Miten palvelumme toimii?

Kun täytät hakemuksen palvelussamme algoritmimme analysoi hakemuksessa antamasi tiedot ja valitsee tämän perusteella sinulle parhaiten soveltuvan lainanvälittäjän. Hakemus välitetään lainanvälittäjälle, joka välittää sen eteenpäin pankeille. Jos saat positiivisen vastauksen, voit siirtyä lainanväittäjän palveluun valitsemaan lainan ja tekemään luottosopimuksen. Jos et saa positiivista vastausta, voit kokeilla toista lainanvälittäjää tai yhtä suorista yhteistyökumppaneistamme. Creditum.fi ei ole lainanvälittäjä vaan markkinoi luottolaitosten tuotteita Yhteistyökumppaneidensa luvalla. Kaikki hakemukset kilpailuttaa ja lainat välittää jokin Yhteistyökumppani.

Mihin pankkeihin hakemukseni lähtee?

Voit nähdä täydellisen listan eri yhteistyökumppaneidemme kautta tavoittamistasi pankeistä täällä:

Meidän kautta tavoitat mm. seuraavat rahoitusyhtiöt. Palvelun kautta voit tavoittaa jopa 35 rahoitusyhtiötä.

 

    

Creditum-palvelun tavoite on tarjota suomalaisille kuluttajille helppo tapa säästää lainakuluissa.

Palvelun käyttö on täysin ilmaista, eikä hakemuksen lähettäminen sido sinua mihinkään. Voit katsoa ensin minkälaisia tarjouksia saat ja päättää sitten otatko lainaa vai et.

Jo tuhannet kuluttajat ovat käyttäneet palveluamme. Se on täysin suomalainen ja yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Täytä hakemus