Lähetä yksi lainahakemus

ja tavoita joukko hyviä tarjouksia

Hae autorahoitusta kauttamme hetkessä!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä yksi lainahakemus

   ja tavoita joukko hyviä tarjouksia

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile autorahoituksen vaihtoehtoja

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta autorahoitus vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Autorahoitus – tien päälle rahoituksen avulla

   Menopeli pitäisi päivittää uudempaan malliin, mutta säästöt eivät meinaa millään riittää sopivaan. Tunne on varmasti tuttu monelle, onneksi nykyään löytyy useita erilaisia ostajaa tukevaa laina- ja rahoitusmallia. Koska varsinaisen ostettavan tuotteen löytäminen voi koitua varsin työlääksi prosessiksi, on lainan etsinnästä ja hakemisesta tehty nykypäivänä entistäkin vaivattomampaa ja nopeampaa. Artikkelimme avulla opit sekä rahoituksesta itsestään, että sen erilaisista antajista, lisäksi kerromme, mikä on halvin autorahoitus ja miten sellaisen saa haettua näppärästi suoraan netistä, poistumatta kotoa liikkeisiin.

   Autorahoitus

   Auton ostaminen kokonaan lainalla, eli ilman käsirahaa, on myös nykyään mahdollista. Lainoja on saatavilla vakuudella tai ilman, niin uuteen, kuin käytettyynkin autoon. Valinnanvaraa riittää sekä erilaisten rahoitusmahdollisuuksien että rahoittavien palveluiden saralla.

   Lainojen kilpailuttaminen ja vertaileminen omin päin voi osoittautua todella työlääksi projektiksi. Ehdot rahoitussopimuksissa ja lainatarjouksissa eroavat ja niissä hinnat määräytyvät usein hieman eri tavoin. Halvin autorahoitus löytyykin helpoiten netistä täyttämällä Creditumin lainahakemuslomakkeen. Creditumin kautta yhdellä lomakkeella saat lainatarjouksia usealta eri toimijalta.

   Autorahoitus – hyödyt ja haitat

   Autorahoitusta varten haetaan useasta eri syystä, paras ja edullisin rahoitus on juuri kyseiseen tilanteeseen sopiva malli. Joskus laina on saatava nopeasti, sillä uusi auto odottaa jo ajajaansa. Tällöin sopivin rahoitustapa on sellainen, jossa lainasumma on verraten pieni ja se kilahtaa ottajan tilille vielä samana päivänä.

   Toiselle lainanottajalle taas on tärkeämpää saada pitkä laina-aika ja lyhyet kuukausierät. Silloin hakija etsii lainaa, joka on edullinen ja pieni korkoinen. Pidempiin ja suurempiin lainoihin erityisesti kohdistuu isojakin hintaeroja, joten juuri kilpailuttamalla jokainen voi löytää sen täydellisen autorahoituksen.

   Miten autorahoitus toimii?

   Aina se, mikä on edullisin autorahoitus, ei olekaan se toimivin ratkaisu. Yksityiseltä myyjältä ostettaessa ainoana vaihtoehtona on hakea vakuudetonta lainaa, jolloin hakija voi käyttää hakemansa lainan haluamallaan tavalla.

   Vakuudettoman lainan korkoehdot ovat yleensä muita vaihtoehtoja korkeammat. Se kuitenkin antaa hakijalle enemmän vapauksia, tinkiä hinnasta tai vaihtaa hankinnan kohdetta. Ostettaessa kulkupeliä autoliikkeestä voidaan rahoitusta hakea netistä, pankista tai käyttää autoliikkeen omaa rahoituspalvelua. Edullinen ajoneuvorahoitus ei välttämättä ole ehdoiltaan paras vaihtoehto ja yleensä pankin autolainaan liittyy ehto, että auton omistajuus pysyy pankin asiakkaana koko lainan takaisin maksuajan.

   Mistä auto kannattaa ostaa?

   Yksityiseltä myyjältä käytetyn auton ostaminen on sinällään yksinkertainen prosessi. Omaan tarpeeseen sopivaa menopeliä voi lähteä etsimään useilta erilaisilta käytettyjä autoja myyviltä sivustoilta.

   Kauppaa tehdään perinteisiin tyyliin, kumpikin osapuoli pyrkii löytämään autolle sopivan hinnan. Pankkilaina yksityiseltä myyjältä ostettaessa on siitä hyvä, että lainasumman nostettuaan lainaaja voi tehdä summalla, mitä haluaa.

   Vaikka yksityiseltä myyjältä lähdettäessä ei uuden auton omistajan tarvitse pelätä arvon romahdusta, on autoliikkeessä tehty kauppa turvallisempi ja luotettavampi. Lainan ottaminen autoliikkeestä löydettyyn kulkupeliin osoittautuu pidemmän päälle myös edullisemmaksi, parempi ehtoiseksi ja pienempi korkoisemmaksi kuin netistä haettu vakuudeton laina.

   Halvin autorahoitus löytyy kilpailuttamalla

   Creditum on kotimainen palvelu, jonka kautta löydät edullisimmilla koroilla varustetun lainan. Palvelun avulla yhdellä hakemuksella voidaan tavoittaa jopa 35 pankkia ja rahoituspalvelua.

   Lainan hakeminen sivustoilla on helppoa, täyttämällä yhden lomakkeen saat useita toiveitasi vastaavia lainatarjouksia. Valittuasi mieleisesi lainatarjouksen, voit viimeistellä lainahakemuksen. Jos et löytänyt mieleistäsi, voit jättää tarjoukset viimeistelemättä, eikä sinulta veloiteta mitään.

   Eri luotonantajissa voi olla isojakin eroja, pitkällä aikavälillä väärin valittu lainatuote voi tuottaa satojen eurojen lisäkuluja. Creditum listaa lainamahdollisuudet aina selkeästi kokonaiskuluineen, jotta voit suunnitella takaisinmaksuajan budjettisi mahdollisimman tarkasti.

   Yleiset vaatimukset autorahoituksen hakemiselle sekä saamiselle

   Voit hakea autorahoitusta Creditumin kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Kuka voi kilpailuttaa autorahoituksen Creditumin kautta?
   Creditumilla on tietysti joitakin ehtoja koskien palvelun käyttäjiä, niiden tarkoituksena on varmistaa jokaisen lainan hakijan kyky selviytyä takaisinmaksusta. Kilpailuttaakseen autorahoituksen sivuston kautta on hakijan täytynyt jo täyttää 20 vuotta. Hänen vuositulojensa on ylitettävä 10 000 euroa ja maksuhistoriassa ei tulisi olla merkittäviä merkintöjä maksuhäiriöistä. Myös lainattavan summan määrää on rajattu hieman. Creditumin kautta voi hakea lainaa aina 2000 eurosta 60 000 euroon saakka. Palvelun käyttö ei maksa mitään, eikä se sido hakijaa mihinkään ja lainatarjouksia on mahdollista selata ennen lopulliseen lainan ottamiseen päätymistä.
   Miten saada edullinen autorahoitus?
   Kun haussa on mahdollisimman edullinen autorahoitus, on erilaisten lainatarjousten vertaileminen useilta lainantarjoajilta ainoa vaihtoehto onnistua. Itsekseen lainan kilpailuttamista ja vertailemista on vaivalloista suorittaa, sillä nettiin on täytettävä kymmeniä hakemuksia eri lainantarjoajien sivustoilla. Onneksi Creditum tarjoaa palvelua, joka hoitaa työlään lainatarjousten hakemisen hakijan puolesta. Lomakkeen täyttäminen vie viisi minuuttia ja siihen kirjataan hakijan tärkeimpiä tietoja lainaa koskien. Tämän jälkeen palvelun yhteistyökumppanit hakevat lainatarjouksia ja lähettävät ne joko sähköpostiin tai Creditumin sähköiseen asiakaspaneeliin. Saaduista lainatarjouksista hakija valitsee itselleen sopivimman ja muodostaa sitä tarjonneen tahon kanssa lainasopimuksen.
   Mistä autorahoituksen kokonaishinta muodostuu?
   Kuten muidenkin rahoitusten ja lainojen kanssa sen todelliseen kokonaishintaan vaikuttavat useat eri asiat. Autorahoitusta haettaessa onkin hyvä muistaa, ettei haettava lainasumma ole yhtä kuin lainan varsinainen hinta. Lainasumman päälle määräytyvistä koroista on syytä olla tietoinen ja tarkkana. Jokaiselle asiakkaalle koostetaan oma profiili, jonka perusteella korot määräytyvät. Nimelliskorko on eri asia kuin todellinen vuosikorko. Autorahoituksessa todellinen vuosikorko pitää sisällään nimelliskoron, luoton perustamismaksun, toimisto- tai tilinhoitomaksun sekä laskutuslisän. Nimelliskorkoon sisältyvät yleisesti käytössä oleva 3 kk EURIBOR- korkokanta ja pankin oma marginaali. Autolainalaskuri kertoo aina haettavan lainan todellisen hinnan.
   Miten autorahoitus toimii?
   Creditumin palveluiden kautta autorahoitusta on mahdollista hakea 2000 eurosta jopa 60 000 euroon. Sen saamiseksi ei tarvitse asettaa vakuuksia. Saatuaan myönteisen lainapäätöksen lainanhakija voi nostaa lainaamansa summan omalle tililleen. Kulkupeliä voi lähteä etsimään joko yksityiseltä myyjältä tai autoliikkeestä. Yksityisen myyjän kanssa kauppoja tehtäessä hinta-asioista saattaa löytyä enemmän viilattavaa, kun taas autoliikkeissä harvoin joustetaan ennalta ilmoitetusta hinnasta. Autorahoitukselle, kuten muillekin lainoille, tehdään lainasuunnitelma, jossa määritellään sen takaisinmaksuun liittyviä asioita. Sovittavissa olevia asioita ovat yleensä kuukausittaisen maksun määrä ja lainan maksuun annettu aika, usein 1-15 vuotta.
   Millaisia erilaisia autorahoitusvaihtoehtoja on?
   Uuden auton oston voi rahoittaa useammalla eri tavalla ja perinteisin tapa rahoittaa mikä tahansa suurempi hankinta on pankista otettava vakuudellinen tai vakuudeton laina. Vakuudettomat ja vakuudelliset lainat ovat usein pidempi aikaisempia sitoumuksia ja siten myös lainattava summa on verraten suurempi. Tämän lisäksi auto voidaan rahoittaa myös osamaksulla tai leasing-sopimuksella. Silloin auto "liisataan", jolloin autoa ei osteta omaksi vaan ikään kuin vuokrataan pidemmäksi aikaa, 2-5 vuodeksi. Lisäksi autoliikkeiden kautta autorahoitus voidaan sopia esimerkiksi osamaksusopimuksella, jolloin autoa maksetaan kuukausittaisella maksuerällä, jonka suuruus kannattaa asettaa omaan taloudelliseen tilaan nähden mahdollisimman suureksi.
   Onko autorahoituksen kilpailuttaminen ilmaista?
   Creditumin sivustoilla autorahoituksen kilpailuttaminen on kuluttajalle täysin ilmaista. Haettavan rahoituksen tai lainan käyttötarkoituksilla on harvoin merkitystä lainan kilpailuttamiseen liittyvissä asioissa. Autorahoitusta voi kilpailuttaa netissä samalla tavalla kuin muitakin lainoja. Creditumilla saat lainatarjouksia juuri sinun tarpeisiisi vastaavilta lainantarjoajilta veloituksetta ja hakemuksen täyttää viidessä minuutissa vaikka kotisohvalla köllötellen. Lainatarjousten hakeminen ei velvoita mihinkään, eikä siitä myöskään veloiteta erillistä maksua. Ennen varsinaisen lainatarjoushakemuksen kirjaamista kannattaa myös kokeilla sivustoilta löytyvää rahoituslaskuria, josta saa hieman osviittaa tulevista maksueristä. Creditum on ilmainen palvelu nyt ja aina.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat