Lähetä ilmainen lainahakemus

ja nosta vakuudeton autolaina

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä
   helppo hakemus
   ja nosta vakuudeton autolaina

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile autolainatarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta autolaina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Autorahoituslaskuri auttaa suunnittelussa

   Autorahoituslaskuri on täydellinen apu juuri sinulle, joka haluat arvioida ja hakea autorahoitusta vaivattomasti ilman, että sen todellinen kustannus tulisi sinulle yllätyksenä. Laskurin käyttö on helppoa ja nopeaa: sinun tarvitsee vain antaa sille muutamia rahoituksen kannalta tärkeitä perustietoja. Saat välittömästi nähtäväksesi lainasi todelliset kokonaiskustannukset mahdollisimman läpinäkyvästi eriteltyinä niin, että mitään niin kutsuttuja piilokuluja (esimerkiksi lainan avausmaksu ja kuukausittaiset lainanhoitomaksut) ei jää sinulta huomaamatta. Laskurin avulla hahmotat rahoituksesi todelliset kustannukset, eli kuinka paljon se tulisi sinulle kokonaisuudessaan maksamaan. Saamasi laskelma auttaa sinua laatimaan lainahakemuksen helposti ja vaivatta.

   Autorahoituslaskuri auttaa sinua säästämään huomattavia summia rahaa

   Creditumin avulla voit löytää itsellesi parhaimman rahoituksen, juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Lainojen vertailu on aina kannattavaa, koska vertailemalla löydät edullisimman ja sinulle sopivimman lainan.

   Rahoituslaskurin käyttö on täysin ilmaista eikä se sido sinua vielä mihinkään – voit vertailla eri sivustojen lainaehtoja ja kustannuksia rauhassa ennen lopullista päätöstäsi. Autorahoituslaskuri näyttää toivomasi autolainan todelliset kustannukset auttaen suunnittelemaan talouttasi realistisesti. Sinun tarvitsee vain syöttää tarvittavat tiedot, ja laskuri laskee nopeasti kustannusten määrät niin, että ne ovat helposti luettavissa ja ymmärrettävissä.

   Autorahoituslaskuri auttaa sinua saamaan unelmiesi auton

   Suurin osa suomalaisista tarvitsee autoa käyttöönsä ainakin jossain vaiheessa elämäänsä, oli ruokakunnassa sitten yksi tai viisi jäsentä. Julkinen liikenne voi olla alueittain vähäistä tai sitä ei ole ollenkaan.

   Tai ehkä olet harkinnut auton hankintaa, mutta omat säästöt eivät vielä riitä siihen. Autorahoituslaskuri auttaa sinua löytämään sopivimman lainan tarvitsemallesi tai haluamallesi autolle ja kertoo sinulle, mitä se tulisi sinulle kokonaisuudessaan kustantamaan.

   Laskuri näyttää sinulle rehelliset arviot koroista ja kuukausittaisista maksuista. Tämän ansiosta voit saada haluamasi auton pihaasi vaikka heti. Autorahoituksella on useita eri käyttötarkoituksia.

   Esimerkki siitä, miten helppo autorahoituslaskuri on

   Haluaisit päivittää vanhan autosi ympäristöystävällisempään, ja haaveilisit juuri tietystä hybridiautosta. Omat varasi eivät aivan riitä uuden auton ostoon, joten pohdit autorahoituksen ottamista.

   Kuitenkin, tarjousten pyytäminen yksittäin eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta voi käydä työlääksi, kun helpommallakin voisit päästä – päätät kokeilla rahoituslaskuria, joka näyttää sinulle mm. takaisinmaksuajan vaikutuksen rahoituksen lopulliseen summaan. Se kertoo sinulle myös rahoituksen hoitokulut, laskutuslisät sekä muut kuukausittaiset maksut, joita et ole välttämättä tiennyt ajatellakaan.

   Voit nyt turvallisin mielin kilpailuttaa lainantarjoajat. Saat parhaat lainatarjoukset nopeasti ja vaivattomasti, ja valita niistä itsellesi juuri sopivimman!

   Kilpailuttaminen kannattaa aina

   Kilpailuttamalla rahoitusten tarjoajat voit säästää selvää rahaa jopa tuhansia euroja vuodessa. Niin kutsuttuja lainan piilokuluja voi syntyä, mikäli lainantarjoaja ei kerro riittävän selkeästi kaikista siihen liittyvistä kustannuksista, esimerkiksi sen avaus- ja kuukausimaksuista.

   Creditumilla voit tehdä kilpailutuksen helposti. Sinun tarvitsee jättää vain yksi hakemus, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaa vertaillen eri lainantarjoajia, joista osaa et välttämättä ole edes tiennyt olevan olemassa. Samassa ajassa mitä kuluisi, jos kahlaisit tarjoajia läpi, olet saanut jo useita tarjouksia, joista voit valita omasi. Kilpailutus on sinulle täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

   Valitse sinulle se sopivin tarjous

   Creditumin kautta saat hetkessä vain yhden hakemuksen täyttämällä nähtävillesi useita esihyväksyttyjä tarjouksia niiltä eri rahoitustarjoajilta, jotka voivat myöntää sinulle haluamasi rahoituksen, ja pääset tekemään tarjousten vertailun helposti ja vaivattomasti. Tämäkään vaihe ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään: voit niin halutessasi palata tarjousten pariin myöhemminkin, mikäli haluat enemmän aikaa miettiä eri vaihtoehtoja.

   Kun olet valintasi tehnyt, voit valita niistä juuri sen sopivimman. Aloitettuasi yhteistyön uuden lainanmyöntäjäsi kanssa, Creditum pitää puolestasi muut lainantarjoajat ajan tasalla ilman että sinun tarvitsee vastata erikseen muihin tarjouksiin.

   Usein kysyttyä

   Miten autorahoitusta voi hakea?
   Voit jättää Creditumille lainahakemuksen, mikäli olet vähintään 20-vuotias, vuositulosi on vähintään 10 000 euroa ja olet hoitanut raha-asiasi moitteetta ja ilman maksuhäiriöitä. Ennen hakemuksen täyttämistä kannattaa pohtia valmiiksi lainan summa ja takaisinmaksuaika. Haettavan lainan määrä tulee olla hakemuksessa ilmoitettujen rajojen sisällä. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, jonka jälkeen saat tarjoukset omaan sähköpostiisi. Kun olet saanut tarjoukset, voit vertailla niitä ja valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Sen jälkeen voit viimeistellä hakemuksesi ja laina on nopeasti käytettävissäsi. Tarjoukset eivät sido sinua mihinkään, eli sinun ei ole pakko hyväksyä mitään lainatarjousta.
   Kuinka kauan luottopäätöksen saamisessa kestää?
   Itse lomakkeen täyttäminen vie yleensä muutaman minuutin. Päätöksen kestoon vaikuttaa lainan tyyppi. Pienempiä, vakuudettomia lainoja saa yleensä helpommin ja nopeammin kuin isompia ja vakuuksia vaativia lainoja. Ensin mainittuja saa yleensä nopeasti, koska pankin ei tarvitse käydä läpi vakuuksien kelvollisuutta lainan vakuudeksi. Lainapäätöksen saat myös huomattavasti nopeammin kilpailuttamalla, koska sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi hakemus ja saat sen avulla monta lainatarjousta. Saadut tarjoukset ovat jo valmiiksi esihyväksyttyjä, kun saat ne omaan sähköpostiisi. Ennen kuin päätös annetaan, tarkastetaan tietysti lomake ja hakijan maksykyky lainan tarjoajan turvan vuoksi.
   Mihin autorahoitusta voi käyttää?
   Autorahoitus soveltuu henkilölle, joka on hankkimassa omaa autoa, oli se sitten käytetty tai aivan uusi. Auton myyjä voi olla yksityinen henkilö ja voit silti saada sitä varten autorahoitusta. Autorahoituksen voi myös käyttää liikkeestä ostettavaan autoon, ja se onkin hyvä tapa saada haaveilemasi auto. Autorahoitus on tavallinen ratkaisu, koska auton hankkiminen vaatisi muuten pelkästään paljon säästöjä, mutta rahoituksen avulla voit ikään kuin täydentää säästöjäsi. Sen avulla voit hankkia joko täysin uuden auton tai vaihtoauton liikkeestä. Maksat rahoituksen sellaisissa erissä takaisin lainan tarjoajalle, kuin se sinulle sopii.
   Miksi rahoituksen kilpailuttaminen kannattaa?
   Jos olet päättänyt jo hakea autorahoitusta, olet varmasti myös huomannut kuinka työlääksi ja hitaaksi tulee lähettää hakemuksia yksitellen lainan tarjoajille ja sitten odotella vastausta. Creditumin kautta sinun on helppo ja huomattavasti nopeampaa kilpailuttaa autorahoituksesi, koska sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lomake, ja saat tarjouksia yli 25 eri pankilta ja rahoittajalta. Näin säästät aikaa ja vaivaa. Pystyt myös helposti rajaamaan haluamasi lainan kriteerit, ja saat niihin osuvia tarjouksia. Voit päättää, haluatko vakuudellisen vai vakuudettoman lainan. Kilpailuttamalla saat siis kaikista edullisemman lainan käyttöösi.
   Miten autorahoituslaskuria käytetään?
   Creditumin autorahoituslaskuri on todella hyödyllinen, kun aloitat lainan hakemisen ja pohdit vielä summaa, jonka aiot lainata ja kuinka pitkän laina-ajan tarvitset. Laskurista näät arvioidun kuukausierän takaisinmaksua varten perustuen laskuriin syöttämääsi lainan summaan ja takaisinmaksuaikaan. Tällä tavoin laskurin avulla sinun on helppo testata, miten esimerkiksi pidempi tai lyhyempi laina-aika vaikuttaa kuukausierään. Hakemuksen täyttäminen helpottuu myös, koska olet jo voinut pohtia laskurin avulla valmiiksi osan asioista, mitä hakemukseen tarvitaan. Laskurin avulla saat jo valmiiksi käsityksen siitä, minkälaisia lainatarjouksia voit saada, kun olet lähettänyt hakemuksen.
   Mitä tietoja tarvitsen lainahakemukseen?
   Lainahakemuksen täyttäminen on Creditumin kautta nopeaa ja vaivatonta. Kun olet etukäteen miettinyt ja päättänyt, millaisen summan haluat lainata ja kuinka nopeasti haluat maksaa sen takaisin, on niiden syöttäminen hakemukseen helppoa. Lisäksi tarvitset henkilötietosi ja yhteystietosi, jotta sinulle voidaan lähettää sähköpostiin lainatarjoukset. Niin kuin kaikkiin lainahakemuksiin, sinun pitää myös osata kertoa kuukausittainen budjettisi, eli kuukausittaiset tulot ja menot sekä talouteesi kuuluvien henkilöiden määrä. Tämä on tärkeää tietoa lainan tarjoajille. Hakemukseen voit liittää tarvittavat liitteet. Kun olet päättänyt, minkä lainan valitset, voit tehdä lainasopimuksen kyseisen pankin kanssa.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat