkintä poistuu?
   Maksuhäiriömerkintöjä voi syntyä monelle erilaiselle velalle. Kun velkojen maksuhäiriöitä on useita, vaikuttaa se myös merkintöjen poistumisaikaan. Jokaisella velalla on velkakohtainen maksuhäiriömerkinnän poistumispäivä. Omista luottotiedoista pystyy tarkistamaan velkakohtaiset maksuhäiriömerkintöjen poistumispäivät. Huomioithan, että luottotiedoissa olevan velan perässä oleva päivämäärä ei tarkoita velan vanhenemista vaan nimenomaan maksuhäiriömerkinnän poistumista. Maksuhäiriömerkintäsi poistuu sinä päivämääränä, joka on ilmoitettu luottotietojen rekisterissä velan perässä.
   Miten kauan kestää saada luottotiedot kuntoon?
   Jos henkilöllä on maksamattomia laskuja tai muita velkoja, syntyy niistä maksuhäiriömerkintöjä luottotietoihin. Maksuhäiriömerkinnät voivat vaikeuttaa joissain tilanteissa henkilön elämää useita vuosia. Kun henkilön luottotiedoista poistuvat maksuhäiriömerkinnät, ei niistä jää merkintää näkyviin sen jälkeen. Tällöin voidaan puhua, että luottotiedot ovat jälleen kunnossa. Luottotietojen palautumiseen velkakohtaisesti voi mennä 2-4 vuotta. Luottotietojen saamiseksi takaisin tulee kaikki maksuhäiriömerkinnät poistua.
   Mitä seurauksia luottotietojen menettämisestä on?
   Vastoin yleistä oletusta, maksuhäiriömerkinnästä ei ole jokaiselle kaikissa tilanteissa haittaa. Luottotietojen menetys voi vaikeuttaa muun muassa uusien luottojen saantia, asunnon vuokraamista ja puhelinliittymän hankintaa. Vanhoihin sopimuksiin maksuhäiriömerkinnät eivät kuitenkaan vaikuta, varsinkin jos niiden aiheuttamat laskut hoidetaan ajallaan. Jos luottotietoihin tulee maksuhäiriömerkintä, voi elämä joissain tapauksissa jatkua samaan tapaan. Luottotietomerkintä usein myös pysäyttää haitallisen velkakierteen, koska uusia luottoja ei enää myönnetä.
   Mistä voin hakea apua luottotietojen saamiseksi takaisin?
   Luottotietojen menettämiseen vaaditaan maksamattomia laskuja ja muita velkoja. Usein tilanne on kehittynyt pitkällä aikavälillä, johon liittyy henkilön talouden hoitoon ja varallisuuteen liittyviä haasteita. Apua tilanteeseen voi hakea muun muassa Takuusäätiön velkalinjalta tai oikeusaputoimistojen velka- ja talousneuvojilta maksutta. Yksin- ja pienyrittäjät voivat hakea velkaneuvontaa myös Ely-keskuksen yrittäjän talousavusta, jossa saa neuvontaa ja tukea maksutta.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat