Hae käyttölaina ilman vakuuksia

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hae käyttölaina ilman vakuuksia

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa heti tilille Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunasta.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Käyttölaina on laina eri käyttötarkoituksiin

   Käyttölaina on vakuudeton tai vakuudellinen laina, jota voit hakea helposti pankista tai muusta lainapalvelusta. Esimerkiksi remontti- tai asuntolainasta poiketen, lainan myöntäjä ei juurikaan kysele, mihin tarkoitukseen lainaa on haettu. Se sopii siis erinomaisesti kattamaan arjen yllättäviä menoeriä tai tarjoaa taloudellista joustoa arkeen esimerkiksi kartuttamalla lomakassaa kauan odotettua matkaa varten. Kilpailuttamalla käyttölainan, löydät itsellesi helposti edullisimman vaihtoehdon.

   Mikä on käyttölaina ja kuinka sitä haetaan?

   Käyttölaina on mahdollista hakea vakuudettomana tai vakuudellisena luottona. Vakuudettoman luoton etu on, että laina on nopeasti myönnettävissä, voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä, kun hakemus on jätetty.

   Erityisesti vakuudettomassa lainassa kilpailuttaminen on tärkeää, koska ilman vakuuksia myönnetyn lainan kulut voivat nousta suuriksi korkeiden korkojen vuoksi.

   Lainan hakeminen on helppoa ja yksinkertaista, hakemukseen kirjataan lainan myöntämisen kannalta oleellisia tietoja muun muassa lainaehdoista, henkilötiedoista, taloudellisesta tilanteesta ja hakijan muista lainoista.

   Etsi kilpailuttamalla halvin käyttölaina elämäsi tarpeisiin

   Lapsiperheen arjessa usein sattuu ja tapahtuu. Lasten leikeissä voi hajota monenlaista kodin irtaimistoa tai esimerkiksi kodinkoneiden hajoaminen lapsiperhearjessa vaatii usein tilanteen pikaista korjaamista.

   Monelle työmatkaa taittavalle auto on arjen kannalta välttämätön, ja sen yllättävä hajoaminen tuo monta mutkaa matkaan. Käyttölaina opiskelijalle tuo myös turvaa arjen yllättäviin tilanteisiin juuri silloin, kun elämässä ovat käsillä taloudellisesti tiukat vuodet.

   Käyttölaina vertailu auttaa löytämään halvimman lainan

   Lainojen vertailu on kaiken a ja o, jotta omaan tilanteeseen sopiva laina löytyy. Ja mikä tärkeintä, parhailla ehdoilla ja halvimpaan hintaan. Lainojen kilpailuttaminen takaa myös sen, että saat lainatarjouksia täyttämättä kymmeniä hakemuksia eri lainantarjoajien sivuilla.

   Hakemuksen täyttäminen ei sido hakijaa mihinkään, joten omia vaihtoehtoja on mahdollista kartoittaa turvallisesti, eikä lainanhakuprosessiin liity mitään piilokuluja. Seuraavassa kilpailuttamisen merkittävimmät edut:

   Yllättävät menot lapsiperheessä – kuinka arjen tetris turvataan?

   Lapsiperheen arki on usein vauhtia ja monenlaisia tilanteita täynnä. Arki rullaa säännöllisine kuluineen, on lasten harrastusmaksuja, pieneksi jääneitä kura- ja talvivaatteita.

   Lasten sisäleikeissä voi temmellyksen lomassa hajota televisio tai muuta kodin irtaimistoa, kun olohuone muuttuu tanssilattiaksi tai rosvojen piilopaikaksi. Aina yllättävät menot eivät ole jälkikasvun edesottamusten tulosta, mutta lapsiperheessä esimerkiksi hajonnut tiski- tai pyykkikone on pikaista tilanteen korjaamista vaativa tilanne – ja juuri tällöin käyttöluotto voi nousta kiireisen vanhemman arjen pelastajaksi.

   Taloudellisesti vaikeat vuodet opiskelijana – mistä turvaa arjen välttämättömiin kuluihin?

   Opiskeluaika on taloudellisesti haastavaa aikaa ja silloin erityisen hankalaa on, jos arkeen osuu yllättäviä menoja. Opintotuki ja opintolaina eivät aina riitä kaikkeen, etenkin jos opiskeluvuosinaan on halunnut tehdä muutakin kuin elää kädestä suuhun. Viime vuodet COVID-19 -pandemian kourissa ovat hidastaneet monen opiskelijan opintojen etenemistä ja näin ollen valmistumista, ja ovat tuoneet mukanaan uudenlaista taloudellista ahdinkoa opiskelijoiden elämään. Käyttölaina tuo joustoa ja turvaa elämäntilanteisiin, jotka eivät aina ole omassa hallinnassa.

   Hätkähdyttävät terveydenhuoltokulut – käyttöluotolla nopea rahoitus hädän hetkellä

   Julkisesta terveydenhuollosta huolimatta voi jokaisen kohdalle osua merkittäviä terveyden ylläpitämiseen liittyviä kuluja. Yksityisten lääkäripalveluiden kulut voivat tutkimuksineen nopeasti kohota tuhansiin jopa euroihin, jolloin käyttöluotosta on merkkitävää apua arjen taloutta tasapainottamaan.

   Työmatkaa taitettavana, mutta auto hajoaa – mistä rahat auton korjaamiseen?

   Moni suomalainen taittaa lähes päivittäin pitkää matkaa päästäkseen töihin, ja asuinpaikasta riippuen auto voi olla arjessa välttämättömyys.

   Autoon ilmaantuvat viat ja remontoinnin tarpeet kääntävät useimpien talouksien kuukausibudjetin auttamatta miinuksen puolelle. Huonoimmassa tapauksessa seuraava palkkapäiväkin häämöttää pitkällä seuraavan kuukauden puolella.

   Silloin käyttölaina on hyvä ja joustava vaihtoehto, jolla taloudellinen tilanne saadaan palautettua normaaliksi ja auto korjattua, jotta arjen liikkuminen on helpompi toteuttaa.

   Käyttölaina – yhteenveto

   Käyttölainaa hakiessa on tärkeää muistaa kilpailutus, jotta kulut pysyvät mahdollisimman alhaisina.

   Erityisesti vakuudettomien luottojen kohdalla se on erityisen tärkeää, koska tarjottu korkotaso voi eri rahoitusyhtiöiden välillä vaihdella paljonkin.

   Korkotasoon eniten vaikuttavat hakijan taloudellinen tilanne, sijoittuminen työmarkkinoilla, kuukausittaisten menojen ja tulojen suhde, takaisinmaksussa olevat lainat sekä maksukyvyn arviota mahdollisesti heikentävät aiemmat maksuhäiriömerkinnät.

   Tärkeää on myös muistaa, että lainan hakemisen helppoudesta huolimatta hakee vain sellaista summaa, joka on realistista maksaa takaisin.

   Yleiset vaatimukset lainan saamiselle

   Käyttölaina on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea kulutusluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysytyt kysymykset

   Mistä voin saada lainatarjouksia?
   Kauttamme voit saada lainatarjouksia jopa 25 eri pankilta tai rahoitusyhtiöltä. Tämä mahdollistaa kattavan lainatarjousten kilpailutuksen vain yhdellä hakemuksella. Säästät aikaa, vaivaa ja mikä tärkeintä - rahaa, kun valitset itsellesi edullisimman lainatarjouksen. Saat lainatarjoukset nopeasti ja rahat pankkitilillesi jopa saman päivän aikana. Pankit ja rahoitusyhtiöt kilpailevat siitä, kuka pääsee tarjoamaan sinulle tarvitsemaasi lainaa, joten asetelma poikkeaa merkittävästi käsityksestä, joka useimmilla on lainan hakemisesta.
   Mitä jokaisen tulee tietää käyttölainasta?
   Käyttölaina on mahdollista saada kertaluonteisena tai jatkuvana luottona. Jatkuvan käyttölainan idea on, että se toimii jatkuvana arjen turvana luottokortin kaltaisesti. Asiakkaalla ei ole käytössään erillistä maksukorttia, mutta lainaa on mahdollista nostaa omalle pankkitilille silloin, kun arjen tilanteet sitä vaativat. Korkoa lainassa maksetaan vain siitä summasta, joka on siirretty lainanottajan pankkitilille. Kyseinen koronmaksutapa onkin jatkuvan luoton suurimpia etuja.
   Kuinka valitset itsellesi edullisimman lainan?
   Vertailemalla lainoja helposti netissä, löydät itsellesi halvimman käyttölainan. Koska lainaa on mahdollista saada ilman vakuuksia, hakuprosessi ei vaadi edes käyntiä pankin konttorissa, joten prosessi on vaivaton ja nopea. Vakuudettomassa lainassa korkojen huolellinen vertailu on erityisen tärkeää, koska korot voivat nousta korkeiksi. Vakuudelliset lainat ovat puolestaan koroiltaan edullisempia, mutta myöntämiseen edellytetään lainantakaajaa tai selvitystä omassa tai perheen omistuksessa olevasta kiinteitä omaisuudesta.
   Mitkä kaikki tekijät vaikuttavat lainan koron suuruuteen?
   Vakuudellisen lainan korot ovat matalat, koska pankki on voinut takaajan tai lainanhakijan kiinteän omaisuuden avulla varmistua rahojensa takaisin saamisesta. Vakuudettomassa lainassa korkoihin vaikuttaa moni asia, joten lainojen korot ovat hyvin yksilöllisiä hakijan taustoista riippuen. Erityisesti koron suuruuteen vaikuttavat hakijan kuukausitulot, työtilanne, jo olemassaolevat velat ja lainat, hakijan arvio kuukausikohtaisista tuloistaan ja menoistaan sekä hakijan arvioitu maksukyky.
   Saako käyttölainaa pankeista?
   Vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea pankeista ilman käyntiä konttorilla. Suomalaisista pankeista käyttölainaa tarjoavat muun muassa OP, DanskeBank, Nordea ja Aktia. Pankkien tarjoamat lainat vaihtelevat myöntöperusteiltaan ja takaisinmaksuehdoiltaan, mutta palveluvalikoimasta löytyy hieman eri nimillä sekä vakuudettomia että vakuuksellisia luottoja ja kerta- sekä joustoluottoja. Huomioitavaa on, että esimerkiksi Aktian lainanmyöntöpäätökset on automatisoitu, joten erityisen tärkeää on hakuvaiheessa syöttää oikeat tiedot hakulomakkeelle.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat