Matalakorkoinen laina Creditumin kautta

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Matalakorkoinen laina Creditumin kautta

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

    

    

   Matalakorkoinen laina

   Lainaa hakiessa kannattaa aina kiinnittää huomiota siitä aiheutuviin kustannuksiin. Näitä kustannuksia ovat esim. lainan käsittelykulut ja korko. Matalakorkoinen laina on kannattava, sillä mitä pienempi lainan korko on, sen vähemmän joudut lainasta maksamaan. Matalan koron myötä voi myös maksaa lainaa kauemmin takaisin, koska korosta aiheutuvat kulut eivät ehdi nousta liian suuriksi maksuajan edetessä. Kannattaa siis aina kilpailuttaa lainat ja kiinnittää huomiota koron suuruuteen.

   Tässä oppaassa kerromme sinulle, miten löytää matalakorkoinen laina ja mitä hyötyjä siitä on. Jaamme erilaisia vinkkejä lainan hakemiseen liittyen ja vastaamme myös kysytyimpiin kysymyksiin vakuudettomiin lainoihin liittyen. Creditumin kautta voit helposti kilpailuttaa lainantarjoajat ja löytää parhaan lainatarjouksen juuri sinulle. Toivomme että tämä opas auttaa sinua ymmärtämään, miksi lainan korkoon tulee kiinnittää huomiota ja miten lainojen kilpailutus Creditumilla toimii.

   Matalakorkoinen laina – Creditum löytää parhaimmat tarjoukset

   Creditum on palvelu joka kilpailuttaa lainat puolestasi. Lainojen kilpailutus ja vertailu saattaa olla yksin hyvinkin raskas ja aikaa vievä prosessi. Creditumilla kilpailutat lainat yhdellä hakemuksella nopeasti ja vaivattomasti. Matalakorkoinen laina löytyy helposti Creditumin palvelua käyttäen. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään ja se on täysin ilmaista. Voit siis esim. vain tarkastella millaisia lainoja on tarjolla, ilman velvoitteita solmia lainasopimusta.

   Matalakorkoinen laina voi vaihdella hyvinkin paljon tarpeistasi riippuen. Voit Creditumin kautta hakea kulutusluottoa, pikavippiä, joustoluottoa ja paljon muita lainoja. Maksuajan saa päättää itse ja tarjolla on monia eri lainatarjouksia joista saat valita itsellesi parhaan. Creditum on myös täysin suomalainen yritys ja se on saanut hyvät arvostelut asiakkailtaan. Asiakaspalvelun puoleen voi kääntyä aina mikäli mielen päälle jää askarruttavia kysymyksiä tai mietteitä.

   Matalakorkoinen laina: hyödyt ja haitat

   Lainoista on paljon hyötyä arjen ongelmiin, mutta niiden mukana tulee myös erilaisia haittapuolia. Matalakorkoinen laina kuulostaa hyvältä varmasti jokaisen korviin, mutta kannattaa aina ennen lainan ottamista tutustua myös sen haittapuoliin. Haluamme jakaa sinulle lainojen hyödyt ja haitat, jotta kykenisit paremmin arvioimaan, onko laina sinun tilanteeseesi kannattava. Pidä mielessä, että haittapuoliin kykenee jopa itse vaikuttamaan esim. kilpailuttamalla lainat.

   Lainaa pienellä korolla: hyödyt

   Matalakorkoinen laina on jo itsessään todella hyödyllinen, koska korkoa ei tarvitse maksaa paljoa. Tästä johtuen laina siis tulee sinulle edulliseksi, kun et joudu maksamaan lainasumman lisäksi paljon ylimääräistä. Creditumilla lainaa saadaksesi ei tarvitse myöskään olla vakuuksia, mikä helpottaa ja nopeuttaa lainan saamista. Hyödyllistä on myös se, että Creditumin kautta saat tarjouksia useilta eri pankeilta ja lainantarjoajilta.

   Lainojen haitat

   Lainojen haitoista yksi merkittävimmistä on korko, joka nostaa lainan hintaa huomattavasti. Matalakorkoinen laina on tästä syystä hyvä vaihtoehto, sillä matalan koron takia säästät rahaa. Vakuudettomia lainoja ottamalla voi myös pahimmassa tapauksessa ajautua velkakierteeseen, joten kannattaa aina ennen lainan ottamista varmistaa, että sinulla on varmasti varaa maksaa laina takaisin. Haittapuolia löytyy, mutta niihin pystyy itse vaikuttamaan vastuullisuudella.

   Miksi valita vakuudeton matalakorkoinen laina ennemmin kuin tavallinen pankkilaina?

   Matalakorkoinen laina kannattaa hakea Creditumin kautta, sillä et tarvitse takaajia tai vakuuksia saadaksesi lainaa. Lainapäätöksen saamisessa kestää vain muutama minuutti, joten prosessi on paljon nopeampi ja helpompi kuin normaalia pankkilainaa hakiessa. Kun kilpailutat lainat Creditumilla, saat tarjouksia useista eri pankeista ja rahoituslaitoksista vain yhden lainatarjouksen sijaan. Lainojen kilpailutus on nopeaa ja se voi tulla halvemmaksi kuin normaalista pankista haettava laina. Laki säätelee nykyään luottojen maksimikorkoja. Mikäli sinulla on vielä vanhoja luottoja, kannattaa niiden todellinen vuosikorko tarkistaa ja kilpailuttaa uusiksi.

   Matalakorkoinen laina: kuka sitä voi saada?

   Lainan saamiselle Creditumilta on muutamia kriteerejä. Sinun täytyy olla vähintään 20-vuotias ja vakituisen osoitteesi tulee sijaita Suomessa. Luottotietojen täytyy myös olla puhtaat, eli maksuhäiriömerkinnällä ei valitettavasti voi saada lainaa. Sinulla täytyy myös olla omat pankkitunnukset, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Mikäli nämä kaikki kriteerit täyttyvät, on sinun mahdollista hakea vakuudetonta lainaa Creditumilta. Kriteerit on asetettu oman taloudellisen turvallisuutesi takaamiseksi.

   Matalakorkoinen laina – miten sitä haetaan?

   Lainan hakeminen voidaan jakaa kolmeen eri osioon; hakemuksen täyttämiseen, lainatarjousten saapumiseen ja tarjouksen mahdolliseen hyväksymiseen. Lainahakemuksessa kysytään erilaisia tietoja esim. taloutesi tilanteesta, työstäsi, palkastasi ja erilaisia henkilötietoja kuten sähköpostia ja osoitetta. Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja totuudenmukaisesti, sillä se määrittää mahdollisuutesi saada lainaa. Kun hakemus on täytetty, lähettää Creditum sen eteenpäin lainantarjoajille. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse kuin odotella tarjousten saapumista.

   Kun lainantarjoajat ovat käsitelleet hakemuksesi, esittelee Creditum sinulle saapuneet lainatarjoukset. Näistä tarjouksista voit valita mieleisesi, jonka jälkeen tarvitsee enää solmia sopimus ja maksaa rahat tilillesi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kilpailutus ei vielä sido sinua mihinkään, joten sinun ei ole pakko hyväksyä yhtäkään lainatarjousta. Voit esim. vain katsoa minkälaisia lainatarjouksia on saatavilla. Kilpailutus on helppoa ja koko prosessissa kestää vain muutama minuutti.

   Matalakorkoinen laina ja tärkeimmät huomioitavat asiat hakemusta tehdessä

   Lainaa hakiessa kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin asioihin, joista yksi on lainatyyppi jota aiot hakea. Creditumilla voit hakea lainaa useaan eri tilanteeseen, joten kannattaa tutustua rauhassa kaikkiin eri lainamuotoihin ja pohtia millainen laina sopisi parhaiten tilanteeseesi. Jokaisesta lainasta on koottu esittelytekstit joiden avulla voit tutustua lainatyyppeihin paremmin. Kun olet saanut selville millaista lainaa aiot hakea, kannattaa seuraavaksi pohtia onko sinulla siihen todella varaa.

   Vaikka lainan hakemisesta on tehty helppoa ja nopeaa, tulee aina tarkkaan harkita kuinka tarpeellista ja kannattavaa lainan ottaminen on. Jos olet vähänkään epävarma siitä, pystytkö maksamaan lainaa takaisin, ei välttämättä kannata hakea lainaa ennen tarkkaa harkitsemista ja suunnittelua. Vakuudettomien lainojen ottamisesta voi joutua velkakierteeseen josta voi olla hyvinkin vaikea päästä pois. Harkitse siis lainan ottamista aina tarkkaan, äläkä tee päätöksiä hätiköiden.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Kauanko kestää saada rahat tilille?
   Se kuinka nopeasti rahat saapuvat tilillesi, riippuu ottamasi lainan määrästä. Mitä suurempi laina on, sen kauemmin prosessi kestää. Creditumilla alle 2000 euron lainat pyritään aina maksamaan tilillesi saman päivän aikana. Parhaimmassa tilanteessa voivat rahat saapua vain muutamissa minuuteissa. On ymmärrettävää, että joskus rahan tarve voi olla hyvinkin akuutti, joten Creditumilla pyritään aina maksamaan rahat tilille mahdollisimman nopeasti.
   Miksi juuri Creditum?
   Creditum on täysin suomalainen yritys, joten käyttämällä sen palveluita tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä. Yhteistyökumppaneita on Creditumilla huikeat 25 kappaletta, joista kaikki ovat saaneet Suomen Finanssivalvonnan hyväksynnän. Kun lainat kilpailuttaa usean lainantarjoajan ja rahalaitoksen välillä, on parempi mahdollisuus löytää markkinoiden edullisin laina. Parhaassa tapauksessa voit kilpailutuksen avulla säästää jopa tuhansia euroja lainakuluissa.
   Voiko lainaa saada ilman luottotietoja?
   Creditumin kautta ei voi saada lainaa mikäli luottotiedot eivät ole kunnossa. Tämän periaatteen tarkoituksena on estää sinua joutumasta velkakierteeseen, sillä maksuhäiriömerkintä kertoo usein siitä että oma talous ei ole täysin hallinnassa. Creditum pyrkii toimimaan vastuullisesti, joten lainaa myönnetään vain silloin kun se on sinun taloudellisen tilanteesi kannalta turvallista. Velkakierteestä voi olla hyvinkin vaikea päästä irti, joten Creditum pyrkii ehkäisemään sen syntymistä.
   Voiko lainaa hakea rinnakkaishakijan kanssa?
   Lainaa on mahdollista hakea rinnakkaishakijan kanssa, ja se onkin usein suositeltavaa mikäli rahoja käytetään yhteisesti. Mahdollisuutesi saada lainaa voivat myös nousta, sillä hakemuksessa otetaan tällöin huomioon molempien hakijoiden tulot ja taloudellinen tilanne. Lisäksi laina ei tule niin kalliiksi, kun kulut jaetaan puoliksi hakijoiden kesken. Lainan hakeminen rinnakkaishakijan kanssa on siis kannattava ja edullinen ratkaisu.
   Mitä tehdä jos epäröi lainan ottamista?
   Jos lainan ottaminen mietityttää, kannattaa pohtia onko sen hyödyt haittoja suurempia. Lisäksi kannattaa pohtia kuinka paljon lainaa tarvitsee ja pystyykö sen varmasti maksamaan takaisin. Omista tuloista voi esim. pitää kirjaa ja seurata mihin kaikkeen rahaa oikein kuluu. Tällä tavoin voi arvioida, jäisikö rahaa tarpeeksi lainan vähennyksiin. Kannattaa myös aina olla rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluun.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat