Lähetä hakemus
ja hae käyttöluotto

Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

 

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

    

   Lähetä
   hakemus
   ja hae käyttöluotto

   Kilpailuta lainasi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconLainaa ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin laina vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteeseen [email protected]

   Näin haet käyttöluottoa Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Käyttöluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile tarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä lainatarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta käyttöluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan lainan. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunassa.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Käyttöluotto – oman tarpeen mukaan tilille erissä

   Käyttöluotto on luotto, jota voi nostaa tarpeen mukaan omalle tililleen joko kokonaan tai pienemmissä erissä. Luotto kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa, koska luottojen kustannuksissa voi olla tuntuvia eroja ja vain kilpailuttamalla voi löytää itselleen edullisimman vaihtoehdon.

   Kilpailutus on nopeaa ja yksinkertaista tehdä ja yhdellä hakemuksella voi saada jopa 25 luotontarjoajan lainatarjoukset nopeasti omaan sähköpostiinsa. Kilpailutus on myöskin hakijalle täysin ilmaista, eikä se velvoita hakijaa hyväksymään lainatarjousta. Tarjousta ei kannata hyväksyä, jos se ei ole omaan talouteen syystä tai toisesta sopiva.

   Käyttöluotto – edullinen pesämuna pahan päivän varalle

   Käyttöluotto tai toiselta nimeltään käyttölaina haetaan samalla tavalla kuten mitä tahansa kulutusluottoa ja hakuprosessin voi tehdä netissä helposti ja nopeasti yhdellä lomakkeella. Tämän jälkeen hakija saa tarjoukset useilta luotonantajilta nopeasti.

   Luotto kannattaa kilpailuttaa, koska käyttöluottojen kustannukset ja ehdot voivat vaihdella melkoisen paljon ja kilpailuttamalla löytää itselleen edullisimman tarjouksen helposti. Tämän jälkeen on helppo valita itselleen edullisin tarjous, jota voi nostaa käyttöönsä tarpeen mukaan. Moni pitääkin käyttöluottoa pesämunana pahan päivän varalle, jos vaikka auto hajoaa.

   Missä liikkeissä käyttöluotto käy?

   Käyttöluotto käy kaikissa niissä liikkeissä, joissa hyväksytään oma maksukorttisi, koska tarjouksen hyväksyttyäsi nostat käyttöluottoa omalle tilillesi tarvitsemasi summan – joko kaiken kerralla tai pienemmissä erissä.

   Luoton käyttökohteet ovat moninaiset ja käyttöluoton käyttötarkoitusta ei tarvitse hakemuksessa kertoa, eikä sitä siinä edes kysytä. Voit käyttää käyttöluottoa kodin sisustamiseen, pelikoneen hankintaan, auton korjaukseen, rikkoutuneen kylmälaitteen vaihtamiseen uuteen tai vaikkapa lomamatkaan, jos niin haluat. Kun luotto on käytettävissä omalla tililläsi, niin voit käyttää sitä myös netissä tehtäviin hankintoihin ja ostoksiin.

   Näin kilpailutat käyttöluoton

   Käyttöluoton kilpailutus on yksinkertaista ja kannattavaa, sillä kilpailutukseen menee vain muutama minuutti ja useiden luotonantajien tarjoukset saa yhdellä hakemuksella suoraan omaan sähköpostiinsa.

   Hakijan tarvitsee vain syöttää kilpailutuslomakkeelle tietonsa ja lähettää se, jonka jälkeen sivustomme välittää tarjouspyynnöt eteenpäin. Kilpailutuksessa tarvittavia tietoja ovat muun muassa nimi, yhteystiedot, henkilötunnus, siviilisääty, työtilanne ja kuukausitulot, nykyiset lainat, asumismuoto ja toivottu lainasumma sekä laina-aika. Sähköpostista lainatarjouksia on helppo vertailla keskenään ja niissä ilmoitetaan aina selkeästi kaikki luottoon liittyvät kustannukset ja muut lainaehdot.

   Vertaile korkoja

   Kuten kaikissa lainojen kilpailutuksissa, niin käyttöluotossakin on tärkeää vertailla korkoja huolellisesti. Pelkästään nimelliskoron tarkastelu ei anna todellista kuvaa, vaan vertailussa kannattaa tarkastella ennemminkin todellista vuosikorkoa.

   Se sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten tilinhoitopalkkiot, avausmaksut ja mahdolliset takaisinmaksuun liittyvät ylimääräiset vakuutukset. Nimelliskorkoa ei kannata täysin jättää huomiotta ja sitä tarkastellessa kannattaa katsoa mikä korko on tarjouksen pohjalla. Lainatarjous voi olla sidottu 3 kk tai 12 kk Euriboriin, joka voi nostaa lyhyelläkin aikavälillä koron pilviin, jos ne yllättäen pääsevät nousemaan.

   Tarkasta tarjouksen takaisinmaksuehdot

   Lainan takaisinmaksuehdot kannattaa lukea kaikessa rauhassa ja huolellisesti läpi, koska tiukan paikan tullen niistä saattaa löytyä tilanteen pelastava ehto tai ne voivat osoittautua kohtuuttomiksi. Takaisinmaksuehtoja lukiessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti siihen, onko tilapäisissä oman talouden notkahduksissa mahdollista pitää maksu- tai lyhennysvapaata kuukautta.

   Jo pelkästään se, kumpi olisi mahdollinen, voi olla ratkaiseva tekijä. Maksuvapaa kuukausi on maksuvapaa ja lyhennysvapaa kuukausi tarkoittaa sitä, että lainasta on maksettava tilinhoitokulut, laskutuslisä ja korot. Lyhennys- tai maksuvapaa kuukausi voi vaatia uutta maksusuunnitelmaa ja se voi aiheuttaa lisäkustannuksia.

   Hyväksy sopiva lainatarjous helposti

   Lainatarjouksen hyväksyminen käy yhtä helposti kuin sen hakeminenkin, mutta hyväksymiprosessi voi vaihdella eri luotontarjoajien välillä melkoisen paljonkin. Käyttöluottoa varten ei tarvita lainaan vakuuksia tai takaajia, joten luotonantajan täytyy vakuuttua hakijasta ja hänen maksukyvyistä muilla tavoin.

   Tämä voi vaatia dokumenttien lähettämistä luotontarjoajalle joko perinteisesti postitse tai netin kautta. Sähköinen asiointi on kaikissa palveluissa yleistynyt, koska se on nopeinta ja yksinkertaisinta, ja luotonantajan ohjeita seuraamalla se käy myös helposti. Samalla tulee myös tili luotontarjoajan käyttöjärjestelmään ja jatkossa omien luottojen tietoja voi tarkastella helpommin.

   Yleiset vaatimukset käyttöluoton saamiselle

   Käyttöluotto on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea käyttöluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysyttyä

   Miksi käyttöluotto kannattaa kilpailuttaa?
   Käyttöluotto kannattaa kilpailuttaa siinä missä mikä tahansa laina, koska vain silloin löytää edullisimman tarjouksen ja eri tarjousten erot voivat olla huimia. Kilpailuttamalla löytää itselleen sopivan vaihtoehdon, kun kymmenien luotonantajien joukosta voi saada tarjouksen myös sellaiselta luotonantajalta, josta ei ole aikaisemmin ollut tietoinenkaan. Paitsi luoton kustannuksissa, niin myös maksuehdoissa voi olla merkittäviä eroja, jotka voivat koroltaan edullisesta tarjouksesta tehdä haastavan omaan talouteen nähden. Maksuehdoista kannattaa tarkastaa ainakin, mikäli maksu- tai lyhennysvapaat kuukaudet ovat mahdollisia ja millaisilla kriteereillä niitä voi hyödyntää.
   Kuka voi saada käyttöluottoa?
   Käyttöluoton myöntämisperusteet ovat aina luotonantajakohtaisia ja niissä voi olla eroja, joten yhtä ainoaa ja selkeää vastausta ei tähän kysymykseen ole. Joitakin vähimmäiskriteereitä on kuitenkin olemassa, joiden perusteella voit arvioida voidaanko sinulle myöntää käyttöluotto vai ei. Vähimmäisvaatimukset jokaisella luotonantajalla ovat vähintään 18 vuoden ikä, mutta usein luotonantaja vaatii yli 20 vuoden ikää, vakituinen asuinpaikka Suomessa tai Suomen kansalaisuus ja säännölliset tulot, jotka ylittävät vähimmäisvuositulorajan. Pääsääntöisesti myös vaaditaan, että hakija on hoitanut omaa talouttaan hyvin, eikä luottotiedoissa ole maksuhäiriömerkintöjä.
   Mistä käyttöluottotarjouksen todellinen vuosikorko koostuu?
   Käyttöluoton todellinen vuosikorko koostuu monesta asiasta ja se toimii hyvänä vertailupohjana luoton edullisuutta arvioidessa, sillä se kertoo luoton todelliset kustannukset vuositasolla. Vuosikorko koostuu nimelliskorosta, joka muodostuu tyypillisesti Euribor-korosta ja sen päälle lasketusta luotonantajan omasta korosta. Lisäksi nimelliskoron päälle lasketaan muut luoton kustannukset, kuten tilinhoitopalkkiot ja lainan avausmaksu sekä mahdollinen takaisinmaksuturva tai muu lainaan liittyvä vakuutus. Erilaiset lainaan liittyvät vakuutukset ovat yleensä vapaaehtoisia, mutta niillä voi turvata lainan takaisinmaksun esimerkiksi työttömyyden, sairastumisen tai kuolemantapauksen varalta, jolloin oma talous pysyy kunnossa.
   Missä voin maksaa käyttöluotolla?
   Käyttöluottoa voi käyttää kaikissa niissä paikoissa, joissa voit maksaa omalla pankkikortillasi, koska käyttöluottoa voi nostaa omalle tilille joko pienissä erissä tai koko luoton määrän kerralla. Näin ollen pystyt käyttöluottoa nostamaan automaatilta myös käteiseksi, jos haluat tehdä ostoksia yksityishenkilöiden välillä, etkä halua käyttää sähköisiä maksutapoja. Esimerkiksi erilaisissa kylätapahtumissa tai kirpputoreilla voi käteinen olla ainoa vaihtoehto maksamiseen. Käyttöluottoa voi käyttää myös netissä tehtäviin ostoksiin, kuten huonekalujen tai muun sisustustuotteen tilaamiseen, lomamatkojen ja majoitusvarausten tekemiseen tai vaikkapa verkkokoulutuksen maksamiseen.
   Tarvitsenko takaajia käyttöluottoa varten?
   Et, käyttöluotto on vakuudeton laina, jolloin hakemuksessa ei kysytä mitään omaisuusvakuuksia tai takaajia, eikä näitä kysytä myöskään lainatarjousta hyväksyttäessä. Laina myönnetään täysin hakijan henkilökohtaista tilannetta ja maksukykyä arvioiden ja hakemus kannattaakin täyttää huolellisesti parhaan lainatarjouksen saamiseksi. Hakijan kannalta vakuudeton laina on merkittävästi nopeampi ja yksinkertaisempi hakea, kun vakuuksien ja takaajien tarkastukselta vältytään ja tarjous voidaan lähettää hakijalle nopeasti. Myös lainan hyväksyminen ja maksaminen on erittäin nopeaa ja se vaatii vain hakijalta omia tulotietoja sekä muita lainoja koskevat liitteiden lähettämisen.
   Kuinka nopea hakuprosessi on?
   Hakuprosessin nopeus riippuu täysin luotonantajan omista toimintamalleista ja eri luotonantajilla on hakuprosessin käsittelytavoissa merkittäviä eroja, jotka vaikuttavat olennaisesti käsittelynopeuteen. Useimmat luotonantajat ovat automatisoineet toimintamallinsa hyvin pitkälle tai jopa kokonaan, kun osa toimijoista taas saattaa suosia joitakin manuaalisia tarkastusvaiheita hakuprosessissa. Luonnollisesti manuaalinen tarkastus hidastaa prosessia, mutta siinä voidaan tarkastaa myös sellaisia seikkoja, jotka koneelta jää helposti huomaamatta. Nopeimmillaan lainan voi saada omalle tililleen jo samana päivänä, mutta todennäköisempi ja realistisempi arvio on, että prosessiin kuluu 1–2 pankkipäivää.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat