Lainaa opiskelijalle

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa opiskelijalle

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

    

   Lainaa opiskelijalle

   Opiskeluaikana suurin osa ajastasi menee opintoihin keskittymiseen. Työhön ei yleensä ole aikaa, tai se viivästyttää valmistumista. Pienetkin yllätykset arjessa voivat viedä yöunet. Talouden tasapainottaminen opintojen ajaksi onnistuu esimerkiksi vakuudettomalla lainalla. Opiskelijan voi tilanteensa vuoksi olla vaikea saada lainaa, mutta se on kuitenkin mahdollista. Tarjoamme lainaa opiskelijalle, emmekä vaadi vakuuksia tai takaajia. Taloutesi on kuitenkin oltava kunnossa.

   Opintolaina ja opintotuki eivät yhdessäkään riitä aina kaikkeen. Vanhemmilta lainaaminen ei ole kaikille vaihtoehto, saati työssäkäyminen. Erilaiset vakuudettomat lainat voivat tällaisessa tilanteessa olla varteenotettava vaihtoehto. On kuitenkin pidettävä huoli siitä, että lainan pystyy myös maksamaan takaisin. Taloutta voi helposti horjuttaa yllättävät menot, sairastaminen, vuokravakuus tai matkabudjetin ylittyminen. Kerromme artikkelissamme, mitä tulee ottaa huomioon, kun haet lainaa opiskelijalle.

   Lainaa opiskelijalle – Creditumin kautta se onnistuu

   Voidaksesi keskittyä opintoihisi, haluat pitää taloutesi tasapainossa. Lainatuotteistamme löydät juuri sinun tilanteeseesi sopivan lainan, jonka pystyt myös maksamaan takaisin. Voit kilpailuttaa lainasi ilmaiseksi ja sitoutumatta kilpailutuspalvelullamme tai. hakea yhdistelylainaa erilaisten aiempien lainojesi yhdistämiseksi ja kulujen karsimiseksi. Tuotteisiimme kuuluu myös kulutusluotto, joustoluotto ja pikalaina. Tutustu eri vaihtoehtoihin, ja päätä itse mikä on paras vaihtoehto hakeaksesi lainaa opiskelijalle.

   Käyttämällä kilpailutustamme, saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen usealta rahoittajalta, myös hakiessasi lainaa opiskelijalle. Sinun ei tarvitse lähestyä jokaista rahoittajaa erikseen eikä käydä pitkää paperisotaa. Lainatarjouksiin voit tutustua rauhassa ja tehdä harkitun päätöksen. Huomioi tarjouksissa todellinen vuosikorko, mahdolliset lisäkulut kuten avausmaksu, miten ja millä summalla voit hakea maksuvapaata kuukausia tai lisäaikaa lainan takaisinmaksuun ja arvioi myös lainanantajan mainetta ja luotettavuutta.

   Lainaa opiskelijalle: hyödyt ja haitat

   Laina on aina maksettava takaisin. Siihen liittyy erilaisia haittoja ja hyötyjä, joista sinun on syytä olla tietoinen, etenkin kun haet lainaa opiskelijalle. Voidaksesi keskittyä opintoihisi, myös lainan takaisinmaksun pitää onnistua. Tämän onnistuminen varmistetaan sillä, että kerrot hakuvaiheessa avoimesti tilanteestasi ja arvioit myös itse rehellisesti maksukykyäsi tulevaisuudessa. Kuukausierien on oltava sellaisia, joista selviät etkä joudu taloudellisiin vaikeuksiin.

   Lainaa opiskelijalle: hyödyt

   Rahoittamalla arkesi lainalla, saat aikaa keskittyä opintoihisi. Hakiessasi lainaa opiskelijalle, haluat mielenrauhaa ja sujuvia päiviä. Lainalla voit korjauttaa pyörän tai hankkia uuden pesukoneen rikkoutuneen tilalle. Opinnoissa tarvittavien välineiden hankkiminen, esimerkiksi tietokoneen, on onnistuttava. Maltillinen laina ja sen takaisinmaksun varmistaminen takaavat sinulle opiskelu- ja unirauhan. Puntaroi tarkkaan opiskelurauhan ja työn hankkimisen välisiä hyötyjä ja haittoja. Työnteko todennäköisesti viivästyttää valmistumista.

   Lainaa opiskelijalle: haitat

   Jokainen laina voi kääntyä ottajaansa vastaan. Ennenkuin haet lainaa opiskelijalle, varmistu siitä, että kykenee myös maksamaan lainan takaisin. Tutustu tarkasti lainan todelliseen vuosikorkoon sekä muihin kuluihin, kuten mahdollisiin avausmaksuihin. Ota selvää siitä, voitko saada jatkettua maksuaikaa tai maksuvapaan kuukauden. Taloutta voi tasapainottaa myös yhdistelmälainalla, jos aiemmin otettuja lainoja on jo kertynyt. Yhdistelemällä lainoja vähennät korkoa ja kuluja.

   Lainaa opiskelijalle – pikalaina pankkilainan sijaan?

   Pankit eivät opintolainan lisäksi juuri halua opiskelijoita asiakkaikseen. Ne vaativat säännöllisiä tuloja, pantteja ja takaajia. Niitä ei yleensä kovin helpolla löydy nuorilta opiskelijoilta. Creditiumin palvelussa voit lainaa opiskelijalle hakiessasi kilpailuttaa lainasi ja saada lainatarjouksen useilta rahoittajilta. Emme vaadi sinulta takaajia lainallesi, ja sellaisia voi olla vaikea saada. Emme vaadi myöskään vakuuksia, joita opiskelijoilden voi niitäkin olla vaikea hankkia. Hyväksyttyäsi sopimuksen siirrämme lainan nopeasti tilillesi.

   Lainaa opiskelijalle

   Mikäli olet jo nostanut opintolainasi, etkä pärjää opintotuen kanssakaan, lainan ottaminen on keino selvitä arjesta ja opiskeluajastasi. Opiskelun pitäisi olla mielekästä, sinulla aikaa ja tarmoa käyttää tämä parhaalla mahdollisella tavalla! Arjen talouden ollessa hyvässä tasapainossa, kykenet keskittymään päätehtävääsi eli opiskeluun. Mahdollisesti voit myös viettää hieman opiskelijaelämää ja matkustella. Pidä kuitenkin kulusi kurissa, jotta kykenet myös huolehtimaan lainastasi.

   Lainaa opiskelijalle

   Yksi mahdollisista lainoista opiskelijalle on pikalaina. Pikalainoja ovat vakuudettomat lainat, jotka saat nopeasti käyttöösi automatisoidun prosessin vuoksi. Hakemuksessasi antamiesi tietojesi perusteella teemme arvion siitä, pystytkö maksamaan lainasi. Tarkistamme, ettei sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, ja annamma lainatarjouksen. Pikalainoilla on säädelty korkotaso, eikä se siksi voi nousta aikaisemmin markkinoilla olleen pikavipin tasolle. Voit kilpailuttaa pikalainan Creditumin lainapalvelulla ilmaiseksi ja sitoutumatta!

   Toinen mahdollinen laina on kulutusluotto. Sitä haetaan yleensä jonkin isomman kodinkoneen tai jopa auton hankkimiseen. Takaisinmaksuaika vaihtelee puolesta vuodesta muutamaan vuoteen. Myös kulutusluottojen korkokatto on säädelty, eli sen maksimimäärä on 20%. Kilpailuttamalla kulutusluoton löydät juuri sinulle sopivimman ja edullisimman lainan. Luoton edullisuus riippuu yleensä nimenomaan hakijasta ja hänestä tehtävästä riskianalyysista. Jos taloutesi on kunnossa, saat todennäköisesti edullisemman lainan!

   Lainaa opiskelijalle: huomioi nämä seikat

   Hakulomakkeellamme pyydämme sinulta perustietojasi. Näitä ovat sähköpostiosoite sekä puhelinnumerosi. Meidän on tarvittaessa voitava olla sinuun yhteydessä! Henkilötunnuksesi avulla teemme tiedustelut liittyen nykyiseen ja menneeseen varakkuuteesi. Maksuhäiriömerkintä ja maksuvaikeudet ylipäätään voivat jopa evätä lainan saamisen. Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Tällöin teidän molempien maksukyky huomioidaan, ja todennäköisesti saatte tämän vuoksi edullisemman lainatarjouksen: jaettu riski teille, turvatumpi takaisinmaksu lainalle!

   Hakemuksessa kysymme myös tietoja koulutuksestasi sekä mahdollisesta työstäsi. Asumismuotosi ja sen kustannukset auttavat meitä arvioimaan nykyistä talouttasi. Lisäksi tarvitsemme tiedon nykyisistä lainoistasi. Kaiken saamamme tiedon perusteella tilanteestasi tehdään kokonaisarvio, ja sen perusteella lainatarjoukset. Tarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään, eikä se maksa sinulle mitään. Tutustu rauhassa eri rahoituslaitosten lainatarjouksiin ja vertaile sinulle tärkeitä asioita, kuten mahdollisuutta kuukausierättömään kuukauteen.

   Yleiset vaatimukset lainan hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea lainaa Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat

   Usein kysyttyä

   Voiko opiskelija saada muutakin lainaa kuin vain opintolainaa?
   Kyllä voi! Etenkin perinteiset rahoituslaitokset, kuten pankit, vaativat hakijalta vakuuksia, takaajia tai säännöllisiä tuloja lainan myöntääkseen. Opiskelijalla harvoin on mitään näistä. Opintolainan kohdalla takaajana toimii valtio. Kulutusluotto, pikalaina, joustoluotto ja yhdistelmälaina ovat vakuudettomia lainoja, joiden edellytyksenä yleensä on se, ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä, ja että hänellä on tuloja voidakseen maksaa lainan lyhentämisen kuukausierät.
   Kuinka kauan luottopäätöksen ja lainan saamiseen menee?
   Luottopäätökset ovat pääasiassa automatisoituja prosesseja. Saat lainatarjoukset kutakuinkin heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Se, kuinka kauan lainan siirtämiseen tilillesi kestää, riippuu lainan määrästä. Pienet, alle 2000 euron lainat, siirretään hakijan tilille samana päivänä kuin hän on hyväksynyt tarjouksen, jopa vartissa. Yli 2000 euron lainojen haku- ja myöntöprosessi voi kestää tätä kauemmin, muttei paria päivää kauempaa.
   Mistä tiedän, mistä rahoitusyhtiöistä voin saada lainaa?
   Tekemällä lainahakemuksen Creditum.fi:n hakemuksella, saat tarjouksen automaattisesti yli 25 eri rahoitustaholta. Näiden lisäksi rahoittajia ei juuri ole. Yhdellä hakemuksella saat tarjouksen näiltä kaikilta tai tiedon siitä, etteivät ne voi myöntää sinulle lainaa. Vältyt näin turhilta hakemuksilta, mutta myös jokaisen rahoitustahon oman hakemuksen tekemiseltä. Samalla saat yhdenmukaiset tarjoukset, joiden vertailu keskenään on helppoa.
   Mitä lainahakemuksen tekeminen maksaa?
   Hakemus ei maksa mitään! Lainahakemuksen tekeminen on hakijalle ilmaista. Se ei myöskään sido sinua mihinkään. Palvelulla voit kätevästi lähestyä kymmeniä rahoittajia samalla kertaa, ja voit tehdä päätöksesi sen jälkeen, kun olet saanut tarjoukset. Sinun ei ole pakko hyväksyä niistä yhtäkään. Palvelumme rahoitustahot ovat tunnettuja, vakavaraisia yrityksiä, joista jokaisella on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.
   Millaisiin asioihin opiskelija voi saada lainaa?
   Lainatuotteemme, eli kulutusluotto, pikalaina ja joustoluotto, eivät ole tarkoitettuja mihinkään tiettyyn tarpeeseen. Hakemuksessasi ei siis tarvitse esittää lainan käyttötarkoitusta tai liittää siitä dokumentteja. Opiskelijan yllättävät lainatarpeet koskevat rikkoutuneita kodinkoneita, opiskeluvälineitä kuten kannettavaa tietokonetta tai kalliimpia vaatteita kuten talvikenkiä. Nämä ovat kaikki asioita, joita ilman arki ei suju. Näihin ja kaikkiin muihinkin tarpeisiin voit käyttää vakuudettomia lainoja.