Hae vakuudetonta luottoa vaivoitta ja nopeasti

Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Hae vakuudetonta luottoa vaivoitta ja nopeasti

   Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconVakuudetonta luottoa ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin vakuudeton luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet vakuudetonta luottoa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Vakuudetonta luottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile tarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta laina vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan lainan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Vakuudeton luotto – lainaa nopeasti ja vaivattomasti

   Vakuudeton luotto on nopea tapa rahoittaa elämän yllättävät rahamenot ja hankinnat esimerkiksi silloin, kun isompi kodinkone hajoaa tai auto vaatii kalliita korjauksia. Nyt korot ovat hyvin alhaiset, joka näkyy vakuudettomien luottojen kustannuksissa ja se on myös edullinen rahoitusvaihtoehto verrattuna osamaksulla ostamiseen.

   Vakuudettomien luottojen kilpailutus on tehty hakijalle mahdollisimman yksinkertaiseksi ja yhdellä lomakkeella saa useilta luotontarjoajilta lainatarjouksen omaan sähköpostiinsa. Kilpailutuksella on helppo vertailla eri luotonantajien korkoja, muita kustannuksia ja lainojen ehtoja ja valita niistä itselleen sopivin vaihtoehto.

   Vakuudeton luotto on nimensä mukaisesti vakuudeton

   Vakuudeton luotto on nimensä mukaisesti vakuudeton eikä se vaadi hakijalta takaajia tai minkäänlaista muuta omaisuusvakuutta, että luotto voidaan hakijalle myöntää. Tämä helpottaa lainan hakemista ja samalla yhdellä lomakkeella voi hakea useilta luotonantajilta lainatarjouksia vertailtavaksi. Vertailussa saa selkeät lainatarjoukset kaikkineen lainaan liittyvineen ehtoineen omaan sähköpostiinsa ja vertailun jälkeen luotto on helppo nostaa luotonantajan ohjeiden mukaisesti. Mitään vakuuksia tai takaajia ei myöskään kysytä lainatarjousta hyväksyessä ja luottoa nostaessa.

   Edullisin vakuudeton luotto

   Elämä voi yllättää juuri silloin kun sitä vähiten odottaa ja toisinaan voidaan tarvita nopeasti rahoitusta, jos esimerkiksi auto vaatii isompia korjauksia. Joskus on järkevämpää vaihtaa auto uudempaan ja toimivampaan kuin maksaa korjaamolle mahdollisesti tuhansia euroja.

   Hellekesän tuloksena voi ukkosmyrsky rikkoa kodin kylmälaitteet tai tietokoneen ja näissä tilanteissa vaivalla säilötyt marjat uhkaavat päästä sulamaan tai etätyöskentely voi estyä. Vaikka korot ovat pitkään olleet erittäin alhaalla, niin vakuudeton luotto kannattaa aina kilpailuttaa, ja vain silloin löytyy halvin vakuudeton luotto.

   Vakuudeton luotto nopeasti

   Lainavertailusivuston kautta vakuudeton luotto on nopea ja helppo kilpailuttaa, kun sivuston yhdellä lomakkeella voi saada useilta luotontarjoajilta nopeasti tarjoukset sähköpostiinsa. Vakuudeton luotto korko voi vaihdella merkittävästi eri luotonantajien välillä ja siksi kilpailuttaminen on tärkeää ja järkevää.

   Samalla saa luoton hintatietojen lisäksi kaikki muut luottoon liittyvät ehdot vertailtavaksi. Hakijan onkin järkevää tarkastella lainatarjouksesta todellisia vuosikustannuksia ja takasinmaksuun liittyviä ehtoja, jotka sisältävät nimelliskoron lisäksi myös tilinhoitopalkkiot, lainanavausmaksut ja muut mahdolliset luottoon liittyvät kustannukset sekä maksuaikaan vaikuttavat ehdot.

   Vakuudeton luotto pankista

   Vakuudettomien luottojen kilpailu asiakkaista on kiristynyt voimakkaasti viime vuosina ja pankkienkin on ollut pakko lähteä tähän aina vain kovempaan kilpailuun mukaan.

   Yhä useampi pankki tarjoaakin vakuudettomia luottoja, mutta luoton myöntämisperusteissa voi silti olla merkittäviä eroja verrattuna muihin luotonantajiin ja pankki saattaa vaatia luotonmyöntämiseksi käyttötarkoituksen tarkkaa kertomista ja hakijalta pitkää asiakkuutta pankissa.

   Myöntämisehdot voivat olla näin ollen todella tiukat ja välttämättä korkokaan ei ole se hakijan kannalta edullisin vaihtoehto, muista luottoon liittyvistä kustannuksista ja ehdoista puhumattakaan.

   Pankista laina netin kautta

   Pankit tarjoavat mahdollisuutta hakea lainaa netin kautta ja hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea, etenkin jos on pankissa jo asiakkuus olemassa. Hakija voi hakea omasta nettipankistaan lainaa helposti, mutta tähän välttämättä ei ole mahdollisuutta mobiilipankin palveluiden kautta.

   Monimutkaisemmaksi lainan hakeminen netin kautta käy silloin, jos haluaa samalla kilpailuttaa pankit ja olemassa olevaa asiakkuutta ei vielä ole. Lainavertailusivuston kautta taas hakija voi kilpailuttaa useiden yksityisten luotonantajien luotot myös silloinkin, kun olemassa olevaa asiakkuutta ei vielä luontonantajaan ole.

   Pankin tapa määritellä korko

   Pankit määrittelevät koron sitomalla sen pankin yleisten lainaehtojen mukaisesti Euribor -korkoon. Usein korko on sidoksissa 3 kuukauden Euribor -korkoon, jolloin korko voi vaihtua 3 kuukauden päästä merkittävästi, jos korot syystä tai toisesta nousevat voimakkaasti.

   Pankki laskee Euribor -koron päälle myös oman marginaalikorkonsa ja tästä muodostuu pankin myöntämän lainan todellinen nimelliskorko. Kulutusluottoja myöntävillä yrityksillä voi taas hakija usein valita myös kiinteän koron, jolloin korko on sidottu samaksi koko luoton ajan tai pitkissä maksuajoissa 5-10 vuodeksi.

   Yleiset vaatimukset vakuudettoman luoton saamiselle

   Vakuudeton luotto on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea vakuudetonta lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Mitkä ovat vakuudettoman luoton myöntämiskriteerit?
   Vakuudeton luotto voidaan myöntää hakijalle, jolla on pysyvä osoite Suomessa tai on suomen kansalainen, on vähintään täysi-ikäinen, omaa säännölliset kuukausitulot tai vuositulo ylittää luotonantajan määrittelemän vuositulorajan ja joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Eri luotonantajilla voi olla erilaiset kriteerit hakijan ikään liittyen ja säännölliset tulot voi olla tarkemmin määritelty myöntämiskriteereissä. Säännöllisiksi tuloiksi voidaan laskea palkka, eläke tai joissakin tapauksissa myös työttömyysetuus. Luotonantajat kertovat tarkemmat luoton myöntämiskriteerit omilla sivuillaan ja viimeistään ne tulevat selvästi ilmi lainatarjouksen hyväksymisohjeista.
   Voinko hakea luottoa toisen kanssa?
   Kyllä voit, vakuudetonta luottoa voi hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa ja se voi jopa helpottaa luoton myöntämistä etenkin, jos haettu luotto on isohko. Kaikki luotonantajat arvostavat kahden hakijan tehtyä hakemusta enemmän, koska kahden ihmisen tulot vaikuttavat olennaisesti luoton takaisinmaksukykyyn. Rinnakkaishakijaksi yleensä hyväksytään toinen henkilö samasta taloudesta ja myös hänen täytyy täyttää hakijaa koskevat myöntämiskriteerit. Jo kilpailutuslomakkeelle liitetään molempien hakijoiden tiedot ja molempien hakijoiden tulee hyväksyä sama lainatarjous luotonantajan ohjeiden mukaisesti ja toimittaa pyydetyt liitteet luottoa hyväksyttäessä.
   Paljonko vakuudetonta luottoa voi saada?
   Eri luotonantajat määrittelevät itse myönnettävien luottojen ylimmäisrajan ja ero eri yhtiöiden välillä voi olla todella suuri. Siinä missä yksi luotonantaja myöntää enintään 10 000 euroa, voi toinen luotonantaja myöntää jopa 70 000 euroa. Hakijan ei itse tarvitse sen enempää asiaa miettiä lainoja kilpailuttaessa, vaan hän voi määritellä luottotarpeensa ja kilpailutussivuston ohjelma etsii tarpeisiin vastaavat luotonantajat hakijan puolesta. Saatujen tarjousten perusteella hakija voi valita helposti omia tarpeita vastaavan edullisimman luoton ja hyväksyä tarjouksen luotonantajien ohjeiden mukaisesti.
   Voinko itse vaikuttaa takaisinmaksuaikaan?
   Lainavertailusivustolla on yksinkertainen ja suuntaa-antava lainalaskuri, jossa voi arvioida, millainen olisi omaan talouteen sopiva ja tarpeita vastaavaa laina ja miten sitä voisi maksaa takaisin. Tämän jälkeen voi lainan kilpailuttaa helposti ja eri luotonantajien tarjoukset saa nopeasti ja yhdenmukaisessa muodossa vertailtavaksi. Kun itselle edullisin vaihtoehto on löytynyt, niin lainasopimus on helppo ja nopea vahvistaa omilla pankkitunnuksilla ja nostaa tämän jälkeen laina omalle tililleen. Lainatarjouksesta ja -sopimuksesta käy ilmi selkeästi kaikki lainaan liittyvät ehdot, myös takaisinmaksuaikaan liittyvät.
   Miksi lainojen kilpailutus pitää tehdä?
   Lainoja ei ole pakko kilpailuttaa, mutta se kannattaa tehdä, että löytää kaikkein halvimman ja omiin tarpeisiin parihaiten vastaavan lainan vaivattomasti. Lainojenkilpailutussivustojen kautta kilpailuttaminen on tehty hakijalle mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi ja hakija voi saada myös sellaisilta luotonantajilta tarjouksia, joista ei ole ennen ollut tietoinen. Kilpailutus on hakijalle aina maksuton ja se ei myöskään velvoita hakijaa nostamaan jonkin tietyn yhtiön tarjoamaa lainaa. Lainatarjouksia vertaillessa näkee myös selkeästi eri luotontarjoajien todelliset vuosikustannukset, joiden perusteella vertailu on helppo tehdä.
   Onko minulla oltava jo asiakkuus luotonantajaan?
   Ei, sinulla ei tarvitse olla olemassa olevaa ja aktiivista asiakkuutta luotontarjoajaan voidaksesi hakea lainaa luottoja tarjoavilta yrityksiltä. Kilpailuttamalla saatat löytää myös kaikkein halvimman lainan sellaiselta luotontarjoajalta, josta et ole ennen ollut tietoinen. Pankit saattavat vaatia olemassa olevaa ja aktiivista asiakkuutta lainanhakijalta, että laina voidaan myöntää, mutta yksityisillä luotonantajilla ei tätä vaatimusta ole. Asiakkuus luottoa tarjoavaan yhtiöön aktivoituu lainatarjouksen ja -sopimuksen hyväksymisen yhteydessä ja se kestää laina-ajan, jonka jälkeen asiakkuus voi jatkua uudella lainalla tai sen voi lopettaa.