Lähetä ilmainen lainahakemus

ja nosta vakuudeton laina

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lähetä
   ilmainen lainahakemus
   ja nosta vakuudeton laina

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tästä.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   lainat

   Pikaluotto pähkinänkuoressa

   Pikaluotto on nykypäivänä vakuudeton laina, jonka voit saada tilillesi jopa välittömästi. Pikaluotto ei tarkoita enää takavuosina tuttuja pikavippejä, jotka olivat korkea korkoisia ja lyhyen maksuajan lainoja. Nykyisen lainsäädännön puitteissa niin kutsutut pikavipit ovat nykyisen säädännön vastaisia. Pikaluoton hakeminen ja kilpailuttaminen on lainaa harkitsevalle ilmaista, eikä se sido tätä mihinkään. Hakijan tarvitsee vain täyttää hakemus ja Creditum kilpailuttaa lainatoiveen hakijan puolesta. Hakemus välitetään useille rahoituslaitoksille ja pankeille, jotka lähettävät sinulle esihyväksytyn lainatarjouksensa. Hakija voi valita saaduista tarjouksista itsellesi sopivimman ja jatkaa hakemuksen loppuun. Voit myös olla hyväksymättä tarjouksia, jos et ole niihin tyytyväinen.

   Pikaluotto on yhtä kuin vakuudeton kulutusluotto

   Pikaluotto on nykypäivänä sama asia kuin mikä tahansa vakuudeton kulutusluotto. Takavuosina pikaluotto -sana yhdistettiin helposti pikavippeihin, mutta nykypäivän väliaikaisen lainsäädännön ja korkokaton vuoksi perinteiset pikavipit ovat käytänössä tällä hetkellä nykyisen säätelyn vastaisia.

   Creditum on suomalainen palvelun tarjoaja, jonka kautta jokainen voi hakea itselleen parhaiten sopivaa vakuudetonta lainaa.

   Creditum ei toimi lainanvälittäjänä vaan luottolaitosten tuotteita markkinoivana palveluna. Täältä voi lukea tarkemmin siitä, miten palvelumme toimii. Hakemusten kilpailuttajana ja lainojen välittäjänä toimii aina jokin yhteistyökumppaneistamme.

   Creditumin avulla voit kilpailuttaa saman aikaisesti lainasi useiden eri rahoitusyhtiöiden ja pankkien kautta. Useampi lainanvälittäjä tarkoittaa useampia mahdollisuuksia löytää juuri sinulle sopivin laina.

   Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa?

   Creditum haluaa auttaa asiakkaitaan valitsemaan aina sen lainan, joka sopii hakijan elämäntilanteeseen parhaiten. Näin saadaan ehkäistyä maksuvaikeuksia ja ylimääräistä harmia.

   Kilpailutuksen avulla jokainen hakija säästää aikaa, kun hakemuksia ei tarvitse tehdä montaa vaan vain yhden ja se saavuttaa useat eri rahoitusyhtiöt ja pankit. Kilpailutus takaa rahan säästymisen, koska eri lainan tarjoajilla voi olla isojakin eroja kuluissa – mikä tarkoittaa sitä, että lähtökohtaisesti aina kannattaa vertailla lainatarjouksia keskenään.

   Kolme tärkeää syytä kilpailuttamiselle

   Onko lainan kilpailuttaminen netissä turvallista?

   Creditum huolehtii asiakkaidensa tietoturvasta SSL-suojauksen avulla, joka on pankkitasoinen suojaus. SSL-suojauksesta kertoo https-alusta ja myös osoitepalkin vihreä lukko. Creditum ei kysy hakemuksessaan muita asiakasta koskevia tietoja kuin luotonannon kannalta tärkeimmät kysymykset.

   Creditum tekee yhteistyötö pelkästään sellaisten rahoitusyhtiöiden ja pankkien kanssa, jotka noudattavat korkokattolakia. Yhtiölle läpinäkyvyys ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita.

   Näin lainan hakeminen etenee

   Aloita ensin hakemuksen täyttämisellä, joka vie vain kolme minuuttia. Hakemuksessa kysytään perustiedot ja tulotasosi. Hakemuksesi välitetään sitten yli 20 eri rahoitusyhtiölle ja pankille, jotka lähettävät sinulle esihyväksytyt lainatarjoukset. Tämän jälkeen saat rauhassa tutustua eri lainatarjouksiin ja hyväksyä tai jättää hyväksymättä ne. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Jos hyväksyt tarjouksen, on pikaluotto uusi jopa heti tililläsi.

   1. Tee hakemus ilmaiseksi
   2. Tarkastele lainatarjouksia
   3. Hyväksy ja täytä hakemus loppuun

   Johtopäätökset

   Lainojen kilpailuttaminen on viisasta, koska säästät siinä aikaa ja rahaa. Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa ja saat tarjouksia yli 20 rahoitusyhtiöltä ja pankilta saman tien sähköpostiisi tarkasteltavaksi. Pienemmillä lainahakemuksilla tulee pikaluotto heti tilille ja hieman suuremmilla kuitenkin vielä saman päivän aikana. Lainahakemuksen tekeminen ei koskaan sido sinua mihinkään. Voit palvelun avulla tarkastaa esimerkiksi vain oman korkotasosi.

   Yleiset vaatimukset kulutusluoton saamiselle

   Kulutusluotto on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea kulutusluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysytyt kysymykset

   Onko saamani tarjous halvin pikaluotto markkinoilla?
   Creditumin avulla pystyt kilpailuttamaan lainasi yli 20 eri rahoitusyhtiöllä tai pankilla. Tämä takaa sinulle edullisimman ja matalakorkoisimman lainan löytymisen. Kilpailutuksen avulla voit säästä useita satoja tai jopa tuhansia euroja kuukaudessa. Saat kaikki esihyväksytyt lainatarjoukset sähköpostiisi, josta voit hyväksyä sopivimman ja täyttää hakemuksesi loppuun. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, niin voit olla hyväksymättä niitä. Hakemus ei sido sinua mihinkään.
   Mihin lainaa voi hakea?
   Voit hakea lainaa mihin vain haluat. Voit käyttää lainan kodin remonttiin, lomamatkaan, lainojen yhdistämiseen, auton tai moottoripyörän hankintaan ja ylläpitoon tai mihin vain muihin yllättäviin rahaa vaativiin menoihin. Vakuudeton laina on tällaisiin pieniin, mutta äkkinäisiin menoihin helpoin ja nopein valinta. Lainan kilpailutus huolehtii myös siitä, ettei lainan kustannukset nouse sinulle liian suuriksi hankintaan nähden.
   Mitkä rahoituslaitokset ja pankit ovat mukana kilpailutuksessa?
   Creditumin kautta pystyt kilpailuttamaan lainahakemuksesi useilla eri rahoitusyhtiöillä ja pankeilla. Creditum ei toimi lainanvälittäjänä vaan luottolaitosten tuotteita markkinoivana yhtiönä. Creditumin yhteistyökumppanit kilpailuttavat kaikki hakemukset sekä välittävät lainat. Lainanvälitäjien avulla hakemuksesi voi saavuttaa peräti 35 eri rahoitusyhtiötä ja pankkia. Hakemuksen täyttämisen jälkeen hakijan tiedot analysoidaan ja hakemus välitetään tämän tiedon avulla sopivimmalle lainanvälittäjälle.
   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat