Lainaa heti tilille
kilpailuta useita pankkeja vain 1 hakemuksella

Yhdistä luotot yhdeksi lainaksi ja säästä tuhansia euroja!

Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa heti tilille
   kilpailuta useita pankkeja vain 1 hakemuksella

   Kilpailuta luottosi Creditumin avulla ja tee tuntuvaa säästöä!

   Check iconTarjous yli 25 pankilta 1 hakemuksella.

   Check iconKulutusluotto ilman piilokuluja.

   Check iconLähetä hakemus ja  valitse edullisin luotto vertailusta.

   Creditumin käyttö on ilmaista eikä sido sinua mihinkään! Tarkista oma korkotasosi vaikka heti.

   Onko sinulla kysyttävää? Lähetä meille viestiä osoitteseen [email protected]

   Näin haet lainaa heti tilille Creditumin kautta

   1. Täytä hakemus ilman sitoumuksia

   Kulutusluottoa koskevan hakemuslomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi. Välitämme luottohakemuksesi esihyväksyttäväksi yli 20 pankille ja rahoituslaitokselle. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, ja lisäksi se on täysin maksutonta.

   2. Vertaile kulutusluottotarjouksia

   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksyttyjä kulutusluottotarjouksia sähköpostiisi. Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella lainatarjouksia sieltä.

   3. Nosta kulutusluotto vaivattomasti

   Kun olet selannut lainatarjoukset läpi, voit valita niistä sen sinulle parhaiten sopivan kulutusluoton. Jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin, voit jättää lainatarjouksen hyväksymättä.

    

   Voit täyttää hakemuksen tämän sivun yläreunasta.

   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, voit halutessasi vain tarkistaa oman korkotasosi.

   Henkilö tähyilee kaukoputkella eteenpäin, mikä on paras tapa lainojen yhdistämiseen?

   Bullet laina

   Bullet laina on hieman tuntemattomampi lainatuote kuin muut lainat, kuten esimerkiksi isommat vakuudettomat luotot. Se voi olla varteenotettava vaihtoehto lyhytaikaiseen lainan tarpeeseen ja antaa mahdollisuuden säästää isomman lainan pääomaa varten. Laina-aikana lainasta maksetaan vain korkoja, ja itse pääoma maksetaan yhdessä erässä lainan erääntyessä pois, jolloin laina-aikana oma talous on mahdollista tasapainottaa esimerkiksi lyhytaikaisen yllättävän menoerän vuoksi.

   Bullet laina on kertalyhenteinen laina

   Kertalyhennyslaina eli bullet laina on nimensä mukaisesti lainan muoto, joka maksetaan kertamaksuna. Lainan erääntymiseen saakka lainasta maksetaan ainoastaan sen kuukausittaiset korot. Kertalyhennyslaina sopii mainiosti tilanteisiin, jossa lainanottaja haluaa minimoida kuukausittaiset kulunsa. Tämä lainan muoto sisältää lainanantajalle huomattavia riskejä, ja siksi vakuus tai sen puuttuminen vaikuttaa suuresti lainan korkotasoon.

   Bullet-laina voi vaatia vakuuksia

   Kun lainanhakijalla on tarve väliaikaiselle rahoitukselle, mutta myös pienemmille kuukausittaisille kuluille, bullet laina on hyvä lainavaihtoehto. Lainan muotona se sopii hyvin esimerkiksi sijoittamiseen, yrityksen perustamiseen sekä asuntolainaksi asunnonvaihtotilanteessa. Bullet laina vakuudet liittyvät vahvasti lainan käyttötarkoitukseen, ja esimerkiksi asunnon vaihdon yhteydessä vanha asunto käy lainan vakuutena, ja laina maksetaankin yleensä heti vanhan asunnon myynnin jälkeen pois.

   Bullet laina – vakuudet vaikuttavat korkotasoon

   Kuten jo mainittu, niin bullet lainan vakuudet vaikuttavat olennaisesti lainan korkotasoon ja laina-aikana maksettaviin kuluihin. Bullet laina sopiikin siksi vain joihinkin lainatarpeisiin, mutta se kannattaa huomioida yhtenä vaihtoehtona lainatuotteita vertailtaessa. Esimerkiksi sijoitusasunnon ostoon bullet laina on hyvä, koska laina-aikana maksetaan vain korkoja ja saaduilla vuokratuloilla voidaan lyhentää koko laina kerralla pois. Vakuutena toimii tällöin itse sijoitusasunto, jonka kunto ja sijainti vaikuttaa korkotasoon.

   Sijoitusasunnon sijainnin vaikutus

   Luonnollisesti asunnon sijainti vaikuttaa asunnon arvoon merkittävästi, ja sitä kautta asunnon arvo vaikuttaa myös tarvittavaan lainasummaan ja sen korkotasoon. Pääkaupunkiseudulla ja muissa isommissa kaupungeissa asuntojen hinnat ovat korkeammat kuin syrjemmällä. Mitä paremmalla ja halutummalla paikalla hankittava sijoitusasunto on, sitä edullisemman korkotarjouksen sillä voi saada ja sitä paremmat vuokratuotot asunnosta myös saa. Tällöin bullet lainan laina-aika jää lyhyeksi.

   Asunnon kunnon vaikutus korkotasoon

   Asunnon sijainnin lisäksi asunnon kunto vaikuttaa olennaisesti asunnon arvoon, ja sijoitusasunnon kunto kannattaa arvioituttaa asiantuntijalla realistisesti. Hyvällä paikalla, mutta vanhoissa pinnoissa oleva asunto ei ole välttämättä huono kohde, koska pienellä pintaremontilla asunnon arvoa voidaan nostaa merkittävästi. Niin kauan, kun asunnon rakenteet ovat kunnossa, niin ostettava kohde voi hyvinkin olla loistava sijoituskohde, ja sillä saa edullisen korkoisen bullet lainan.

   Bullet laina kannattaa kilpailuttaa

   Bullet laina on varsin harvinainen lainatuote, mutta sitä suuremmalla syyllä se kannattaa kilpailuttaa ja etsiä itselleen edullisin vaihtoehto. Koska lainanantajalle lainasta koituu melkoinen riski, niin se voi heijastua myös rahoitusyhtiön tarjoamassa korkotasossa. Hyvällä vakuudella lainan korkotasoa voi merkittävästi alentaa ja itselleen sopivaa korkotasoa voi helposti etsiä esimerkiksi Creditumin lainojen kilpailutuksen kautta, jonka käyttö on hakijalle maksutonta.

   Yleiset vaatimukset lainan saamiselle

   Kulutusluotto puolestaan on laina kuten mikä tahansa yhdistelylaina tai joustolaina.

   Voit hakea kulutusluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

   Usein kysytyt kysymykset

   Mikä on bullet laina?
   Bullet laina on kertalyhennyslaina, jonka laina-aikana maksetaan lainasta vain korkoja. Laina-ajan lopuksi lainan pääoma maksetaan yhdessä erässä takaisin lainan esimerkiksi vakuuden myynnillä tai vakuudesta saaduilla tuotoilla. Yritystoimintaa aloittaessa bullet lainalla voidaan tehdä tarvittavia investointeja, joilla saadaan yritystoiminta nopeasti käynnistettyä. Yrityksen alkumetreillä lainan lyhentäminen voi olla yritykselle ylitsepääsemätön haaste, joten bullet lainanalla yritys voi mahdollistaa paremman alun toiminnalleen.
   Milloin bullet laina on sopiva lainamuoto?
   Bullet laina on sopiva lainamuoto varsin lyhytaikaiseen lainatarpeeseen, jolloin lainan korkokulut jäävät maltillisiksi ja tilannetta saa tasapainotettua ennen kuin laina maksetaan kerralla pois. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi yritystoiminnan aloittamiseen tarvittavat investointilainat, sijoitusasunnon ostoon tarvittava laina tai asunnon vaihdon yhteydessä tarvittava laina. Kaikissa näissä tilanteissa maltillisista kuukausittaisilla menoilla on olennainen merkitys tilanteen tasapainottamisessa ennen kuin laina voidaan lyhentää pois.
   Kuka voi saada bullet lainaa?
   Lainaa voidaan myöntää Suomessa vakituisesti asuvalle hakijalle, tyypillisesti yli 20-vuotiaalle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Suomessa vakituisesti asuvaksi luetaan henkilöt, joilla on pysyvä osoite ollut Suomessa tyypillisesti 1-3 vuoden ajan. Teoriassa myös 18-vuotias voi saada lainaa, mutta käytännössä suurin osa lainantarjoajista vaatii vähintään 20 vuoden iän, joissakin tapauksissa jopa vielä tätäkin korkeamman iän.
   Mistä bullet lainoja voi hakea?
   Osa pankeista ja rahoituslaitoksista tarjoaa bullet lainoja yhtenä lainatuotteenaan ja näiden lainaehdot vaihtelevat merkittävästi. Yksinkertaisinta on hakea bullet lainaa jonkin lainoja hakijan puolesta kilpailuttavan sivuston kautta, kuten esimerkiksi Creditumin lainakilpailutuksella. Kilpailutus on hakijalle ilmainen ja se ei myöskään velvoita nostamaan mitään tiettyä lainaa vaan hakija saa lainatarjouksen omaan sähkpostiinsa monelta eri lainantarjoajalta ja voi rauhassa vertailla lainoja.
   Miten lainojen kilpailutus toimii?
   Lainojen kilpailuttaminen on nykyään erittäin helppoa ja sen voi hoitaa yhdellä lomakkeella netissä lainoja kilpailuttavalla sivustolla, kuten esimerkiksi Creditumin kilpailutuspalvelulla. Lomake kannattaa täyttää huolellisesti ja suunnitella mahdollisesti vaadittavat vakuudet kuntoon jo kilpailutusta tehdessä, jolloin sopivan lainatarjouksen voi hyväksyä nopeasti lainantarjoajan ohjeiden mukaisesti ja lainantarjoajan vahvistusprosessi nopeutuu. Silloin lainan voi saada omalle tililleen parhaimmillaan jopa saman päivän aikana.
   Onko bullet laina aina hyvä vaihtoehto?
   Bullet laina ei aina ole paras vaihtoehto lainaksi ja se kannattaa huomioida jo siinä vaiheessa, kun suunnittelee lainojen kilpailuttamista. Tämä lainatuote on sopiva sellaisissa tilanteissa, joissa aluksi tarvitaan maltillisia maksuja tilanteen tasapainottamiseen ja samalla lainan pääoman säästämiseen. Oman talouden tulevaisuudesta kannattaa olla hyvin realistinen, tai ehkä jopa mieluummin hieman pessimistinen, kun arvioi bullet lainan sopivuutta itselle ja lainatarpeeseensa.

   Iloiset yhdistelylainan kilpailuttajat