Helpolla lainahakemuksella 

lainaa nopeasti

Hae lainaa heti Creditumin avulla ja säästä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Helpolla lainahakemuksella 

   lainaa nopeasti

   Nosta laina heti tilille Creditumin avulla ja säästä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

   Check iconHelppo hakemus ilman liitteitä.

   Check iconNopea laina ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  nosta laina heti.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin nostat lainaa nopeasti tilille Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tästä.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Lainaa nopeasti tilille

   Joskus voi tulla eteen tilanne, kun lainaa tarvitsee välittömästi. Tällöin ajatuksissa pyörii vain sanapari ”lainaa nopeasti”. Tarve lainalle voi olla pieni tai suuri. Sillä ei kuitenkaan ole väliä, sillä Creditum kilpailuttaa pankit ja rahoituslaitokset, joiden kautta saa monen kokoisia lainoja.

   Creditumin käyttäminen on kaikkiaan todella helppoa ja nopeaa ja parhaimmillaan lainan voi saada omalle tilille jopa samana päivänä. Creditum voit hakea lainaa netistä lähes mihin tahansa tarpeeseen.

   Kun siis etsinnässä on edullinen laina nopeasti, voi Creditum auttaa. Se kilpailuttaa lainat yli 25 pankilla ja rahoituslaitoksella. Parhaimmillaan vakuudettoman lainan voi saada vain 4 % korolla. Koska lainan hakeminen on ilmaista, eikä se sido hakijaa mihinkään, kannattaa omat mahdollisuudet saada laina tarkastaa.

   Kuinka voi hakea lainaa nopeasti?

   Lainaa voi hakea siten, että täyttää lainahakemuksen Creditumin kautta. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Hakemuksessa kysytään hakijan perustiedot. Sen lisäksi hakemukseen selvennetään omia tuloja ja menoja sekä mahdollisesti muita jo olemassa olevia lainoja.

   Mitään ei saa jättää kertomatta, sillä väärä hakemus johtaa aina hakemuksen hylkäämiseen. Lainahakemukseen tulee ilmoittaa, kuinka suurta lainaa ollaan hakemassa ja millä maksuajalla. Monet pankit ja rahoituslaitokset antavat mahdollisuuden maksaa ylimäääräisiä lyhennyksiä ilman erillisiä kuluja.

   Hakemus lähetetään yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle. Ne antavat lainatarjouksensa nopealla aikataululla, joten Creditumin kautta voi hakea lainaa äkillisiinkin kuluihin.

   Äkillisiä kuluja voivat olla vaikkapa elämiseen käytettävät tai laskujen maksamiseen käytettävät rahat. Nopealla lainalla voi hankkia myös yllättäen rikkoutuneen kodinkoneen tilalle uuden. Tärkeää on kuitenkin huomioida, että lainan pystyy maksamaan takaisin. Liian suurta lainaa ei siis kannata edes hakea.

   Lainahakemus viimeistellään tunnistautumalla omilla verkkopankkitunnuksilla. On tärkeää, että hakijalla on omissa nimissään oleva pankkitili, johon on liitetty verkkopankkitunnukset.

   Hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija voi jäädä odottelemaan lainatarjouksia. Parhaimmassa tapauksessa kaikki pankit ja rahoituslaitokset antavat lainatarjouksen. Näin valinnanvaraa on enemmän ja lainan voi saada hyvin edullisesti.

   Creditum kautta haetut lainat ovat aina vakuudettomia. Siksi niiden hakeminen on kätevää ja kohtuullisen nopeaa. Vakuudettomat lainat voivat kuitenkin olla vakuudellisia kalliimpia. Siksi suosittelemme aina kun mahdollista hakemaan lainaa yhteishakijan kanssa. Tämä laskee lainan kustannuksia merkittävästi.

   Lainaa nopeasti Creditumin avulla

   Creditum.fi ei itsessään määritä ehtoja sille, kuka lainaa voi saada. Sen tekevät pankit ja rahoituslaitokset. Joitakin yhteisiä tekijöitä kaikkien näiden välillä kuitenkin on.

   Hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt. Jotkut rahoituslaitokset ja pankit voivat vaatia jopa 26 vuoden ikää. Sen lisäksi hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa sekä omissa nimissään oleva puhelinliittymä.

   Lainan määrästä riippuen hakijalta voidaan vaatia tiettyä tulotasoa. Säännölliset palkkatulot ovat usein edellytys jopa pienempien lainojen kohdalla. Joissakin tapauksissa lainaa voidaan kuitenkin myöntää myös osa-aikatöissä oleville tai opiskelijoille.

   Näissäkin tapauksissa tuloja tulee kuitenkin olla edes jonkun verran. Kuitenkin tulojakin tärkeämpää on, että hakijalla ei ole luottotietomerkintöjä. Jos hakijan luottotiedoista löytyy merkintöjä, ei lainaa voida koskaan myöntää. Tämä on hyvä myös hakijan kannalta, sillä luottotietomerkinnät kertovat, että talouden hallinnassa on puutteita.

   Joskus hakemuksen tueksi voi joutua lähettämään liitteitä. Nämä voivat olla esimerkiksi palkkakuitteja tai verotuspäätöksiä. Yleensä liitteitä joutuu lähettämään ainoastaan suurempien lainasummien kohdalla.

   Yleiset vaatimukset lainan saamiselle nopeasti

   Kulutusluotto on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea kulutusluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Creditum lyhyesti

   Kotimainen Creditum on hyvä vaihtoehto silloin, kun lainantarve yllättää äkillisesti.

   Lainatarjouksia saa nopealla aikataululla ja lainarahat maksetaan parhaimmassa tapauksessa tilille jopa saman päivän aikana.

   Lyhyesti tiivistettynä Creditum toimii näin:

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä palvelun käyttäminen sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

    

   SSL-suojattu palvelu