Lähetä ilmainen hakemus
ja nosta autolainaa netistä

Kilpailuta autolaina Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   ilmainen hakemus
   ja nosta autolainaa netistä

   Kilpailuta autolaina Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconAutolaina netistä ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin autolaina vertailusta.

   Check iconTarjous yli 25+ pankilta 1 hakemuksella.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin nostat autolainaa netistä Creditumin avulla

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 rahoituslaitokselle ja pankille. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Selaa lainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Viimeistele hakemus

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sopivimman ja viimeistellä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit myös jättää hakemuksen viimeistelemättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Kolme syytä, miksi autolainojen kilpailuttaminen netissä kannattaa

    

   1. Säästät rahaa

   Kilpailuttamalla säästää – sen tietävät kaikki. Siksi onkin hassua, että monet eivät kilpailuta lainojaan samalla tavalla kuin esimerkiksi tietokone-, auto- tai puhelinostoksiaan.

   Eri luotonantajien lainoissa on huimia eroja. Väärin valittu lainatuote voi aiheuttaa satoja, ellei tuhansia euroja turhia kuluja. Creditumin kautta voit välttyä tältä – palvelumme löytää juuri sinulle esihyväksytyn, edullisimman lainan.

    

   2. Säästät aikaa

   Aika on rahaa. Lainojen vertailu omin päin on työlästä, sillä yleensä et saa tietää lainan tarkkaa korkoa ennen kuin olet täyttänyt hakemuksen lähes maaliin asti.

   Jotta saisit tarpeeksi kattavan kuvan eri luotonantajien lainatuotteista, joutuisit tekemään vähintään 10 hakemusta eri sivustoilla.

   Kun teet hakemuksen Creditumin kautta, saat esihyväksyttyjä lainatarjouksia tarkkoine hintatietoineen kaikilta niiltä luotonantajilta, jotka haluavat myöntää sinulle lainaa.

   Voit sen jälkeen tarkastella lainatarjouksia ja valita edullisimman. Palvelu on 100 % ilmainen, eikä sinun ole pakko viimeistellä yhtäkään esihyväksytyistä hakemuksista, jos et ole tyytyväinen lainatarjontaan.

    

   3. Löydät tilanteeseesi sopiva laina ja vältä velkakierre

   Suomen Pankki uutisoi pari vuotta sitten vakuudettomien kulutusluottojen määrän kasvaneen dramaattisesti vuosien 2014-2017 aikana.

   Monet suomalaiset paikkaavat hetkellisiä rahareikiä kulutusluotoilla ja huonoa mainetta niittäneillä pikavipeillä. Tässä ei sinänsä ole mitään väärää, jos lainan kulut ovat maltilliset ja sen pystyy maksamaan ajoissa takaisin.

   Kuitenkin valitettavan usein erityisesti netin kautta haetut pikaluotot aiheuttavat hankaluuksia. Nämä hankaluudet johtuvat yleensä liian suurista kuukausittaisista takaisinmaksueristä. Pahimmassa tapauksessa suuret lyhennyserät ajavat asiakkaan hakemaan lisää lainaa. Jokainen tietää, mitä tästä seuraa; velkakierre on valmis.

   Me Creditumilla pyrimme auttamaan laina-asiakkaita valitsemaan heille sopivimman lainan. Voit valita juuri sinulle sopivan maksuajan ja sitä myötä kuukausierän. Palvelumme avulla näet selkeästi eri lainatuotteiden kulut ja takaisinmaksuerät, minkä myötä lyhennyserien koot ja ajankohdat eivät tule yllätyksenä. Kun lainan lyhennykset ovat selkeästi tiedossa, pystyt budjetoimaan elämääsi tarkemmin etkä joudu pahimmillaan ulosottoon ja luottotietojen menettämiseen johtavaan velkakurimukseen.

    

   Aloita lainojen vertailu täyttämällä hakemus tämän sivun yläreunassa.

   Yksi hakemus, jopa 20+ lainatarjousta

   Älä haaskaa aikaasi vastailemalla samoihin kysymyksiin kaikkien luotonantajien hakemuslomakkeissa. Täytä lainahakemus Creditumilla, niin lainasi esikäsittelee yli 25 rahoituslaitosta ja pankkia!

   Autolainan kilpailutus – pienellä vaivalla isot säästöt

   Auto on yhä edelleen monen suomalaisen ensisijainen kulkuneuvo – melkeinpä pakollinen paha, joka pitää ostaa, jotta pääsee liikkumaan. Monille auto on myös tärkeä vapauden symboli: ei tarvitse odotella busseja tai junia, vaan pääsee liikkeelle juuri silloin, kun itselle sopii. Ilman autoa on melkeinpä mahdotonta elää, ellei sitten asu isossa kaupungissa, joka on päättänyt panostaa liikenteen sujuvuuteen. Koska ihmiset haluavat saada autostaan mahdollisimman paljon irti, on syytä nähdä auto ennen kaikkea sijoituksena eikä ostoksena: kun liikkuminen autolla sujuu ja se toimii kuin unelma, pääsee käymään vähän pidemmällä vaikkapa töissä tai mökkeilemässä ja näin panostaa omaan hyvinvointiinsa.

   Autot, varsinkin kunnolliset sellaiset, ovat kuitenkin melko kalliita investointeja, joihin harvalta löytyy ylimääräistä rahaa ihan tuosta vain. Mikäli haluaa kunnon auton, ei kannata lähteä selaamaan vanhoja peltoautoja, jotka saa alle tonnilla. Siksipä auton hankintaan otetaan edelleen yleensä lainaa. Tarjonta on tosin valtaisa ja siksi moni pitääkin autolainan hakemista puuduttavana ja suorastaan pelottavana. Ja vaikka se tätä olisikin, kannattaa lainan hakemiseen silti käyttää aikaa ja vaivaa – sillä voi nimittäin olla aivan uskomattomia hyötyjä.

   Autolainaa netistä – vaihtoehtoja on moneen lähtöön

   Niin kuin kaikkia muitakin hankintoja, myös lainoja kannattaa verrata. Lainan tarjoajia on useita ja on suorastaan hölmöä tarttua yhteen tarjoukseen vain siksi, että se löytyi ensimmäisenä.

   Lainoja vertailtaessa lainan tarjoajat kilpailevat asiakkaista ja pyrkivät siksi tarjoamaan sitä mahdollisimman hyvillä ehdoilla.

   Hyviin lainaehtoihin kuuluu monta asiaa: esimerkiksi joustava takaisinmaksuaika, laadukkaat neuvottelupalvelut mahdollisissa ongelmatilanteissa sekä mahdolliset keskittämisedut.

   Tärkein asia ovat kuitenkin lainan korot ja sivukulut. Autolainaa netistä hakiessa kannattaa olla tarkka ja pitää mielessä lainan kokonaiskustannukset ja se, miten paljon lainan takaisinmaksu syö omaa budjettia. Käytä ajoneuvolainaa harkitessasi tukena autorahoituslaskuria.

   Autolainaa netistä – saamisen ja hakemisen yleiset vaatimukset

   Voit hakea autorahoitusta, kulutusluottoa tai yhdistelylainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Autolainaa netistä Creditumin avulla

   Nykyään ei enää tarvitse käyttää omaa aikaansa siihen, että juoksisi pankkien välillä kyselemässä lainaa tai täyttelisi kymmeniä hakemuksia toisensa perään.

   Creditum on palvelu, joka tekee tämän työn puolestasi ja esittelee sinulle valmiit tarjoukset. Palvelun kautta on mahdollista saada monenlaisia lainoja auton hankintaan. Perinteisten autolainojen lisäksi Creditumin kautta voi saada myös vakuudetonta joustoluottoa hyvin edullisella, vain 4 % korolla. Nopeimmillaan laina on tililläsi vielä samana päivänä.

   Alkuun pääsee vaivatta: riittää, että istut tietokoneen ääreen ja täytät tietosi Creditumin lomakkeeseen. Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä se sido sinua vielä mihinkään – eihän kysyminen mitään maksa! Vastauksenkin saa käytännössä saman tien.

   Vain yhden hakemuksesi perusteella Creditum pystyy tarjoamaan lainaa yli 25 pankilta. Palvelun kautta näet myös, mitä lainatarjoukset ovat niin sanotusti syöneet, eli millaiset kokonaiskulut lainalla on.

   Creditumin kautta hakiessasi lainatarjoukseesi ei pääse eksymään mitään pienellä präntillä kirjoitettuja piilokuluja. Saat nopeasti kattavan kokonaiskuvan siitä, millaisia lainoja sinulle tarjotaan, ja pääset itse valitsemaan sen, mikä sopii sinulle parhaiten.

   Et ole edelleenkään sitoutunut mihinkään, vaan lainan myöntäjät kilpailevat sinusta ja sinun ajastasi.

   Kun mieleinen autolaina on löytynyt valitse se, ja varmista vielä hakemuksen yhteenvedosta, että kaikki tiedot pitävät paikkaansa. Tämän jälkeen Creditum lähettää hakemuksesi eteenpäin. Lainan myöntäjästä riippuen voit saada lainan tilillesi jo saman päivänä.

   Creditum tekee autolainojen vertailun puolestasi – ja vieläpä ilmaiseksi!

   Ideana on, että sinä pääset mahdollisimman sutjakkaasti autokaupoille ja saat allesi juuri sellaisen auton, jota tarvitset. Lainatarjousten kilpailuttaminen käy niin nopeasti ja vaivattomasti, että itselleen räätälöityjä tarjouksia voi käydä katsomassa vaikka heti.

   Kilpailuttamalla autolainan Creditumin kautta et ole riippuvainen autokauppojen tarjoamista rahoitusratkaisuista, vaan voit ostaa auton välittömästi.

   Creditumin kautta voit hakea myös yhdistelylainaa, jonka avulla katat uuden autolainasi sekä muita vanhoja lainoja, kuten luottokorttivelan ja opintolainan.

    

   SSL-suojattu palvelu