Lähetä ilmainen lainahakemus

ja nosta halvin laina

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä
   ilmainen hakemus
   ja nosta halvin laina

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Halvin laina – millainen se todella on?

   Halvin laina voi olla vaikea löytää tänä päivänä kun nykyään on monenlaista lainantarjoajaa, on pankkia, rahoituslaitoksia ja vippejä. Mietityttääkö mahdolliset piilokulut ja todellinen loppulasku? Tämä on ihan aiheellinen huoli, mutta asian ei oikeastaan tarvitse olla kovinkaan monimutkainen jos vaan osaa ottaa oikeat asiat huomioon. Seuraavassa osiossa vinkkejä ja tärkeitä seikkoja, joiden avulla löydät itsellesi halvimman lainan.

   Haluatko kenties seurata unelmia tai saada talousasiat kuntoon halvalla lainalla?

   Onko mielessä ollut jo pidempään unelmien matka jonka viimein koronan jälkeen voisi toteuttaa. Vai onko korona kenties vienyt työt ja saanut talouden huonoon jamaan? Oli tilanteesi tai lainantarpeesi mikä tahansa, niin on syytä katsoa mikä olisi itselle halvin laina.

   Ihan ensimmäisenä kannattaa miettiä paljonko lainaa oikeasti tarvitsee ja voiko osan esimerkiksi maksaa jo olemassa olevasta pääomasta tai jospa lainan jakaa vaikka puolison kanssa.

   Minkä kokoisen lainan tarvitsen ja kuinka pitkälle ajalle? Tämä vaikuttaa luonnollisesti suoraan kulujen määrään sekä tietysti kuukausittaiseen lyhennyserään, tarkoittaa myös sitä että näillä voit suoraan säädellä takaisin kokonaisuudessaan maksettavaa määrää.

   Aloita ihan ensimmäisenä halvin laina kilpailutus. Tämän voit tehdä vaikka vasta tutkailet mahdollisuuksiasi tai haluat selvittää mahdollisia kuluja. Päätös tulee nopeasti eikä sido sinua mihinkään.

   Halvin laina sinulle – ilman turhaa odottelua

   Kilpailuta itsellesi halvin laina – hakemuksen teko vie vain minuutteja ja päätös tulee nopeasti, älä siis suotta tuskaile pidempään tilanteesi kanssa. Tarjouksen saaminen ei sido sinua mihinkään, mutta hakemalla saat hyvän idean mitä se voisi olla.

   Tarjoukset tulevat selkokielellä ilman piilokuluja, etsimme aina edullisimmilla koroilla olevat lainat sinua varten. Tämän avulla säästät merkittävästi rahaa sekä aikaa.

   Hakemuksen lähettämisen jälkeen päätös tulee välittömästi ja voit vertailla saatuja lainatarjouksia sekä valita niistä mieleisen. Summasta riippuen halvin laina voidaan maksaa jo saman päivän aikana tilillesi, parhaimmillaan vartissa.

   Oleellisesti isompien summien käsittely vie hieman pidemmän aikaa. Hakemuksen teko on sinulle täysin ilmaista eikä sitä hakeakseen tarvitse lähteä kotisohvaa pidemmälle. Luottotietojen tulee luonnollisesti olla moitteettomat lainaa saadakseen.

   Mistä halvin laina tulee?

   Kilpailuttamalla itsellesi halvin laina hakemus tavoittaa useamman kotimaisen pankin sekä rahoituslaitoksen, yhdellä hakemuksella saa siis huomattavan näkyvyyden ja useita tarjouksia. Palvelu on täysin kotimainen ja yhteistyökumppanit ovat tunnettuja vakavaraisia yhtiöitä. Lainalla voit myös yhdistää olemassa olevat lainasi kulujen minimoimiseksi, hae tässä tapauksessa yhdistelylainaa. Voit säästää huomattavia summia maksaessasi ainoastaan yhden lainan kulut sekä korot, kuin useampaa samaan aikaan.

   Halvin laina – kenelle lainaa myönnetään

   Lainaa voi hakea kaikki yli 20 vuotiaat sekä hakijalla tulee olla säännölliset tulot takaisinmaksun varmistamiseksi. Hakijalla ei myöskään ole suotavaa olla maksuhäiriömerkintää. Jos epäilet onko sinulle aiemmin jäänyt maksuhäiriömerkintä, niin voit toki kokeilla hakea lainaa sen sinua sitomatta vielä mihinkään. Lainaa voi hakea erilaisiin tarpeisiin, lainan suurus on valittavissa väliltä 2 000- 60 000 euroa.

   Halvin laina kulutusluottona

   Kulutusluotto monenlaiseen tarpeeseen, parhaimmillaan samana päivänä jo tililläsi. Onko matka mielessä, kenties keittiöremontti tai mitä tahansa mutta säästöpossussa pohja loistaa? Kulutusluottoa voi hakea nopeasti ja päätöskin tulee hetkessä, ei muuta kuin toteuttamaan suunnitelmia.

   Takaisinmaksu sekä erät määräytyvät laina-ajan sekä lainatun summan mukaan. Tarkemmat tiedot selviävät hyväksytystä sopimuksesta. Jokainen vaihe on selkeä ja vain itse hyväksymällä prosessi etenee.

   Vertailemalla tarjouksia löydät itsellesi halvimman lainan ja omaan tarkoitukseen parhaimman vaihtoehdon. Päätöksen saatuasi ja lainan tarjoajan valittuasi rahat ovatkin jo parhaimmillaan samana päivänä tililläsi ja näin voit jatkaa suunnitelmiasi käytännön tasolla.

   Saat vahvistuksen, takaisinmaksutiedot sekä muun oleellisen sähköisesti. Ei paperisotaa, jonottelua ja odottelua. Se on juuri niin helppoa kuin se kuulostaakin. Ja kaikki tämä palvelu on kuluttajille maksutonta.

   Halvin laina yhdistelylainana

   Oletko joutunut ajan saatossa monien eri laskujen ja lainojen kanssa tilanteeseen että lyhennettävää on joka suuntaan ja pelkkiin kuluihin menee suuri osa lyhennyksistä. Tuntuu ettei lainat koskaan edes pienene?

   Tämä kierre on valitettavan yleinen suomalaisissa talouksissa ja moni ei edes välttämättä ole koskaan laskenut yhteen kuinka paljon kuluja todellisuudessa onkaan, kaikki tämä on pois pääoman lyhentämisestä tai muista kuukausittaisista menoista.

   Yhdistelylaina on tässä tilanteessa paras vaihtoehto, näin saat maksettua kaikki muut pois jolloin niiden korot sekä kulut loppuvat.

   Tilalle jää vain yksi laina mitä pystyy lyhentämään enemmän kun ei ole enää kasapäin muita laskuja, mutta mikä parasta niin moninkertaiset korot ja kulut saa keskitettyä vain yhteen. Halvimman yhdistelylainan voit kilpailuttaa ja näin saat välittömästi päätöksen sekä useita mahdollisia tarjouksia.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Mitkä on lainan hakukriteerit?
   Sinun tulee olla vähintään 20 vuotias hakeaksesi lainaa. Vakituiset tulot on oltava takaisinmaksun vuoksi, vuositulojen tulee olla vähintään 10 000 euroa vuodessa. Hakijalta edellytetään hyvää takaisinmaksukykyä, näin ollen maksuhäiriömerkintä ei ole suotavaa. Tarkoitus ei ole rasittaa asiakkaan maksutaakkaa, jos sellainen on päässyt jo syntymään. Katso mahdollisuudet yhdistelylainaan tässä tapauksessa tai kokeile mahdollisesti pienenpää summaa.
   Kuinka nopeasti päätöksen saa?
   Hakemuksen täyttö on nopeaa ja helppoa. Sen täyttäminen vie vain minuutteja ja sen voi tehdä täysin verkossa. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot ja lähettänyt hakemuksen, järjestelmä lähettää hakemuksesi usealle lainantarjoajalle. Päätöksen saat välittömästi. Päätöksestä riippuen saat mahdollisesti useamman tarjouksen ja näin voit valita itsellesi halvimman ja parhaimman vaihtoehdon. Helppoa ja nopeaa!
   Kuinka pian laina on tililläni?
   Lainan voi saada parhaimmillaan tilille jo saman päivän aikana. Tämä riippuu tietysti mahdollisesta päätöksestä sekä lainan suuruudesta. Isommissa summissa kestää luonnollisesti hieman pidempään, mutta pienimmät summat on mahdollista saada tilille jopa vartissa. Ei siis turhaa odottelua ja turhautumista. Näin lainaa voi saada helposti yllättäviinkin menoihin. Hakemuksen voi tehdä jo vaikka vain kartoittaakseen vaihtoehtoja.
   Mistä laina myönnetään?
   Täytettyäsi hakemuksen menee se käsittelyyn usealle pankille sekä rahoituslaitokselle, mukana on yli 25 eri tahoa. Kaikki yhteistyökumppanit ovat vakavaraisia ja tunnettuja lainanmyöntäjiä sekä he ovat Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä. Näin ollen täytettyäsi vain yhden hakemuksen olet mukana monen eri tahon lainansaannissa, tämä säästää huomattavan määrän aikaa ja vaivaa, mutta ennen kaikkea rahaa.
   Voinko kokeilla mahdollisuuksiani?
   Oletko epävarma lainansaantikyvystäsi tai olet vasta suunnittelemassa isompaa menoerää ja haluat tietää mahdollisuuksistasi? Lainaa voi hakea sen sitomatta sinua mihinkään. Se on nopeaa ja helppoa sekä päätöksen saat välittömästi. Näin saat tiedon heti ja voit sen jälkeen päättää kuinka haluat edetä, on täysin mahdollista hylätä tarjoukset ilman sanktiota tai minkäänlaisia kuluja.
   Kuinka yhdistää lainani?
   Jos sinulla on useampi osamaksu, luottokortti tai mikä tahansa laina, niin on erittäin hyvä yhdistää lainat yhdeksi. Tämä säästää kuukausittain huomattavan määrän rahaa. Tätä varten on yhdistelylaina, jonka voit kilpailuttaa ja näin ollen voit vertailla mikä on sinulla halvin laina. Sen sijaan että maksaisit kuukausittain monet eri korot sekä kulut, voit maksaa ne vain yhteen paikkaan ja keskittyä pääoman lyhentämiseen.
   Miten löydän halvimman lainan?
   Halvin laina on helppo löytää kilpailuttamalla eri pankkien sekä rahoituslaitosten tarjoamat lainat. Tämä onnistuu täyttämällä vain yhden hakemuksen. Kätevää ja erittäin kuluttaja ystävällistä sekä täysin ilmainen palvelu kuluttajille. Hakemuksen täyttö vie vai minuutteja ja päätöksenkin saa heti. Hakemuksella tavoittaa yli 25 eri tahoa näin saat vertailukohteita ja löydät itsellesi halvimman lainan.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat